Dit keer een kort stukje, deels omdat een deel van de lading al werd/wordt gedekt door andere ‘onderwerpen’……..

Pfizer directeur Dr.Walker wordt door de verborgen camera van Project Veritas betrapt op het vertellen dat hij zich zorgen maakt over de voortplantingsgezondheid van vrouwen na het vaccin. “Er is iets onregelmatigs met de cycli. Het vaccin zou daar geen invloed om mogen hebben”. (https://www.blckbx.tv/corona/nieuwe-veritas-video-pfizer-top-weet-dat-mrna-vaccin-menstruatie-verandert)

Hoogleraar sekse- en gendersensitieve geneeskunde Sabine Oertelt zegt dat het logisch is dat vrouwen meer bijwerkingen hebben op het vaccin omdat ze een actiever immuunsysteem hebben dan mannen. Maar de klachten hadden veel serieuzer genomen moeten worden. Vrouwen hebben ongeveer 2x zo vaak klachten dan mannen.(https://www.nu.nl/wetenschap/6250538/vrouwen-hebben-vaker-klachten-na-coronaprik-moet-serieus-worden-genomen.html)

(feb 23) Een nieuw onderzoek over vaccins: uitkomsten zijn ronduit schrikbarend. (https://www.ninefornews.nl/er-verschijnt-een-nieuw-onderzoek-over-coronavaccins-en-de-uitkomsten-zijn-ronduit-schrikbarend/)
Verloskundige/gynaecoloog James Thorp omschreef de uitrol van de coronavaccins als de grootste schending van de medische ethiek in de geschiedenis. Hij schreef mee aan een peer-reviewed onderzoek met ernstige conclusies. Een dramatische toename in miskramen, doodgeboorten en menstruatieproblemen. Vergeleken met griepprikken is er een 1200-voudige toename van ernstige menstruatieproblemen, een 57-voudige toename aan miskramen en een 38-voudige toename aan foetale sterfgevallen.
Eerder zei de gynaecoloog, ruim 40 jaar in het vak, dat “er dood en verderf wordt gezaaid” op een schaal die hij niet eerder gezien heeft.
Ook worden er meer geboorteafwijkingen geconstateerd en krijgen baby’s vake hartaanvallen in de baarmoeder, volgens Thorp.

Dr. Kimberley Biss, verloskundige/gynaecoloog, zegt dat er sinds de Covid-vaccin uitrol een 50% toename is in miskramen, 50% afname in vruchtbaarheid en 25% toename in abnormale baarmoedermond-uitstrijkjes en baarmoederkanker.

Bedenk dat er lang is beweerd dat het beïnvloeden van de menstruatie door de vaccins een complottheorie was! En toen het uit diverse onderzoeken wel zo bleek te zijn, werd er beweerd dat het ‘niets is om je zorgen over te maken’. En nu komt er steeds meer vraag naar uitvoeriger en diepgaander onderzoek.........

wordt vervolgd

In licht en liefde,
Ed

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn