Waar ben ik aan begonnen? Er gebeurt zoveel in de wereld en er is zoveel informatie dat het niet te doen is alles mee te nemen. Maar toch, ik ga het proberen hoewel ik natuurlijk niet alles kan vermelden. Wat in de mainstream media behandeld wordt zal ik deels laten voor wat het is omdat het niets toevoegt. Ook veel politieke en economische zaken laat ik voor wat ze zijn.

En zoals eerder beloofd, ik doe het in onderwerpen, al is het ook zo dat nogal wat onderwerpen elkaar overlappen. Maar dat is niet anders.

Omdat je kunt overslaan wat je wilt ga ik mezelf niet te veel beperken in lengte van de info. Pak wat met je resoneert of waar je nieuwsgierig naar bent…..

Wetenschap

De James Webb telescoop heeft ook de MSM-krantenkoppen bereikt. Al eerder bleek uit gegevens afkomstig van deze telescoop dat de oerknaltheorie niet juist blijkt te zijn. Omdat veel van de wetenschap is gebaseerd op dit fenomeen, bevinden veel academische studies en beweringen zich nu op of zelfs in drijfzand. Allerlei zekerheden blijken omver gekegeld. Opvallend is dat dit toch relatief weinig aandacht kreeg. Wat mij opvalt is dat ik al maanden geleden las dat de oerknal theorie niet klopte (door dezelfde telescoop), en dat het nu net lijkt alsof dit toen niet gezegd is. Zoals eerder gebeurde bij vondsten waarbij eerdere beweringen onjuist bleken (en daarmee veel van de wetenschappelijke grondvesten)…….ben dus heel benieuwd of het consequenties gaat krijgen of dat de 'wetenschap' net doet alsof het niet gebeurd is, net zoals met het niet kloppen van de evolutieleer is gebeurd............

Gezonde relaties

Ik kwam een mooie afbeelding tegen over gezonde relaties. Centraal daarbij staat respect. Hieromheen staan facetten als

  • Vertrouwen (elkaars woord, het voordeel van de twijfel kunnen geven)
  • Rekenschap, betrouwbaarheid (geef fouten toe, neem verantwoordelijkheid ervoor)
  • Veiligheid (weiger manipulatie, respecteer ruimte, spreek niet gewelddadig/dreigend)
  • Eerlijkheid (communiceer open en eerlijk)
  • Steun (steun elkaar, wees logisch, luister, waardeer meningen, versterk de ander)
  • Samenwerking (maak samen beslissingen, wees bereid tot compromis, zorg voor win-win oplossingen, wees flexibel, vraag maar verwacht niet)

Als ik dit zo bekijk en invoel, hoe goed is de relatie van de overheid met het volk dan?

Voedsel

Er is een nieuw ‘goedje’ genaamd ‘Apeel’, wat op o.a. komkommers, avocado’s of appels kan worden aangebracht, waardoor het langer goed blijft en er geen plastic omheen hoeft. Het feit dat het door o.a. Bill Gates wordt gefinancierd zou al vraagtekens moeten geven. Het is er niet af te wassen. En als je goed zoekt zijn er verschillende waarschuwingen. Voor de gezondheid lijkt het ’t verstandigst dit soort producten met ‘Apeel’ dan ook niet te kopen.

Verder stond in de Margriet een stuk over het feit dat er steeds meer(!) bestrijdingsmiddelen op groente en fruit worden gebruikt. Beste oplossing: zoveel mogelijk biologisch kopen of in je eigen tuintje verbouwen. Of de meest bespoten producten vermijden. Ter info: de meest bespoten producten zijn aardbeien, spinazie, boerenkool, Chinese ijsbergsla, nectarines, appels, druiven, paprika, pepers, kersen, perziken, peren, selderij en tomaten….(bron: Environmental Working Group)

Big Pharma:

Voormalig arts van het Witte Huis Paul Alexander meent dat het einde van de farmaceutische industrie in zicht is door hoe bijvoorbeeld in Canada de bevolking werd voorgelogen en wereldwijd gevaccineerden die stierven door de injecties in de ongevaccineerde groep werden geduwd (o.a. doordat ze pas na 2 weken tot ‘gevaccineerd’ werden gerekend).  

Verder is bekend geworden dat Pfizer wist van de ernstige risico’s voor zwangere vrouwen en toch het vaccin pushte. Dot bleek uit het 8 pagina’s tellende rapport wat van de rechter moest worden vrijgegeven. 54% van de aanstaande moeders ondervond een reeks ongunstige tot ernstige bijwerkingen na de Covid-mRNA-injectie.
Bovendien vertelt de ex-CEO van Pfizer, Mike Yeardon, die zich onvermoeibaar inzet voor informatie over de mRNA-nadelen, dat we middenin de grootste misdaad in de geschiedenis zitten. Wereldwijd is er een streven naar controle, het wegnemen van vrijheden, het vermoorden van miljoenen zo niet miljarden. En dat alles is volgens hem al lang tevoren gepland……. 

Pandemiewet

Daarop aansluitend hebben we zowel de 'pandemiewet' die door de eerste kamer moet worden beoordeeld als de uitbreiding van de zogenaamde ‘sleepwet’. De laatste is een vervolg op wat eerder door ons als bevolking via een referendum werd verworpen maar toch werd doorgezet, waarbij de overheid ons breed kan en mag controleren waar en wanneer ze ook maar willen. Beperking van vrijheid en toename van controle dus. De pandemiewet is een wet die al die zaken die niet bleken te werken (lockdowns, maskers, vaccins, avondklok, schoolsluitingen, winkelsluitingen, coronapas) tot gereedschap van verplichtingen kunnen maken. Absurd, maar beide wetten zouden wel eens aangenomen kunnen worden, omdat politici niet meer vanuit hun gevoel/hart/ziel werken, maar met een agenda (2030?). Zo verziekt is de politiek op dit moment (maar dan ook wereldwijd!).

Corona-vaccins

Bij de WHO zijn inmiddels meer dan 5 miljoen (!) meldingen binnengekomen van mensen die beschadigd dan wel gedood zijn door coronavaccins. En dit moet allemaal onder het vloerkleed worden geschoven. Vrouwen lopen eerder schade op dan mannen, zo blijkt, en vooral de leeftijdsgroep 18-44 wordt sterk geraakt. Veilig en effectief? Regeringen waken over het steeds grotere vloerkleed, niet over de bevolking……

(Bedenk dat dit alleen maar cijfers zijn die bij de WHO zijn gemeld door artsen, experts schatten dat het aantal doden door de vaccins rond de 20 miljoen is). 

Verder blijkt dat de FDA (VS) in 2021 al wist dat gevaccineerden 2x zoveel kans hadden geïnfecteerd te worden door corona. Desondanks werd het gepusht en werd het tegendeel verteld. Dat was in Nederland niet anders……

Christine Anderson is een Duitse Europarlementariër die nogal kritisch en eerlijk is. Zij bemoeit zich al enige tijd uitvoerig met alles rond de coronavaccins.  Zij vat de EU-strategie kort samen: “Miljarden winst van de belastingbetalers in de zakken van Big Pharma gooien  voor een nutteloos, schadelijk en zelfs dodelijk product”. Ze gaat verder: “deze hele covid-gekte was gewoon een proefballon om te kijken hoever ze konden gaan, om te zien hoe ze vrije individuen in een vrije en democratische samenleving zover konden krijgen om in te stemmen met gedwongen naleving van onzinnige regels”.

Tenslotte blijkt uit steeds meer buitenlandse cijfers dat de oversterfte enorm is, en moet me van het hart dat ik denk dat de cijfers in NL worden gemanipuleerd bij het leven. Ik volg ze al bijna 2 jaar wekelijks en sinds het begin van dit jaar zijn er rare veranderingen. De laatste week zou er bijna een ondersterfte zijn.....het klopt niet met wat elders gebeurt........ik geloof het dus ook niet meer..... Te meer daar NL al die andere cijfers ook niet eerlijk geeft en weergeeft, en begrafenisondernemers ook iets anders laten horen. Schimmig, stiekem, leugens, duister......
Er is meer, maar………ruimte…… 

Covid

Weer een arts, Dr.Paul Marik, die bevestigt dat een voldoende vitamine D spiegel veel levens gered had kunnen hebben. Boven de juiste spiegel was de kans op overlijden vrijwel nul…..

Het bron- en contactonderzoek en de corona-app hebben nauwelijks effect gehad, blijkt uit onderzoek. In feite blijkt nu dat mondmaskers, avondklok, winkel- en schoolsluitingen, bron en contactonderzoek, de corona-app, de corona-pas en de vaccins – alle min of meer vrijheidsbeperkende maatregelen – geen enkele zin hebben gehad…………

Interessant is ook dat een staatje laat zien dat er in 2021 miljoenen minder gevallen van Covid waren dan er de jaren ervoor aan griep waren…………

(Al die maatregelen zijn ons door de strot geduwd op basis van een tevoren bedachte onbetrouwbare test die veel vals positieve uitslagen zou geven, de patenten voor de vaccins waren er al voor er Covid was, zoals ook bijvoorbeeld de discussies bij de overheid over de ‘pas’ er al waren voordat er sprake was van een vaccin – en nu willen ze dus dat er permanent een mogelijkheid is al die onzin maatregelen in te voeren als ze dat willen……blijf wakker!)

Energie

In de omgeving van München kunnen mensen hun warmtepompen niet gebruiken omdat het grondwaterpeil te veel is gezakt. De enige optie is weer een ketel aanschaffen om op gas te verwarmen…………

De bouw van noodwoningen is steeds vaker vertraagd door gebrek aan aansluitcapaciteit op het net. De wachttijd kan oplopen tot meer dan een jaar. (dus laten vooral nog veel meer op elektra gaan doen, dat is ‘veilig en effectief’)…………..

China keurde in de eerste maanden van dit jaar meer plannen voor nieuwe kolencentrales goed dan in heel 2021. China mikt op 3500 kolencentrales (dus laten wij nog vele miljarden extra onttrekken aan de bevolking om geen effect te hebben op klimaat en wereldmilieu)….

Het gebeurt steeds vaker dat windmolens op zee niet kunnen draaien omdat er te veel elektriciteit is. Daar komt bij dat bij de bouw van windturbines meer CO2 vrijkomt dan er in het hele leven van de turbine bespaard wordt. Ook de verbruikte energie voor de bouw wordt nooit terugverdient. Dus wat is de winst, het rendement?.............

Agenda 2030

Het WEF zegt dat ze die globalistische agenda gaan versnellen. Bijzonder dat dat in alle openheid wordt gezegd en vermeld en dat het tegelijkertijd een complottheorie zou zijn! Het zou ook niet uitmaken dat er geen plantenleven meer mogelijk is door gebrek aan CO2 en dat hongersnood miljarden levens gaat eisen, want er zal voor alle ziektes een vaccin zijn. In 2030 wel 500 verschillende die we over ons hele leven krijgen, zo eens per 2 maanden dus één…..ons DNA wordt volledig veranderd door alle mRNA-vaccins en we zijn geen echt mens meer, maar we zullen eindelijk in staat zijn ‘onze eigen evolutie te sturen’ door technologische vooruitgang (Harari). Volgens Harari zullen we – als we terugkijken – ons herinneren dat de Covid-crisis het moment was waarop alles digitaal ging…..toen alles werd gecontroleerd……
Ab Flipse vindt de huidige maatregelen gewoon krankzinnig. De klimaatmaatregelen zullen geen enkel effect hebben, maar de tientallen miljarden die erin weggegooid worden gaan wij en onze kinderen betalen in accijnzen en belastingen van ons eigen huis.

Agenda 2029

Dat brengt me bij een heel wat gezondere en prettiger tegenhanger, te weten agenda 2029. Deze agenda (zoek maar eens op: www.agenda2029.nl ) stoelt op overvloed in plaats van schaarste, op verbinding in plaats van afgescheidenheid. We kunnen een wereld creëren waarin de natuur kan floreren, zonder dat mensen hun autonomie hoeven op te offeren. We hoeven niet te overleven, maar mogen gaan leven. We mogen ons volledig ontplooien, zoals we bedoeld waren. De 16 duurzaamheidsdoelen van de VN/WEWF (die stuk voor stuk grote nadelen hebben op gebied van gezondheid en vrijheid om ze echt te kunnen uitvoeren) worden in Agenda 2029 vervangen door 16 Realise Potential Goals (besef je potentie doelen) te weten: vrije krachtige individuen, voedzame maaltijden, vitale individuen, ontwikkelde individuen, gendergelijkwaardigheid, gevitaliseerd drinkwater, vrije toegang tot energie, zingevend werk, gevonomie (economie op basis van geven in plaats van nemen), samenvoorzienende leefgemeenschappen, bewuste productie en consumptie, florerende ecosystemen, watercyclus herstellen, een rijk bodemleven, open source kennisdeling, en bondgenootschap. Heerlijk om te lezen………..dit kan dus ook!

Censuur en manipulatie

Ook al is het ‘t laatste onderwerp, het is zeker niet het minst belangrijke. Ze gaan ook in elkaar over. En weven zich door al de andere rubrieken. Ze bepalen op dit moment onze maatschappij, zeker geldt dat voor de mensen die het nog niet zien.

Puur censuur zien we in de manier waarop de enorme protesten in het buitenland categorisch worden verzwegen in de MSM. Waarop de echte feiten rond de vaccins worden verzwegen. Terwijl in Frankrijk enorme protesten en keiharde acties van de politie dagelijks plaatsvinden, terwijl in Duitsland dagelijks wordt geprotesteerd. In Ierland wordt nu zelfs een wet van kracht waarbij het verboden wordt om andere informatie dan die van de MSM te lezen of in bezit te hebben. Het wordt illegaal om niet-mainstream nieuwsbronnen te lezen. Op straffe van de cel!........

Maar minstens zo eng is alle manipulatie, alle verdraaiing, alle brainwashing. We kwamen het hierboven al tegen, de manier waarop overheden en Big Pharma feiten verzwegen over de ernstige gevolgen van de vaccins, om er toch maar zoveel mogelijk in te krijgen. Waarom?
Had dit te maken met de schande van de uitgaven, of was dit ‘gewoon’ agenda 2030: de wereldbevolking sterk verminderen (het liefst tot 500 miljoen)?

In dat kader van manipulatie valt ook wat de weermannen doen. Eerder bleek al dat de hittegolven eerder in de geschiedenis waren weggemoffeld, nu wordt de langdurige afwezigheid van warme dagen verklaard door het feit dat door de opwarming de gemiddelde temperatuur zo is verhoogd, dat het nu minder warm ‘lijkt’…….je moet het maar verzinnen. Ook blijkt het 4000 jaar geleden 2,5 graden warmer te zijn geweest gedurende vele eeuwen, (zonder de menselijke CO2 e.d.) en is het nu niet meer dan 1 graad warmer dan de koudste periode over de afgelopen 10.000 jaar…………

Professor Ian Plimer, geoloog, vertelt dat we sinds de Middeleeuwse opwarming ongeveer 5 graden afgekoeld zijn, net als we dat zijn als je rekent vanaf de Romeinse opwarming. Hij heeft het over klimaatzwendel. Net zoals de oprichter van Greenpeace trouwens…..

We zagen iets dergelijks ook bij de aandacht voor de lage waterstand van het Gardameer. Historisch laag. Wonderlijk alleen dat de deskundigen die het Gardameeer bewaken dat onzin vinden. Niets geen historisch lage waterstand, fopnieuws………….

En dan is er nog de schimmige Denktank Desinformatie, door ministeries in het leven geroepen ten tijde van de zogenaamde Covid-crisis. Een denktank waarvan de leden openbaar zouden zijn maar anoniem. Nu blijkt dat men serieus heeft overwogen om rechtszaken tegen personen aan te spannen, niet om die te winnen, maar om er media-aandacht door te krijgen en mensen af te schrikken. Net zoals men deed met het overmatig hard inslaan op demonstanten om anderen af te schrikken. Of zoals men deed met het berispen van artsen die zich wel aan hun eed hielden zodat andere artsen keurig mee zouden doen met het schandaal wat zich nu blijkt te hebben afgespeeld. Immers, steeds meer feiten die boven water (of tafel) komen wijzen nu uit dat men wist dat er vele mensen de dupe zouden worden van de vaccins (meer dan er door ‘gered’ zouden worden), wijzen uit dat het vooral ging om de vaccinatiegraad zo hoog mogelijk te krijgen, wijzen uit dat het aantal sterfgevallen door corona veel en veel minder is dan werd verteld, en wijzen erop dat de enorme oversterfte er alles mee te maken moet hebben. 

Niet voor niets pleitte professor Theo Scheffers er in het Europees Parlement deze week voor om zo snel mogelijk alle mRNA-vaccins te verbieden…… 

Ik kan nog veel meer zaken noemen, maar volgende week verder……..

Heb een goede week en bedenk dat er ook heel veel mooie dingen gebeuren in de wereld. Een daarvan is alleen al jouw aanwezigheid met je unieke gaven en je unieke licht…….

In liefde en licht,
Ed

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn