Afgelopen week vroeg ik me serieus af waarom ik nog zoveel tijd spendeer met het zoeken naar de waarheid. Ik probeer me nog steeds dag in dag uit te informeren over de beste manieren om gezondheid te verkrijgen en behouden, ik probeer de objectievere media te zoeken voor informatie over Covid, etc.

Terwijl ik al lang met pensioen ben en dat helemaal niet hoef te doen. Waarom doe ik het dan? Het was een oprecht vraag aan mezelf. Ik zou er ook voor kunnen kiezen me slechts bezig te houden met leuke dingen, spelletjes doen met mijn partner, leuke boeken lezen (ook daar zoek ik toch vooral de informatieve boeken, naast af en toe een romannetje), tennissen, wandelen..

Er kwam geen snel antwoord, ik begreep het niet echt, tot ik er even niet mee bezig was. Toen kwam er uit het niets een antwoord: “je bent geneeskunde gaan studeren omdat je het als roeping, als missie, ‘moest’ doen; zo voelde je het altijd, het was je diepste wens. Waarbij je ‘het weten’ had dat vrijwel iedereen te genezen was. Dat maakte dat je bleef zoeken naar betere vormen van geneeskunde, naar echte genezing”.

En ja, dat klopt. Ineens begreep ik mijn post-pensioen gedrevenheid. Mijn ongeluk(ken) hebben roet in het eten gegooid en maakten het uitoefenen van het beroep als arts niet langer mogelijk, maar de drive en de missie zitten nog ingebakken. En hoewel ik een tijd niet kon lezen, is dat in volle vermogen terug. En ik ben bang dat ik die drive niet weg ga krijgen, al doet dit corona-tijdperk flink z’n best me te demotiveren.

Zo word je als je een beetje zoekt geconfronteerd met dingen die je eigenlijk helemaal niet wilt weten. En soms vallen ze gewoon op je bord, zoals de uitspraak van het Europese hof voor mensenrechten, wat uitsprak dat overheden mensen tot vaccinatie mogen verplichten. Er stond achter ‘als het in het belang van de volksgezondheid is’.

Maar wat is die toevoeging vandaag de dag waard? We worden al een jaar gegijzeld door onze overheid ‘in het belang van de volksgezondheid’. En aan alle kanten zie je hoe ongezond dat is. Voor de stemming, voor het mentale en psychische welzijn, voor de jeugd, voor het huiselijk geweld, voor relaties, voor de longen (giftige stoffen en plastic deeltjes in de disposable mondkapjes), voor het vermogen je mening te uiten. Ik kan nog wel even doorgaan. 

Ik ga niet speculeren waarom onze gezondheid wordt opgeofferd onder het motto ‘in het belang van de volksgezondheid’, maar geld en macht zullen er zeker mee te maken hebben.

Nog zoiets wat een dubbel gevoel gaf waren de videootjes die via internet en de social media rondgingen over het politiegeweld bij de demonstraties. Ik had na de eerste echte demonstratie op het museumplein al een ondernemer gehoord die in elkaar was geslagen. Hij vertelde hoe mensen op de eerste rij stenen gooiden, waarop de ME hard ingreep. Maar ook zag hij ineens een van die stenengooiers naar achter de politiebussen rennen. Het gaf hem een vieze smaak en deed vermoeden dat de hele ontregeling bewust was geënsceneerd.

Ik hoorde het en wilde het niet geloven. Onze overheid doet dat toch niet? Ik heb het vervolgens weggestopt, ik wilde daar niet mee bezig zijn.

Toen kwamen de filmpjes van het malieveld, waar demonstranten in elkaar werden gemept, paarden op de demonstranten afstormden en erdoor liepen; een politiehond die weigerde een in elkaar geslagen demonstrant te bijten werd bovenop die demonstrant gezet (terwijl de hond zich verzette) en uit een busje van de politie stormden als demonstranten verklede agenten en begonnen om zich heen te slaan…….. 

Ik wilde het niet geloven en dacht tot voor kort dat het misschien wel gefotoshopt zou kunnen zijn……tot ik op blckbox (https://www.youtube.com/watch?v=YQGHRxxynQA) een titel zag “Er gaan straks doden vallen”.

Ik had al een interview gezien met Drs.Pieter Kuit en zijn dochter Jade over de buitenparlementaire onderzoekscommissie (https://bpoc2020.nl), waarbij een grote diversiteit aan mensen een verklaring aflegde over de maatregelen en de impact ervan. Maar deze uitzending ging over politiemensen, ME-ers en zelfs rechercheurs die verklaringen aflegden over hun taken en opdrachten. Over o.a. hun ‘werk’ op het malieveld. Mensen die stuk voor stuk hun geweten laten spreken en zich aanmeldden bij de commissie.

Ik schrok van wat ik hoorde. Even los van wat ze vertelden over de demonstraties en hun taken daar, horen we al jaren via de media dat het geweld tegen de politie toeneemt. Dat maakt dat geweld van de kant van de politie begrijpelijker is en dat de roep om een stroomstootwapen minder onlogisch is. Maar het klopt dus niet. Er is niet meer geweld tegen de politie, in tegendeel. En dat volgens de top en de statistici.

Zo blijkt ook het geweld tegen de politie bij de demonstraties vooral te worden bewerkstelligd door de politie zelf. Ze creëren rellen en slaan er vervolgens op los, om het kort door de bocht te zeggen. En mensen binnen de politie die sympathie uitspreken over de demonstraten hebben geen leven binnen het politieapparaat. Het heet ook ‘Wappie-rammen’. En vooral op het hoofd, want dat bloedt zo lekker……

Als ik dit opschrijf, voel ik eenzelfde soort boosheid (zeg maar gerust woede) opkomen die ik kreeg toen ik tijdens mijn studie een video te zien kreeg van de maagdenhuisrellen in 1969 (ik ging studeren in 1971). De hele collegezaal had daarna elke agent die ze zouden tegenkomen kunnen lynchen, zo’n impact maakte die video. (Dat was natuurlijk ook de bedoeling; laten zien hoe zo’n video waar mensen in elkaar worden gemept door ‘blauw’ iets deed met jou als persoon).

Maar goed. Het idee van de commissie was verklaringen afnemen en die online zetten. Dat is gebeurd met alle verklaringen rond de maatregelen, maar bij de politiemensen zijn die video’s in de kluis gelegd en zijn alleen de uitgeschreven verklaringen online te lezen (uiteraard ontdaan van naam). Om de veiligheid van de politiemensen te waarborgen. Lees ze zelf maar op de site van de bpoc. Het is schrijnend en mensonterend. Er staan er nu 26 online, maar er hebben zich al 61 politiemensen gemeld!

Maar in de wandelgangen (media-kijkers) hoor ik mensen het hebben over die idioten van Wappies en ‘het is goed dat de politie er korte metten mee maakt’. Dat is wat de reguliere media doen met het beeld wat wij allen hebben. Dat is het gevolg van eenzijdige voorlichting. (Wie daar ook achter moge zitten).

Het laatste onderwerp betreft de mRNA-vaccins.

De maatschappij is een beetje verworden tot een maatschappij waarin 'we' staan te dringen om ingespoten te worden met een vaccin. Niet om medische redenen, maar omdat de overheid oneigenlijke argumenten heeft gebruikt om de vaccins erin te krijgen.

Ik ga het daar verder niet over hebben, het is al droevig genoeg dat allesbehalve onschuldige vaccins door de bewaker van onze gezondheid worden gebruikt om beloftes te doen over versoepelingen die er nooit in die mate zullen komen. In elk geval niet blijvend. We laten ons massaal beduvelen en gebruiken voor een kwalijk experiment. Iets waarvan we na de tweede wereldoorlog hadden afgesproken dat het nooit meer zou gebeuren.

Terwijl één besmetting voldoende was om de maatschappij plat te leggen, worden nu doden door de vaccins gerekend als bedrijfsrisico. De vraag is wel om welk bedrijfstak het gaat, ik kan er maar één bedenken, maar welk belang heeft de overheid daarbij? 

Bij het Astra-Zenica vaccin prikken we nu niet onder de 60 (daar is trombose niét gewenst), maar wel boven de 60 (dan is het niet erg?). Ik voel me als 60+ nu wel een beetje een tweederangsburger. Inmiddels zijn er bij het Lareb 189 overlijdens gemeld na de vaccins. Wat een klein deel is van de werkelijke overlijdens zoals we uit onderzoeken weten. 

De vraag is natuurlijk of het vaccin kwaad kan op termijn. De mRNA zou slechts kort iets doen volgens de overheidsinformatie. Onderzoeken lijken echter uit te wijzen dat dit RNA wel degelijk ons DNA blijvend kan veranderen.

(https://childrenshealthdefense.org/defender/science-mrna-vaccines-alter-dna/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=99d3026d-9cc6-4792-bdac-f6178e5c32db)

Dit krijg je als een vaccin, en zeker een nieuw soort ingrijpend vaccin, niet voldoende over termijn wordt getest. We worden nu wereldwijd massaal ingespoten met een mRNA wat mogelijk blijvend het DNA kan veranderen. Dus ook naar volgende generaties. En niemand heeft enig zicht op de gevolgen daarvan.......

Wat me eraan doet denken dat in Engeland blijkt dat de hoeveelheid miskramen 3-4x zo hoog is sinds de vaccinaties. En dat in de bijsluiter staat dat je je beter niet kunt laten vaccineren als je zwanger bent of dat nog wilt worden!

Weer zoiets wat nauwelijks of niet wordt genoemd, maar letterlijk van levensbelang is om te weten…..

Maar ach……we raken er bijna aan gewend.......

Tenslotte wil ik nog wijzen op de interessante uitzending over de dodencijfers van het RIVM die volgens deze patholoog nergens op slaan: https://www.youtube.com/watch?v=mqkWOBJS4xY
Met name interessant omdat ik onlangs mijn blog wijdde aan dit onderwerp.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn