Blog Algemeen

 

We worden er steeds meer mee doodgegooid: klachten en verschijnselen die sinds de ‘pandemie’ zijn verschenen. En dus ligt dat allemaal aan corona. Maar is dat zo?
Of is het toch die roze olifant? 

Laat ik beginnen met te wijzen op het feit dat aandoeningen als ME of het Chronisch Vermoeidheidssyndroom (CVS) altijd al in verband werden gebracht met het idee dat het lichaam door een virus die klachten is gaan ontwikkelen. Dus dat een virus restverschijnselen kan geven is niet onbekend.

Raar is wel dat zelfs nu nog ME niet altijd even serieus wordt genomen door artsen. Ik denk dat dat komt omdat ze niet goed weten wat ze ermee moeten, en wat ze met de patiënten moeten. Net zoals fibromyalgie een aandoening is die moeilijk te objectiveren lijkt….onhandig als je snel een diagnose wilt stellen of iets wilt geven. 

Deels heeft dat te maken met de opleiding tot arts. Je leert etiketjes te plakken op aandoeningen, zodat je weet wat je kunt geven als behandeling. Zo’n etiketje heeft een naam en kun je plakken als je voldoende tekenen hebt voor zo’n etiket, bijvoorbeeld via laboratoriumonderzoek of foto’s.

Huisartsen hebben het wat dat betreft al lastiger, want die doen het vaak zonder dat soort extra gegevens. En moeten toch een etiketje plakken zodat ze kunnen geven wat ze leerden voor dat etiketje. En dat het liefst binnen 5-10 minuten. Maar misschien is een willekeurige klacht (of serie klachten) wel een reactie op een verstoring van het lichaam (en/of geest), waarbij iedereen op z’n eigen unieke manier reageert. En kloppen die etiketjes dus helemaal niet als maatstaf.

Zagen we dat ook niet bij corona? Verschillende mensen die op verschillende manieren reageerden? Mensen die nauwelijks ziek werden en mensen die doodziek werden. Mensen met reuk en smaakverlies, maar ook mensen die heel ziek waren en dat niet hadden, of slechts heel kort. Mensen met hoge koorts en mensen zonder koorts (maar toch flink ziek). Mensen die snel herstelden en mensen die niet lijken te herstellen.

Maar goed, nu zijn er allerlei symptomen en klachten die in verband worden gebracht met corona, of met de corona-epidemie, omdat ze sedert enige jaren ineens toenemen. Zo zien we een enorme toename aan (vaak ook heftige) kankers, aan neurologische aandoeningen (zoals o.a. MS), aan hartstilstanden/infarcten, aan plots overlijden door onbekende oorzaak, aan geheugenproblemen, aan beroertes bij jonge mensen, etc. De lijst is nog veel langer.

En de media buitelen over elkaar om oorzaken te zoeken buiten dat wat logisch lijkt, maar niet genoemd mag worden. 

Als we teruggaan naar de aankondiging van de vaccins in 2021, en we even de censuur wegdenken, waren er tal van zeer gespecialiseerde deskundigen die waarschuwden voor de gevaren daarvan. En ze noemden tal van mogelijke problemen, zoals alle aandoeningen die door ontstekingen en een verslechterd immuunsysteem zouden kunnen worden veroorzaakt, dus bloedvatproblemen, neurologische problemen, auto-immuunziekten, kankers, etc. Kortom dat wat we nu zien 

Een paar dagen geleden zag ik een interview met een professor op de Duitse TV van 2014. Er werden vragen gesteld over gentherapie, omdat men toen zoekende was naar beter oplossingen bij kanker en gentherapie een optie was. Hij vertelde dat het werken met middelen die het DNA veranderen (want dat doet gentherapie) zeer risicovol was, omdat je eigenlijk niet precies wist wat je deed. Je wist nooit welk stukje wel of niet zou kunnen veranderen, en welke verstrekkende gevolgen dat zou hebben. Mensen die je toch wilde proberen op die manier te behandelen moesten dan ook vele jaren nauwkeurig gevolgd worden.

Dr. Malone, die met die materie werkte, en de mRNA vaccins ontwikkelde vertelde in 2021 dat ze waren gestopt dat voor kanker te ontwikkelen, omdat er veel te heftige dingen gebeurden, omdat het immuunsysteem vaak grote problemen ging krijgen of gaf. Hij was een van de grote critici toen de vaccins ter sprake kwamen. De mRNA vaccins, of beter, de gentherapie. Waarmee gelijk een van de zogenaamde complottheorieën ter sprake komt. 

Want dat was het toch, de vaccins gentherapie noemen? Dat was toch een complottheorie? (Een van de vele). Ook volgens de minister, terwijl het in de Staatscourant ‘gentherapie’ heette.
Maar over complottheorie gesproken: is dat niet wat nu steeds gebeurt: open en bloot gebeurt er iets, maar als je het benoemt is het een complottheorie. Zoals de 5,1 miljard die De Jonge zonder verantwoording heeft uitgegeven, zoals het WEF, zoals de Great Reset, zoals de pandemiewet, zoals al die andere zogenaamde complottheorieën.

Maar goed, terug naar de klachten sinds de coronapandemie. Klachten die niet het gevolg zijn van de opwarming, niet van drugsgebruik (dat was tientallen jaren geleden veel erger), en slechts ten dele van uitgestelde zorg of de coronamaatregelen. 

En onderzoek onlangs gedaan aan de hand van Duitse cijfers laat zien dat eigenlijk al die problemen ineens in de lente van 2021 zijn begonnen. Al die kwalen en de oversterfte die niet aan covid te wijten waren.

En dan haal ik nog een onderzoek aan, namelijk een onderzoek wat onlangs liet zien dat er zelfs 2 jaar na de vaccins spike-eiwitten (door die vaccins veroorzaakt) in het lichaam gevonden worden.
En bedenk dat die spike-eiwitten de oorzaak van alle ellende lijken te zijn. De vaccins zorgden ervoor dat het DNA werd aangezet tot het zelf aanmaken van die spike-eiwitten (zonder tijdschakelaar, zonder begrenzing). En die spike-eiwitten zorgen voor chronische kleine tot grotere ontstekingen in de weefsels van ons lichaam. 

Dat leidt tot problemen met bloedvaten (bloedingen, stolsels), het immuunsysteem (kanker, infecties), hart- en longen (plotse hartdood, longembolie), neurologische schade aan zenuwbanen (verlammingen, MS, blindheid, etc.), en ga zo maar door.

Wanneer we een natuurlijke corona-ziekte doormaken, zijn er ook even spike-eiwitten door het virus in het lichaam, waarop het afweersysteem aan het werk gaat en die eruit gaat werken. Bij mensen met een slechtere afweer (en onderliggende aandoeningen die al samengaan met chronische ontstekinkjes, zoals vrijwel alle welvaartsziekten) kan dat problemen geven als de strijd tussen het lichaam en de spike-eiwitten te heftig wordt, zoals we in het begin van de pandemie zagen.

Maar in verreweg de meeste gevallen lukt dat het lichaam – net zoals bij griep of een verkoudheid – en kan het lichaam de normale status herstellen.

Maar door de vaccins, is het lichaam dus aangezet tot het zelf produceren van die spike-eiwitten, en blijft het lichaam dus strijd voeren – al merken we daar misschien niet de hele tijd zoveel van behoudens af en toe rare klachten en vermoeidheid – tegen die zelfgeproduceerde spike-eiwitten die van geen ophouden weten.
Maar intussen is er dus wel de hele tijd sprake van ontstekingen of ontstekinkjes in het lichaam met alle gevolgen van dien.

Op korte of op lange termijn. Want ook dat was een van de waarschuwingen van de experts vanaf het begin (ik bedoel de echte experts die werden doodgezwegen, en de duizenden anderen die werden genegeerd en gecensureerd omdat beroepsleugenaars als Osterhaus en co hun verhaal alleen moesten kunnen doen om vaccins te promoten).
En ook de overheidsgegevens van Engeland toonden aan dat hoe meer vaccins mensen hadden gekregen, hoe slechter het immuunsysteem nog functioneerde. Zelfs uiteindelijk tot een niveau van AIDS (het verworven tekortschieten van het afweersysteem). 

Voeg daarbij het gegeven dat deze vaccins er mogelijk al waren voor het virus ronddoolde (in elk geval waren de patenten er al ver voordat men wist dat het virus er was, wat raar is), en je kunt grote vraagtekens zetten. Die niet kleiner worden als we nu weten dat Pfizer (en de overheden?) al heel vroeg op de hoogte waren van de grote nadelen voor foetus, pasgeborenen en tieners, alsook de ernstige bijwerkingen voor de rest van de bevolking.

Maar goed, terwijl de media en overheden zichzelf proberen te beschermen tegen het verraad wat ze hebben gepleegd en dus stug volhouden dat ze alles goed hebben gedaan en de vaccins veilig en effectief waren, wijzen steeds meer onderzoeken op het tegenovergestelde. Waarmee de waarschuwende experts van het eerste uur helaas gelijk krijgen.

In dat licht is het ook bizar dat in Australië nu Ivermetcin in ere wordt hersteld en zelfs een snel genezend middel tegen corona wordt genoemd..........iets wat allang bekend was voor die tijd. De mensen die hier werden behandeld voor het verboden werd ervoeren hetzelfde.  Waarom werd dat (ook in NL) verboden, het had krankzinnig veel mensen het leven kunnen redden (wat ook bewezen is), en de vaccins waren niet nodig geweest..........!?

Al met al is het dus veel waarschijnlijker dat al die klachten die nu worden toegeschreven aan de coronapandemie, zijn en worden veroorzaakt door de coronavaccins. En ik vertelde al, hoe meer vaccins men heeft gehad, hoe groter de consequenties op kortere of langere termijn. Al zal ook hier weer ieder individu anders reageren. Dat is het mooie van uniek zijn. 

Maar het feit dat meer vaccins de kans groter maakt dat je weestand beneden nul daalt en je kwetsbaarder wordt in het algemeen, maakt het des te verwonderlijker dat overheden zo hun best doen er nog meer spuiten in te krijgen, en nog verwonderlijker dat ze alle ‘normale’ vaccins willen vervangen door mRNA vaccins. Zoals de nieuwe griepprikken (die sowieso al vooral een goed verdienmodel waren) en ook de kindervaccins.

Met de wetenschap van de kwalijkheid aan de ene kant en de doordrammerigheid van de industrie en de overheden aan de andere kant doemt er dan weer een idee op. En ik spreek het niet uit, want het zou de zoveelste complottheorie zijn. Terwijl alle andere uitgekomen zijn, is het dus wachten tot deze ook waar blijkt te zijn. Of eigenlijk zijn er al tal van prominenten die dat hebben bevestigd…….

Pas dus goed op jezelf. Bedenk dat jij de persoon bent die jouw integriteit en de integriteit van je lichaam moet beschermen. De overheid doet het niet voor je, in tegendeel zou ik zelfs willen zeggen.

En ben je geprikt, zorg dan extra goed voor jezelf. Eet gezond, vermijd gif in je eten (in alle mogelijke vormen, van landbouwgif tot smaakmakers en conserveermiddelen). Drink gezond. Rust voldoende. Overweeg ‘intermittend vasten’. Neem supplementen als vitamine D3, magnesium, zink, NAC, e.d. om zo min mogelijk last te hebben van de spike-eiwitten. Zoek natuurartsen die je ermee kunnen helpen of zoek in elk geval op internet naar hoe je jezelf het beste kunt beschermen voor de spike-eiwitten.

En zeker niet minder belangrijk, doe iets met het Universum, met de Universele krachten. Doe Qigong in de juiste staat, of probeer je één te voelen met het Universum, met het Al. Neem de tijd om te mediteren. Stel je voor dat de energie om je heen (van het weidse Universum) puur en gezond is (Quantum Health), dat je die energie door je heen kunt laten stromen en het jou gezond maakt of houdt. Vertrouw op de geneeskracht van je eigen lichaam als je het niet zelf in de wielen rijdt....

In licht en liefde
Ed

P.S, In het licht van deze blog: terwijl steeds meer landen aangeven dat er veel en veel minder mensen aan corona zijn gestorven dan ze aanvankelijk zeiden (Israël gaf onlangs toe dat er geen enkele gezonde persoon onder de 50 is gestorven aan corona op zich; Schotland gaf net als Italië al veel eerder aan dat er minder dan 10% van het aantal is gestorven van wat ze eerst zeiden!), doet de WHO het tegenovergestelde. Die heeft alles op één hoop geveegd – zoals de vele doden door de vaccins – en noemt dat aantal als slachtoffers van corona. Dat is de manier waarop ze meer macht willen en straks bij het minste of geringste de hele wereld vertellen wat ze moeten doen (zoals vaccins nemen e.d.). En nee, ik ga het niet weer zeggen........

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Het was weer een week met veel interessante artikelen en nieuwtjes.

Zoals altijd geldt: pak eruit wat resoneert met/bij je, en sla over als het te heftig is of het je haren overeind laat staan………

Wetenschap:
Meer dan 300 artikelen zijn verwijderd uit wetenschappelijke bladen die in de coronatijd zijn geplaatst, omdat ze achteraf niet voldeden aan de ‘normale’ eisen van wetenschappelijkheid. Daaronder ook een artikel in The Lancet over Ivermetcin op basis waarvan onderzoeken werden gestaakt en Ivermetcin in het verdomhoekje kwam.
Overigens lijkt het erop dat Ivermetcin ook tegen kanker krachtig zou zijn, en misschien is dat een reden temeer om het te verbieden? 

(vooral Covid) Vaccins
Dr. Russel Blaylock, een neurochirurg, vertelt hoe de spike-eiwitten door de vaccins de hersenen beschadigen en kanker veroorzaken. Hij verwacht de komende generatie veel neurologische problemen door de vaccins..............
Dr. Bhakti, die meldde dat de vaccins voor altijd je DNA veranderen en zei dat de hele vaccinatiecampagne hem deed denken aan het Duitsland rond de veertiger jaren, en vervolgens werd aangeklaagd, is door de rechter vrijgesproken............
Dr. Pierre Kory zegt dat de vaccins niemand hebben gered. Hij verbaast zich erover dat een babyformule van de markt wordt gehaald als het enkele baby’s doodt, en auto’s worden teruggeroepen voor een verkeerde geluidsdemper, maar niemand iets doet aan vaccins die krankzinnig veel doden veroorzaken……….
Verder blijkt uit onderzoek nu dat de spike-eiwitten (die maar even in het lichaam zouden blijven om antistoffen aan te maken) inmiddels aantoonbaar al langer dan 2 jaar in het lichaam kunnen blijven. (Met dus continu het produceren of in stand houden van ontstekingen en de daaruit voortvloeiende ernstiger zaken)..............
Landen hebben niet alleen miljarden betaald voor de vaccins, maar moeten nu ook miljarden betalen aan annuleringskosten omdat ze de vaccins niet meer willen afnemen……in de tang van BigPharma……….
Pfizer wist al aan de start van de vaccins dat ze slecht zouden zijn voor baby’s en foetussen en tieners. Zo blijkt uit de vrijgekomen stukken. We weten inmiddels dat zelfs de WHO waarschuwt voor steeds meer baby’s met myocarditis. In de VK zijn er onlangs 2 overleden.
(In een normale wereld zouden dit krantenkoppen zijn en zou Pfizer aan de schandpaal worden genageld, anno 2023 wordt het weggemoffeld.)..........

Ik kies ervoor om de rest van mijn leven het beste van mijn leven te maken.....Louise Hay

Dan even los van de Covid-vaccins:

Er is een roep (? Van een gynaecoloog) om de hoeveelheid HPVvaccins uit te breiden qua leeftijdsgroepen. Als je de bijwerkingen ziet op de site van de WHO is dat onbegrijpelijk, maar BigPharma? Begin dit jaar waren er 400.000 vrouwen (19-27 jaar) en 900.000 mannen (!) uitgenodigd voor dit baarmoederhalskankervaccin. Deze hele situatie roept vergelijkingen op met het Covid-vaccin: mogelijk waanzinnige bijwerkingen die volledig weggestopt en verzwegen worden om maar te kunnen prikken.
Verder deed Steve Kirsch (IT-miljardair en actief op dit vlak sinds corona) wat onderzoek en stelt dat vrijwel alle experts in de wereld op gebied van autisme weten dat vaccins autisme veroorzaken, maar er niet over praten. Zijn onderzoek laat zien dat er een duidelijke relatie is tussen vaccins en autisme, zelfs als je de officiële cijfers (VAERS) bekijkt. 

Oversterfte
Een onderzoek in Duitsland laat overduidelijk zien dat er sinds de lente van 2021 een enorme toename in sterfte is. Ze concluderen dat er in die lente iets moet zijn gebeurd wat heeft gezorgd voor een plotse en voortdurende toename in sterfte, en dat de vaccins dat niet hebben tegengehouden. Mij is niet helemaal duidelijk of die heel cynisch is, of dat het weer om de hete brij heen draaien is……….hoe dan ook, in die lente begonnen de vaccins….....

Zodra je begint dankbaar te zijn voor kleine dingen, de blauwe hemel, de bomen, de vogels, je mogelijkheid te lopen, denken, etc, zul je je hele levenspad veranderen. Dankbaarheid opent tijdlijnen die anders onbegaanbaar zijn. Wees dankbaar voor wat je al hebt, en je zult meer ontvangen.........

Gender/Woke
De Amerikaanse Medische Associatie heeft een verzoek ingediend om bij pasgeborenen geen geslacht meer te hoeven vermelden. Omdat kinderen zou moeten worden toegestaan hun eigen geslacht te bepalen. (Op dit soort momenten vraag ik me af of ik gek ben of dat zij dat zijn).....
De UVA docent Laurens Buijs, openlijk homofiel, is ontslagen, omdat hij nuances bij het hele woke-gebeuren wilde bespreken. Op universiteiten mag de waarheid niet meer gezegd worden, althans niet de waarheid die niet die van de rare nieuwe wereld is…........

Ik kwam een fraai stukje tegen op social media van ‘Gender Heiden’: “Toen we geen stemrecht hadden (tot 1919), wist iedereen wat een vrouw was. Toen we handelingsonbekwaam waren en geen eigen bankrekening mochten hebben (tot 1956), wist iedereen wat een vrouw was. Toen we als ambtenares werden ontslagen als we trouwden (tot 1955), wist iedereen wat een vrouw was. Toen ons geweigerd werd om deel te nemen aan de Boston marathon (tot 1972), wist iedereen wat een vrouw was. Pas nu mannen vrouw willen zijn, weten we ineens niet meer wat een vrouw is……………….”.

Covid
De Algemene Rekenkamer weet nog steeds niet hoe 5,1 miljard euro die De Jonge heeft uitgegeven aan coronamaatregelen, is besteed en of het wel goed besteed is……....

Dr. Mike Yeardon zegt ervan overtuigd te zijn dat er meer dan 100.000 mensen gestorven zijn door de behandelprotocollen van de overheid. Dit aantal geldt voor de VS, maar de protocollen werden wereldwijd gebruikt. Interessant is dat de Amish de protocollen aan hun laars lapten en daar geen doden zijn te betreuren……

OMT-lid Bonten – die kennelijk verstrikt is geraakt in het net van leugens – beweert dat we zonder de vaccins (die niet werkten en vooral onveilig waren) wel 6 jaar in lockdown hadden gezeten. (Klinkt als psychisch ernstig ziek)..........

Een analyse van meer dan 600 gepubliceerde artikelen komt tot de conclusie dat de maatregelen en lockdowns grote schade heeft opgeleverd en jarenlange negatieve effecten in plaats van bescherming, aldus Dr. Ir. Carla Peters………

GGD-baas Samantha Dinsbach heeft de moed om te vertellen dat de overheid veel te ver is gegaan met maatregelen, zoals bijvoorbeeld met verpleeghuizen en scholen. Eens maar nooit weer, als het aan haar ligt………..

Maar dan is net de pandemiewet door de kamer, waardoor de minister als hij dat wil zo alle maatregelen weer kan invoeren, ook al is er nooit een analyse geweest en blijkt uit alle gepubliceerde stukken de kwalijkheid ervan juist. Senatoren die geen benul hadden waar ze voor stemden…….die klakkeloos leugenfabriek Koopmans en Kuipers geloofden………

Bovendien dreigt de WHO alweer met een nog dodelijker virus dan Covid (wat minder dodelijk dan de griep blijkt achteraf)………….

En zou men zich in China opmaken voor een nieuwe variant (XXB) die tot 65.000 besmettingen per week (of twee streepjes op een onbetrouwbare test?) zou kunnen veroorzaken……….

Gelukkig begint advocate Meike Terhorst samen met artsen een rechtszaak tegen de pandemiewet, o.a. omdat het te gek voor woorden is dat je als arts niet gewoon je werk mag doen en je kennis/verstand mag gebruiken…………..

Overigens gaat de enquête naar de coronacrisis nog vele jaren duren en hoeven Rutte, Van Dissel en De Jonge pas in 2025 zich te verantwoorden…………..

Interessant is dat de verslaggever bij CNN die de onlangs overleden Dr. Butar (volgens hemzelf vergiftigd met >200x de hoeveelheid in z’n lichaam als in mRNA vaccins) interviewde, in december ’22 al is overleden. Hij had Dr. Butar gevraagd of hij door de prikken grotere kans had te overlijden, waarop die had gezegd het niet met zekerheid te kunnen zeggen, maar de kans groot te achten………

Even terug naar de pandemiewet: op basis van de cijfers was de pandemie 1 mei 2020 voorbij. Op allerlei manieren is vervolgens de ‘pandemie’ nog 2 jaar gerekt. De Jonge deed niets met de CBS-cijfers destijds. En dat alles is ‘bekroond’ met de pandemiewet, stelt data-analist Daniël van der Tuin. ‘En dan die maatregelen vastleggen in een wet zonder evaluatie, een groot schandaal’, aldus statisticus Fritsander Lahr……….

En dan is er nog het WOB-verzoek van de Israëlische advocaat Uri Haavi aan de overheid over de werkelijke sterfte bij mensen onder de 50 jaar zonder onderliggende aandoeningen. Het antwoord was: NUL. Geen enkel gezond persoon onder de 50 jaar was overleden. En weet je nog hoe Israël het voorbeeld land was? Dr. Eli David concludeert dan ook dat er helemaal geen echte pandemie was…..

Je mind is een tuin. Je gedachten zijn zaden. Je kunt bloemen of onkruid laten groeien.......

Complot
Uiteraard was de net aangenomen pandemiewet een complottheorie…………
De AIVD waarschuwt opnieuw voor terrorisme door wappies, of complotdenkers, of zoals zij het noemen anti-institutionele extremisten. Een groep die geen gewelddadige incidenten heeft gepleegd (anders dan de klimaatactivisten die ook nog eens grotendeels betaald worden voor hun verstoring van de openbare orde) en waarvan er ook geen signalen zijn  dat ze dat zouden gaan doen………je vraagt je af waarom dit rapport nu op herhaling is……
Mensen zouden geloven dat een elite de macht in de wereld heeft en o.a. politici demoniseren.
Pepijn van Houwelingen vraagt zich terecht af dat als de ‘Great Reset’ een complottheorie is (terwijl er gewoon boeken en websites over zijn), waarom die term dan in correspondentie onder ministers gewoongoed is en er een Great Reset portaal is waar ministers wel op kunnen komen en Kamerleden niet?..........
(Zou de AIVD zich niet moeten bezighouden te onderzoeken of de ‘Great Reset’ een bedreiging is voor Nederland?).

Het gaat er niet om wat we in het leven hebben, maar wie we in het leven hebben......

Klimaat
De NOS kopte dat we er niet aan kunnen ontsnappen CO2 uit de lucht te gaan halen…….het wordt al gekker…………..

En online krant rekende uit dat mensen met overgewicht 700 megaton extra CO2 uitstoot veroorzaken…………….het zou toch moeten leren te relativeren………

België heeft zich (ook) gekeerd tegen de natuurplannen van Timmermans. Er beginnen barsten te komen in de plannen en het beleid………….

In Duitsland heeft de warmtepomp voor een groene chaos gezorgd. De plannen zijn te duur en technisch onuitvoerbaar. Een botsing tussen realiteit en dogma’s……………

Er wordt geschat dat turbinewieken van windmolens ongeveer 62 kg microplastics per jaar per molen uitstoten………..o.a. dus in zee…………….

De Duise professor Von Suntum legt nog eens uit dat Europa 9,5% van alle CO2 ter wereld produceert. Als ‘we’ 0% zouden uitstoten, zou nog de CO2 uitstoot wereldwijd toenemen. Europa stoot nu al 1/3 minder uit, maar elders kwam er 2/3 bij.  Nog eens wordt herhaald dat de Nobelprijs winnaar Clauser (fysica,2022) stelt dat de klimaatalarm wetenschap een gevaarlijke corruptie is van wetenschap……….

Werkgevers moeten van de overheid vanaf 2025 precies gaan bijhouden hoeveel kilometers hun werknemers aan woon-werk-verkeer afleggen……….

De politiebond is gefrustreerd omdat de klimaatactivisten niet vervolgd worden. Tja…..

En dan is er nog de Global Climate Intelligence Group. Deze groep, met vele ondertekenaars uit vele landen, stelt dat er helemaal geen klimaatcrisis is. Er is geen enkel bewijs, maar wel die van de schadelijkheid van de maatregelen – waar zagen we dat eerder?......
(https://clintel.org/wp-content/uploads/2023/02/WCD-version-02182311035.pdf)

Nooit vergeten
In Japan nemen mensen les om weer te leren lachen. Na 3 jaar mondmaskers, weten ze niet meer hoe te lachen. Lachwekkend, maar tegelijkertijd ook heel erg…………
Eerder noemde ik de ziekenhuisprotocollen die veel doden hebben opgeleverd, waarbij o.a. Remdesivir werd gebruikt. Dit middel werd stopgezet bij het Ebola-onderzoek, omdat het in 53% van de gevallen fataal bleek te zijn……..in dit middel werden o.a. fluor en cyanide aangetroffen………….

Betreur nooit een dag in je leven: goede dagen geven blijheid, slechte dagen geven ervaring, de slechtste geven lessen, en de beste dagen geven herinneringen....

WHO / EU
Het Kroatische EP-lid Kolakusic meent dat de WHO tot een terroristische organisatie moet worden verklaard, vanwege de schade die ze heeft aangericht en de leugens die ze heeft verteld. Het zou veiliger zijn contracten met Colombiaanse drugskartels te sluiten dan met de WHO…………….

En EP-lid Anderson prijst de minderheid die zich in Europa laat horen. Zij heeft zich voorgenomen altijd de stem te zijn die het verachtelijke psychologische misbruikpatroon van de machtshebbers doorbreekt. “Het zijn criminelen en ze moeten achter tralies”……..

Satanisme
De Amerikaanse acteur Ricky Schroder heeft een boekje open gedaan over een luguber rituaal dat hij
zag. Hij noemt de leiders in politiek en Hollywood corrupt. Uit onderzoeken komt nooit wat omdat de mensen worden gechanteerd. Hij hoopt met deze onthullingen dat mensen binnen organisaties als FBI en CIA die niet gecorrumpeerd zijn, inzien dat hun meerderen nooit voor gerechtigheid zullen zorgen…………..
Schrijver Hans Siepel wijst erop dat in de oude geschriften al staat dat de ‘duivelse’ machten zich in schaapskleren zullen hullen. En noemt namen van ‘satanisten’ die hoog in de hiërarchie staan. Hugo de Jonge (medisch-wetenschappelijk wonder dat dood en verderf zaait), Wopke Hoekstra (oorlogspropaganda), maar ook Trouw, EO, KRO/NCRV noemt hij….
(Satanisme is duidelijk niet alleen de rituelen die kinderen opofferen)

Als je iemand ten volle vertrouwt, zonder twijfel, krijg je uiteindelijk een van de twee resultaten: een persoon voor het leven of een les voor het leven.......

Kinderen
De voormalig EU afgevaardigde en voormalig president van de Club van Rome voor Europa, Calin Georgescu bevestigt dat oligarchen die de wereld runnen pedofielen zijn die de globale sekshandel met kinderen controleren en de WEF en VN controleren. 8 miljoen kinderen worden wereldwijd per jaar vermist…………

In Illinois blijkt dat er veel meer kinderen zijn misbruikt door katholieke geestelijken dan eerder door de kerk werd toegegeven. Het blijkt te gaan om minstens 451 geestelijken (ipv 103) die zich sinds 1950 vergrepen aan 2000 kinderen………

Manipulatie en censuur
Zojuist lees ik dat Elon Musk zich heeft teruggetrokken van de vrijwillige censuur die Europa Twitter wilde opleggen. Hij vindt het niet passen in de vrijheid van meningsuiting die hij voorstaat om vrijwillig mee te doen aan censureren……….

In Amerika wordt er serieus werk gemaakt aan het afzetten van Biden vanwege de grote hoeveelheid criminaliteit (niet alleen van hem maar zijn hele familie), maar in Europa horen we daar nauwlijks iets van……….

Zanger Robbie Williams heeft zich duidelijk uitgesproken over onder andere het vertrouwen in politici, maar zelfs in voedsel. Volgens hem kun je niets en niemand meer vertrouwen. Hij weet wat er speelt en laat het weten…….

Opvallend was dat de hele MSM zweeg over de nogal dubieuze pandemiewet die werd aangenomen door de EKop de dag van aanname............

Facebook gaat nu christelijke boodschappen censureren. Opvallend is dat ongeveer tegelijkertijd in Amerika christenen tot de potentiële groep terroristen worden benoemd. Kennelijk wordt de oorlog nu ook verklaard aan christenen (wat niet zo gek is, want Schwab en Harari geloven in God noch gebod, die willen ‘God’ uitroeien…………alleen de digitale God mag bestaan)………..

Ook een thema was een NOSjournaal item deze week waarin antidepressiva werden besproken en als ‘soms levensreddend’ werden gepresenteerd. Duidelijk een item van BigPharma vol halve (on) waarheden. Wel vreemd dat zelfs het journaal zich daarvoor leent. (Hoewel, was het met Covid en de vaccins niet hetzelfde?)............

In het Europees Parlement was deze maand de Internationale Covid Top. Een van de sprekers was Dr. David Martin, die nogal krachtig stelling nam. Covid-19 was volgens hem een “biologische oorlog tegen de mensheid. Het was een roofoverval. De natuur werd gekaapt. De wetenschap werd gekaapt. Het is de grootste misdaad ooit gepleegd” (door de Amerikaanse overheid). ………… 

Een moment van geduld in een moment van boosheid voorkomt 100 momenten van spijt.....

De grote meren wereldwijd zouden leger worden……..volgens de klimaathoax. Een mooie foto van het Gardameer laat echter zien dat het gewoon vol staat, ‘maar misschien aan de andere kant….?’...........

De voormalig directeur van Global News liet na 25 jaar ervaring weten hoe de gepresenteerd verhalen verdraaid en verwrongen werden en dat het werken voor de omroep zich in een schemergebied bevond. Uiteindelijk werd ze ontslagen omdat ze zich uitsprak……….

Over Femke Halsema die een tank neerzet als propaganda voor vrede en daarbij een nazi-groet doet (Slava Ukraini = Sieg Heil) zal ik het maar niet hebben………

In licht en liefde
Ed

P.S. Ik ben niet toegekomen aan links. Het bovenstaande kostte me al vele uren......wat ik overigens met liefde doe. 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pik eruit wat je interesseert en wat resoneert. 

Schreef Leon de Winter in zijn column in de Telegraaf fraai hoe alle leugens rond de laptop van Hunter Biden Trump de overwinning hadden gekost (los nog van gesjoemel met stemmen), het rapport van advocaat Durham laat zien hoe Trump ten onrechte werd beschuldigd van samenwerking met Russen en hoe onderzoeken naar o.a. Clinton juist niet werden uitgevoerd. Trump moest en zou pootje gelicht worden. 'Raar'. 

In Nederland zien we hoe onze premier en Kaag na eerst de WEF nu ook 'Bilderberg' bezoeken, en in het geheim afspraken maken zonder enige verantwoording daarover af te leggen. Bovendien zijn ze er dus niet wanneer belangrijke wetsvoorstellen in de eerste kamer ter stemming zijn. Ze begrijpen niet dat ze in dienst zijn van het volk en niet het volk mogen bedriegen……… ’Raar’……..

Maar goed nu heb ik het over zaken waar ik het niet over wilde hebben (politiek), door dus naar het overzicht

Durham
Dit rapport liet dus zien hoe Trump ten onrechte werd beschuldigd van samenspannen met de Russen, en nu blijkt dat Hillary Clinton en Obama zitten achter deze beschuldigingen. Trump heeft al snel de FBI en CIA tegen zich in het harnas gejaagd, en samen met genoemde mensen hebben die Trump fors in een kwaad daglicht gesteld. Dat zou ondenkbaar moeten zijn in een democratie. Maar in het verlengde daarvan hebben westerse mainstreammedia keihard meegedaan. De NPO had tal van reportages en verslagen (Eelco Bosch van Rosenthal) over de misstappen van Trump – die het dus niet waren. Waar blijven de excuses en de ombudsman?
(Dit had dus net zo goed onder het kopje manipulatie gekund…………) 

Covid
Een onderzoek laat overduidelijk zien hoe de beademingsapparatuur vrijwel alle Covid-patiënten vermoorde. Mensen werden aan de beademing gelegd – wat inmiddels een verkeerde keuze is gebleken – en liepen daardoor een secundaire longontsteking op waaraan ze overleden. Ik zal het nu maar niet hebben over de vergoedingen die ziekenhuizen kregen voor het aan de beademing leggen…… (https://www.frontnieuws.com/officieel-rapport-beademingsapparatuur-doodde-bijna-alle-covid-patienten/)

BigPharma/ Vaccins
In het verlengde hiervan laat de CEO van Pfizer Albert Bourla zien dat ie boter op z’n hoofd heeft en een gewetenloze schurk blijkt te zijn. Hij vindt het wantrouwen rond vaccins een belediging voor de wetenschap, want ‘de wetenschap heeft ons van corona gered en het virus verslagen’. Tja, ieder heeft z’n eigen waarheid………

Een groot wetenschappelijk onderzoek laat bijvoorbeeld zien dat na het vaccin de kans op blindheid 2x zo groot is (de eerste 12 weken zelfs 4x zo groot). Dat heeft te maken met de spike-eiwitten die de bloedvaatjes beschadigen. (https://youtu.be/TNW5Re8G420; https://artsencollectief.nl/coronavaccin-spike-eiwit-kan-bloedvaten-in-oog-beschadigen/)
Mike Yeardon, een ex-CEO van Pfizer, die zich de laatste jaren heeft ingespannen het publiek te waarschuwen, vraagt zich hardop af of de giftigheid van de vaccins per abuis is of opzettelijk. Hij neigt naar het laatste met alle kennis die hij heeft. Hij noemt het biowapens, die nog miljarden mensen zullen doden volgens het plan van de elite om de bevolking te reduceren.
Dr. Sucharat Bhakdi waarschuwt nog eens voor de permanente genetische transformatie door de vaccins, met alle gevolgen van dien.

Vorige keer noem de ik al dat de Japanse prof Murakami deeltjes van SV40 (Simian Virus40) had teruggevonden in de vaccins (https://twitter.com/KanekoaTheGreat/status/1660044984572157956 ), zijnde een kanker promotor. Moleculair bioloog Kevin McKernan vond hetzelfde (https://twitter.com/KanekoaTheGreat/status/1660026587121688576 ), in zowel Moderna als Pfizer. Het feit dat het niet uit het vaccin is gehaald (het zou al absoluut niet nodig zijn om het te produceren), wordt buitengewoon kwaadaardig genoemd.
En als laatste punt gaan slachtoffers van de vaccins eerdaags langs bij het ministerie. Er is al gewaarschuwd dat het praten over schadevergoeding einde gesprek zal zijn. Een van de slachtoffers zegt zich verkracht te voelen na het vaccin. En feitelijk klopt dat natuurlijk ook: er is een ongewenste penetratie in het lichaam met grote gevolgen………

Op de valreep zie ik nog dat de WHO waarschuwt voor een ongebruikelijk hoog aantal aan gevallen van myocarditis bij pasgeborenen en jonge kinderen. Hoe zou dat nu komen?
En Dr. Rashid A. Buttar is op 57-jarige leeftijd plots overleden. Hij was niet gevaccineerd, maar ervan overtuigd ½ jaar geleden na een interview op CNN te zijn vergiftigd met mRNA componenten, en sprak regelmatig over shedding. Het was een enthousiaste man die zich volop inzette voor de gezondheid van anderen en het openbaren van de Covid-hoax …….RIP. 

Oversterfte
Een logisch volgend punt, al wordt door velen die olifant in de kamer niet gezien. Immers, sterfte mag sowieso niet in verband worden gebracht met vaccins. Maar in het Verenigd Koninkrijk is de oversterfte consequent 22%, waarbij genocide zou kunnen worden aangetoond als de vaccinatiestatus zou worden vrijgegeven, wat daar niet gebeurt net als in Nederland. Men weet wat de conclusie dan zal zijn……….
In Japan was de oversterfte in 2022 een verdubbeling van het jaar ervoor. Bedenk dat dat dus niet door Covid kwam! Waardoor dus wel?

Voedsel
Even wat anders. Vorige keer besprak ik ‘Apeel’, het laagje wat over bepaalde groenten of fruit kon worden gedaan om het langer goed te houden en plastic te besparen. Afkomstig van een Bill Gates bedrijfje. Afgelopen week las ik een artikel wat suggereerde dat op deze manier bewust kanker wordt veroorzaakt en dat het de bedoeling is dat het straks op alle fruit en groente wordt toegepast. Het zou kunnen, maar ik kan met niet voorstellen dat het zover komt (al weet je het nooit, en vertrouw ik Gates voor geen cent; dat op basis van zijn eigen uitlatingen en gedrag/handel en wandel).
Uit een onderzoek van 1000 wetenschappers blijkt dat vlees goed is voor de gezondheid en ook voor het welzijn van de maatschappij. Dat in tegenstelling tot de beweringen van ‘agenda 2030’.
En minister van Buitenlandse Handel Liesje Schreinemacher (Ik had ook nog nooit van haar gehoord) vertelde bij de VN dat honger wereldwijd toeneemt. Dat maakt dat het niet onlogisch is te vragen waarom boeren dan moeten verdwijnen…….

Klimaat (Milieu, e.d.)
Laten we dus gelijk doorgaan naar het volgende thema. En ik besef dat er veel items elkaar overlappen!

De NOS meldt dat de Nederlandse boeren de laagste milieu-impact hebben in de wereld, gekeken naar CO2, pesticiden en antibiotica. En ook dat maakt het niet onlogisch te vragen waarom de Nederlandse boeren dan moeten verdwijnen……..zeker gezien het feit dat ditzelfde ook jaren geleden al bekend was. Deze week verliet een boer van 25 jaar het leven, en dat raakt ook mij als ik dit soort informatie lees. Onnodig, waanzin.

Laat ik het even over windmolens hebben, je weet wel die bouwsels die meer CO2 verbruiken voor de bouw dan ze ooit besparen en ook meer energie kosten dan ze ooit opbrengen. Geofysicus Guus Berkhout berekent dat de 30.000 gepande windmolens ons straatarm gaan maken omdat het onbetaalbaar zal zijn. Door iemand anders wordt voorspeld dat over 30 jaar er olielekkende, composietstof afbladerende, vogels- en vissen dodende bouwwerken in zee staan. Bovendien blijken duizenden vleermuizen door deze gehaktmolens te sterven……..

Dan over naar de opwarming. Antarctica blijkt al 70 jaar niet op te warmen. In Dehli (India) is een koude-record gesneuveld, het was sinds 1901 niet zo koud. In de Giro werd een rit enorm ingekort door de enorme hoeveelheid sneeuw.
We horen over enorme droogte in Spanje en Italië, maar ook over enorme regenval (door de droogte?) in Italië. Volgens mensen in Italië zijn de overstromingen het gevolg van desinteresse van de overheid als het gaat om afwatering en bescherming en heeft het helemaal niets te maken met opwarming. In Spanje is het zelfs kouder dan normaal en valt er meer regen, worden zelfs oogsten verwoest door grote hagelstenen……

Ale maatregelen in Nederland die de hele maatschappij ontregelen vanwege de kosten zijn een beetje bizar als je kijkt naar alle landen die niet meedoen aan het klimaatakkoord: Amerika (231xzo groot), Rusland (402x zo groot), China (225x zo groot), Afrika (714x), India (77x), Iran (38x), Colombia (26x), Turkije (18x), Irak (10x)……Het lijkt op een megalomane druppel op een gloeiende plaat, een druppel die denkt de plaat te kunnen afkoelen......

Verder laat Greta Thunberg in een interview merken dat ze dingen zegt als metafoor en niet omdat ze het echt meent….ook een interessant gegeven…….
Laboratorium (kweek-)vlees blijkt tot 25x slechter te zijn voor het klimaat dan echt vlees. Laat dit tot je doordringen!
Leaseauto’s zouden na 2025 allemaal elektrisch moeten zijn, maar dat is nu teruggedraaid. Omdat het onbetaalbaar is…………….

Er zijn nog wel meer rariteiten gezien de afgelopen week, maar ik laat het hier even bij. 

Geneeskunde
Arjen Lubach schijnt in zijn programma alternatieve geneeskunde op de hak te hebben genomen, wat resulteerde in een open brief van Mike Verest die hem met vele voorbeelden laat zien dat de reguliere geneeskunde echte kwakzalverij is (ik kon de open brief of het artikel helaas niet linken).

The Epoch Times laat in een artikel beschrijven hoe de belangrijkste oorzaak van doden en invaliden de laatste jaren de vaccins zijn……….(https://www.theepochtimes.com/health/will-lawsuits-bring-an-end-to-covid-vaccines_5271381.html?utm_source=healthnoe&src_src=healthnoe&utm_campaign=health-2023-05-20&src_cmp=health-2023-05-20&utm_medium=email&est=flt6qNGUFWiCEfNJUkxFDB7opm93mkpQS5frYo%2F8Z%2FFjEPEr%2FUeMOa3WbjcwmkZ6)

Sprookjes begonnen altijd met "Er was eens"
Vandaag de dag beginnen sprookjes met "Volgens experts....."

Manipulatie/ Censuur
Uit Duitse WOB-verzoeken blijkt dat ook daar bewust de coronacommunicatie ‘zo irritant zou moeten zijn als wasmiddelreclames’. Dat vond men in NL ook. 

Terwijl het onderzoek van advocaat Durham 30 maanden duurde en hij rapporteert zonder keiharde aanbevelingen, proberen de mainstreammedia in de VS dit rapport gewoon af te wijzen. Wat niet verbaast, maar wel iets zegt over de situatie in de wereld als het gaat om censuur/manipulatie door de mainstreammedia. 

Kuipers houdt ondanks een rechterlijke uitspraak nog steeds de modellen geheim. Modellen die van geen kant bleken te kloppen en verkeerde conclusies gaven. Conclusies die hij nog steeds - tegen beter weten in mag ik toch hopen - blijft verdedigen. Het vermoeden bestaat dat dit is om eerst de uiterst dubieuze pandemiewet door de Eerste Kamer te krijgen, door die gegevens te onthouden en keihard te blijven liegen.

De NOS kopt met een bericht dat hartbeschadiging door intensief sporten kan komen. Wel wonderlijk dat het voor de vaccins niet zo was…………..

NoordHollandNieuws deed een onderzoek naar wat mensen vonden van cash-geld. Ik deed ook mee, en op dat moment vond meer dan 90% dat cash geld moest blijven. Een dag later was dat een minderheid. Maar ze werden betrapt. ’s Nachts was de hele peiling ineens compleet veranderd. Uiteindelijk trokken ze de peiling in omdat ze niet begrepen waarom er zoveel mensen hadden gestemd……….ja,ja...

De overheid/Politiek
De politie-inlichtingendienst schijnt onschuldige burgers te bespioneren en heeft de wens geuit dat nog veel meer te willen. Voor mij geldt in dit geval hetzelfde als voor digitaal betalen: zolang er geen misbruik van gemaakt wordt is het misschien oké……….maar ja…………op dit moment leven we in een maatschappij waarin we daarop kunnen rekenen. Dus......

Bij het ministerie van financiën en de belastingdienst blijkt het nog steeds een enorme chaos te zijn. De kamer is vol ongeloof.
Volgens HPdeTijd houdt kamervoorzitster Vera Bergkamp zich niet aan de wet en weet ze dat ook. Wie af en toe Kamerdebatten volgt zal dat niet verbazen……….

Het feit dat de pandemiewet nu door de oude Eerste Kamer wordt behandeld mag gezien worden als een minachting voor de democratie en de rechtstaat, de elite is anti-democratisch, aldus juriste Raisa Blommenstein. Marianne Zwagerman noemt het in haar column goor, smerig, gemeen en achterbaks…….

En dan hebben we ook nog de stemming over de pensioenwet die nadert: “Het grootste schandaal ooit” volgens financieel expert Ab Flipse. In de pot zou 2500 miljard moeten zitten, maar er is al 1000 verdampt. Bovendien betaalt de gemiddelde deelnemer veel meer dan ie krijgt uitgekeerd…….en straks verdwijnt de pot in handen van Brussel? De CDA-Denktank laat weten dat het een ramp gaat worden en adviseert de wet terug te sturen naar de Tweede Kamer.

Tenslotte is ook De Jonge weer eens in het nieuws: Het kabinet blijkt een heel groot bedrag niet te kunnen verantwoorden, en van 5,1 miljard was al bekend dat het met het ministerie van De Jonge (destijds) te maken had. Velen zijn vol verbazing hoe deze man met droge ogen keihard in staat is te liegen tijdens een televisie-uitzending, vooral het gemak waarmee. En ook het gemak de bewering van die 5,1 miljard te duiden als een social media-complot.

(maar ach, alles wat niet in hun straatje past wordt een complot genoemd, is inmiddels gebleken).

Agenda 2020
Boris Johnson, de ex-premier van Engeland, blijkt een 8e kind te krijgen. Hoe past dit in het verminderen van de bevolking tot bij voorkeur 500 miljoen mensen? Of geldt het alleen voor de ‘gewone’ mensen?
In New York worden voedselaankopen gevolgd, en er is een limiet op vlees voor de CO2….. (een CO2 krediet dus, voedselfascisme, dat wat complottheorie was).

Randjes
Er zijn een groot aantal dingen die op het randje balanceren van wat behoorlijk of acceptabel is. Zo is er een AD-Tubantia columnist die het over Gideon van Meijeren heeft als een ‘dwergnazi’ of ‘populaire pisvlek’. Op basis van zijn stuk zou het je morele plicht zijn Gideon een kogel door zijn hoofd te jagen…… Ook had hij er destijds over dat hij ongevaccineerden achter gaas zou willen zetten……Kortom een zieke man, maar de mainstreammedia hoor je er niet over……althans, geen enkele veroordeling of correctieve poging. 

Before we work on artificial intelligence, why don't we do something about natural stupidity?

Niet vergeten
Veel van de mensen die toen wezen naar ongevaccineerden, die zich daardoor tweederangsburgers voelden, beschaamd, en buitengesloten, zeggen nu ‘zo erg was het toch niet?’…..
Op 20 december 2020 zong Joep van het Hek een liedje over wappies waarin hij liet blijken dat je kritiekloos de overheid moest volgen. Wonderlijk genoeg werd die video door Facebook verwijderd.
De wappies hebben niemand buitengesloten, de gevaccineerden wel (alleen al door mee te gaan in de maatregelen die de gevaccineerden uitsloten!)……
Er zijn duizenden jongeren afgehaakt met sporten sedert de coronamaatregelen. Ze zijn gestopt met sporten en niet meer teruggekeerd………….

Kinderen
Sorry, maar het hoort erbij. Je kunt het overslaan……….
De Australische senator Malcolm Robert heeft aangekaart en zich geschaard tegen wat de VN en WHO willen. Namelijk seksuele voorlichting vanaf de geboorte, maar niet door de ouders. Dit zou te maken hebben met respectvolle seksuele relaties. Vanaf het zesde info over gemeenschap, masturbatie en pornografie. Volgens Roberts leidt het ertoe dat jongeren na hun 12e nooit meer een liefdevolle monogame relatie kunnen hebben.

Topacteur Jim Caviezel maakt een film over kinderen in de sekshandel. Hij begon met op te merken dat aan de grens met Amerika 85.000 kinderen verdwenen. Nadat hij vermoedens uitsprak zat hij zonder werk. Hij vertelt over adrenochroom, wat vrijkomt als hormoon uit de bijnieren bij doodsangst bij kinderen en verjongend zou werken…….(voor de elite). 
Hij vertelt ook dat het Epstein-eiland niet het enige eiland is waar kinderen werd 'pijn gedaan'.
(Toevallig zag ik de eerste uitzending van Lewis deze week en waar ging dat over? Adrenochroom; uitzending van 2006 – het is allemaal bekend, maar wordt via de mainstreammedia uit het nieuws gehouden)

Macaulay Culkin is een voormalig kind-acteur en openbaart nu ook dat de elite kinderen vermoord met satanische ritualen.
Tenslotte is er nog advocaat Wilfred Wong die bevestigt dat Satanisch Ritueel Misbruik (SRM) bestaat en hij honderden slachtoffers heeft gesproken……

Tot hier……..meer dan genoeg......... 

Laat het allemaal los, en geniet van alles wat je doet. Probeer te weten wat er in de wereld gebeurt, maar vooral te leven in het moment. Ten volle, met liefde, aandacht, compassie, etc.

Elke dag iets leren is kennis
Elke dag iets loslaten is wijsheid

(Elly)

En als bepaald nieuws je te veel raakt, vermijdt het dan, maar weet wat je weet. Dat helpt je voor te bereiden op wat nog komen gaat!

In licht en liefde,
Ed

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Een pleidooi voor rechtvaardigheid

(An anthem for justice, door Margaret Anna Alice , op YouTube voorgelezen door Dr. Tess Lawrie: https://www.youtube.com/watch?v=ueUXNL-A3Zg)

Er zijn GEEN fouten gemaakt: een pleidooi voor rechtvaardigheid

Het was geen ongeluk.

Het was geen overmacht.

Het was geen blunder.

Het was geen incompetentie.

Het was geen gebrek aan kennis.

Het was geen spontane massahysterie.

De planning vond plaats in het volle zicht.

De planning gebeurt nog steeds in het zicht.

De filantropen kochten The $cience™.

De modelleurs voorspelden de leugens.

De onderzoekers bedachten de crisis.

De NGO’s huurden de academici.

De wetenschappers verzonnen de bevindingen.

De spreekbuizen spuwden de praatjes.

De organisaties riepen de noodtoestand uit.

De regeringen richtten de muren op.

De departementen herschreven de regels.

De gouverneurs schrapten de rechten.

De politici namen de wetten aan.

De bankiers installeerden het controlesysteem.

De stromannen wasten het geld wit.

De ministeries plaatsten de orders.

De bedrijven voerden de contracten uit.

De regelgevers keurden de oplossing goed.

De wetten beschermden de leveranciers.

De agentschappen negeerden de signalen.

De multinationals versterkten de media.

De psychologen ontwierpen de boodschappen.

De propagandisten verkondigden de boodschappen.

De fact-checkers besmeurden de dissidenten.

De controleurs legden de vragenstellers het zwijgen op.

De jakhalzen vertrapten de andersdenkenden.

De tirannen sommeerden.

De poppenspelers schokten.

De marionetten dansten.

De samenzweerders voerden uit.

De artsen bevolen.

De ziekenhuizen dienden toe.

De leugenaars maakten het script.

De schapen blaatten.

De vuilakken intimideerden.

De covidianen babbelden.

De ouders gaven zich over.

De brave burgers geloofden… en vergaten.

Dit was beraamd.

Dit werd opgesteld.

Dit werd de focus.

Dit werd uitgesproken.

Dit werd gefabriceerd.

Dit werd vervalst.

Dit werd afgedwongen.

Dit werd opgelegd.

Dit werd ontkend.

We werden geterroriseerd.

We werden geïsoleerd.

We werden gek gemaakt.

We werden ontmenselijkt.

We werden beschadigd.

We werden gedood.

Laat ze er niet mee wegkomen.

Laat ze er niet mee wegkomen.

Laat ze er niet mee wegkomen.

--------------------

(Hier door mij overgenomen omdat het niet - door de lengte - past in een nieuwsoverzicht; maar te 'mooi' om weg te laten)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Mensen, wat gebeurt er veel in de wereld. Zowel positief als negatief. Al lukt het me nog niet om een aparte blog met positief nieuws te maken - wie weet.....
En wat worden we door de mainstream media telkens weer een bepaalde kant op gestuurd. Vooral door hun inleidingen en hun koppen. Maar helaas ook vaak door de eenzijdige inhoud.

Tijdens het schrijven van dit verslag merk ik dat ik al de negativiteit niet prettig vind. Maar we moeten het wel weten, omdat we alleen dan ons kunnen voorbereiden, kunnen wapenen. Laat alle negativiteit leiden tot iets positiefs. Laat het na het lezen los en ga leuke dingen doen! En lees alleen wat je wilt lezen, sla stukken zo nodig over.

Maar goed, week 19

Klimaat
Laten ik daar eens mee beginnen. Voor het eerst komt er stevige kritiek op het klimaatverhaal vanuit de eigen gelederen. Het IPCC, wat er niet voor terugdeinst zeer selectief onderzoeken te gebruiken of te negeren om hun verhaal over het klimaat en de crisis daarvan internationaal te propageren, krijgt nu forse kritiek van de eigen wetenschappers: de klimaatmodellen leiden tot onrealistische doemscenario’s. We mogen hopen dat deze kritiek – die door veel meer wetenschappers wordt gedeeld – gaat leiden tot correctie……..

Wereldwijd is het aandeel van de EU uitstoot rond de 9%, terwijl dat van India en China 30% is en die landen doorgaan met het openen van veel kolencentrales……..
Overigens is de planeet aan het vergroenen. En sterke daling van de CO2 in de lucht zal volgens Ferdinand Meeus alle bomen in NL en België doden. Een boom gebruikt zo’n 25 kg/jaar om te groeien. Met 350 bomen in België is daar alleen al 8 miljoen ton CO2 nodig voor hun groei! Meeus vertelt dat elke ademstoot leidt tot een toename van de CO2 in de lucht…….lastig voor klimaatactivisten……..
Nobelprijswinnaar John Clauser (fysica 2022) zegt ook duidelijk dat het klimaatverhaal corruptie van de wetenschap is, er is geen klimaatcrisis volgens hem.
(Waar kwamen we dat de afgelopen jaren ook tegen? Inderdaad, het Covid-verhaal……Pseudowetenschap tegenover echte wetenschappers).

Dan kort over de windmolens waarvan er 30.000 voor onze kusten zouden komen: uit onderzoek blijkt dat windmolenparken zorgen voor klimaatverandering en zelfs regionale droogte. Maarten van Andel schreef een stuk over die windmolens in ‘Wynia’s week’ en stelt dat de EU een reusachtige milieuramp veroorzaakt door die windmolens………

Milieu
Dat laatste niet in het minst door de enorme milieuvervuiling door alle stoffen gebruikt in die molens.
Verder is uit onderzoek gebleken dat de longen van de meeste mensen vol zitten met microplastics uit wegwerpmaskers. Thoraxchirurg Osita Onugha vertelt dat dit een tikkende tijdbom is die de komende jaren een explosie van kankergevallen kan geven. Ik ben benieuwd of ‘we’ iets gaan leren van deze bevindingen.

En dan nog eens de elektrische auto: er moet zo’n 200 ton grond worden uitgegraven voor één enkele batterij (lithium, kobalt, nikkel, koper): hoe kan iemand met een goed geweten zeggen dat het beter voor het milieu is? (maar waarvoor dan wel?)

Water
Even in de sfeer van milieu blijven. Er zouden nu ernstige zorgen zijn over drinkwatertekort in Nederland, waarbij naar vervuiling van het oppervlaktewater wordt gewezen. Maar ‘Ninefornews’ beschrijft in een artikel dat het o.a. komt omdat bedrijven niet mogen uitbreiden vanwege de stikstofnormen. Daardoor kunnen ze niet voldoen aan de hoeveelheid drinkwater die nodig is, waardoor het wellicht op rantsoen zou moeten (net als het gas en de elektriciteit……)
(Terloops las ik een berichtje waar iemand zich afvroeg of dat ook is waarom we van het gas af moeten: gas kun je niet op afstand rantsoeneren, elektra wel via de slimme meters. Met alles wat ik nu weet lijkt niets me nog vreemd………)

Overheid
Hoewel ik niet te veel met politiek wil bezig zijn (omdat het een moeras vol drijfzand is), viel me op dat de overheid stopt met het betalen van gemeenten voor het opvangen van asielzoekers die afgewezen zijn. Dus enerzijds wordt iedereen binnengehaald, ook al is er helemaal geen plaats voor (en moeten mensen er straks via de oorlogswet misschien hun huis voor uit), maar de gemeenten moeten het zelf maar uitzoeken als mensen afgewezen worden die niet weggaan of weg kunnen……..

Nog ernstiger is de pandemiewet die men door de eerste kamer probeert te loodsen. Er zijn net verkiezingen geweest, er is een nieuwe samenstelling van de eerste kamer aanstaande, conform de verkiezingsuitslag. Een uitslag die zeker te maken had met wat de overheid de afgelopen jaren deed (inclusief rond de ‘pandemie’). Het zou dus logisch en integer zijn om zo’n belangrijke wet voor te leggen aan de nieuwe kamersamenstelling. Maar deze overheid is niet integer en niet democratisch, en dus proberen ze nog een streek uit te halen en deze vreselijke wet in de oude samenstelling door de kamer te jassen. Juridisch een vreselijke wet en voor ons burgers een vreselijke wet, omdat juist al die zaken die alleen maar voor meer ellende en vrijheidsbeperkingen hebben gezorgd – en geen van alle nuttig waren – nu op elk willekeurig moment van kracht kunnen worden zonder inmenging van de kamer(s). We gaan het zien. Hoe ziek is politiek Nederland?
En we hebben gezien hoe rechters - zogenaamd onafhankelijk - een de leiband liepen van de overheid tijdens en na de pandemie. Dat biedt weinig hoop.

Agenda ‘2030’
Van de nationale overheid naar de wereldwijde overheid……Jane Goodall, de vrouw die sommigen nog kennen van haar mooie filmpjes met apen, heeft uitgesproken dat al onze problemen zouden verdwijnen als er een reductie van 90% zou zijn van de wereldbevolking. Precies hetzelfde wat ook het WEF – en Gates – voor ogen heeft/had (telkens als iets te bekend wordt, verdwijnt het van hun site). Wel, de nog steeds ‘wonderlijke’ oversterfte wereldwijd heeft tot slechts 20 miljoen doden geleid (en alles wat nog komt op langere termijn), dus ze zullen een ernstiger virus of ramp moeten bedenken.
Over het WEF gesproken: ze roepen nu scholen op om kinderen vanaf 4 jaar kennis te laten maken met hardcore pornografie om ze aan te moedigen hun seksualiteit en genderopties te verkennen buiten het gezin. Weer een walgelijk initiatief en zelfs als een deel ervan wordt nageleefd is het heel erg. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Misbruik
Over kinderen gesproken: vorig jaar zijn 51.369 websites met een ernstige vorm van kindermisbruik gevonden, waarvan een derde op Nederlandse servers. Met minder ernstige vormen waren het 250.000 websites! Bedenk dat er per jaar 8 miljoen kinderen spoorloos verdwijnen! Ook in Nederland is er sprake van structureel ritueel misbruik van kinderen. Iets wat niet mogelijk is in de wereld die ik voor ogen heb, waarin ik wil wonen…….

Onafhankelijk nieuws
Tja, dat is er wel degelijk! Maar ook in die wereld gebeurt van alles. Tucker Carlson, die via Fox News allerlei zaken naar buiten bracht die het daglicht niet konden verdragen voor met name de democraten in Amerika, is door Fox op non-actief gezet (in een poging hem de mond te snoeren), maar lijkt nu met Musk (die hier in de media ook negatief wordt afgeschilderd omdat hij te kritisch is tegen de huidige wereldmacht) een akkoordje te hebben dat hij zijn shows op Twitter gaat voortzetten. Samen met Alex Jones en Musk is Tucker een luis in de pels van de bovengenoemde machtshebbers en de ‘agenda’, omdat hun bereik groter is dan dat van de mainstreammedia.
Tegelijkertijd heeft Musk aangekondigd dat hij een nieuwe CEO aan gaat trekken en dat blijkt een dame te zijn met sterke banden met het WEF, wat heel raar lijkt voor iemand die juist dat instituut lijkt bloot te stellen. Dat wat speelt hier nu weer? We gaan het zien.

Covid & Covid-vaccins
Onafhankelijk nieuws en Covid, dat zij twee items die ver uit elkaar liggen. Hoewel, er is veel onafhankelijk nieuws, maar dat bereikt mensen alleen maar als ze de stap nemen dat op te zoeken (via Internet, via Telegram, via bladen). Maar goed, het is interessant te zien dat de WHO nu zegt dat de Covid-pandemie voorbij is en het 20 miljoen doden heeft gevergd. Terwijl we tegelijkertijd zien dat verschillende landen hebben toegegeven dat het aantal doden in het echt nog geen 10% is van wat ze eerst zeiden. Interessant ook dat aantal, omdat diverse experts los van elkaar tot een conclusie komen dat zo’n 20 miljoen mensen zijn gestorven als gevolg van de Covid-vaccins……..

Een Europese studie (Duisland/Denemarken) heeft overigens geconcludeerd dat de Covid-injecties op lange termijn hersenbeschadiging veroorzaken……..
Volgens de gegevens van het Amerikaanse leger is de diagnose myocarditis (hartspierontsteking) omhoog geschoten in 2021.
Dr. Bhakdi (Duitsland) waarschuwt al een tijdje voor onherstelbare schade na vaccinatie, en voor verkorting van de levensduur. Hij vergeleek eerder het vaccinatieprogramma met Duisland in de jaren 30/40. Daarvoor moet hij nu voorkomen…….

Overigens vindt minister Kuipers onderzoek naar ernstige bijwerkingen niet nodig, zoals hij ook registratie van post-covid problemen niet nodig vindt, en hij het ook niet nodig vond om de waarheid te spreken over de vaccins en doden de afgelopen jaren. 
En wat moeten we hiermee?: Professor Murakami (Tokyo Universiteit Japan) heeft ontdekt dat de prik van Pfizer een sequentie bevat die bekend staat als de promotor van het kankervirus………

Een slachtoffer van de vaccins doet nu een poging zijn schade te verhalen, maar wat al te verwachten was gebeurt nu: De farmaceutische industrie was al immuun verklaard door de overheden (waarschijnlijk in die geheime contracten), maar de overheid (Kuipers) doet nu ook net alsof ze geen verantwoordelijkheid heeft. Ze proberen die neer te leggen bij de artsen en de geïnjecteerde.

Om met die laatste te beginnen: het zou nooit verplicht zijn geweest, ‘je hebt er zelf voor gekozen’. Ik weet zeker dat het voor de meeste mensen niet zo voelt. Zeker niet als je baan erdoor op het spel stond….
En dan de artsen. Ik weet dat ik ze verweten heb (en daar sta ik nog steeds achter) dat ze zich niet aan hun eed en de Neurenberg Codes hielden, maar als ze maar enigszins kritisch waren, werden ze al door datzelfde ministerie wat nu de handen in inschuld durft te wassen vervolgd of bedreigd.  
De schuld van schade proberen af te schuiven op deze twee groepen is wat mij betreft dan ook meer dan onbeschoft en getuigt van de gewetenloosheid die al vermoed werd. Het maakt duidelijk hoe integer Kuipers echt is. Niet dus. 

De Roze Olifant
Die blijft door de kamer lopen………’The Economist’ laat weten dat er een kwart miljoen Britten 'vermist' zijn, overleden zonder dat duidelijk is waarom die oversterfte er is.
De Britse regering heeft verklaard dat het land wordt geconfronteerd met een ‘bevolking noodsituatie’ omdat honderdduizenden gevaccineerde burgers dood zijn neergevallen sinds de Covid-prik. De vorige zin is een inleiding in ‘frontnieuws.com’, voorbeeld van ‘kop’ en ‘lading’, want in het artikel  blijkt dat men allerlei argumenten en redenen zoekt, maar het vaccin zoals gebruikelijk vermijd als oorzaak……….

In Australië wordt een sterfte gezien die in 80 jaar niet is voorgekomen……..
Als je kijkt naar de statistieken zoals VAERS, dan kan de conclusie worden getrokken dat er in de verste verte geen sprake is van een veilig vaccin. De veilige marge wordt met maar liefst een factor 1000 overschreden. De vraag is waarom is dat, waarom mag dat?

Net als de vraag waarom de prik niet als oorzaak van de oversterfte wordt meegenomen, terwijl een kind kan begrijpen dat die relatie er is – maar een groot deel van de bevolking kennelijk niet als de media en pseudowetenschappers dat verzwijgen! Bovendien, hoe langer serieus onderzoek met serieuze gegevens uitblijft, hoe beter het lukt om allerlei kul-argumenten op te sommen als mogelijke oorzaak. Dus hoe langer Kuipers kan rekken de cijfers te geven, hoe meer kans dat het nooit duidelijk wordt en de olifant roze blijft.

Overigens heeft de BBC toegegeven dat de Covid-injecties een ‘overmaat aan sterfgevallen’ onder de gevaccineerde bevolking veroorzaken. (Terwijl ze er daarvoor bewust over hebben gelogen).

Voedsel
Even kort. Er dreigt natuurlijk al een voedselcrisis op termijn doordat er veel minder kunstmest (groeimiddel) is, en boeren worden beperkt in het verbouwen van producten. Een ander facet wat dit negatief beïnvloed is de beperkingen die boeren krijgen opgelegd als het gaat om het beregenen van hun land. Rond het natuurgebied de Peel in Brabant mogen boeren hun putten alleen gebruiken als die voor 1994 zijn aangelegd.

Overigens meldde Café Weltschmerz (terecht) dat margarine funest is voor je gezondheid. Onlangs had ik daarover een discussie met iemand die al lange tijd Becel gebruikte omdat dat zo ‘goed’ was. Nee dus. Margarine is een aardolieproduct en vergroot de kans op ontstekingen in het lichaam, en dus ook hart- en vaatproblemen. Becel is het gevolg van een miljardeninvestering in reclames van de industrie. Ze blijven een mantra herhalen en het gevolg: ‘we’ weten niet anders……….. zelfs veel artsen herhalen die mantra als een kip zonder kop.

Gender
Uit onderzoek gepubliceerd in ‘PubMed’ blijkt dat 82% van de transgenders zelfmoordgedachten heeft en dat 40% een poging tot zelfmoord doet.
Bedenk daarbij dat ze kinderen op steeds jongere leeftijd bewust in verwarring willen brengen over hun geslacht, en 'ze' creëren steeds meer verwarde pubers met zelfmoordgedachten.

Eng randje
In mijn blog over de koppen van artikelen beschreef ik het al even: in Canada wordt steeds meer en om steeds meer redenen euthanasie aangeboden. Soms kun je ook niet anders, omdat dingen niet vergoed worden en de aangeboden euthanasie een ‘uitkomst’ lijkt. Ook bij duurdere ingrepen wordt de optie voorgelegd. Men wil echt de bevolking reduceren. Nu bleek dus dat meer dan een kwart van de bevolking voorstander is van het aanbieden van euthanasie aan mensen die in armoede leven, waarbij de kop het deed voorkomen dat de regering door dat percentage werd gevraagd die mensen te doden. Zo keihard is het dus niet, maar bedenkelijk is het wel.
Is dit de manier waarop we met elkaar om moeten gaan?

Censuur & manipulatie
We zagen onlangs dat een blanke persoon door 10 donkere personen in elkaar werd geslagen (al dan niet zelf 'veroorzaakt') en dat de media het óf helemaal verzwegen óf het ‘ras’/'kleur' verzwegen te vermelden. Als het omgekeerd was geweest had het in koppen in de kranten gestaan…….

Wederom was dit een week van veel grote protesten in Frankrijk, ook dat door de media verzwegen.

De NOS meldde over de enorme bosbranden in Canada dat het kwam door de droogte en de hoge temperaturen, terwijl het in Alberta slechts 13 graden was. Desinformatie dus….

De auteur die een artikel schreef over windmolens – ik had het er de vorige keer over: meer CO2 voor de bouw dan het ooit bespaard, e.d. – werd tot 2x toe van LinkedIn gegooid. Zijn conclusie: “Ik schrijf geen kritische artikelen meer om niet weer in de ban te moeten”………en dat is nu precies de bedoeling......!

Het Parool meldde dat steeds meer jonge mensen beroertes krijgen, iets wat absoluut niet normaal is. De reden is natuurlijk niet die roze olifant, maar drugsgebruik zou een rol spelen. Uiteraard. …..

Interessant is dat India de evolutietheorie van Darwin uit de lesboeken schrapt. Terecht, want de theorie blijkt volgens moderne wetenschap niet te kloppen. Het handhaven ervan in schoolboeken is ook een vorm van manipulatie en desinformatie……….het versterkt competitie en afscheiding in plaats van samenwerking.......

De New York Times schreef “Vaccins werken niet, maskers werken niet: alles wat de regering ons vertelde over Covid-19 was verkeerd”.  Op zich aardig dat deze grote krant kritisch lijkt, maar tegelijkertijd wassen ze op deze manier hun handen in onschuld. Zoals Kuipers in Nederland doet, en zoals straks meer MSM wereldwijd zal doen……..met als gevolg dat mensen zullen zeggen ‘zie je wel, zo slecht zijn de media niet’….terwijl ze in feite werken als dubbelspion en iedereen hielpen beduvelen met desinformatie…….

De zomer nadert en nu gaat het dus ook over zonnebrandcrème. Terwijl het AD in 2012 schreef over een stof in de zonnebrand die de kans op kanker zou kunnen verhogen, zouden nu wappies beweren dat je kanker krijgt van zonnebrandcrème (‘een nieuwe bron van waanzin’) volgens datzelfde AD. Feit is dat de zonnebrandmiddelen meerdere stoffen bevatten die in dat kader dubieus zijn alsmede verschillende stoffen die de hormoonhuishouding beïnvloeden en daarmee ook de weerstand en de kans op kanker. …..Dat is bekend bij autoriteiten zoals het FDA, maar er wordt niets aan/mee gedaan. 

Leon de Winter had in de Telegraaf weer een mooie column die eindigt met “Er dreigt een nieuwe wetgeving te komen over het bestrijden van nepnieuws, maar wat als de overheden en bepaalde media zelf de ergste bron van nepnieuws vormen?”………in dat artikel overigens ook een mooie opsomming hoe de verkiezingen van 2020 in Amerika zijn beïnvloed door de CIA/FBI, waardoor Biden aan de macht kon komen en Trump gewipt werd…………

Tenslotte de maatregelen tegen ‘desinformatie’. De regering Biden heeft stilletjes een bureau voor desinformatie opgericht dat de macht zal hebben Amerikanen te arresteren die dingen op internet plaatsen die door zogenaamde factcheckers (mensen die betaald worden door een machtshebber om afwijkende meningen te ondervangen) als ‘vals’ worden beschouwd.
Denk aan '1984' van George Orwell, waarin een ministerie van waarheid bestond die hetzelfde deed. Onlangs zag ik een 'grappige' opmerking dat 1984 bedoeld was als waarschuwing, niet als voorbeeld...........
En de WEF, daar zijn ze weer, heeft regeringen opgedragen onafhankelijke media te verbieden, het lezen van niet-mainstream bronnen illegaal te maken en gevangenissen te vullen met mensen van afwijkende mening.

Tot hier het 'nieuws' wat ik noteerde 

Wat mij frappeert bij dit alles, is dat een grote hoeveelheid mensen toch moet zien hoe we beduveld zijn door de overheid/het kabinet en door de media. Hoe dezelfde figuren die nu dit soort dingen opperen verantwoordelijk zijn voor het grote bedrog. En ze kunnen gewoon doorgaan met bedreigingen uitkramen tegen mensen die zien wat er gebeurt, gewoon doorgaan met vrijheidsbeperkingen proberen op te leggen aan mensen die hun bedrog doorhebben……. Een rare wereld…..

Maar voor nu: weet dat naast dit nieuws van deze week er ook heel veel goede dingen gebeuren. Bovendien is niets wat het lijkt. Want het feit dat de media die ons hebben voorgelogen nu proberen de handen in onschuld te wassen is ergens ook positief. Het maakt dat meer mensen gaan zien hoe ze bedrogen werden. Was het geheugen van de meeste mensen maar iets beter.......

En ook het feit dat er meer mensen boos worden om wat er gebeurt is positief omdat boosheid een hogere frequentie heeft dan de overgave/matheid/verdriet die er daarvoor was. En dat is beter voor de gezondheid en beter voor de wereld. Het tilt de wereld uiteindelijk ook naar een betere plaats waar meer mensen elkaar echt ontmoeten en zo samen een mooiere wereld kunnen creëren.

Ik wens jullie een mooie week met heel veel positieve ervaringen. 

In licht en liefde
Ed

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn