Pik eruit wat je interesseert en wat resoneert. 

Schreef Leon de Winter in zijn column in de Telegraaf fraai hoe alle leugens rond de laptop van Hunter Biden Trump de overwinning hadden gekost (los nog van gesjoemel met stemmen), het rapport van advocaat Durham laat zien hoe Trump ten onrechte werd beschuldigd van samenwerking met Russen en hoe onderzoeken naar o.a. Clinton juist niet werden uitgevoerd. Trump moest en zou pootje gelicht worden. 'Raar'. 

In Nederland zien we hoe onze premier en Kaag na eerst de WEF nu ook 'Bilderberg' bezoeken, en in het geheim afspraken maken zonder enige verantwoording daarover af te leggen. Bovendien zijn ze er dus niet wanneer belangrijke wetsvoorstellen in de eerste kamer ter stemming zijn. Ze begrijpen niet dat ze in dienst zijn van het volk en niet het volk mogen bedriegen……… ’Raar’……..

Maar goed nu heb ik het over zaken waar ik het niet over wilde hebben (politiek), door dus naar het overzicht

Durham
Dit rapport liet dus zien hoe Trump ten onrechte werd beschuldigd van samenspannen met de Russen, en nu blijkt dat Hillary Clinton en Obama zitten achter deze beschuldigingen. Trump heeft al snel de FBI en CIA tegen zich in het harnas gejaagd, en samen met genoemde mensen hebben die Trump fors in een kwaad daglicht gesteld. Dat zou ondenkbaar moeten zijn in een democratie. Maar in het verlengde daarvan hebben westerse mainstreammedia keihard meegedaan. De NPO had tal van reportages en verslagen (Eelco Bosch van Rosenthal) over de misstappen van Trump – die het dus niet waren. Waar blijven de excuses en de ombudsman?
(Dit had dus net zo goed onder het kopje manipulatie gekund…………) 

Covid
Een onderzoek laat overduidelijk zien hoe de beademingsapparatuur vrijwel alle Covid-patiënten vermoorde. Mensen werden aan de beademing gelegd – wat inmiddels een verkeerde keuze is gebleken – en liepen daardoor een secundaire longontsteking op waaraan ze overleden. Ik zal het nu maar niet hebben over de vergoedingen die ziekenhuizen kregen voor het aan de beademing leggen…… (https://www.frontnieuws.com/officieel-rapport-beademingsapparatuur-doodde-bijna-alle-covid-patienten/)

BigPharma/ Vaccins
In het verlengde hiervan laat de CEO van Pfizer Albert Bourla zien dat ie boter op z’n hoofd heeft en een gewetenloze schurk blijkt te zijn. Hij vindt het wantrouwen rond vaccins een belediging voor de wetenschap, want ‘de wetenschap heeft ons van corona gered en het virus verslagen’. Tja, ieder heeft z’n eigen waarheid………

Een groot wetenschappelijk onderzoek laat bijvoorbeeld zien dat na het vaccin de kans op blindheid 2x zo groot is (de eerste 12 weken zelfs 4x zo groot). Dat heeft te maken met de spike-eiwitten die de bloedvaatjes beschadigen. (https://youtu.be/TNW5Re8G420; https://artsencollectief.nl/coronavaccin-spike-eiwit-kan-bloedvaten-in-oog-beschadigen/)
Mike Yeardon, een ex-CEO van Pfizer, die zich de laatste jaren heeft ingespannen het publiek te waarschuwen, vraagt zich hardop af of de giftigheid van de vaccins per abuis is of opzettelijk. Hij neigt naar het laatste met alle kennis die hij heeft. Hij noemt het biowapens, die nog miljarden mensen zullen doden volgens het plan van de elite om de bevolking te reduceren.
Dr. Sucharat Bhakdi waarschuwt nog eens voor de permanente genetische transformatie door de vaccins, met alle gevolgen van dien.

Vorige keer noem de ik al dat de Japanse prof Murakami deeltjes van SV40 (Simian Virus40) had teruggevonden in de vaccins (https://twitter.com/KanekoaTheGreat/status/1660044984572157956 ), zijnde een kanker promotor. Moleculair bioloog Kevin McKernan vond hetzelfde (https://twitter.com/KanekoaTheGreat/status/1660026587121688576 ), in zowel Moderna als Pfizer. Het feit dat het niet uit het vaccin is gehaald (het zou al absoluut niet nodig zijn om het te produceren), wordt buitengewoon kwaadaardig genoemd.
En als laatste punt gaan slachtoffers van de vaccins eerdaags langs bij het ministerie. Er is al gewaarschuwd dat het praten over schadevergoeding einde gesprek zal zijn. Een van de slachtoffers zegt zich verkracht te voelen na het vaccin. En feitelijk klopt dat natuurlijk ook: er is een ongewenste penetratie in het lichaam met grote gevolgen………

Op de valreep zie ik nog dat de WHO waarschuwt voor een ongebruikelijk hoog aantal aan gevallen van myocarditis bij pasgeborenen en jonge kinderen. Hoe zou dat nu komen?
En Dr. Rashid A. Buttar is op 57-jarige leeftijd plots overleden. Hij was niet gevaccineerd, maar ervan overtuigd ½ jaar geleden na een interview op CNN te zijn vergiftigd met mRNA componenten, en sprak regelmatig over shedding. Het was een enthousiaste man die zich volop inzette voor de gezondheid van anderen en het openbaren van de Covid-hoax …….RIP. 

Oversterfte
Een logisch volgend punt, al wordt door velen die olifant in de kamer niet gezien. Immers, sterfte mag sowieso niet in verband worden gebracht met vaccins. Maar in het Verenigd Koninkrijk is de oversterfte consequent 22%, waarbij genocide zou kunnen worden aangetoond als de vaccinatiestatus zou worden vrijgegeven, wat daar niet gebeurt net als in Nederland. Men weet wat de conclusie dan zal zijn……….
In Japan was de oversterfte in 2022 een verdubbeling van het jaar ervoor. Bedenk dat dat dus niet door Covid kwam! Waardoor dus wel?

Voedsel
Even wat anders. Vorige keer besprak ik ‘Apeel’, het laagje wat over bepaalde groenten of fruit kon worden gedaan om het langer goed te houden en plastic te besparen. Afkomstig van een Bill Gates bedrijfje. Afgelopen week las ik een artikel wat suggereerde dat op deze manier bewust kanker wordt veroorzaakt en dat het de bedoeling is dat het straks op alle fruit en groente wordt toegepast. Het zou kunnen, maar ik kan met niet voorstellen dat het zover komt (al weet je het nooit, en vertrouw ik Gates voor geen cent; dat op basis van zijn eigen uitlatingen en gedrag/handel en wandel).
Uit een onderzoek van 1000 wetenschappers blijkt dat vlees goed is voor de gezondheid en ook voor het welzijn van de maatschappij. Dat in tegenstelling tot de beweringen van ‘agenda 2030’.
En minister van Buitenlandse Handel Liesje Schreinemacher (Ik had ook nog nooit van haar gehoord) vertelde bij de VN dat honger wereldwijd toeneemt. Dat maakt dat het niet onlogisch is te vragen waarom boeren dan moeten verdwijnen…….

Klimaat (Milieu, e.d.)
Laten we dus gelijk doorgaan naar het volgende thema. En ik besef dat er veel items elkaar overlappen!

De NOS meldt dat de Nederlandse boeren de laagste milieu-impact hebben in de wereld, gekeken naar CO2, pesticiden en antibiotica. En ook dat maakt het niet onlogisch te vragen waarom de Nederlandse boeren dan moeten verdwijnen……..zeker gezien het feit dat ditzelfde ook jaren geleden al bekend was. Deze week verliet een boer van 25 jaar het leven, en dat raakt ook mij als ik dit soort informatie lees. Onnodig, waanzin.

Laat ik het even over windmolens hebben, je weet wel die bouwsels die meer CO2 verbruiken voor de bouw dan ze ooit besparen en ook meer energie kosten dan ze ooit opbrengen. Geofysicus Guus Berkhout berekent dat de 30.000 gepande windmolens ons straatarm gaan maken omdat het onbetaalbaar zal zijn. Door iemand anders wordt voorspeld dat over 30 jaar er olielekkende, composietstof afbladerende, vogels- en vissen dodende bouwwerken in zee staan. Bovendien blijken duizenden vleermuizen door deze gehaktmolens te sterven……..

Dan over naar de opwarming. Antarctica blijkt al 70 jaar niet op te warmen. In Dehli (India) is een koude-record gesneuveld, het was sinds 1901 niet zo koud. In de Giro werd een rit enorm ingekort door de enorme hoeveelheid sneeuw.
We horen over enorme droogte in Spanje en Italië, maar ook over enorme regenval (door de droogte?) in Italië. Volgens mensen in Italië zijn de overstromingen het gevolg van desinteresse van de overheid als het gaat om afwatering en bescherming en heeft het helemaal niets te maken met opwarming. In Spanje is het zelfs kouder dan normaal en valt er meer regen, worden zelfs oogsten verwoest door grote hagelstenen……

Ale maatregelen in Nederland die de hele maatschappij ontregelen vanwege de kosten zijn een beetje bizar als je kijkt naar alle landen die niet meedoen aan het klimaatakkoord: Amerika (231xzo groot), Rusland (402x zo groot), China (225x zo groot), Afrika (714x), India (77x), Iran (38x), Colombia (26x), Turkije (18x), Irak (10x)……Het lijkt op een megalomane druppel op een gloeiende plaat, een druppel die denkt de plaat te kunnen afkoelen......

Verder laat Greta Thunberg in een interview merken dat ze dingen zegt als metafoor en niet omdat ze het echt meent….ook een interessant gegeven…….
Laboratorium (kweek-)vlees blijkt tot 25x slechter te zijn voor het klimaat dan echt vlees. Laat dit tot je doordringen!
Leaseauto’s zouden na 2025 allemaal elektrisch moeten zijn, maar dat is nu teruggedraaid. Omdat het onbetaalbaar is…………….

Er zijn nog wel meer rariteiten gezien de afgelopen week, maar ik laat het hier even bij. 

Geneeskunde
Arjen Lubach schijnt in zijn programma alternatieve geneeskunde op de hak te hebben genomen, wat resulteerde in een open brief van Mike Verest die hem met vele voorbeelden laat zien dat de reguliere geneeskunde echte kwakzalverij is (ik kon de open brief of het artikel helaas niet linken).

The Epoch Times laat in een artikel beschrijven hoe de belangrijkste oorzaak van doden en invaliden de laatste jaren de vaccins zijn……….(https://www.theepochtimes.com/health/will-lawsuits-bring-an-end-to-covid-vaccines_5271381.html?utm_source=healthnoe&src_src=healthnoe&utm_campaign=health-2023-05-20&src_cmp=health-2023-05-20&utm_medium=email&est=flt6qNGUFWiCEfNJUkxFDB7opm93mkpQS5frYo%2F8Z%2FFjEPEr%2FUeMOa3WbjcwmkZ6)

Sprookjes begonnen altijd met "Er was eens"
Vandaag de dag beginnen sprookjes met "Volgens experts....."

Manipulatie/ Censuur
Uit Duitse WOB-verzoeken blijkt dat ook daar bewust de coronacommunicatie ‘zo irritant zou moeten zijn als wasmiddelreclames’. Dat vond men in NL ook. 

Terwijl het onderzoek van advocaat Durham 30 maanden duurde en hij rapporteert zonder keiharde aanbevelingen, proberen de mainstreammedia in de VS dit rapport gewoon af te wijzen. Wat niet verbaast, maar wel iets zegt over de situatie in de wereld als het gaat om censuur/manipulatie door de mainstreammedia. 

Kuipers houdt ondanks een rechterlijke uitspraak nog steeds de modellen geheim. Modellen die van geen kant bleken te kloppen en verkeerde conclusies gaven. Conclusies die hij nog steeds - tegen beter weten in mag ik toch hopen - blijft verdedigen. Het vermoeden bestaat dat dit is om eerst de uiterst dubieuze pandemiewet door de Eerste Kamer te krijgen, door die gegevens te onthouden en keihard te blijven liegen.

De NOS kopt met een bericht dat hartbeschadiging door intensief sporten kan komen. Wel wonderlijk dat het voor de vaccins niet zo was…………..

NoordHollandNieuws deed een onderzoek naar wat mensen vonden van cash-geld. Ik deed ook mee, en op dat moment vond meer dan 90% dat cash geld moest blijven. Een dag later was dat een minderheid. Maar ze werden betrapt. ’s Nachts was de hele peiling ineens compleet veranderd. Uiteindelijk trokken ze de peiling in omdat ze niet begrepen waarom er zoveel mensen hadden gestemd……….ja,ja...

De overheid/Politiek
De politie-inlichtingendienst schijnt onschuldige burgers te bespioneren en heeft de wens geuit dat nog veel meer te willen. Voor mij geldt in dit geval hetzelfde als voor digitaal betalen: zolang er geen misbruik van gemaakt wordt is het misschien oké……….maar ja…………op dit moment leven we in een maatschappij waarin we daarop kunnen rekenen. Dus......

Bij het ministerie van financiën en de belastingdienst blijkt het nog steeds een enorme chaos te zijn. De kamer is vol ongeloof.
Volgens HPdeTijd houdt kamervoorzitster Vera Bergkamp zich niet aan de wet en weet ze dat ook. Wie af en toe Kamerdebatten volgt zal dat niet verbazen……….

Het feit dat de pandemiewet nu door de oude Eerste Kamer wordt behandeld mag gezien worden als een minachting voor de democratie en de rechtstaat, de elite is anti-democratisch, aldus juriste Raisa Blommenstein. Marianne Zwagerman noemt het in haar column goor, smerig, gemeen en achterbaks…….

En dan hebben we ook nog de stemming over de pensioenwet die nadert: “Het grootste schandaal ooit” volgens financieel expert Ab Flipse. In de pot zou 2500 miljard moeten zitten, maar er is al 1000 verdampt. Bovendien betaalt de gemiddelde deelnemer veel meer dan ie krijgt uitgekeerd…….en straks verdwijnt de pot in handen van Brussel? De CDA-Denktank laat weten dat het een ramp gaat worden en adviseert de wet terug te sturen naar de Tweede Kamer.

Tenslotte is ook De Jonge weer eens in het nieuws: Het kabinet blijkt een heel groot bedrag niet te kunnen verantwoorden, en van 5,1 miljard was al bekend dat het met het ministerie van De Jonge (destijds) te maken had. Velen zijn vol verbazing hoe deze man met droge ogen keihard in staat is te liegen tijdens een televisie-uitzending, vooral het gemak waarmee. En ook het gemak de bewering van die 5,1 miljard te duiden als een social media-complot.

(maar ach, alles wat niet in hun straatje past wordt een complot genoemd, is inmiddels gebleken).

Agenda 2020
Boris Johnson, de ex-premier van Engeland, blijkt een 8e kind te krijgen. Hoe past dit in het verminderen van de bevolking tot bij voorkeur 500 miljoen mensen? Of geldt het alleen voor de ‘gewone’ mensen?
In New York worden voedselaankopen gevolgd, en er is een limiet op vlees voor de CO2….. (een CO2 krediet dus, voedselfascisme, dat wat complottheorie was).

Randjes
Er zijn een groot aantal dingen die op het randje balanceren van wat behoorlijk of acceptabel is. Zo is er een AD-Tubantia columnist die het over Gideon van Meijeren heeft als een ‘dwergnazi’ of ‘populaire pisvlek’. Op basis van zijn stuk zou het je morele plicht zijn Gideon een kogel door zijn hoofd te jagen…… Ook had hij er destijds over dat hij ongevaccineerden achter gaas zou willen zetten……Kortom een zieke man, maar de mainstreammedia hoor je er niet over……althans, geen enkele veroordeling of correctieve poging. 

Before we work on artificial intelligence, why don't we do something about natural stupidity?

Niet vergeten
Veel van de mensen die toen wezen naar ongevaccineerden, die zich daardoor tweederangsburgers voelden, beschaamd, en buitengesloten, zeggen nu ‘zo erg was het toch niet?’…..
Op 20 december 2020 zong Joep van het Hek een liedje over wappies waarin hij liet blijken dat je kritiekloos de overheid moest volgen. Wonderlijk genoeg werd die video door Facebook verwijderd.
De wappies hebben niemand buitengesloten, de gevaccineerden wel (alleen al door mee te gaan in de maatregelen die de gevaccineerden uitsloten!)……
Er zijn duizenden jongeren afgehaakt met sporten sedert de coronamaatregelen. Ze zijn gestopt met sporten en niet meer teruggekeerd………….

Kinderen
Sorry, maar het hoort erbij. Je kunt het overslaan……….
De Australische senator Malcolm Robert heeft aangekaart en zich geschaard tegen wat de VN en WHO willen. Namelijk seksuele voorlichting vanaf de geboorte, maar niet door de ouders. Dit zou te maken hebben met respectvolle seksuele relaties. Vanaf het zesde info over gemeenschap, masturbatie en pornografie. Volgens Roberts leidt het ertoe dat jongeren na hun 12e nooit meer een liefdevolle monogame relatie kunnen hebben.

Topacteur Jim Caviezel maakt een film over kinderen in de sekshandel. Hij begon met op te merken dat aan de grens met Amerika 85.000 kinderen verdwenen. Nadat hij vermoedens uitsprak zat hij zonder werk. Hij vertelt over adrenochroom, wat vrijkomt als hormoon uit de bijnieren bij doodsangst bij kinderen en verjongend zou werken…….(voor de elite). 
Hij vertelt ook dat het Epstein-eiland niet het enige eiland is waar kinderen werd 'pijn gedaan'.
(Toevallig zag ik de eerste uitzending van Lewis deze week en waar ging dat over? Adrenochroom; uitzending van 2006 – het is allemaal bekend, maar wordt via de mainstreammedia uit het nieuws gehouden)

Macaulay Culkin is een voormalig kind-acteur en openbaart nu ook dat de elite kinderen vermoord met satanische ritualen.
Tenslotte is er nog advocaat Wilfred Wong die bevestigt dat Satanisch Ritueel Misbruik (SRM) bestaat en hij honderden slachtoffers heeft gesproken……

Tot hier……..meer dan genoeg......... 

Laat het allemaal los, en geniet van alles wat je doet. Probeer te weten wat er in de wereld gebeurt, maar vooral te leven in het moment. Ten volle, met liefde, aandacht, compassie, etc.

Elke dag iets leren is kennis
Elke dag iets loslaten is wijsheid

(Elly)

En als bepaald nieuws je te veel raakt, vermijdt het dan, maar weet wat je weet. Dat helpt je voor te bereiden op wat nog komen gaat!

In licht en liefde,
Ed

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn