Hoewel de week nog niet om is, maak ik een balans op van deze week.

Als de media nog in hun oude rol zouden zitten van echte nieuwsgaring en waarheidsvinding, van het ons informeren over misstanden en bedrog, hadden ze de handen vol gehad.

Ik ga nu alvast zeggen dat ik met mijn verslagje absoluut niet volledig zal zijn, maar zelfs dan. 

Het begon al met de bekende voorbereiding via lekken van de maatregelen en vervolgens de persconferentie met de goede en de slechte minister. De lieve vader Mark en de boze oom Hugo.
Ruim anderhalf jaar is er ervaring en studiemateriaal over alle vormen van maatregelen beschikbaar, maar leren doet dit kabinet niet aan. De oude trucjes worden herhaald

 • Mondmaskers waarvan de balans van de onderzoeksresultaten doorslaat naar ‘niet goed’. (Er is nog steeds geen onderzoek wat overduidelijk aantoont dat ze nut hebben, maar wel onderzoeken die de kwalijkheid aantonen).
 • Anderhalve meter, wat nog enig nut zou kunnen hebben, ware het niet dat ook hier het nadeel waarschijnlijk groter is dan het voordeel omdat de angst weer wordt opgevoerd en veel mensen zich geen houding weten te geven. Immers, wat wil de ander, hoe staat de ander erin? Nu al zie je de angst groeien (en dus de weerstand afnemen, die tegen ziekte bedoel ik)
 • Discriminatie op basis van QR-code. Als de vaccins zouden voorkomen dat je het overdraagt en je echt zouden beschermen zou deze maatregel nog enige grond hebben. Maar je draagt wel gewoon over als gevaccineerde (misschien zelfs wel meer al beweert het eigenwijze RIVM anders) en je kunt gewoon ernstig ziek worden. Dus is het verschil tussen wel of geen QR-code een moedwillig gecreëerde vorm van discriminatie.
 • De dreiging van nog meer discriminerende maatregelen. Omdat mensen die voor hun gezondheid kiezen in deze gezondheidscrisis bestraft moeten worden……..? 

Dacht ik nog buiten te kunnen tennissen, ik ben lid van de internationale vaccinatie controlegroep (en mag me dus niet laten vaccineren om het onderzoek zuiver te houden), maar nu blijkt dat ik daartoe door het gebouw moet en dus een QR-code nodig heb. Weg ook gezond potje tennis. Thanks!

Maar ook los van de maatregelen die weer de nodige impact gaan hebben zonder dat het veel effect op de cijfers zal hebben, het is immers winter en dus gaat het spitsuur worden op de IC’s net als bijna alle andere jaren, hadden de media de handen vol gehad. En de drukte in de zorg wordt natuurlijk niet minder door de ruim 7000 bedden die de afgelopen jaren verdwenen en de halvering van de IC capaciteit. Bovendien is er werkelijk niets aan gedaan om de situatie in de zorg te verbeteren. In tegendeel bijna, het is al slechter geworden. Maar zelfs daarover komt geen kritiek vanuit de media, als ze minder slaafs zouden zijn was er veel te melden. 

Over de vaccins bijvoorbeeld:

 • Het blijkt dat – oh, verrassing – er met de cijfers van de trials met de vaccins is gefraudeerd; er is gesjoemeld met het aspect van ‘dubbelblind’, er zijn gegevens verzwegen en veranderd, etc.
 • Maar nog veel erger: er zijn proefpersonen uit de onderzoeken gehaald omdat ze al na het eerste vaccin heel ernstige bijwerkingen kregen. Zo telden ze niet verder mee, en werd uiteraard ook niet verteld dat ze eruit waren gehaald vanwege de bijwerkingen. Immers, de trial moest een positieve uitslag krijgen……
 • En nog erger: de autoriteiten wisten hiervan omdat de betreffende personen het zelf hebben gemeld.
 • Daarnaast beschermen de vaccins de eerste maand nog niet tot weinig, terwijl wel het immuunsysteem verzwakt wordt die periode; en de helft van de bescherming is al na 3 maanden weg. Om de een of andere reden blijkt de bloedsuikerspiegel wat chronisch verhoogd te worden, wat de kans op heftiger ziekte en andere ziekten vergroot.
 • Nog steeds is niet duidelijk hoe het komt dat in 10 jaar geen vaccin tegen een corona-virus te maken was door de heftige bijwerkingen, en nu ineens een diversiteit aan firma’s dat wel zou kunnen.
 • En natuurlijk zouden de 28.000 gemelde doden in (28/50ste) van Europa genoemd moeten worden en de krankzinnige hoeveelheid heftige bijwerkingen.
 • Of de 3 giraffes die in de Dallas Zoo overleden binnen een maand zijn nadat ze waren gevaccineerd.
 • Of de ‘oudste’ van een stam Aboriginals die zich liet vaccineren om een goed voorbeeld te geven en 5 dagen later dood was
 • Of die moeder die stoer vertelde haar 3 kinderen te laten vaccineren en de dagen erna vertelde dat een ervan nu dagen in het ziekenhuis lag met een hartontsteking en weer wat later dat de prik wel werd vergoed, maar de behandelingen…..en dat ze er nu toch anders over was gaan denken. Dat is overigens iets wat je van alle andere slachtoffers ook hoort: ‘als ik het had geweten, als het me was verteld….’. (maar je moet het ook nog horen!). 
 • Alle leden van de FDA in de VS die stemden voor het vaccineren van kinderen – wat weer z’n effect heeft op andere landen inclusief Nederland – hadden banden met de farmaceutische industrie
 • De mutaties, zoals delta, komen door de vaccins/gevaccineerden en de ziekenhuisopnames (nu 100% delta) dus ook. En dus niet door de ongevaccineerden.
 • Het vaccin remt het vermogen van het DNA zichzelf te herstellen van foutjes (die verstrekkende gevolgen kunnen hebben en dagelijks voorkomen o.a. door natuurlijke straling, door foute stofjes in voeding, spontaan, maar ook door 5G) tot wel 90%.
 • Het grote onderzoek naar het effect bij zwangeren na het vaccin wat in de BMJ stond en geen verschil zou zien, blijkt dusdanig gemanipuleerd (dat kun je doen met cijfers en grafieken, en mensen lezen vaak alleen de conclusies, dus…) dat verborgen werd dat in het eerste trimester minstens 82% miskramen voorkwamen! Maar de conclusie is nog steeds niet gecorrigeerd. Ook artsen worden gemanipuleerd.
 • Een senator in Amerika hield een rondetafelgesprek met artsen en slachtoffers van de vaccins, wat nogal heftige openbaringen gaf – ook over de manier waarop de proefpersonen werden behandeld – en waarbij de autoriteiten en de media niet kwamen opdagen.
 • De Vaccin Controle Group die inmiddels als 100.000 mensen bevat, en op die manier onafhankelijk en objectief gegevens en cijfers kan verzamelen om die te vergelijken met de wel gevaccineerde medemensen.
  (Een andere controlegroep deed dat met de kindervaccinaties – iets wat bewust niet wordt gedaan door overheden – en de cijfers waren nogal opzienbarend in het nadeel van de vaccins).
 • Een hele reeks internationaal jonge professionele sporters heeft hartproblemen gekregen of is zelfs overleden na de vaccins
 • Duizenden artsen en wetenschappers ondertekenen verklaringen, maar niemand doet er iets mee. ….
 • De mogelijke overreactie na een vaccin door de spike-eiwitten (; ADE = antibody dependentie enhancement; eenzelfde overreactie van het afweersysteem die mensen op de IC deed belanden) is dusdanig serieus dat de onderzoekers vinden dat je mensen voordat je ze prikt daarvan in kennis zou moeten stellen.
 • Uit een onderzoek met 180 landen bleek dat landen met veel vaccinaties ook veel COVID hadden. Als je bedenkt dat tevoren voorspeld werd dat er juist veel zieken zouden komen onder gevaccineerden als de bescherming evenals de weerstand zwakker wordt, dan klopt dat. Maar pleit wel tegen vaccinatie in plaats van ervoor.

Het zijn nogal wat dingen die in een weekje naar boven komen als je gewoon wat informatie volgt van verschillende kanten en zo wetenschappelijke informatie krijgt.
Dat zouden de mainstream media moeten doen, maar die hebben tegenwoordig kennelijk een andere baas. De abonnees betalen voor staatsnieuws in plaats van open nieuwsgaring.

Overigens komt een deel van mijn informatie wel degelijk via media, maar alleen geen mainstream media. En het is opvallend hoeveel echt goede wetenschappelijke studies gewoon genegeerd worden omdat ze niet passen in ‘het plaatje’ of ‘het plan’ (welk dat ook mag zijn).  

Daarnaast was er nog veel ander nieuws wat de media hadden kunnen brengen omdat het belangrijk is om te weten. Zoals

 • De vele plaatsen/staten waar de verplichting tot vaccinatie van zorgmedewerkers in de ijskast is gezet omdat gezondheidswerkers te massaal weigeren; Quebec en Ontario in Canada hebben zich nu ook bij dat rijtje gevoegd. Het zou toch tot denken moeten aanzetten als de mensen die de verschrikkingen zien en die mensen helpen, zelf weigeren te worden gevaccineerd? Zou je misschien iets kunnen leren van die weigering? 
 • In New York was deze week maar 57% van de brandweerwagens beschikbaar en waren 26 kazernes gesloten vanwege het vaccinmandaat, omdat veel brandweerlieden zich niet wensten te laten vaccineren
 • Wereldwijd zijn er continu protesten tegen maatregelen, verplichtingen en vrijheidsberovingen. Via de mainstream media horen we er weinig van. 
 • De bijeenkomst van de eerdergenoemde Senator Johnson die 3,5 uur duurde en zeer sensationeel was, ideaal voor de media (in de oude vorm).
 • De echte getallen over bijwerkingen en doden in zowel Amerika als Europa zou interessante stof zijn om uit te pluizen. Immers, gemeld 28.000, maar hoeveel is dat echt? Eric Boomsma kwam tot ruim 450.000. Is toch iets anders dan ‘milde bijwerkingen’.
 • Waarom wordt er zoveel energie gestopt in echt vrijwel iedereen vaccineren terwijl elk vaccin slechts een paar maanden beschermt, grote risico’s met zich meebrengt, het DNA verandert en remt in herstel, de bloedsuikerspiegel verhoogt, de totale afweer verzwakt? Welke drijfveer maakt dat Hugo de Jonge zijn ziel staat te verkopen? Wat voor geheime contracten zijn er gesloten en met wie?
 • Astrologisch lijkt 19 november een belangrijke datum, omdat rond die tijd dingen boven tafel komen die voor grote veranderingen kunnen zorgen. Na enige chaos waarschijnlijk vooral in positieve zin.
 • De effecten van 5G op mensen, dieren en planten/vegetatie, maar dan de werkelijkheid en niet opnieuw de doofpot.

Kortom, het was de week wel. Daarbij blijft voor mij één vraag voorop staan: Waarom worden we zo staalhard (en ook eenvoudig weerlegbaar voor wie zelf nadenkt en verder kijkt dan de angst) voorgelogen door onze overheid en de media?

 Heb een goed weekend!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn