Ik ken inmiddels heel wat mensen die zich hebben afgekeerd van nieuws en actualiteiten.
Ze kunnen het gewoon niet bolwerken.

Elke dag opnieuw geconfronteerd worden met ellende, met crises, met oorlog, met dreiging, met ga maar door. Het is niet gezond.
En een deel van die mensen heeft ook door dat het grotendeels onwaarheden zijn, maar die wel door veel mensen geloofd worden. Hoe frustrerend is dat? 

Dus dan maar niet meer kijken. Is dat de oplossing?

Daar komt nog bij dat we weten dat positieve vibes belangrijk zijn, positief gevoel, positieve gedachten. En die verdwijnen al snel als je wordt geconfronteerd met ellende. Zoals oorlog, vrijheidsbeperkende maatregelen, stijgende inflatie en dreigende brandstoftekorten.

Dus dan maar het nieuws niet meer volgen. Is dat de oplossing?

Ja en nee. Het mainstream nieuws volgen heeft sowieso niet zoveel zin. We worden aan de lopende band voorgelogen, bang gemaakt en met een kluitje in het riet gestuurd. De media zijn door overheden omgekocht (letterlijk, blijkt uit de WOB-rapporten) om het verhaal te vertellen wat de overheid (als onderdeel van een grotere macht) wil vertellen, of het nu waar is of niet. En helaas is het vaak niet waar.

Het nieuws via kritische kanalen volgen is wel nuttig, maar je moet het wel aankunnen. Dat wat 1-2 jaar geleden nog complot-denken was, blijkt steeds vaker en vooral steeds sneller de waarheid te zijn. Onze vrijheden en grondrechten worden in ijltempo bedreigd en uitgehold. De agenda 2030 (WEF, Europese agenda, Great Reset, Building Back Better, etc.) wordt in snel tempo uitgevoerd en door onze strot geduwd. Door de media gepresenteerd als mooie ontwikkelingen……..die goed voor ons zouden zijn………(maar weer: bedenk dat de media eigendom zijn van de grootaandeelhouders en ook nog eens door overheden betaald worden voor het vertellen van één verhaallijn).

Ik zal om te beginnen twee onderwerpen laten passeren waarbij we zien dat we door de media en overheden worden belatafeld. Covid en de Great Reset.

Om te beginnen Covid.

Er lijkt nu even niets aan de hand. Maar vergeet niet dat in Sjanghai hetzelfde virus is, en daar 26 miljoen mensen opgesloten zitten. Bij velen zijn de huisdieren omgebracht, kinderen elders ondergebracht, en mensen opgesloten, soms zelfs met dicht-gebrande sloten. Ladingen mensen hebben al suïcide gepleegd omdat ze knettergek werden van al die beperkingen en de honger. Waarschijnlijk hebben meer mensen zelfmoord gepleegd dan er positief waren….(En dit alles omdat er enkelen positief zijn).

Hetzelfde virus, maar krankzinnige reacties van die overheid. Net als er hier – zeker achteraf – krankzinnige maatregelen waren met lockdowns en coronapassen. Het laat zien hoe een volk afhankelijk is van wat de overheid doet. Overgeleverd aan de macht. Vergeet niet dat daar het sociaal kredietsysteem al bestaat en elke vrijheid verdwenen is. De overheid kan dus letterlijk alles doen wat ze wil. Deel 2 zal laten zien dat het hier dezelfde kant opgaat. 

Maar de stilte hier is er wellicht ook een voor de storm. Zelfs de coronapas lijkt nu even te worden geschrapt uit de tijdelijke corona-noodwet. Maar tegelijkertijd is er met ingang van 1 juni of 1 juli een Europese digitale ID, met een koppeling aan corona die mogelijk vrij verkeer tussen de Europese landen afhankelijk maakt van een coronabewijs. Dus het is nog maar de vraag of we zo vrij kunnen bewegen als het nu lijkt de komende maanden.

Er is helaas nog veel meer aan de hand rond Covid/corona. Uit de gegevens die via de wet openbaarheid van bestuur (WOB) zijn verkregen blijkt dat we volop voorgelogen zijn door het kabinet/de regering. Dusdanig dat zelfs het RIVM er vaak niet in mee kon gaan. De minister besloot vaak tegen het advies van het RIVM in. Het ging er vooral om de bevolking angst aan te jagen en dubieuze maatregelen door te drukken. En met name die corona-pas als start van een digitale ID (met daarna een sociaal kredietsysteem) door te drukken. Vanaf ongeveer dag 1. Dat maakt een bewuste opzet logisch. Bovendien blijkt nu uit die WOB gegevens dat tegen het advies van het RIVM in ex-minister De Jonge niets wilde weten van vroegtijdige behandeling van Covid en daarom HCQ en Ivermetcine verbood. Het is echt onvoorstelbaar

Bovendien blijkt uit de steeds toenemende internationale cijfers dat de vaccins nauwelijks werkten, en ongelooflijke nadelen hebben. Iedereen die gevaccineerd is, en hoe meer hoe erger, blijkt een verminderd immuunsysteem te hebben. Bij mensen die 3-voudig gevaccineerd zijn blijkt het immuunsysteem volgens Britse cijfers (die wel eerlijk melding maken, maar er nu mee stoppen omdat het allemaal te negatief is) 60-80% minder te werken!

Dat betekent dat de komende winter mogelijk een ramp gaat worden. Met mogelijk weer veel maatregelen en lockdowns. Niet omdat het heersende virus zo erg is (al zal dat wel het verhaal zijn), maar omdat iedereen die gevaccineerd is zo verzwakt is dat de gezondheidszorg daardoor overspoeld wordt. De nu al bijna bekende leugen gaat worden dat het virus (welk dan ook) zo erg is, maar de oorzaak is in feite de vaccins. En dit zal worden gebruikt om nog meer vaccins te slijten en misschien zelfs te verplichten. Als je nu denkt ‘is dat niet ziek?’: ja, dat is heel ziek.

Het laat zien hoe onze overheid op dit moment de agenda 2030 volgt en er niet meer is voor de bevolking.

De WHO, geregeerd door de farmaceutische industrie, heeft de volmacht gekregen om te bepalen wat er wereldwijd moet gebeuren bij een pandemie. En aangezien de definitie van pandemie zodanig is veranderd dat zelfs een gewone griep een pandemie kan heten, is er al snel een nieuwe pandemie, getuige ook het feit dat de verkoudheid doe nu rondgaat door Omikron nog steeds een pandemie schijnt te heten. Als de WHO dus straks beslist dat iedereen gevaccineerd moet worden, zal de NL regering dat overnemen.

We zien dus een vaccin wat een experimentele gentherapie bleek te zijn (officieel zo terug te vinden in de Staatscourant), en 95% effectief zou zijn, wat in werkelijkheid het immuunsysteem onderuithaalt, tot o.a. veel meer kanker en hartkwalen leidt, tot veel meer miskramen en afwijkingen bij de foetus leidt, tot een door vaccin veroorzaakte aids leidt, en in (half) Europa al tot 44 duizend doden heeft geleid. Het aantal ernstige bijwerkingen ligt boven de 2 miljoen.

Samenvattend gaan we mogelijk een hete winter tegemoet, niet door welk virus er dan ook zal zijn, maar doordat de afweer van alle gevaccineerden dusdanig slecht is door de vaccins, dat het niet alleen gaat leiden tot heel veel extra doden maar ook tot overbelasting van de zorg.

Bedenk bovendien dat er sinds oktober 15.000 doden meer oversterfte is. Alle mensen die corona hebben worden als coronadoden geteld, dus die 15.000 mensen zijn niet door corona dood. Die draai probeert de regering (via het CBS) er wel aan te geven, maar deze mensen zijn dus extra doden door óf de vaccins en/óf de maatregelen (uitgestelde zorg, psyche, e.d.). En nu besluit het ministerie de grenzen van oversterfte dusdanig aan te passen dat er bijna nooit meer sprake is van oversterfte volgens die definitie. Zo worden ook die doden, dat gevolg van maatregelen, dus weer weggemoffeld

Voor de mensen die dit soort informatie dus niet horen omdat ze alleen de mainstreammedia volgen, en denken dat er nu niets aan de hand is, zal elke informatie van de overheid als waarheid overkomen. Als de pleuris de komende winter weer uitbreekt, zal dat zijn vanwege het virus en zullen vaccins wel nodig zijn (en 100% veilig en effectief, er zijn nog steeds mensen die die onzin geloven).

Maar mensen die wel geïnformeerd zijn, weten hoe we zijn beduveld. Hoe het virus is gebruikt om de macht over ons te vergroten en vrijheden/grondrechten te ontnemen, om te zien hoever ze konden gaan. Hoe de macht van de overheid dus is vergroot. Hoe het ‘vaccin’ geen echt vaccin was en tot een sterke afname van de gezondheid heeft geleid. Zij weten dat als de pleuris uitbreekt dat komt door de effecten van de vaccins en niet door welk virus dan ook.

‘Wat niet weet, wat niet deert’ is dus niet waar.

Door jezelf niet juist te informeren maak je jezelf tot een weerloos slachtoffer. Een slachtoffer van de overheid, van de leugens, van de ‘vaccins’, van de breed uitgevoerde censuur.

Maar als ik kijk naar de gemiddelde Nederlander, dan geeft dat niet zoveel hoop. Overwegend struisvogels (onbewust, ik neem het ze niet kwalijk, het is zoals het is), en dus houdt niemand echt de overheid tegen om nog meer de gezondheid en gezondheidszorg te beschadigen en de macht te vergroten tot Chinese proporties. Met alle consequenties die dat heeft.

Het is ook vervelend om te zien wat er echt gebeurt. Net als het vervelend is om te denken dat de overheid tegen ons is in plaats van voor ons. Dus is het logisch als je dat niet wilt of kunt geloven. Het is een overlevingsreactie. Ik zal het niemand kwalijk nemen. Maar hoe meer mensen blijven geloven in de goedheid van de overheid terwijl ze de agenda 2030 uitvoeren tegen hun eigen volk, hoe groter de kans dat we al onze vrijheden en grondrechten kwijt gaan raken.

En op alle mogelijke manieren proberen ze te voorkomen dat de waarheid boven tafel komt. Media zijn dus omgekocht door overheden of hebben opdracht dat te melden wat de grootaandeelhouders willen, artsen worden in veel landen bedreigt met bul-verlies als ze zich kritisch durven uit te laten. Desondanks zijn er nogal wat artsen en zelfs medische bladen die hun zorgen en twijfels uiten op de valreep, voordat ze straks gestraft gaan worden.  

Het is dus wel degelijk heel belangrijk om op de hoogte te zijn van wat er gebeurt. Ik ben ervan overtuigd dat als we allemaal wakker zouden zijn we onze grondrechten en vrijheden zouden kunnen behouden. Maar als we ‘niet weten’, kunnen we ook niet beschermen wat we niet weten dat in gevaar is. 

En dan zullen we moeten dansen naar de pijpen van hen die ons willen laten dansen, die de macht over ons willen hebben, die ons uitkleden tot op het bot.  Onze gezondheid wordt op die manier steeds slechter, we worden zwakker, we worden steeds meer slachtoffer van hen die ons onder controle willen houden……

Wie? Daar gaat deel twee over.

Wordt vervolgd.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn