Patholoog Dr. Ryan Cole: Covid vaccins veroorzaken kanker. Het maakt niet uit welk vaccin je hebt gehad, ze zullen spike-eiwitten aanmaken die zeer toxisch zijn. Deze spike-eiwitten kunnen kanker veroorzaken. De spike-eiwitten kunnen naar iedere cel in het lichaam gaan in tegenstelling tot wat werd verteld in het begin. Reparatie (correctie) van het DNA wordt geremd. Door het mechanisme gaat je eigen immuunsysteem de cellen aanvallen waarin spike-eiwitten komen. Hij zag 5 gevallen van nierkanker bij jonge mensen, terwijl hij normaliter 1 geval van nierkanker per 10 jaar zag.
Het is een misdaad tegen de mensheid, ze gebruiken gevaarlijke producten op mensen, het beschadigd elk orgaan waar de spike-eiwitten komen.

Dick Theuns toont een tabel van het Belgische Rijksinstituut voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (RIVIV). Hij noemt het ‘hallucinant’. Het aantal oncologische insulten (i.v.m. kanker dus) is gestegen met 52% t.o.v. 2019. Het aantal miskramen met 31% en het aantal hartfalen met 11%. Ook hij verbaast zich over de desinteresse van de mainstream media. Een van de patiënten kreeg van de kankerspecialist te horen dat de booster bepaalde cystes en tumoren doet laten groeien. (Ed: dit is ook een voorbeeld dat het bekend is bij veel specialisten wat er gebeurt, en toch houden ze hun mond binnen de beroepsgroep en daarbuiten.......)
 

De Britse oncoloog Angus Dalgleish schreef een brandbrief omdat mensen met een stabiele ziekte na de booster hard achteruitgingen. Een van zijn persoonlijke contacten kreeg na de prik leukemie, 2 collega’s non hodgkin lymfoom en een oude vriend diverse uitzaaiingen. …Verderop nog iets van/door hem.....
(https://www.tegenwind.tv/post/riziv-cijfers-die-doen-duizelen )

Moleculair bioloog Kevin McKernan ontdekte bedenkelijke niveaus van DNA-besmetting in de vaccins inclusief SV40 promotors verbonden met de ontwikkeling van kanker in de mens. Zowel in Moderna als Pfizer! Het is een kankerverwekkend virus stukje. Er is een geschiedenis met het poliovaccin wat ooit verontreinigd was hiermee en tot meer kanker zou leiden. Het is uiterst bedenkelijk………

Dr. Russell Blaylock waarschuwt hoe de spike-eiwitten die door de Covid vaccins worden geïnduceerd de hersenen kunnen beschadigen en kanker veroorzaken. Hij doet veel onderzoek naar vaccins, toxiciteit, hersenen en kanker. In deze PDF kun je de onderwerpen in tekst lezen:https://irp.cdn-website.com/6ada8a80/files/uploaded/Dr%20Russell%20Blaylock%20How%20Spike%20Proteins%20Damage%20the%20Brain%20and%20Cause%20Cancer.pdfen hier de video: https://expose-news.com/2022/11/22/how-spike-proteins-damage-brain-cause-cancer/

PubMed: Herhaalde mRNA-vaccinatie met hoge antigeenconcentratie kan ook auto-immuunziekten veroorzaken en de groei van kanker en auto-immuun myocarditis bevorderen bij daartoe gevoelige personen. Het leidt tot een verontrustende paradox:
De mensen die het meest kunnen worden getroffen door Covid en mensen met een verzwakt immuunsysteem (en die je dus als eerste zou willen vaccineren) zijn ook vatbaarder voor de negatieve effecten van herhaalde vaccinatie……(ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC10222767/ )

'Veilig en Effectief'………De waarschuwing van de artsen is uitgekomen: kanker explodeert in heel Europa!
Plichtgetrouwe artsen waarschuwden al vroeg dat het mRNA vaccin het immuunsysteem kwaad zou doen, hun waarschuwingen zijn uitgekomen. In Europa is er nu een tekort aan Pazenir, een geneesmiddel voor de behandeling van verschillende soorten kanker. Het tekort is veroorzaakt door een explosieve vraag……(https://www.frontnieuws.com/veilig-en-doeltreffend-de-waarschuwing-van-de-artsen-is-uitgekomen-kanker-explodeert-in-heel-europa/)

De Japanse professor Murakami ontdekt (ook) dat de Pfizer vaccins de SV40 frequentie bevat. En wat raar is, is dat het volledig onnodig is om de mRNA vaccinatie te produceren, dus wat doet het erin?

John O’Looney – we kwamen zijn naam al eerder tegen, hij is uitvaartondernemer in Engeland – zei in een interview dat bij hem vooral jonge gevaccineerde mensen worden binnengebracht. Vaak jonger dan 40 jaar die plots zijn overleden. Bijvoorbeeld door een zeer agressieve vorm van kanker, hartaanval of beroerte. In de lichamen treft hij vreemde witte proppen bloed aan. Hij benadrukt dat het niet om oude mensen gaat, maar jonge mensen die vaak binnen enkele weken aan de agressieve kanker overlijden. Mensen die normaal gesproken niet overlijden aan kanker. De interviewer zelf vertelde dat hij meerdere hartaanvallen kreeg en zijn cardioloog hem vertelde dat de prikken als versneller werken…..(Ed: weer een specialist met 'kennis')
(https://www.ninefornews.nl/de-prik-als-versneller-uitvaartondernemer-en-tv-presentator-doen-boekje-open/)

Professor Angus Dalgleish, hoogleraar oncologie in Londen, roept op tot dringende stopzetting van de C19 boosters omdat ze metastasen triggeren, het uitzaaien van kankers. Mensen die in een stabiele remissie zaten, krijgen een explosieve terugval door de vaccins. Onder jongere volwassenen is de toename van sterfte aan kanker enorm toegenomen sinds de vaccins. Enerzijds komt het doordat het immuunsysteem slechter gaat functioneren, maar ook omdat door de vaccins het DNA wat beschadigd wordt niet meer gerepareerd kan worden. In Amerika is door deze toename van kanker de levensverwachting omlaag gegaan.
(https://link.theepochtimes.com/mkt_app/health/covid-boosters-trigger-metastasis_4964755.html?utm_source=andshare)

(Overigens was deze prof net als veel andere artsen aanvankelijk voorstander van de vaccins……en dus geen antivaxxec, maar iemand die door ondervinding inzag dat het niet klopte. Dat geldt voor bijna alle fanatieke artsen die hun stem laten horen. Ze zijn geen van allen in principe tegen vaccins, maar er is nu iets anders aan de hand....de gezondheidszorg is gekaapt met gevaarlijke wapens in handen van gevaarlijke mensen). 

Dr. Charles Hoffe (al 28 jaar arts in British Columbia) deed onderzoek naar de effecten van de vaccins op zijn patiënten. Hij vond een snelle progressie van T-cel leukemie, een dramatische toename van gastro-intestinale laesies, en een turbo-effect van verspreiding van cellen in de lymfeklieren onder de armen bij de oksels. De spike-eiwitten zouden daarbij letterlijk als voedsel dienen wat de kanker voedt, waardoor het zich exponentieel vermenigvuldigt en de rest van het lichaam binnendringt. Dat komt doordat het spike-eiwit genen uitschakelt die kanker bestrijden. Eigenlijk ontwapen je dus je eigen leger tegen kanker door het vaccin te nemen.

Hij geeft ook aan dat artsen wereldwijd zien dat kankers die ontdekt worden nu vaak in een vergevorderd stadium zijn en dus moeilijker of niet te behandelen. “De tumoren zijn groter dan ooit”. Ze lijken heel agressief te groeien en zich heel agressief te verspreiden; en ongevoeliger voor behandeling. ‘Turbokanker’.
Hij stelde eerder al dat het discrimineren van ongevaccineerden volstrekt absurd is omdat zij juist degenen zijn die het zullen overleven.

Eerder noemde ik ook al Dr. Michael Goldman, de Belgische arts(immunoloog)  met een lymfoom die claimt dat zijn lymfoom ‘explodeerde als vuurwerk’ na de booster. Het past in het bovenstaande verhaal.

Frontnieuws wijt een artikel aan het feit dat er totaal niet werd geluisterd naar alle waarschuwingen van medische professionals over een op handen zijnde ‘kankerepidemie’ ten gevolge van de vaccins en de lockdowns. Keer op keer is ervoor gewaarschuwd door verschillende artsen/experts, en de gevolgen van dat niet luisteren worden nu gedragen door de patiënten……..

Ook Del Bigtree (The Highwire) besprak in zijn programma de ongecontroleerde groei van kankercellen. Onderzoekers vonden kankerverwekkende componenten in de injectieflacons van zowel Pfizer als Moderna. De ingrediënten blijken per vaccinpartij enorm te verschillen. "In plaats van dat de vaccins teruggeroepen zijn, produceren de farmaceutische bedrijven nu producten om de kwalen te behandelen die het gevolg zijn van de vaccins"…..

Tenslotte cijfers afkomstig van de Amerikaanse Kanker Society (www.cancer.org) . Borstkanker bij vrouwen jonger dan 45 jaar: 26.600 in 2019 (voor alles begon), 26500 in 2020 (eerste jaar Covid, nog geen vaccins), 26.510 in 2021 (in dat jaar begonnen de vaccins), 47.000 in 2022 en nu al 297.000 in 2023………..

Als deze cijfers kloppen (en dus nog verder toenemen dit jaar) mag je inderdaad spreken van een explosieve groei in aantal.....

Nu ik dit alles nog eens doorneem, al schrijvende, en af en toe even de genoemde personen controleer, valt me opnieuw op hoe al deze mensen worden aangevallen vanuit de medische wereld, en door allerhande collega's. Omdat ze zich durven uit te spreken, omdat ze de waarheid vertellen, omdat ze hun hart volgen, omdat ze hun eed volgen. Veel van hun collega's ervaren dezelfde ontdekkingen, maar durven zich niet uit te spreken. En dat is ook begrijpelijk, je loopt de kans dat je leven een hel wordt als je je uitspreekt. Terwijl anderen ervoor kiezen (onbewust neem ik aan) om ziende blind te zijn en de boodschappers aan te vallen om zodoende hun (foute) wereldbeeld in stand te houden.
Ik oordeel nu niet over fout of goed als het gaat om de reacties, alle reacties zijn begrijpelijk als je in hun huid kruipt. Hoewel ik er als arts wel heel veel moeite mee kan hebben dat collega's niet zien wat er gebeurt. 

Bovendien vertelde ik al slechts de artikelen van de laatste 1-1,5 jaar te gebruiken, wetende dat daarvoor ook al de nodige klokkenluiders aan de bel trokken, met name over dit onderwerp kanker. Van de (helaas juiste) voorspellers tot en met de specialisten die er dagelijks mee te maken krijgen.... 

Wordt vervolgd....

In licht en liefde
Ed

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn