Lieve Mensen

Uit de diepte van mijn hart wens ik jullie een fantastisch 2023 toe

Waarin veel momenten van geluk, plezier, vrede/stilte, tevredenheid en dankbaarheid…..

En natuurlijk doorspekt met liefde.

Liefde voor jezelf, op een gezonde manier, maar wel diep en intens, onvoorwaardelijk
Liefde voor je medemens,
Liefde voor de natuur,
Liefde voor alle dieren om ons heen,
Liefde voor het universum

++++++++++++

Ik was er in december even niet echt, ik hoop de draad snel weer op te pakken. Ik was even met noodzakelijke dingen bezig die al mijn aandacht nodig hadden en werd daarna geveld door een meer dan stevige griep, waarvan ik nog op adem probeer te komen.

Voor het eerst sinds ik me kan heugen heb ik niet zelf de oliebollen gebakken en heb dat aan Hanneke gelaten. Ik had er de energie niet voor. Voor het eerst ook hebben we niet getoost met Freixenet op het nieuwe jaar, ik hield het bij water.

Ik realiseer me dat dit deels komt omdat ik mijn lichaam met natuurlijke ondersteuning zelf het werk wil laten opknappen. Geen pijnstillers, geen antikoortsmiddelen, etc.
En geloof me, ondanks mij huidige gebrek aan energie voel ik me sterk en krachtig. Ook hier kom ik weer sterker uit. 
Bovendien heb ik weer geleerd dat ik mijn grenzen moet bewaken.......ik was te enthousiast.........

Ik kijk ook met positivisme het nieuwe jaar in en hoewel er te veel gebeurt wat niet klopt en niet zou mogen, heb ik het gevoel – en ik zie dat ook weerkaatste in de wereld om me heen – dat de energie (het elektromagnetisch veld) van de aarde inderdaad aan het veranderen is.
Er is meer licht en liefde, redelijk wat mensen lijken hun hart – de verbinding met hun ziel – terug te vinden.

En ik hoop dat dat ook is wat 2023 zal brengen. Meer mensen die vanuit hun hart en intuïtie gaan leven en dat de flow van hun leven laten bepalen. Liefde, empathie, rekening houden met elkaar op een gezonde manier.

Als je ziet dat het WEF meent dat we geen kerstmis meer mogen vieren, dat de WHO meent dat chocoladepoppetjes geen gelaat meer mogen hebben, dan lijkt dat typerend voor de ziel-loosheid van de enge mensen die nu aan de touwtjes trekken. En die ook bepalen wat onze overheid doet. En dan heb ik het nog niet eens over al die andere onderwerpen van de zogenaamde duurzaamheidsagenda.
Er is niets mis met duurzaamheid, maar wel als de uitvoering ervan wordt bepaald door mensen die hun ziel verkocht hebben, die hun hart niet weten te vinden, die geloven in het digitale in plaats van in hart/ziel/'God'. 

En dat is wat niet klopt. Mensen zonder hart, blijkbaar zonder ziel, die voor ons bepalen wat er met ons gaat gebeuren…………..mooi niet!

Maar weet, als wij ons wel met onze ziel blijven verbinden, ons hart weten te vinden en ernaar luisteren, en vanuit die kracht visualiseren en manifesteren – iets wat ons steeds makkelijker af schijnt te gaan – dan zullen die zielloze lieden machteloos staan. Want het licht zal winnen, het goed zal winnen, ‘God’ zal zegevieren.

Zodra ik weer de energie heb ga ik door met de blogs, want er is genoeg om over te schrijven, genoeg om aan zaadjes rond te strooien, genoeg om over na te denken, genoeg om aan te werken.

Maar voor NU dus, en alle talloze momenten hierna, een Fantastisch 2023!

Geniet van elkaar, geniet van jezelf.  

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn