Ik had nog vele blogs kunnen vullen met informatie over allerlei facetten rond de vaccins, maar……… ik zie dat de blogs nauwelijks worden gelezen.

Reden? Dat is gissen.

Het zou kunnen zijn dat iedereen al op de hoogte is van de echte feiten, of dat niemand aan anderen durft te vertellen dat ze het moeten lezen, of dat mensen het gewoon niet (meer) willen horen/lezen. Maakt ook niet uit. Voor mij betekent het dat ik mijn energie anders kan gaan gebruiken. Wel zo fijn. 

Feit is wel dat ze er weer aan beginnen te komen en dat iedereen op de hoogte zou kunnen zijn van de nadelen.

De Gezond Verstandkrant schreef een uitgebreid gratis artikel (https://gezondverstand.eu/2023/08/30/het-grote-gevaar-van-de-mrna-griepprik-bert-egberts/) over de nieuwe griepprik met als basis dat de oude griepprikken vooral een verdienmodel waren voor BigPharma terwijl ze niets nuttigs deden, maar ook niet gevaarlijk waren. De ‘nieuwe’ mRNA prikken doen ook niets nuttigs, zijn ook dat verdienmodel, maar zijn wel potentieel gevaarlijk.

Maar goed, ik ga dus geen nieuwe blogs schrijven over de Covid vaccins, maar besluit deze laatste blog met de laatste nieuwsfeiten van de laatste maand. Op zich interessant genoeg.

Omdat ik mijn notities langs loop, is het niet gestroomlijnd en staan er soorten informatie door elkaar, maar dat is dan maar zo.

Daar gaan we…..

 • De Canadese arts Chris Shoemaker stelt dat het een feit is dat 50% van de mensen met myocarditis door de vaccins binnen 5 jaar overlijdt, en 75% binnen tien jaar. Normaal gesproken was myocarditis zeldzaam, maar nu is dat 3-15% van de mensen na de prik. Later las ik dat hij het zelfs heeft over ‘tot 20%’ van de gevaccineerden! Hij noemt het een ramp…..( https://www.ninefornews.nl/velen-weten-niet-dat-ze-het-hebben-miljoenen-zullen-sterven-en-heel-binnenkort/). Bovendien weten veel mensen helemaal niet dat ze hartschade hebben opgelopen. Ze nemen hun vermoeidheid of verslechterde conditie voor lief of wijten het aan andere zaken. 

 • The Epoch Times bericht over een onderzoek wat aantoont dat de mRNA covid vaccins via de uitgeademde druppeltjes (aerosol) van gevaccineerden of ongevaccineerden kunnen worden overgebracht. (https://www.theepochtimes.com/health/new-evidence-suggests-mrna-covid-19-vaccine-transmission-of-aerosols-by-vaccinated-to-unvaccinated-5436722?utm_source=morningbriefnoe&src_src=morningbriefnoe&utm_campaign=mb-2023-08-03&src_cmp=mb-2023-08-03&utm_medium=email&est=5d3wfVy8C7%2FBHolFnS9SKnbx2JZ%2FJNWng0gURNIuCv2NYWKRtsAjYY7rPrjRuRZo)

 • Officiële statistieken uit de UK laten zien dat het aantal doden per 100.000 dubbel gevaccineerden 91% hoger was dan dat van de niet gevaccineerden tussen 18-39 jaar……….Hoezo veilig en effectief?

 • Pubmed publiceerde een onderzoek waar uit een grote meta-analyse bleek dat Covid vaccinatie duidelijke geassocieerd is met een toegenomen sterfte die met het hart te maken heeft onder mannen (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/37534766/). Er wordt altijd gekozen voor dit soort voorzichtige formuleringen omdat men het niet hardop en duidelijk wil zeggen. 

 • Myocarditis door het vaccin is anders dan myocarditis door andere oorzaken blijkt uit onderzoek, waardoor het vaak niet ontdekt wordt met de gebruikelijke harttesten. Ook dit blijkt weer uit een grote studie gepubliceerd in JAMA-cardiology (https://jamanetwork.com/journals/jamacardiology/fullarticle/2791253) en een studie gepubliceerd in de Lancet (https://www.thelancet.com/journals/lanchi/article/PIIS2352-4642(22)00244-9/fulltext)

 • Dr. Pierre Kory, die zich de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met ‘long Covid’ en vaccinschade, zegt dat miljoenen mensen baat zouden hebben bij een behandeling van de schade opgelopen door de vaccins. (Vergeet niet dat veel sluimert en geleidelijk voor steeds meer ellende gaat zorgen: auto-immuunziekten, chronische aandoeningen, hartfalen, kanker, ect.) Het belangrijkste middel daarbij zou Ivermetcin zijn, en hij meent dat de vaccinatiecatastrofe wordt verergerd doordat landen Ivermetcin verbieden. (https://www.frontnieuws.com/cv19-vaccin-humanitaire-catastrofe-wordt-turbocharged-zonder-behandeling-dr-pierre-kory/)

 • Een onderzoek gepubliceerd in the AHA Journal toont dat kinderen met een myocarditis door de vaccins na een jaar nog steeds een verslechterde hartfunctie hebben, wat tegenspreekt dat ‘het wel zou meevallen’. (en o.a. Dr. Chris Shoemaker meent zelfs dat de situatie van het hart op termijn verslechtert).

 • Wat erg is weggehouden uit de media is de hoeveelheid ouderen die snel na de vaccins zijn gestorven. Het werd allemaal gegooid op sterven door Corona, maar Steve Kirsch (ICT-miljardair met vaccinschade) wist los te peuteren dat er verpleeghuizen zijn waar meer dan 25% van de bewoners stierf binnen 20 dagen na de prik. Dat was in Amerika, maar ook hier in NL vernam ik dat er heel veel mensen kort na de vaccins stierven. Het werd weggewoven als ‘ze waren al zwak’ of ‘door covid’ of ‘ze waren oud’, maar terwijl de samenhang met het vaccin duidelijk leek, werd er niets mee gedaan.

 • Na de vaccins blijkt er een toegenomen aantal lepra-gevallen te zijn (niet zo gek, omdat het immuunsysteem verslechtert/de)

 • Het aantal kankerpatiënten neemt flink toe vooral bij jong volwassenen, vooral bij vrouwen en 30-ers.

 • Dr. Peter McCullough, cardioloog vertelt voorheen in zijn carrière nog geen 1 geval van myocarditis per jaar te hebben gezien en nu wel 2 per dag in de kliniek……. 

 • Ook het Amerikaanse leger heeft bevestigd dat sinds de uitrol van de vaccins er een piek in myocarditis is. Officieel zeggen ze 151%, maar als de gegevens gecorrigeerd worden, gaat het om een toename van 2868% ! (https://www.theepochtimes.com/us/us-military-confirms-myocarditis-spiked-after-covid-vaccine-introduction-5411759?utm_source=partner&utm_campaign=vigilantf&src_src=partner&src_cmp=vigilantf)

 • Uit velerlei onderzoeken blijkt dat de schade opgelopen door een myocarditis door de vaccins blijvend is en niet voorbij gaat……

 • De mRNA vaccins verminderen bij kinderen (maar ook bij volwassenen) de immuunrespons tegen virale stimuli, oftewel het immuunsysteem lijkt in slaap te sukkelen als het gaat om andere ziekteverwekkers. Het lichaam wordt dus minder goed beschermd en verdedigd tegen de duizenden andere virussen en bacteriën. (https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fimmu.2023.1242380/full)

 • De Dagelijksestandaard(.nl) schrijft over de dubbele corrupte agenda van Marc Bonten. Hij was een prominent lid van het OMT en tegelijk vaccinverkoper….. (https://www.dagelijksestandaard.nl/binnenland/de-dubbele-corrupte-agenda-van-marc-bonten-omt-lid-en-vaccin-verkoper). (Het lijkt vooral slordig, maar gezien de grote gevolgen van deze experimentele gentherapie is het vooral heel vies).

 • Rusland zou alle Covid vaccins hebben vernietigd nadat het aantal aidsgevallen met 400% was gestegen {aids= (in dit geval door de vaccins) verkregen slechte werking van het immuunsysteem}. 

 • Het blijkt dat medewerkers van Pfizer een prik kregen uit een aparte serie, die ook nooit getest is.

 • Karen Kingston, die voor Pfizer werkte en uit de school klapte over de gevaren van de vaccins, spreekt haar angst uit omdat volgens haar beveiliger haar leven in gevaar is. Ze zou al meerdere keren vergiftigd zijn. De arts Rashid Buttar, die eerder waarschuwde voor de vaccins vertelde ook dat hij vergiftigd was, en stierf enige tijd later. Ook de arts Carrie Madej zei vergiftigd te zijn. Ze raakte vervolgens zwaar gewond bij een vliegtuigongeluk. De arts Vladimir Zelenko waarschuwde dat alles wordt gedaan om kritische artsen de mond te snoeren. Hij overleed op 48 jarige leeftijd aan kanker. Over de prikken zei hij “neem ze niet, ze zijn gevaarlijk en onveilig”.

 • Dr. Tenpenny werd in Amerika haar licentie ontnomen nadat ze kritisch was over de vaccins……..

 • De premier van Engeland, Sunak, pushte Moderna vaccins, waar hij welf 500 miljoen in had geïnvesteerd……….terwijl duizenden mensen door de vaccins stierven, verrijkte hij zichzelf. ….. 

 • En de rookgordijnen zijn er uiteraard ook. Terwijl wordt vertelt dat steeds meer jonge mensen met hartproblemen in de ziekenhuizen komen, wordt gesteld dat er een totaalverbod op rookwaren moet komen. Om de aandacht af te leiden van de echte oorzaak……

 • De Telegraph meldt intussen dat het aantal hartaanvallen nog nooit zo hoog is geweest in Engeland.

 • Uit de WOB verzoeken blijkt dat de zogenaamde spontane TV-uitzending waar mensen vragen konden stellen over de vaccins aan het RIVM en minister de Jonge volledig een propagandacampagne was van desinformatie, waarbij de vragen tevoren waren doorgenomen. Theater dus. Van het kwalijke soort. 

 • Ninefornews citeert een ambulancebroeder die zegt dat de hele branche het weet, maar iedereen zwijgt. Hij wordt bijgevallen door een begrafenisondernemer die hetzelfde beweert. (https://www.ninefornews.nl/ambulancebroeder-de-hele-branche-weet-het-en-zwijgt-uit-angst-wappie-te-worden-genoemd/). En ik heb zelf uit meerdere bronnen vernomen dat de eerste vraag die ambulancebroeders stelden bij mogelijke hartproblemen “was het Pfizer, Moderna of Astra?” ook hier in NL is het dus zo dat men het wel weet, maar er niet over durft te praten………

 • Vergeet niet dat uit de gegevens van de EU blijkt dat er 10 prikken zijn ingekocht voor elke ingezetene! Zonder fatsoenlijke onderzoekgegevens. Daarbij zijn de contracten tussen de onderhandelaars en BigPharma geheimgehouden. ‘Je struikelt bijna over de corruptie’, sprak iemand begrijpelijke woorden……

 • In Amerika zijn er een behoorlijk aantal staten die zowel de vaccinmandaten als de mandaten voor maskers hebben verbannen. (Hoewel het natuurlijk afwachten is wat er gebeurt als er weer een pandemie wordt ‘bedacht’ of dreigt.

 • Nobelprijswinnaar Luc Montagnier heeft laten weten dat er een aantal sequenties zijn toegevoegd aan de Covid vaccins, waaronder HIV.

 • Pfizer werd onlangs bij hoorzittingen in de senaat onder druk gezet over de veiligheid van vaccins en ze gaven toe geen idee te hebben waarom er myocarditis optreedt. Moderna gaf toe geen enkel plan te hebben te betalen voor vaccinschade. De regering Biden kon geen enkel bewijsstuk overleggen waarom boosters elke twee maanden nodig zouden zijn………

 • Miljoenen Amerikanen kregen van hun artsen het advies zich te laten vaccineren, nu blijkt dat de artsen flink beloond werden voor het prikken……….( https://expose-news.com/2023/08/21/leaked-documents-show-american-doctors-were-financially-rewarded-for-pushing-the-covid-jab/)

 • (https://www.ninefornews.nl/pierre-capel-doorprikt-13-leugens-in-filmpje-dit-is-nog-nooit-gezien/) Pierre Chapel weerlegt op zijn eigen manier 13 leugens omtrent de prikken……..

 • In veel Europese landen is er een flinke oversterfte, behalve in de landen waar nauwelijks gevaccineerd is. In Roemenië, Hongarije en Bulgarije is zelfs een ondersterfte. Dat laatste zou je ook verwachten als veel zwakkeren na een pittig virus zijn overleden (en de sterkeren overblijven). Het feit dat in alle andere landen een oversterfte is, is daarom des te raadselachtiger (als je het vaccin als oorzaak niet wilt zien). (https://www.ninefornews.nl/in-europa-is-iets-heel-interessants-aan-de-hand-en-niemand-praat-erover/).

 • In Canada sterven veel meer mensen dan verwacht in 2023, en gezondheidsdeskundigen en de pers zijn verbijsterd, maar de vaccins worden niet genoemd. Een oversterfte van 15-20%. (https://archive.ph/URx0k). Een getal hoger dan tijdens de pandemie. Overigens was de oversterfte in 2022 nog veel hoger: 75% hoger ten opzichte van 2021!

 • In het algemeen geldt – als je naar de statistieken van alle landen kijkt – dat hoe meer boosters er zijn gegeven, hoe groter de sterfte is. Igor Chudov zegt dat met verdriet en teleurstelling te constateren, temeer daar die trend zich doorzet. (https://www.igor-chudov.com/p/a-guide-to-my-excess-mortality-articles?utm_source=substack&utm_campaign=post_embed&utm_medium=web).

 • Engelse levensverzekeringsdata geven aan dat er veel meer jonge mensen sterven dan normaal, en het is niet door Covid….
  (https://www.frontnieuws.com/vernietigende-levensverzekeringsgegevens-tonen-aan-dat-er-veel-meer-jonge-mensen-sterven-en-het-is-niet-van-covid/). Ook in Duitsland is de oversterfte (tot en met juni 23) in de leeftijd 30 t/m 44-jarigen met 25% gestegen. (https://x.com/usmortality/status/1693465950413352987?s=46&t=lCvmqdzlcg09bqS-DKOlwg)

 • Nieuwe data uit Engeland tonen dat 95% van de mensen die stierven aan corona waren gevaccineerd. Niet alleen loop je als gevaccineerde dus meer kans corona te krijgen, ook de kans op sterfte is groter……dat is wat anders dan de zogenaamde gezondheidsdeskundigen ons vertelden……..

 • De gegevens van de CDC (Amerikaanse RIVM) laten ook nog eens zien dat 99% van de ‘Covid-doden’ niet primair door het virus zijn veroorzaakt!  Aanvankelijk werd dat wel zo gezegd. Het noemen van het aantal doden door Covid gedurende de ‘pandemie’ lijkt dus een grote leugen alleen bedoeld om angst en paniek te creëren (en om de prikken te slijten). Blijft de vraag waarom ze ons zo graag ‘geprikt’ zien…….…zeker gezien het feit dat alleen maar kwetsbaarder maakt.

 • Zweden blijkt met de aanpak op basis van feiten en niet op basis van fabels en pseudowetenschap meer dan gelijk te hebben gehad. Ze kende verreweg het laagste aantal doden in vergelijking met andere landen. Zonder lockdownleed, zonder avondklok, zonder gesloten scholen, etc.

Tot hier. Genoeg om over na te denken lijkt me. Genoeg ook om te kunnen beslissen of je de volgende ronde meedoet………….

Maar laat ik één ding duidelijk maken: laat het je eigen keuze zijn. Ik heb behoorlijk wat mensen om me heen gezien die zich lieten overhalen de prik te nemen terwijl ze dat aanvankelijk niet wilden. En ze hebben nu spijt. Maar voor de duidelijkheid: ik respecteer ieders 'vrije' keuze! Zolang die maar vrij is. 

Dit zijn niet de 'onschuldige normale' vaccins, dit zijn vaccins die je leven voor altijd kunnen veranderen, als je pech hebt je leven voor altijd verzieken.

Ik verbaas me ook over de mediaberichten dat er nu weer mensen met Covid in het ziekenhuis liggen. Covid is geen meldingsplichtige A-ziekte meer, dus men zou daar helemaal niet mee bezig moeten zijn. Bovendien zijn de testen nog even slecht als eerder. Als we eerlijk naar alle cijfers kijken zijn er minder mensen door Covid omgekomen dan normaal door een griep, hebben alle maatregelen averechts gewerkt en waren de maatregelen allesbehalve wetenschappelijk onderbouwd. Kortom, wat media en politici vertellen komt niet overeen met de feiten. Sommigen noemen dat liegen. 

Of bestaan ze eigenlijk geen van beide meer? Als het over politiek gaat bedoel ik dan politiek in de democratische zin: politiek waarbij het volk de vinger in de pap heeft. Wij als volk lijken niets meer te vertellen te hebben, grote internationale organisaties die wij niet gekozen hebben bepalen de belangrijkste politieke beslissingen in de westerse landen. Ze perken onze vrijheden in, ontstelen de boeren, bedenken crises om dat te kunnen doen, etc. Grote massa's protesterenden worden betaald door olichargen om dat te doen, en op die manier de onrust en angst te vergroten. Niet in het minst om dat veel mensen daardoor denken dat het allemaal echt waar is. 

En de media? Die zingen allemaal hetzelfde valse liedje. Journalisten die de waarheid proberen te achterhalen zijn nog dun gezaaid en al helemaal niet in dienst van grotere firma’s of omroepen. Binnen die beperkte marge van het ‘ene verhaal’ (het narratief) lijken ze soms weliswaar een beetje dwars te liggen om de indruk te wekken dat er verschillende meningen mogen zijn, maar uiteindelijk blijven ze binnen de verplichte lijntjes kleuren. De enige journalisten die nog waarheid zoeken, zijn sommige onafhankelijke freelance journalisten, die leven van particuliere donaties en die grotendeels hun verhalen zelf via social media moeten publiceren omdat ze geen voet aan de grond krijgen bij omroepen of kranten. De nieuwe Europese wet die de waarheid 'beschermt' zal het narratief nog meer isoleren en de echte waarheid nog meer buitensluiten. (voor zover er echte waarheid bestaat). En daarmee dus ook de vrijheid van meningsuiting......

Dit was mijn laatste blog aangaande de mRNA-vaccins. Ik vond dat ik er meer informatie over moest geven na alles wat ik de afgelopen jaren heb gelezen en uitgezocht. Ik sluit niet uit dat ik de komende maanden nog eens iets erover zal schrijven als dat nodig is, maar voor nu ga ik mijn energie anders gebruiken.

Neem een weloverwogen besluit als ze straks weer aankomen met de prikuitnodigingen. Stel je gezondheid en (echte) vrijheid voorop. Je zou voldoende informatie moeten hebben om een goede keus te maken.

In licht en liefde,
Ed.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn