Blog Corona info

Deze blog geeft informatie die ik via m.i. eerlijkere kanalen krijg, en die we niet of nauwelijks van de overheid of de mainstream media horen.

Wil je deze info niet lezen of horen? Lees deze blog dan niet. 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ik probeer ze in categorie te plaatsen. Het zullen er wel weer veel zijn, maar het gaat mij erom dat je eruit kunt halen wat je wilt lezen. 

Steeds meer valt op dat zelfs tot en met het sinterklaasjournaal alle berichten worden gemanipuleerd en gebruikt om een 'verhaal' te blijven pushen. 

Dat de waarheid anders is, mag niet gezegd worden. Daar houdt ik niet van. Ik ben voor een open en respectvolle maatschappij waarin iedereen de keus heeft zichzelf te informeren en zelf conclusies te trekken en keuzes te maken. Vandaar deze 'andere of alternatieve' links. Normailter had dit gewoon in de mainstream media moeten staan zodat we er met z'n allen over zouden kunnen discussiëren. 

Ik meld ook niet meer alle links, zeker niet als ze een herhaling zijn van andere of me te agressief zijn (zoals bijvoorbeeld Mike Adams van Natural News. Soms is het oké, maar vaak is er eenzelfde soort monomanie die ik het kabinet en de media juist verwijt. Als het iets toevoegt vermeld ik het, anders laat ik het links (of rechts?) liggen. 

Alles Overlappend:

* De documentaire reeks COVID REVEALED die deze week begint en waarvoor je je kunt aanmelden om gratis te kijken. Tot in de diepte wordt ingegaan op alle facetten van het virus, van de vaccins, van de onjuistheden, van het onderzoek, de trials, van alles wat verborgen wordt gehouden. Medisch specialisten, wetenschappers, onderzoekers, advocaten. Meldt je aan en kijk! (Engels, dat wel)


De variant:

- maandag:
Fauci vindt nu al lokdowns i.v.m. Omicron te vroeg (tekst, Engels)
* Investeringsbank Goldman Sachs meent dat paniek rond Omicron ongegrond is. (tekst, Engels)
* De directeur van het National Institute of Health (NIH, VS) zegt dat het weken zal duren voor we weten of de huidige vaccins effectief zullen zijn tegen Omicron (tekst, Engels), waarbij ik wil aantekenen dat het afhankelijk zal zijn van hoe lang geleden de lastte prik was - want als ze uitgewerkt zijn na 6+ maanden, zullen ze niet meer beschermen.....
* Gezondheidsautoriteiten in de VS waarschuwen te snel conclusies te trekken over Omicron. De tijd zal het leren. (tekst, Engels). 
* Topautoriteit van gezondheid in Mexico verwerpt het sluiten van grenzen en reisbeperkingen om Omicron. (tekst, Engels)
* Topexperts in Israël zeggen dat er geen ernstige gevallen zijn onder gevaccineerden van Omicron (tekst, Engels). Wat weggelaten wordt zijn de ongevaccineerden, alsof die wel ernstig ziek zouden worden. En in Israël zouden voorafgaand aan de 'ontdekking' van Omicron simulaties zijn geweest met een nieuwe variant die Omega werd genoemd (met best eens Omicron zou kunnen heten? - Israël is immers het proeflab voor Pfizer!). Maar op zich dus goed nieuw om alle angst te stoppen. 
- dinsdag:
* Een goed artikel van Maurice de Hond over de (zogenaamde) besmettingen in de vliegtuigen vanuit Zuid-Afrika (tekst, NL). Ook hij begint door te krijgen dat we over veel worden voorgelogen. 
* Opmerking van Robert Mallone (de ontdekker van het mRNA-vaccin) over hoe dingen in het 'verhaal' steeds meer en vaker niet kloppen. (tekstje, Engels). Tegelijkertijd wijst hij ook weer op de documentaire reeks COVID REVEALED

 

 

 

Het Covid virus:


-maandag:
In Florida het laagste aantal dagelijkse besmettingen (tekst, Engels). Volgens de zegsvrouwe zou dat komen door het niet uitvaardigen van masker en vaccinmandaten , maar zorgen voor adequate vroegtijdige behandeling (die hier in NL verboden is waar het gaat om HCQ en Ivermetcine). Hier een kaart
* Interessante video over 'het' virus met Andrew Kaufman. Interessant in die zin dat hij beweert dat er helemaal geen betrouwbaar onderzoek is gedaan waaruit geconcludeerd kan worden dat er een virus is. (video, Engels, met Sayer ji van Greenmedinfo)
-dinsdag: 
* Covid infecties bij gevaccineerden komen vaker voor en zijn ernstiger bij mensen met verminderde afweer (tekst, Engels). Lijkt me niet echt een verrassing....
* De dagcijfers van Maurice de Hond, met commentaar en overzicht. (NL, tekst)

                

 

De Vaccins: Bijwerkingen, doden

-maandag:
* De laatste cijfers uit (een stuk) Europa van de officiële site van de EMA, hetzelfde bureau wat de vaccins goedkeurt in Europa: 31.000 doden en bijna 3 miljoen bijwerkingen gemeld. (tekst, uitvoerige weergave van de bijwerkingen, Engels). Ruim 1000 doden erbij door de vaccins in 14 dagen tijd! Oftewel 500 per week, 72 per dag. 
* Man sterft na 2e vaccin, terwijl hij Covid had gehad en hersteld was. Hij moest zich laten vaccineren om in aanmerking te komen voor een longtransplantatie. Interview met partner Amy Bolin (tekst, Engels)
-dinsdag:
* In Italië is een mars gehouden ter ere van de vele vaccin-doden. Hier een korte video ervan (2 min)
* In het artikel op dezelfde pagina bevestigt een Engelse cardioloog eerder onderzoek wat aangaf dat de vaccins leiden tot meer hartinfarcten (tekst, Engels)
* Bram, een West-Australiër, vertelt zijn verhaal over myopericarditis, een ernstige hartaandoening als gevolg van het vaccin (video, Engels, 8 min)
* Een dame die heel erg haar best heeft gedaan ons te waarschuwen voor de vaccins. Daarom het vermelden waard. (video, 3 min, alleen via telegram te zien denk ik)
* De FDA (VS) heeft de eerste 91+ pagina's afgegeven van de documenten op basis waarvan ze het vaccin hebben 'goedgekeurd'. Dit is op uitdrukkelijk verzoek van de advocaat van ICAN (Informed Consent Action Network). Dit rapport maakt al melding van een ontstellend grote hoeveelheid bijwerkingen die ze nauwelijks konden verwerken...... Hier een artikel van deze advocaat, Aaron Siri, over het feit dat BigFarma de gegevens pas na 55 jaar zou willen vrijgeven. (Engels, tekst). Dat begrijp ik, dat zou ik ook willen als ik hun was, de autoriteiten zouden dat ongetwijfeld ook willen. (Geen zinnig mens had deze vaccins mogen goedkeuren -Ed-)
* Persoonlijk vind ik de website waarnaar deze link verwijst heel vervelend door de opdringerige hoeveelheid reclame en de manier waarop steeds de tekst wordt onderbroken. maar de arts die geïnterviewd wordt, Dr. Shankara Chetty, heeft dingen te vertellen die al meerdere echte experts/wetenschappers hebben gezegd. En het wordt tijd dat het doordringt. (tekst, Engels)
-woensdag:
* Interview van Monica Smit, journaliste Australië, met een anonieme laborante die verontrustende dingen vertelt die door de mainstream media worden verzwegen. (Engels, Video, 10 min)
* Een mooi (of niet) beeld van hoe zogenaamde deskundigen zich in allerlei bochten draaien en zichzelf tegenspreken (tekst, Engels)
* Een ander soort effect van de vaccins: mensonterend verhaal over oude man die orthopeed bezoekt in Canada. (tekst, Engels)

 

 

Vaccin-mandaten:

-maandag:
* Voormalig politie officier Austr: De regering maakt misbruik van de politie m.b.t. de vaccinatieverplichtingen. (tekst, Engels) 
* Australiers die het vaccin weigeren, kunnen de gevangenis tegemoet zien, is de waarschuwing van gezondheidsautoriteiten (tekst, Engels)
-dinsdag:
* De rechter blokkeert President Biden waar het gaat om de vaccinverplichtingen in de gezondheidszorg. (tekst, Engels)
* Maar tegelijkertijd keert een hooggerechtshof zich tegen ziekenhuismedewerkers in Massachusetts die geen vaccin willen. (tekst, Engels)
* Rond 30%, bijna 1/3 van de werknemers in de gezondheidszorg in de VS blijft ongevaccineerd volgens de CDC (tekst, Engels)
* Biden stelt nu de federale vaccinatie verplichting uit naar het nieuwe jaar, de deadline was 22 november (tekst, Engels)
* In Queensland (Austr) moeten alle medewerkers van scholen en kindercentra volledig worden gevaccineerd. (tekst, foto's, Engels)
* Een goed bericht uit Engeland: geen vaccin-pasporten voor wil, nachtclub en grote publieke evenementen. Geen lockdowns meer in principe. (tekst, gesproken, Engels). Als dit geen loze kreten zijn, zou dit een ommekeer kunnen zijn. (hoopt mijn optimistisch brein -Ed-)
-woensdag:
* De tirannieke regering in Australië begint scheuren te vertonen, de keiharde lijn van leider Morrison wordt kwetsbaar (tekst, Engels). Ongetwijfeld onder invloed van de aanhoudende protesten en demonstraties. Voor wie het mooier vindt dan ik: 'I am Australian' tijdens de demonstratie in Sydney. (song, muziek)
* Kleding van ex-profs voor het regeringsbureau in Perth......allemaal goede en professionele mensen die hun baan moesten verlaten om in hun visie hun gezondheid te beschermen (foto's) 
* Omdat het een ware uitspraak is.........(Engels, tekst) 
* In Griekenland worden mensen boven 60 jaar verplicht zich te laten vaccineren, met een boete van 100 euro per maand als je het niet doet. (video, Engels) (M.i. behoorlijk ziek als je de hoeveelheid bijwerkingen en doden ziet, wat gebeurt er? -Ed-)

 

 

Immuniteit, het immuunsysteem

-maandag:
*Jeremy Hammond: Fact Checking the 'Fact Checkers' (tekst, Engels) - de fact checkers vertellen ons dat we de hele wetenschap moeten vergeten en beweringen van instanties gewoon moeten geloven. Iets dergelijks doen de Nederlandse fact checkers. Zoals altijd een degelijk stuk voorzien van vele verwijzingen/links
-dinsdag:
* Hartcoherentietraining laat zien dat er een gunstiger verloop van Covid is bij patiënten boven de 70 jaar. Je kunt je HRV (hartritmevariabiliteit) verhogen door o.a. een gezonde levensstijl, genoeg bewegen en door het gericht oefenen met hartcoherentie-technieken. (tekst, Engels). Hier een NL video om de techniek te leren. Hier een korte Engelstalig video over de relatie tussen Hart en Hersenen (4 min)

 

 


'The Great Reset' , of 'Build Back Better'
(Of het wel of niet waar is: The `Great Reset zou alles te maken hebben met dit Covid gebeuren en de manier waarop we niet juist worden geïnformeerd. Dit alles zou toewerken naar een maatschappij waarin we niets meer bezitten, allemaal gelijk zijn, en 24/7 digitaal worden gecontroleerd. de complete macht ligt bij een klein groepje elite. Omdat de connectie met Covid er is, geef af en toe ook links met betrekking tot dit fenomeen)

-maandag:
* Robert F Kennedy Jr. spreekt in Milaan: Onder het globale kapitalisme zijn er slechts twee klassen: de elite en alle anderen. (tekst, Engels)

 

Acties:

 * Een heel hartverwarmende reactie uit Finland als reactie op de SOS uit Australië. (video, 3 min)
* Mars van de menselijke verbinding: Zaterdag 4 december 2021 Utrecht (tekst, NL). Na 2 gecancelde nu in Utrecht, rekening houdend met de 1,5 meter. 

 

Quotes:   (omdat die vaak aan het denken zetten)

* Russel Means, Amerikaanse Indianen Beweging (tekst, Engels). We zien wat er in China gebeurt met de Falung Gong aanhangers, die een te sterke energetische energie kregen. Dat wordt als een groot gevaar gezien. 
* Aleksandr Solzhenitsyn (Engels). Toen hij de uitspraak deed was er nog geen Covid, maar sommige dingen zijn van alle tijden......
* Hippocrates (Engels) mag natuurlijk niet ontbreken.

 

Vrije downloads:   (soms nuttige dingen)

* Boeken van Kelly Brogan MD (psychiater, en vrouw van Sayer Ji)(Engels). Ik heb een aantal van haar boeken gelezen, en ik vond ze erg inspirerend
(Kelly behoort tot het kamp van de critici, en ontving deze mail om haar te 'bekeren' - Engels). En inderdaad, lachen heelt.......

 

Mooi:

* Het hartritme van oudere koppels synchroniseert als ze dicht bij elkaar zijn. (tekst, Engels). Gevoelsmatig niet echt verbazend, maar leuk dat het wetenschappelijk is vastgesteld. 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Deze week had ik in de blog met alternatieve links weer meer links, maar uiteraard is de persconferentie weer het dieptepunt.

Eerst leek het allemaal mee te vallen, omdat de scholen open zouden blijven en al zichtbaar leek dat de top van positieve testen bereikt leek te zijn. Maar toch.
Uiteindelijk werd weer het toppunt van manipulatie bereikt. 

De vraag is, doen ze het expres, of weten ze niet beter?

Laat ik beginnen met het positieve, de scholen blijven open. Onze kinderen wordt geen onderwijs onthouden en te hoeven niet in huis opgesloten lessen te volgen. Ze mogen elkaar ontmoeten en met elkaar praten, met elkaar spelen.

Maar gelijk daaraan gekoppeld een maatregel die alleen een idioot kan bedenken, zeker met de kennis die er is. Laten we vanaf groep 6 kinderen mondkapjes laten dragen op de gang. Hoe kom je erbij? 
En weet je, die kinderen van groep 6,7 en 8 die is het verstandelijk nog uit te leggen, al slaat het nergens op. Maar al die jongere kinderen? Die zitten nog op het niveau waar het meeste via emoties binnenkomt, waar de ratio het nog niet helemaal heeft overgenomen.
Los van alle onderzoeken die laten zien dat mondkapjes slecht zijn voor kinderen en het ontbreken van onderzoek wat laat zien dat het wel goed is, is wat het emotioneel met de jongere kinderen doet reden om dit absoluut niet uit te voeren.

Wat worden die jonge kinderen die in alle onschuld moeten genieten van hun leven en spelenderwijs behoren te leren nu weer overgoten met angst en zorgen, met iets duisters wat niet goed is. Welke gestoorde heeft dit bedacht? En op basis van welke fantasie? Van welke illusie? Van welke psychose? Van welke horrorfilm?

En dan weer de winkels een uur eerder dicht. Komt vast uit hetzelfde gestoorde brein. Nog korter om te winkelen, nog meer mensen op elkaar. En dat met feestdagen voor de deur. Dat moet leiden tot meer in plaats van minder infecties. Ohw, dan kunnen ze nog meer maatregelen nemen……Nee, ik heb werkelijk geen idee welke kronkel in welke geest dit bedacht heeft, elke logica ontbreekt weer. 

En de horeca. Ja, wat moet ik zeggen. Ik heb diep medelijden met al die mensen die zoveel geïnvesteerd hebben, en zoveel over hun kant hebben laten gaan. Ze hebben de QR-code geaccepteerd. Ze hebben 8 uur geaccepteerd. En nu wordt het weer 5 uur, wordt wel heel erg vroeg dineren.

Minstens zo erg zijn alle leugens waarmee de overheid ons opzadelt. De overheid en de media. Zelfs tijdens de persconferentie. Da manier waarop met cijfers gemanipuleerd wordt, maar ook de manier waarop met taal gemanipuleerd wordt. De speech van de ministers is door mensen uitgeschreven die weten hoe ze met taal, met woorden, met bepaalde weglatingen of bepaalde herhalingen of met bepaalde onopvallende opdrachten de luisteraar kunnen bewerken. Zelf deed ik ook NLP, ik herken er veel van.

Opvallend was ook wat werd weggelaten. Zoals de oversterfte die er al is vanaf voor de zomer. En die elke week verder oploopt in aantallen per week. En alle cijfers die zouden kunnen uitwijzen waaraan die mensen zijn overleden, zijn ineens niet meer te vinden. Altijd kon je een aantal maanden later zien wat de oorzaken van sterfte waren, nu ineens wordt dat niet gepubliceerd. En dat doet vermoeden dat die oversterfte het gevolg is van de vaccins. Zeker omdat het Europees, zelfs wereldwijd, is.
En daarnaast weten we natuurlijk de Europese meldingen (meer dan 30.000 inmiddels), die ook nog eens moeten worden vermenigvuldigd met een factor 15 ongeveer.

Een andere manipulatie is met cijfers komen die een gemiddelde van maanden zijn en het doen voorkomen alsof dat voor het huidige moment geldt. Zodat ongevaccineerden weer de boosdoeners konden zijn. Waarom al die leugens? Want dit zijn geen vergissingen, dit zijn vooropgezette manipulaties en leugens.
Vorige keer zagen we dat met de zogenaamde effectiviteit van de vaccins. De immuniteit is op dit moment vrijwel verdwenen, daarom moeten er ook snel boosters komen, maar het RIVM kwam nog met hoge cijfers van bescherming. Uit de duim.

We zagen dezelfde truc nota bene in een medisch blad wat vorig jaar onderzoek deed naar het effect van vaccins op zwangerschap. Ze namen in dat onderzoek een hele grote groep zwangeren mee in de laatste maanden van de zwangerschap, waar natuurlijk niets meer zou gebeuren. Daardoor kwam het gemiddelde er net niet zoveel hoger uit dat ze konden zeggen dat het kwalijk was. Maar als je die laatste maanden wegliet, bleek dat er de eerste 3 maanden 3x zoveel miskramen waren, bij 80-90% van de zwangeren.
Het is dus heel eenvoudig om mensen - zelfs artsen – te belazeren, als ze niet verder denken dan de gepubliceerde conclusie, of de gezegde woorden op een persconferentie.

Ook zoiets was de kop op NU.nl (en ongetwijfeld ook andere media) dat nu een onderzoek had aangetoond dat maskers de beste optie waren qua affectiviteit om het virus in te dammen. Het bleek – als je doorlas – dat vooral ook getallen en conclusies van eerdere onderzoeken waren meegenomen (waarvan nog geen enkel echt duidelijk effect heeft laten zien, in tegendeel), en dat tal van wetenschappers grote bezwaren hadden tegen delen van dit onderzoek en de aannames. Kortom, de kop sloeg nergens op. Maar……de meeste mensen lezen alleen koppen, en de informatie van koppen blijft hangen…….

Aannames……nog zoiets. Het hele verhaal over 1G, 2G en 3G. Daarbij wordt uitgegaan van bepaalde aannames. En wat blijkt? Het OMT veranderd van tijd tot tijd gewoon zonder enig duidelijke reden de aannames. En met die aannames worden dan de berekeningen gedaan. Want hoe kan het zijn dat als je niet meer test en dus verhoudingsgewijs veel meer mensen hebt die gevaccineerd het virus lopen te verspreiden, dat dat een enorm positief effect op de ziekenhuisbezetting zou hebben? 

En het is niet alleen zo dat het RIVM en OMT de politici voorliegen die helemaal niet weten waar ze het over hebben (een oud-medewerker personeelszaken van Unilever, en een ex-aardrijkskundeleraar) , het kabinet doet gewoon mee en liegt ons ook voor. En dat alleen maar om zoveel mogelijk vaccins (en nu weer boosters) te kunnen afzetten. Dat is immers de kokervisie: vaccins, vaccins, vaccins…….ook al is dat volslagen een mislukking gebleken.

Het kost veel meer levens dan het redt. Het verwoest de maatschappij, de economie, de gezondheidszorg, de horeca, de middenstand, het vertrouwen in de politiek en BigFarma, en daarbij helaas ook de onschuldige kinderzielen. 

Vind je het gek als ik dit het toppunt van idiotie noem?

Wat ik bijna zou vergeten is dat ook het demonstreren op een slimme manier wordt beknot. De rellen in Rotterdam maakten dat de demonstratie in Amsterdam werd gecanceld. Omdat de organisatie vreedzame demonstraties wil zonder rellen (in elk geval niet vanuit de demonstranten). Zo werd ook de demonstratie van vandaag in Nijmegen gecanceld, omdat er groepen Hooligans zouden komen en relschoppers.
Het naar buiten treden van 80 politiemensen over hun verklaringen voor de BuitenParlementaire OnderzoeksCommissie ging gisteren ook niet door uit angst voor rellen. De agenten hebben zich zelfs teruggetrokken uit angst voor represailles door hun meerderen en de overheid.

Zo worden de rellen slim gebruikt om demonstraties niet te laten doorgaan. Als het politieapparaat dat een beetje voedt, hoeven ze voor demonstraties niet meer te vrezen. Let wel: voor vreedzame demonstraties. Want dat de frustratie onder het volk flink toeneemt is wel duidelijk. Ik had graag een toenemende hoeveelheid vreedzame demonstraties gezien zoals in Australië, maar nu wordt het risico groter dat het vooral de jeugd zal worden die zich laat gelden, die hun frustratie botvieren op vaak niet de juiste zaken.

Als klap op de vuurpijl kwam toen nog de nieuwe variant uit, als sinterklaassurprise. Omicron, een anagram van moronic oftewel idioot. Volgens sommige info een 'dodelijke variant', met al 'heel veel mutaties', 'zeer besmettelijk', maar volgens een Zuid-Afrikaanse arts (Angelique Coetzee) een variant met andere maar milde symptomen, een 'storm in een glas water'. Het lijkt er dus op dat ze ons vooral weer proberen bang te maken. En gelukkig heeft Pfizer al gezegd dat ze zo nodig binnen 100 dagen een nieuwe booster hebben.......onderzoek en trials voor nieuwe middelen zijn kennelijk helemaal geschrapt. 

Positief – want ik wil toch positief afsluiten – is dat wereldwijd steeds meer mensen de idiotie van dit alles gaan inzien en daar stelling tegen nemen. Dat steeds meer mensen inzien dat het hele vaccin-circus een failliet circus is. Dat steeds meer mensen gaan inzien dat de politiek en de media een vies spel spelen en geen maatregelen voor ons nemen, maar tegen ons. Dat steeds meer mensen gaan inzien dat het allemaal niet klopt, dat overheden liegen, dat de media liegen.
Dat het gaat om macht en controle, waarbij geld de leidende factor is.

Dat proces van ontwaken is positief. Als te weinig mensen dat doen hebben we straks een maatschappij die in handen is van een groepje elite, waarin wij niets meer bezitten, en waarin wij 24 uur per dag digitaal worden gecontroleerd. Waarin we niets meer te vertellen hebben. Dus is het goed als steeds meer mensen dat gaan zien, en dat gaan beseffen, zodat dat rare plan niet door kan gaan. Een plan overigens wat geen geheim is. Het is open en bloot terug te vinden op internet, bij bijvoorbeeld het Wereld Economisch Forum.

Ik geniet ook van de grote vreedzame demonstraties over de hele wereld, al is het jammer dat het nodig is. Maar het verbroedert, het brengt mensen weer samen met elkaar in plaats van tegen elkaar. Mensen zingen, dansen, maken plezier.

En dat is m.i. het doel van dit leven: leren en genieten. Leren en genieten van elkaar, met elkaar. Samen groeien naar een betere wereld. Elkaar respecteren, elkaar helpen.
Elkaar lief hebben………..
 

Pas goed op jezelf, pas goed op elkaar! En zoek leuke dingen op, zoek ontspanning.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

De besmettingscijfers lopen op, de ziekenhuisopnames lopen op, maar wat is nu het grote verschil met enkele weken geleden? Het is zelfs onlogisch, want er zijn meer maatregelen gekomen.

Het enige echte verschil is dat het winter aan het worden is, dat we het seizoen insluipen waar normaliter griep voorkomt. Sterker nog, het seizoen waarin de afgelopen vele jaren vaak de IC’s vol lagen met grieppatiënten. 

En wat is het grote verschil met vorig jaar?  Precies, de vaccins. De vaccins die dé oplossing zouden zijn, maar het niet waren. Het klinkt als een mop, ware het niet dat het diepdroevig is. 

Want de vaccins werken niet alleen niet, ze richten ongelooflijke schade aan. Niet alleen op korte termijn, maar ook op lange termijn. Uit de voortgangscijfers van de trial (ze duren immers tot eind 2023) blijkt dat de vaccins meer doden veroorzaken dan ze voorkomen. In Natural News stond een mooi overzicht over de doodsoorzaken van het moment van de prik tot 10 jaar later:

 • Op korte termijn 0-30 dagen:
  bloedstolsels, trombose, myocarditis, beroertes, hartaanvallen, miskramen, longembolie, anafylactische shock
 • Van 1 – 12 maanden:
  immuundeficiëntie door het vaccin, ADE (Antibody Dependent Enhancement), auto-immuun reacties, neurologische destructie, hartfalen
 • Van 1 – 10 jaar:
  chromosoom schade door de spike-eiwitten, kankers, ernstige immuundeficiëntie, fatale auto-immuun stoornissen, onderdrukt DNA-herstel, onvruchtbaarheid en voortplantingsproblemen.

Steve Kirsch berekende dat er 15 mensen sterven door de vaccins om er één te redden. Bij kinderen zouden er zelfs 1400 sterven om er hooguit 45 te redden.

Het zijn getallen die slaan als een tang op een varken. Of liever gezegd, de maatregelen inclusief het vaccin slaan als een tang op een varken. Uitgaande van de cijfers van de officiële databanken en de bekend zijnde onderrapportage zouden er in Europa al zo’n 450.000 doden en in Amerika 300.000 doden door de vaccins zijn.

Verder bleek al eerder dat alle andere maatregelen contraproductief werken. De landen waar de minste maatregelen waren, hebben de minste doden. De landen waar de meeste vaccins zijn gegeven hebben de hoogste graad aan besmettingen en doden.

Het lijkt erop dat hoe meer we de natuur tegenwerken, hoe meer we worden gestraft. En hoe gek dat ook mag klinken, als ik dat schrijf, dan juich ik dat bijna toe, we zijn al veel te ver afgedwaald van de natuur en de natuurwetten. We denken dat we alles kunnen controleren en juist deze situatie laat zien dat er niets minder waar is. Het is de arrogantie van de mens, van de machtshebbers.  

De echte wetenschappers, die buitenspel werden gezet door de overheden, waarschuwden voor wat er nu gebeurt, voor de bijwerkingen en doden door de vaccins.
Maar om de een of andere reden moest het ‘verhaal’ van de autoriteiten (een hele reeks van autoriteiten die hadden besloten hetzelfde ‘verhaal’ te willen vertellen) kloppen.

Dus werd aanvankelijk iedereen die positief testte en overleed tot corona-dode gerekend. Italië was het eerste land wat toegaf dat het niet klopte en dat ze uiteindelijk minder doden aan corona hadden dan in een griepseizoen. Andere landen ontberen die eerlijkheid.

Na de vaccins werden de mensen die stierven niet gekoppeld aan corona. Dus ineens waren er veel minder corona-doden. Maar is er wel een opvallende oversterfte. Al maandenlang. Zogenaamd onbegrepen waarom, maar elke relatie tussen bijwerkingen en het vaccin wordt al snel ontkend, en dus ook het feit dat mensen aan die bijwerkingen doodgaan. Mensen gaan ineens dood aan rare oorzaken, met rare symptomen en beelden. Hoe zou dat nu komen? Wat is er nu anders met alle jaren hiervoor? 

Kortom, wat we zien is een toenemende sterfte die wel eens in een nog rapper tempo zou kunnen versnellen, als we de specialisten mogen geloven die tot nu toe gelijk bleken te hebben. Complotdenkers werden ze genoemd. Wappies werden ze genoemd. Maar ze hadden dus gelijk. 

En nu zien we dat gekoppeld aan positieve testen. Niet zo heel gek natuurlijk, want ons lichaam werd na de vaccins aangezet om spike-eiwitten te maken (en dat is ook waarop de test reageert), maar ze vergaten het horloge mee te geven wat vertelde dat het er ook mee moest stoppen.
Alleen nu ineens gaan ze weer wel meer corona-doden vermelden. Want nu gaan ineens gevaccineerden wel dood aan corona. En dat komt goed uit, want dat maakt dat we een volgende booster moeten gaan halen. In sommige landen zijn ze al aan de vierde prik toe. 

Dus de vaccins werken niet, of zelfs averechts. Ze voorkomen niet dat je ziek wordt, ze voorkomen niet dat je het overbrengt, ze voorkomen niet dat je wordt opgenomen, ze voorkomen niet dat je doodgaat…..maar je loopt wel de kans vele jaren eerder te sterven dan normaliter. 

De vele ziekenhuisopnames en doden op dit moment lijken domweg het gevolg van de vaccins. Al probeert de politiek met de vingers te wijzen naar de ongevaccineerden, de groep die in feite hun verstand gebruikte en hun gezondheid wilde beschermen, al dan niet met een religieuze reden.

Het hele vaccinverhaal is dus een illusie gebleken. Een complete mislukking. Een schande, misschien zelfs wel een genocide. Maar er zijn miljarden uitgegeven aan vaccins. De hele politiek van links naar rechts (op een enkele partij na waarop ik vroeger absoluut niet gestemd zou hebben) heeft het beleid gesteund. Ongetwijfeld deels met goede bedoelingen, en overweldigd door dezelfde angst waardoor het gros van Nederland alles maar heeft geslikt.

En dat is wat ik bedoel met het paard is op hol geslagen.

Het farmaceutische getinte politieke paard is op hol geslagen. De politiek heeft beslissingen genomen die totaal verkeerd blijken uit te pakken. Als ze naar echte deskundigen hadden geluisterd met verstand van zaken en zonder kokervisie, was dat niet gebeurd.

Ik ga er even vanuit dat het verhaal over de agenda “The Great Reset” niet waar is, want dan is alles wat ik schrijf onzin omdat er maar één doel is: ons als bevolking onderwerpen aan een totalitair regime met totale digitale controle over alles. Dan is de chaos die gecreëerd is opzet, dan is de pandemie een plandemie, dan zijn alle doden en bijwerkingen van de vaccins gepland en de bedoeling.

Ik kan niet geloven in zoveel slechtheid van de mens. Sorry. Ik wil daar niet aan. Ik wil blijven uitgaan van de goedheid van de mens. Zelfs al is de optelsom van al het menselijk handelen heel slecht voor moeder aarde. Zelfs al is de optelsom ervan funest voor de natuur.

Maar goed, uitgaande van de goedheid van de mens, zelfs die van politici, is er door de politiek een situatie gecreëerd die heel anders uitpakt dan ze hadden voorzien. De ‘oplossing’ blijkt een doos van Pandora te zijn. En nog meer ellende te veroorzaken dan er aanvankelijk was. Dit jaar, waarin alles beter zou moeten zijn, blijkt veel slechter uit te pakken.

En wat maakt dat dit op hol geslagen paard niet zo gemakkelijk te corrigeren valt?

De politiek, de ambitie, de streberigheid, het ego.
Immers, hoe kan de politiek, hoe kan Hugo, hoe kan Mark, hoe kan welke partij dan ook toegeven dat dit foute beslissingen waren?

Er zijn miljarden gestoken in de vaccins (met als gevolg enorme schulden en consequenties de komende jaren), er zijn afspraken gemaakt met de industrie over de afname de komende jaren, misschien zelfs wel over de vaccinatiegraad, de industrie is gevrijwaard van aanklachten – eventuele vaccinatieschade zou door de overheden worden vergoed. 

Hoe kan de politiek ooit toegeven dat ze fouten maakte?

Om politiek ver te komen moet je ego groot zijn, dat kun je nu niet ineens veranderen. Nu toegeven dat je fout zat is vernietigend voor dat ego. Voor het zelfbeeld, voor de eigenwaarde. En dat is wat we allemaal – ook politici – kost wat kost willen beschermen.

Daarnaast betekent toegeven dat je fouten hebt gemaakt dat het aantal aanklachten zal binnenstromen, wat maakt dat het economisch onmogelijk is om dat toe te geven.

Kortom, de politiek, de ministers, de premier, kunnen niet toegeven dat ze fout zaten. Al waren ze nog zo fout. Daar komt nog bij dat als ze dat toegeven, ze kunnen worden vervolgd. Niet voor niets was er zo’n ophef toen een van de FvD leden een kamerlid toeriep dat zijn tijd nog wel zou komen, dat er tribunalen zouden komen.

Wat zou je te vrezen hebben van een tribunaal als je te goeder trouw gehandeld hebt?
Maar kennelijk voelen de Kamerleden wel dat er iets niet klopt, dat ze verkeerde keuzes hebben gemaakt. Anders zou dit geen enkele bedreiging vormen. Dan zou het geen bedreiging zijn. Dus alleen al die ophef verraadt iets over het spanningsveld waarin ze zitten.

Het op hol geslagen paard maakt dat de waarheid niet gezien kan worden, dat moet worden vastgehouden aan het aanvankelijke plan, aan het aanvankelijke verhaal. Dus moet het vaccin de oplossing blijven, hoeveel doden dat ook gaat veroorzaken. En hoe dat ook de maatschappij uit elkaar rijt.

Er moet worden vastgehouden aan iedereen de vaccinatie opdringen, en aangezien er al voor jaren boosters zijn aangekocht moeten die er ook in. En het feit er juist steeds meer mensen doodgaan wijten we gewoon aan de ongevaccineerden terwijl we weten dat de gevaccineerden juist het virus verspreiden. En als dat argument niet meer lukt, bedenken we wel wat anders.

Als we nu toegeven dat we mee hebben geholpen aan genocide, ook al wisten we dat vooraf niet omdat we de BigPharma (tegen beter weten in) vertrouwden, dan hangen we.
Dat is ook wat we in Oostenrijk zien, waar nu weer lockdowns ingaan en de bevolking verplicht gevaccineerd moet worden. Of in Duitsland, en Griekenland, waar ongevaccineerden extra worden beperkt in hun handel en wandel.

Bovendien, als iedereen gevaccineerd wordt, kun je niet meer vergelijken. De industrie heeft een groot deel van de controlegroepen al vernietigd door hen te vaccineren, alle andere mensen die als controlegroep zouden kunnen functioneren moet ook worden ‘uitgeschakeld’. Dus verplicht vaccineren, juist nu we zien dat het averechts werkt!

Het paard is niet te stoppen, het gaat van kwaad tot erger. Degene die het paard op hol heeft laten slaan zal het niet willen/kunnen remmen.
Uiteindelijk zal dat moeten komen van het volk, van steeds meer mensen die wakker worden, van beroepsgroepen die weigeren mee te doen. Mooi is dat het onmogelijk lijkt de zorg vaccins op te dringen. Ik weet dat velen ontslag zullen nemen en zo de zorg zullen laten instorten als ze verplicht worden de vaccins te nemen. De gezondheid en het gezond verstand gaan nu voor de wil op een zinloze manier anderen te helpen. Om daardoor uiteindelijk iedereen te helpen
En zo hoort het ook.

We gaan zien wie het paard gaat stoppen.

Feit is, dat hoe langer het duurt, hoe groter de chaos en de schade zal zijn

Maar bovenal geloof ik in de goedheid van de ziel, in de goede krachten, in de goedheid van het universum en de steun van het universum (of zo je wilt ‘God’). Het komt dus goed. Hoe dan ook.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Laat ik beginnen met jullie een fijne week te wensen. En weet dat ik besluit een fijne week te hebben, ongeacht wat er deze week gebeurt.......

Ik steek al dit werk erin, omdat ik te vaak mensen hoor zeggen - als ik vertel dat ze niet naar de mainstream media moeten kijken of op z'n minst ook andere informatie moeten zoeken - dat ze niet weten waar ze dat moeten zoeken. Er is heel veel buiten de mainstream media! En helaas is dat grotendeels heel andere informatie. Maar er is dus heel veel informatie en dankzij kanalen als telegram (wat niet voor niets vaak wordt zwartgemaakt in de mainstream media) en enkele onafhankelijke websites kunnen  mensen elkaar informeren over wat er echt gebeurt, of over wat er nog meer gebeurt.  

Nogmaals: pak er uit wat jou interesseert, probeer niet alles te lezen of te zien. Het is goed je te informeren, mijn blijf zo kort mogelijk in die niet-goede energie! Ga dan terug naar een energie van liefde en plezier. Van hoop en dankbaarheid. We zingen ieder ons eigen lied van het leven, maar wees dankbaar dat jij het jouwe mag zingen. 

 1. Ik begin met iets wat misschien niet direct met corona te maken heeft, maar toch......zowel de communicatie directeur van de vice-president Kamala Harris, als die van President Biden dienden de afgelopen dagen hun ontslag in. Beiden om andere mogelijkheden aan te grijpen. (VS, tekst)

 2. Droevig 'gifje' van een dienstverlener in Australië, maar tegelijkertijd het verhaal wat veel mensen zullen herkennen. Zelfs hier in Nederland. (Austr, korte Engelse tekstjes)

 3. Voor zolang het op YouTube staat: de mars voor vrijheid in Sidney (video 29 min)

 4. In Australië wordt ongevaccineerden regelmatig (voor)stemming onthouden (tekstje, Engels). We zagen ook in NL al dat mensen zonder QR code niet welkom waren bij lokale debatten.
  (Het heeft er overigens alle schijn van dat Australië hét land wordt wat het voorbeeld met zijn voor de rest van de wereld. Ze zijn daar ook het verste met het doorvoeren van alle digitale koppelingen en vrijheidsbeperkingen. Al is Oostenrijk straks het enige land ter wereld met een verplicht vaccin.-Ed-)

 5. Video (30 min) van de RDA, de organisatie die de democratie in Australië wil terugbrengen en de vele demonstraties organiseert. Onder de titel "We can". Zij zijn ervan overtuigd dat ze het tij kunnen keren. 

 6. In Ierland lijkt meer dan 50% niet op te komen voor de booster..........(tekst, Engels)

 7. Binnen de RDA (Austr) hebben ouders nu ook groepen opgezet voor jongeren en tieners, zodat ze zich gesterkt en niet alleen voelen. (tekstje, Austr)

 8. Dit filmpje kun je denk ik alleen zien via telegram, maar het is zieker dan ziek. (video, 2 min, Engels). Als dingen maar verkocht worden. Ook al gaat het ten koste van de gezondheid van onze kleintjes. 

 9. Tja, weer iemand dood. Het gaat maar door. Niet door Covid, door het experiment, door het vaccin. (tekstje, Engels)

 10. Volgende week kunnen ze in Engeland afspraken maken om kinderen van 5-11 jaar te laten vaccineren. (tekst, Eng)

 11. In Amerika wordt dat het eerste kwartaal van 2022 (tekst, Engels)

 12. Waar Dr. Faucy (VS) eerder zei dat de vaccins niet werken zoals bedoeld en dat er meer en vaker boosters nodig zijn, overweegt hij nu toch - tegen eerdere uitspraken in - om de definitie van 'volledig gevaccineerd' aan te passen. Dat zou betekenen dat als je geen booster neemt, je gelijk staat met niet gevaccineerd.
  Medisch technisch klopt dat helaas ook wel, omdat de vaccins snel in effect afnemen. En de weerstand daarna zelfs slechter is dan voor de vaccins. Het nadeel van de boosters is echter - en we zien dat ook op het kanaal van de bijwerkingen - dat boosters de kans op serieuze bijwerkingen vergroten en dat ze bovendien ook maar kort zullen werken. Daarnaast neemt door al die vaccins de kans op een nieuwe sterkere variant toe.

 13. Interview van Steve Kirsch met Deborah Conrad. Deborah was doktersassistente in een ziekenhuis in New York en sprak in The High Wire met Del Bigtree over wat er gebeurde in het ziekenhuis rond Covid. Ze werd daarop ontslagen omdat ze dat had gedaan. (video, 2 uur). Ze vertelt veel details over wat er gebeurde. (Engels)

 14. Interview met Andy Wakefield (48 min, Engels) over medische tirannie. Daarvoor is Andy natuurlijk een hele goede. Hij heeft het aan den lijve ondervonden toen hij iets opperde over meer onderzoek naar de BMR i.v.m. eventuele darmafwijkingen en autisme. Hij werd op het schavot gezet en zijn bul ontnomen, ook al bleek hij achteraf gelijkste hebben gehad. En nog wordt hij door de media categorisch als fraudeur genoemd (wat hij dus absoluut niet was). Als arts kon hij niet verder - hij had niet de verzekering waardoor hij zich kon verdedigen via een rechtbank - maar hij is zeker actief gebleven op het gebied van gezondheid, en met extra energie zo lijkt het. Hij is voorvechter van rechtvaardigheid en de bescherming van mensen, en dus tegen medische tirannie......

 15. Transcript van interview tussen Dr. Mercola en Steve Kirsch, executive director van het COVID-19 Early Treatment Fund, over de data rond Covid en het feit dat dit het meest dodelijke vaccin ooit is. (tekst, Engels)

 16. Stukje video met Robert F. Kennedy Jr. met een paar uitspraken: "Als je een volk wilt controleren, dan isoleer je ze. Het is een vorm van martelen....", "Onze stichters zeiden:'het zou beter zijn door te zijn dan geen grondrechten te hebben'", "In één jaar hebben we ze weggegeven", "Om een land van vrije mensen te zijn, moeten we het huis zijn van moedigen". (video, Engels, 8 min). Het is even wennen aan zijn stem, die nogal misvormd wordt door ik neem aan een keelprobleem. 
  Dit stukje zit in de hele serie docu's die a.s. 30 november in premiere gaat op internet (als ie niet wordt geblokkeerd) onder de titel Covid Revealed

 17. Canadese lerares die zich uitspreekt over de gevolgen voor de mentale gezondheid van haar leerlingen door alle maatregelen. (video, 8 min, Engels)

 18. Ook Sayer Ji propageert de docu Covid Revealed, met o.a. als argument dat het vaccineren van kinderen zonder volledige voorlichting van voor- en nadelen, en zonder toegang tot de echte risico's' kan worden beschreven als systematische kindermishandeling. De documentaire reeks vertelt wel alle voor- en nadelen uitgebreid. Wil je jezelf voorlichten over de echte cijfers, ga kijken. Je kunt je ook direct hier aanmelden (Engels)

 19. Een poging van de Canadian Covid Care Aklliance om ouders meer informatie te geven over het vaccin voor hun kinderen. (tekst, Engels)

 20. Deze dame is een (slecht) voorbeeld omtrent hoe het gaat als je door bijwerkingen in het ziekenhuis beland. (tekst, Engels) Ik zag al veel soortgelijke verhalen langs komen., 
  Ook ik hoorde in NL van mensen die niet ongevaccineerd mee mochten met hun ouder met kanker. Er werd zo op ingepraat, dat ze dat niet durfden. 
  En bij andere patiënten mocht de partner niet mee naar binnen, terwijl bekend is dat de patiënt maar 25% oppakt van wat er wordt gezegd. Daarom was het zo fijn als er iemand met de patiënt mee kwam. En ook geldt dat voor de informatie vanuit de patiënt, die in patiënt/slachtoffer-modus is (dus minder alert, trager, meer ondergaand in plaats van leiding nemend, etc.). Dit is niet gunstig voor het voorkomen van fouten en miscommunicatie.

 21. Volledig gevaccineerd, en hersteld van een besmetting, en dan toch doodgaan door Covid? (tekstje, Engels)
  (Dat klinkt medisch gezien wel heel onlogisch. Hoewel we weten dat na de vaccins de weerstand geleidelijk doch rap afneemt, en er ook wordt gezegd dat mensen minder weerbaar voor het virus worden. Je zou dus misschien kunnen zeggen dat deze persoon door onderliggend lijden is overleden, waarbij het onderliggend lijden het vaccin was. Rare paradox. Bizar. Want de andere verklaring zou zijn dat ze aan het virus is overleden, terwijl ze dat al een keer de baas was geweest en ze waarschijnlijk levenslang afweerstoffen ertegen had. Dat is dus nog minder logisch. -Ed-)

 22. In deze nieuwe aflevering van INSPIRED vertelt de vedische astrologe Joni Patry over de verwachtingen in december en januari. (video, 8 min, Engels -tekst en spraak).
  Ze heeft het over De Grote Finale, over de ontmoeting van mars en schorpioen. Het belooft een pittige 1,5 maand te worden waarbij het verstandig kan zijn uit de drukte te blijven, zeker rond oud en nieuw. 'Stay Low'. Ze verwacht dat er hevige dingen staan te gebeuren. Bedenk ook dat INSPIRED erg bezig is met Australië als voorloper voor de rest van de wereld. Maar wat gebeurt hier als er strengere maatregelen komen, of als ongevaccineerden worden uitgesloten, maar gevaccineerden zich alsnog steeds moeten laten testen? Veel van de sentimenten en reacties blijken door de sterrenstanden te worden versterkt. Dat is geen bijgeloof, maar gewoon een constateerbaar feit. Goed om naar te kijken en rekening mee te houden

 23. In Northern Territory (Aust) is een 77 jarige man overleden in een quarantainekamp. Hij was terug gevlogen naar Australië om zijn zoon te zien en had een fles wodka in het kamp weten mee te nemen. Die had ie helemaal soldaat gemaakt uit vreugde terug in Australië te zijn. Door de leiding is ie in bed gelegd waar ie de volgende ochtend dood bleek te zijn. Zijn zoon heeft ie niet gezien. Door andere bewoners, die flink getraumatiseerd zijn (wat niet zo raar is in zo'n kamp) wordt gesproken over een enorm plichtsverzuim qua zorg door de leiding. Geluiden die al eerder werden gehoord van de tijdelijk 'gevangenen' in deze kampen.(tekst, Engels). Inwoners worden ook met het leger naar de kampen gebracht. Het is een beetje onfris. 

 24. Nu ik het toch over NT heb: volledig gevaccineerde buitenlandse studenten worden in New South Wales en Victoria zonder quarantaine gewoon toegelaten, maar in Northern Territory worden ze door het leger in quarantainekampen gestopt. 

 25. Als Australische helden opnieuw voor vrijheid moeten vechten in plaats van hun oude dag te genieten.....(video, 80 sec)

 26. De volgende aangekondigde demonstraties in Nederland (tekst, NL)
  Probeer het vredig en 'gezellig' te houden. Laat de saamhorigheid de kracht zijn, niet geweld of rellen. Ik visualiseer voor zondag een prettige 'visite'.

 27. Bij nummer 13 had ik het over Deborah Conrad, die als doktersassistente een boekje open deed over hoe het in NY in een ziekenhuis verging. Sharyl Attkisson laat haar in een podcast ook aan het woord. Ze mocht van haar bazen geen melding maken van de bijwerkingen van de vaccins..........(Engels, gesproken, beetje tekst)

 28. Canadese gezondheidswerkers roepen op massaal te komen demonstreren om de kinderen te beschermen voor hun (onnodige en potentieel gevaarlijke) prik (plaatje, tekst)

 29. 10 minuten uit TheHighWire (video, VS) over het voortgaand falen van de vaccins

 30. Ook uit The HighWire geknipt het gesprek met Geert Vanden Bossche over zijn waarschuwingen ten aanzien van catastrofale reacties op de vaccins. Hij waarschuwde eerder en lijkt steeds meer gelijk te krijgen, al proberen ze nu weer heel veel weg te stoppen van die effecten door mensen weer aan Covid te laten overlijden. Dan is het net alsof het de schuld van het virus is en niet van de vaccins. (zoals bij nr. 24). (video, 75 min, Engels)

 31. De zoon van evangelist Billy Graham, Franklin Graham, een warm voorvechter van vaccins ligt nu door die vaccins met een pericarditis in het ziekenhuis. In dit artikel een lezing over zijn betrokkenheid bij de farmaceutische industrie. (tekst, Engels)

 32. Een typisch voorbeeld van monomanie, van kokervisie. Je krijgt een vaccin, je krijgt heftige reacties erna, en je weigert na te denken over de relatie met het vaccin......een beter voorbeeld van wat angst en misinformatie van de overheid met ons doen is er bijna niet. (tekstjes, Engels)

 33. Ook in India - waarvan we alleen horen als er een trein ontspoord is - vallen doden door het vaccin en zijn mensen daarna verontwaardigd. 
  (Als ik dit zie en al die berichten over doden en gehandicapten door de vaccin zie, dan realiseer ik me hoe we als bevolking(en) tot eenlingen/individuen zijn geworden in plaats van één te zijn. De verontwaardiging behoort steeds slechts tot een kleine groep, de anderen hebben er niets mee te maken en worden pas verontwaardigd als het hen ook overkomt. Wonderlijk hoe dat werkt. Jammer dat we zo ver zijn afgedwaald van ons één zijn -Ed-)

 34. Het zal wel toeval zijn? Dood 3 dagen na de booster. 

 35. Een interne leidraad van 'The Hospital of Sick Children' over hoe om te gaan met hartproblemen bij kinderen na de vaccins. (tekst, medisch, Engels). In elk geval propageren ze het melden van de bijwerkingen wel. 

 36. Volgens de eigen website van de medische autoriteiten in Aistralië zijn de Covid-prikken geen vaccins. Bovendien is er gebrek aan informatie en onderzoek. Aldus een onderzoek van de RDA. (tekst, Engels)

 37. Een Australische arts die aandacht en actie vraagt in verband met het opvallend grote aantal doodgeboren baby's. Niet alleen in Vancouver, maar ook in Ontario. Alle vrouwen die het gebeurde waren volledig gevaccineerd. (helaas alleen te zien via het telegram kanaal, video is anders te lang; 4 min; Engels)

 38. Gelukkig discrimineren ze niet in de Aborigine gemeenschappen in Australië. (tekst, Engels)

 39. Zelf heb ik kort de Falung Gong beoefend, om eraan te ruiken. Maar aangezien ik al Chi Neng Qigong (of Zhineng Qigong) deed, ging ik daarmee door. Wat ik geweldig vond aan de Falung Gong waren de waarden, waaronder waarachtigheid. Zoek de waarheid. Dat wordt niet echt gewaardeerd in China, en intussen vrijwel nergens meer, ook niet in Nederland. Maar in China wordt advocaten belet de Falung Gong gevangenen te verdedigen. (tekst, Engels)
  (Misschien is het ver van ons bed, maar misschien ook is het veel dichterbij dan we denken; ook hier mogen we de waarheid niet te weten komen, en worden we voorgelogen over de vaccins en effecten van maatregelen -Ed-)

 40. Grappig dat ik net hierna de Dagelijkse Gedachte aanklik: "Zoek naar oplossingen in plaats van naar schuldigen" (Tao) (moest even tussendoor.....)

 41. Deze link zal niet lang werken, maar is zeker interessant, dus print uit als je de info wilt bewaren.  Het is een artikel van Dr. Mercola, waarin hij beschrijft dat de absolute risicovermindering van Astra-Zenica 0,01% was en die van Pfizer 0,84%. Beide dus minder dan 1%. Verder dat een doktersassistentie die nauwkeurig iedere patiënt onderzocht qua vaccinaties tot de conclusie kwam dat mensen met vaccinatie 9x zoveel kans hadden in het ziekenhuis te belanden dan ongevaccineerden. Wonderlijk, dat die cijfers met hetzelfde virus en dezelfde vaccinaties zo verschillen met die we van het RIVM horen....

 42. Een mooie video op het telegramkanaal van samen voor nederland, al mag iedereen daar natuurlijk z'n eigen mening over hebben. Want dat is vrijheid. Over het verschil tussen vrijheid en privileges. (2 min, Engels)

 43. De laatste blog van Maurice had ik nog niet vermeld, maar is ook vlammend. En het lezen meer dan waard. Ook hij ziet hoe de overheid geen idee heeft wat ze doet en met cijfers manipuleert om de eigen zinloze daden goed te praten en meer maatregelen op ter leggen. Ook hij ziet hoe de overheid naar anderen wijst zonder zelf nuttige dingen te doen. Het valt me op dat Maurice ook feller wordt in plaats van verzadigder. Dat zegt wel iets. Hij raakt ook gefrustreerd. (tekst, NL)

 44. Hoewel ook deze link (video, Engels) waarschijnlijk alleen met telegram te zien is (door de lengte van 4 min), zet ik hier toch tussen: een verpleegster uit Nieuw Zeeland die vertelt hoe het er in het ziekenhuis aan toe gaat. Vol met schade door de vaccins, veel artsen die bijwerkingen niet willen relateren aan de vaccins
  (Wonderlijk is dat de verpleging dus wel de relatie ziet, maar veel artsen het niet willen zien. Hoe zou dat komen? Brainwashing of blind geloof in de sekte BigFarma? Als arts in ruste blijf ik verbijsterd over de manier waarop intelligente mensen hun gezonde verstand en redeneren laten hacken door een industrie, en dat nog verdedigen ook -Ed-)

 45. Het Australische leger vervoert positieve Covid-gevallen naar de quarantaine kampen.(tekst, Engels)
  (Mij doet het aan zowel lepra/melaatsheid als aan WO II denken (die ik niet eens mee maakte). Volslagen buiten alle proporties. M.i. onacceptabel voor ontwikkelde mensen, trouwens ook voor onontwikkelde. Politici zijn alle realiteitszin kwijt, zo lijkt het. Of ze zitten in die al vaker genoemde angstpsychose of ze zitten in het drijfzand van hun eigen onvolwassen en onbezonnen beslissingen. Of ze gehoorzamen gewoon 'iets' van bovenaf (WEF?). Wat het ook is, het vraagt om reacties -Ed-) 

 46. ICAN (Informed Consent Action Network) heeft de afgelopen periode flink z'n best gedaan gegevens boven tafel te krijgen omtrent de aankoop van mRNA vaccins en de miljoenen verdiensten van bepaalde lieden op het ministerie. In het kader van openbaarheid van bestuur hebben ze vele gegevens opgevraagd. Ze kregen er enkele, de andere niet onder het mom van vertrouwelijke informatie of financiële informatie. Ze zullen blijven doorzetten, want het is de belastingbetaler die betaalt, terwijl regeringslieden er miljoenen aan verdienen. Hoe meer vaccins, het beter. Hoezo tegengestelde belangen? (VS, tekst)
  (Iets wat overigens ook hier geldt; niet alleen voor de weinig werkzame vaccins, ook voor de kosten van de bijwerkingen, en de vele boosters die nog gaan volgen, de tegemoetkomingen voor bederfde inkomsten, de extra BOA's, etc. Het zit allemaal in de pijplijn, terug kan niet zonder gezichtsverlies -Ed-)

 47. Biden heeft nu aan een ander gerechtshof gevraagd om hem alsnog te steunen met z'n vaccin-mandaat voor particuliere zaken met meer dan 100 werknemers. Een vorige rechter had dat voorlopig stop gezet. (VS, tekst). Wordt vervolgd dus, deze continuering story. 
  Als het niet om de gezondheid en inkomens van heel veel mensen ging, zou het een geweldig soap zijn. 
  Tegelijkertijd heeft de Gouverneur van Kansas een wet getekend die de zakenwereld toestaat brede uitzonderingen te hebben voor de vaccin verplichtingen. Tegengas dus. 

 48. Een informatielijn voor vaccinatietwijfelaars, wie bedenkt het. (NL, tekst).
  (Gezien het totaal ontbreken van eerlijke en volledige informatie rond de vaccins die gegeven worden, en het niet onderkennen van de meeste artsen van bijwerkingen van de vaccins, zal deze informatielijn van het Erasmus MC en huisartsen vast eerlijk informatie geven. Als je dat echt denkt: slaap lekker door -Ed-)

 49. Via het Amerikaanse VAERS systeem is te ontdekken dat er dit jaar 50X zoveel buitenbaarmoederlijke zwangerschappen na de corona-vaccins zijn dan in andere jaren gemiddeld na vaccins. Eerder werd al de enorme toename van doodgeboren baby's en spontane miskramen gemeld. 
  (Ben benieuwd wat die info-lijn van 48. gaat vertellen aan zwangeren. En laten we vooral blijven doen alsof de vaccins volslagen onschuldig en gigantisch effectief zijn -Ed-) 

 50. Mount Sinai South Nassau Ziekenhuis in Long Beach sluit de Eerste Hulp zodat 50.000 mensen in de nabijheid niet meer binnen redelijke tijd bij een EH terecht kunnen. (Mogelijk alleen via telegram te zien; 2+ min, video). De oorzaak is het ontslag van 6000 medewerkers in verband met de verplichte vaccinaties. Opgelegd door de federale overheid (Biden). 

 51. Terwijl de farmaceutische industrie is gevrijwaard van aanklachten die te maken hebben met de vaccins, sluiten steeds meer verzekeringen in het buitenland mensen uit van vergoedingen voor de gevolgen van infecties. Strikt genomen begrijp ik overigens dat wij in Nederland eigenlijk ook niet verzekerd zijn voor de gevolgen van de vaccins, omdat het een experimenteel behandeling is en die valt buiten de verzekering. Je zou bijna denken dat daarom de artsen geen relatie zien tussen de bijwerkingen en het vaccin. 
  (1+ min, Engels)

 52. Nog meer toeval: 3 hartinfarcten in één voetbal wedstrijd. (videootje, 1 min).

 53. Deze video van een aboriginal maakt duidelijk wat er gebeurt in Australië, hoe de idiotie steeds meer duivelse vormen aanneemt. Eerder vandaag begreep ik al dat het leger oprukte naar de gebieden van de aboriginals, nu vertelt deze vrouw hoe aboriginals worden opgepakt en kinderen worden vastgehouden en gedwongen gevaccineerd. Mensonterend, walgelijk. (2 min, Engels)
  Mike Adams (The Health Ranger) heeft daar ook zijn nieuwsbrief over geschreven vandaag, op zijn karakteristieke manier: etnische zuiveringen onder het mom van Covid. (VS, tekst)
  En dit is wat er in de krant staat over de operatie. In elk geval niet de walgelijke verhalen van de mensen zelf en Mike Adams. Het klinkt ineens heel anders, en dat is ook de bedoeling. Zo raken we in de war en weten niet meer wat waar is, zodat we makker worden en niet meer wakker. 

 54. Op de een of andere manier heb ik altijd een beetje moeite met Jensen, het is vaak een beetje een schreeuwlelijk en mijn moeder zou hem onbeschaafd hebben gevonden. Maar deze show is er een die je moet hebben gezien. Kennelijk nummer 413. Hij zet alles op een rijtje, laat zien wat voor leiders we hebben, hoe van alles is gemanipuleerd, en ik denk dat hij gelijk heeft als ie zegt dat de wereld het niet meer pikt. (video, NL, 55 min)
  (We zitten hier ook niet zo ver af van de idiotie van Australië, de meeste regels zijn ook belachelijk nutteloos of onnodig pesterig - en er wordt heel bewust op alle mogelijke manieren angst gekweekt, zodat we ons verlamd laten meevaren op de onzin - nu moet er een lock down komen omdat er honderden mensen minder in de zorg zijn in plaats van meer waar het kabinet voor had kunnen zorgen als ze echt hadden gewild - Ed -)

 55. Mooi voorbeeldje van hoe de verhalen over heel veel Covidpatiënten in de wereld komen. Iedereen die voor iets anders in het ziekenhuis is en positief wordt getest, komt op de Covidafdeling en wordt meegeteld als Covidpatiënt. (30 sec video, NL))

 56. David Icke laat in deze INSPIRED zien hoe je je zou moeten opstellen om straks niet onderdeel te zijn van een fascistische dictatuur waar je elk moment van de dag wordt gemonitord. Hoe onze eigenwaarde wordt vernietigd door de tegenstrijdigheden en onlogische en onwetenschappelijke maatregelen. Zodra we eraan meedoen, terwijl we doorhebben dat het complete onzin is, verliezen we onze eigenwaarde en zijn we onderdanig. Zijn we kneedbaar. Dat is wat ze volgens hem willen. (4 min video, tekst en geluid, Engels)

 57. Wonderlijk verhaal over vaccin-uitvinder die ontslagen wordt omdat hij een voor hem onbetrouwbaar vaccin moet nemen, en dat weigert. Terwijl zijn vaccin van eigen bodem niet wordt gebruikt. Het laat iets zien over de roekeloosheid waarmee overheden over de hele wereld hun volk blootstellen aan uiterst dubieuze vaccins, en daarbij letterlijk over lijken gaan. Letterlijk gezien het aantal doden door de vaccins en de sociale en economische puinhopen die worden gecreëerd (en waar we later pas last van krijgen) Het wordt steeds duidelijker dat dit alles niet gaat om de gezondheid van burgers te beschermen, maar om iets heel anders. (Austr, tekst, Engels)

 58. Deze gespecialiseerde leraar uit Amerika spreekt van een morele misdaad tegen de kinderen. De foto bij het artikel spreekt al boekdelen. Zo ga je niet met kinderen om. (tekst, Engels)

 59. Australische autoriteiten geven toe dat ze Covid-19 patiënten naar een quarantaine kamp verplaatsen. Dat geldt overigens ook voor de negatief geteste contacten. (tekst, Engels) In Australië hebben ze het al over een uitbraak als een paar mensen positief testen, dat is wel bijzonder als je hier ziet dat er meer dan 20.000 positief testen op een dag. 

 60. Interview met Dr. Wolfgang Wodarg, voormalig hoofd gezondheidszorg van de Raad van Europa. Over de corruptie van de WHO (video, 46 min, Engels)

 61. In Kenia worden niet gevaccineerden uitgesloten van dienstverlening door de overheid, inclusief gezondheidszorg. (tekst, Engels)
  En zo wordt je dus wel gedwongen het nauwelijks werkende vaccin tot je te nemen, met alle gevolgen van dien. Gevolgen die niet te overzien zijn. Omdat de politiek wereldwijd oogkleppen voorheeft en alleen in vaccin denkt. Maar als dat nu eens niet werkt (zoals nu het geval blijkt te zijn)? Wat dan? 

 62. Interview van Thomas Bollen met hoogleraar publieke instituties en governance Arjen Boin over de coronacrisis en crisismanagement. Zijn opinie: "De meeste coronamaatrdegelen zijn puur voor de Bühne". (video, NL, 45 min)
  (Het oogt dus naar symboolpolitiek; wat landen ook deden, de grafieken waren vrijwel hetzelfde; sterker nog: meer vaccinaties lijkt een correlatie te hebben met meer positieve gevallen; vanaf het begin was het korte termijn politiek - er ontbreekt weer eens visie -Ed-)

 63. Het blad van de American Heart Association genaamd Circulation, wat al 71 jaar bestaat en alleen peer revierde artikelen levert, heeft een conclusie die De Britse arts Vernon Coleman doet uitroepen "Eindelijk bewijs dat de Covid-prik een moordenaar is". De conclusie luidt dat de mRNA vaccins op dramatische wijze de ontsteking van het endotheel (binnenbekleding bloedvaten en hart) verergert alsook de T-cel infiltratie in de hartspier en bij kan dragen aan de  toegenomen trombose, hartspierziekten en andere vaatproblemen die na de vaccinaties worden gezien. (tekst, Engels)
  (Normaal gesproken zou dat het einde van het vaccin moeten betekenen, als journalisten nog hun journalistieke werk deden. Dit zou koppen in alle kranten moeten veroorzaken en het acuut stoppen met vaccineren. Maar..........de wereld zit de laatste 2 jaar anders in elkaar..........Ed)
  Hier het oorspronkelijke stuk (overigens dezelfde samenvatting), maar voor de securiteit. 

 64. Ster-acteur van de serie "General Hospital" van de ABC, Steve Burton, is ontslagen omdat het het Covid-vaccin weigerde. Hij speelde in de serie vanaf 1992. (tekst, Engels)

 65. Hier hoef ik niets bij te zeggen denk ik. Het zal je kind maar zijn. (na de beelden komt tekst met uitleg; video 2 min; alleen te zien met telegram denk ik).
  En dan dit verslag van een politie-agente over haar situatie. Het meest schrijnend is nog dat je voor leugenaar wordt uitgemaakt als de de publiciteit zoekt om anderen te waarschuwen. (9 tekstjes, Engels)
  En tenslotte een filmpje wat echt alleen via telegram te zien zal zijn met een aantal incognito gezondheidswerkers over de ellende die ze hebben gezien en over het vaccin. (5 min, Engels)

 66. De NICU (Neonatologie Intensive Care) zuster Kristen Nagle, die enkele protesten aanvoerde in Canada wordt nu toch door haar ziekenhuis gestraft voor haar initiatief. Ze zou mensen in gevaar brengen, zo vertelt haar beroepsgroep. Het heeft o.a. te maken met het zonder mondkapjes demonstreren tegen mondkapjes. Vorige week hield ze een vurig en krachtig betoog waarin ze vertelde wat zij zag dat er gebeurde. Een van de redenen dat ze zo fanatiek is omdat ze ziet wat er op haar werk gebeurt, maar kennelijk wordt dat niet gewaardeerd. 

 67. The Great Reset heeft alles te maken met de corona-crisis. Goedgelovige mensen zullen vertellen dat de corona-crisis The Great Reset in een stroomversnelling kan brengen, dat juist deze fase er een is die kan helpen de Great Reset te verwezenlijken. Minder goedgelovigen mensen denken dat de corona-crisis is gecreëerd om The Great Reset te kunnen schappen. Nog minder goedgelovige mensen denken dat zelfs het virus is gecreëerd om zover te komen. 
  Een grote groep mensen denkt dat praten over de Great Reset sowieso complottheorie is. Of dat de relatie leggen tussen de Great Reset en de corona-crisis complotdenken is. De mainstream media als wikipedia kunnen dat ontzenuwen. Het staat open en bloot in de media, in de mainstream media. Er zijn ook talloze video's die laten zien welke ideeën Klaus Schwaab van het Wereld Economisch Forum zoal heeft. In eerste instantie dacht ik nog van het zou best goed kunnen klinken. Tot ik me bedacht dat dit wordt gecreëerd door de top van de aandeelhouders, de mensen die bijna de hele wereld met een paar families bezitten. Die met hun geldzucht de wereld en het klimaat de vernieling in hebben geholpen of dat in elk geval hadden kunnen voorkomen. En die zouden nu ineens het klimaat willen redden en ons gelukkig willen zien? Het gaat puur om geld, om macht, ze willen alles beheersen, alles controleren en alles bezitten. Net als het bij deze crisis helemaal niet meer om onze gezondheid gaat, kan het bij de Great reset helemaal niet gaan om een betere wereld voor ons allemaal. Ik ga er niet verder iets over zeggen hier, maar blijf wakker, blijf opletten hoever je het laat komen. Het gaat ook om jouw leven. (-Ed-)

 68. Directeur van IC wordt geschorst nadat hij ziekenhuis heeft beschuldigd van het bannen van effectieve goedkope levensreddende middelen in het voordeel van het veel duurdere Remdesivir. (tekst, Engels)

 69. Volgens de analyse van Dr. Steven Gundry, een pionier in minder harttransplantaties, krijgen veel patiënten door de mRNA vaccins een hoger risico op nieuwe acute kransslagaderproblemen, zoals een hartinfarct. (tekst, Engels)

 70. In de JAMA (Amerikaanse Artsengenootschap) staat een interessant artikel over long-Covid. Het blijkt dat onder alle mensen die voordat Covid er was op de IC lagen veel mensen dezelfde soort klachten hebben gedurende langere tijd. Bovendien blijkt uit dit onderzoek dat mensen die dachten dat ze Covid hadden meer klachten hadden na afloop dan de mensen die echt Covid hadden. Dus dat wat mensen dachten een grotere invloed had dan wat er werkelijk was. Het is dus maar de vraag of long-covid echt bestaat als ziektebeeld. Wat niet wegneemt dat mensen ernstige klachten kunnen hebben! 
  (Dat is niet zo heel raar, want van de kwantumfysica weten we dat onze gedachten een enorme invloed hebben op dat wat gebeurt en dat wat we ervaren.
  Wat ik ook interessant vind is dat Medscape probeert dit onderzoek onderuit te halen met verhalen over vals-positieve en vals-negatieve testen. Nu ineens wordt daar wel over gesproken. Immers, het long-Covid verhaal moet overeind blijven! Het is des te interessanter gezien dat verhaal over miskramen, wat eerst als normaal werd afgegeven, maar bij controle bleek dat er 80-90% miskramen waren; dat artikel is nog steeds niet officiel herzien. Ook dit past in een 'verhaal' wat overeind moet blijven.-Ed-)

 71. Mooi om te zien hoe ook de demonstrerende verpleegkundigen in Australië zich bewust blijven van het feit dat hogere vibraties, een positievere en liefdevollere instelling eerder bijdraagt tot dat wat je wilt bereiken. (tekstje, Engels)
  (Hoe goed ik ook de agressie begrijp die we in NL af en toe zien, als we het universum voor ons willen laten werken is dat de verkeerde energie; in Australië lijken in elk geval de voortrekkers dat te begrijpen -Ed-)

 72. Het Covid Vaccine Injuries kanaal bevat weer ladingen inzendingen van mensen met heftige bijwerkingen en sterfte. Ik pak er slechts wat uit, zoals deze voetbalprof van Sheffield Unites in Engeland, dit 16-jarige meisje, deze beelden zijn te gebruiken om het belachelijk te maken ware het niet dat er heel veel mensen zijn met dit soort neurologische beelden die onbegrepen zijn, deze vrouw met sterfte door hartinfarct na vaccin, en deze man die plots sterft na een tijdje klachten, en dit soort hulpkreten komen van over de hele wereld: wanneer worden we serieus genomen, wanneer krijgen we antwoorden

 73. Dit is een gezicht bij de ontslag golf onder de Canadese verpleegkundigen. Keihard gewerkt, meer dan twintig jaar, en er dan gewoon uitgegooid worden omdat je het vaccin niet wilt wat 1% bescherming geeft en niet voorkomt dat het virus doorgegeven wordt.......(tekstje, Engels)

 74. Crew van British Airways vliegtuig zit opgesloten in quarantainekamp (weer een dus) in Hong Kong, en ze zijn niet de enige. De piloot zou positief getest hebben, de rest niet, maar ze zitten 21 dagen vast, ondanks de negatieve testen. (tekst, Engels)

 75. Monica, de drijvende kracht achter de RDA in Australie heeft een mooi interview met Tom Barnett, een man die keihard werkt om dingen mooier te maken, mensen bewuster te maken, het klimaat te redden, het milieu te verbeteren, etc. (video, Engels)

 76. Langzaamaan komen er positievere geluiden ook uit Australië. Onder invloed van de grote volksbeweging en demonstraties zijn er steeds meer ministers en kamerleden die zich beginnen af te keren van het beleid of stukjes van het beleid. De regering zou het gaandeweg daarom lastiger kunnen krijgen alle onderdrukkende, vrijheidsbeperkende en totalitaire maatregelen door te zetten. Er komen scheurtjes in de muur van beton. (tekst, Engels)

 77. De premier van Northern Territory (Austr.), waar de regels het strengs en hardst zijn, laat zich hier uit over mensen die tegen de mandaten zijn; ophoepelen! (korte video, Engels). 
  (Gezien het vuur in zijn hele uitstraling meent ie wat ie zegt; maar dopbasis van welke argumenten? Wie heeft hem wijsgemaakt dat vaccins de oplossing zijn terwijl je in de hele wereld kunt zien dat het juist niet zo is, in tegendeel -Ed-)

 78. Dit is een eng bericht. Op verschillende manieren. Ik heb de video-opname hiervan gezien, maar die was in het Sloveens, dus ik heb geen idee wat er werd gezegd. Maar ook de Hal Turner Radioshow maakt er melding van. Het zou gaan om een hoofdverpleegster van het universitair medisch centrum in Ljubljana, die ontslag heeft genomen en het publiek heeft verteld over haar ervaringen. Zij vertelt dat er 3 soorten flacons zijn van het vaccin, genummerd 1 t/m 3. De eerste zou zout water bevatten (placebo) en aan alle autoriteiten zijn gegeven, de tweede bevat het mRNA vaccin, de derde een stof die binnen 2 jaar kanker zou veroorzaken. Na deze bekendmaking is de pers uiteraard gevraagd dit in de doofpot te stoppen. (tekst, Engels)
  Ik vermeld het, maar dus onder voorbehoud. Het zou kunnen, maar kan ook een hoax zijn. In deze tijd is het lastig te weten wat echt is en wat niet. En tegelijk gebeuren er walgelijke dingen die echt zijn. 

 79. Over eng en onder voorbehoud gesproken: hier is er nog een. Bill Gates heeft al voorspeld dat er mogelijk een terroristische aanval met pokken zou kunnen gaan plaatsvinden (hij voorspelt meestal goed, wat op zich verdacht mag heten), en onlangs heeft de VS miljarden geïnvesteerd in een middel tegen pokken. Mag toch vreemd genoemd worden nu pokken al decennia is verdwenen.(tekst, Engels)
  Maar als het gebeurt, dan weten we in elk geval wie erachter zitten. Al zal dat ook weer worden ontkend door de media en autoriteiten. Onder voorbehoud omdat beide door mij genoemde feiten wel kloppen, maar de voorspelling van Mike Adams voor zijn rekening is. Maar in deze tijd is niets meer gek. 
  Bovendien onderzoekt de FBI nu kennelijk monsters die zijn gevonden en waren gelabeld met 'pokken'. Het zijn wel het soort rare toevalligheden die we ook voor het begin van de corona-pandemie zagen

 80. Morgen na de persconferentie weer een nabeschouwing op blckbx met o.a. als gast 'iceman' Wim Hoff. De vorige twee uitzendingen waren het kijken meer waard dan uitzendingen op de mainstream zenders. Overigens zouden de cijfers van de GGD die Maurice de Hond vandaag laat zien erop kunnen wijzen dat het de betere kant opgaat met de cijfers. Laten we hopen dat die tendens doorzet - in dat geval is het kabinet dus te vroeg met conclusies onder druk van o.a. Gommers. 
 81. En nu het toch over Maurice heb, in dit artikel laat hij zien dat mensen die een infectie hebben doorgemaakt 7-28x minder kans hebben in het ziekenhuis te belanden, en bovendien ook op termijn het best beschermd zijn. Terwijl ze wel worden uitgesloten. Ik ken mensen die corona in het begin hadden, maar zich nu toch moeten laten vaccineren om niet wekelijks te hoeven testen. De wereld op z'n kop, temeer daar je de natuurlijke afweerstoffen gewoon kunt aantonen. (tekst, NL)

 82. Monica Smit interviewt een (ex) Portugese rechter die werd ontslagen omdat hij getuigen vroeg hun masker omlaag te doen omdat hij hun gelaatsuitdrukking wilde zien en beoordelen. Hij leidt nu een vrijheidsbeweging in Portugal. (video, Engels, 15 min)

 83. Tekenend voor de idiotie en censuur van vandaag de dag is het verwijderen van de RDA (ReigniteDemocracyAustralia) van Facebook. Een beweging tegen de gevestigde orde met het 'verhaal'. Mensen die opstaan voor mensenrechten, voor gezond verstand. 
  (Dat mag niet. Je moet in de pas lopen met een leugen van de autoriteiten. Die leugens worden niet gecensureerd maar gesteund tot in het oneindige. Het lijkt erop dat de hele wereld tot een grote dictatuur moet verworden, maar hoe naïef zijn 'ze'? Waarom denken ze dat de wereldbevolking dat gaat accepteren? Ik heb nog zoveel vragen.... - Ed -)

 84. In Australië zijn er in de 8 maanden na het vaccin 11x meer doden gevallen dan door alle vaccins bij elkaar de afgelopen 50 jaar! (tekst, grafiek, Engels)

 85. Deze twee artikelen van Maurice de Hond zijn interessant betreffende 1G,2G,3G. Het laat zien hoe de TU Delft fouten maakten in hun berekening en hoe het OMT maar wat met cijfers goochelt om hun idee te laten kloppen. Het lastige is dat de cijfers per dag veranderen, maar als je verkeerde cijfers neemt, of ineens heel andere cijfers gaat gebruiken, kun je alles zo ongeveer 'bewijzen'. Nu uitgaan van bijvoorbeeld veel meer ongevaccineerden dan er zijn, maakt dat er veel meer ongevaccineerden zouden worden besmet en opgenomen in het model dan in werkelijkheid. Kortom, werk voor eerlijke statistici, en dat is aan Maurice wel besteed. (tekst, NL)

 86. Het zat eraan te komen: een nieuwe variant (tekst, Engels). Ondanks de benaming die die medium heeft voor het virus (communistische partij virus) kies ik toch voor deze info omdat het uitgebreider is dan we in de mainstream zien. 
  (Het zat eraan te komen, omdat er krankzinnig veel gevaccineerd wordt, wat moet leiden tot nieuwe varianten. Dat het gevaarlijker kan zijn komt natuurlijk weer goed uit voor BigFarma en het erin houden van de angst. Maar het is vooral gevaarlijker door alle vaccinaties en de enge (in de zin van smalle) bescherming tegen maar één facet van het virus. Dat wist iedereen al vanaf het begin. Mensen die natuurlijke immuniteit hebben opgebouwd hebben niet te vrezen. Bovendien, óf het echt gevaarlijker is moeten we nog gaan zien. Uiteindelijk is het vaccineren zeker in dit geval een ongelijke strijd aangaan meet de natuur, zoals we op vele vlakken een strijd met de natuur bevechten. Het lastige is, dat de natuur altijd zal winnen. Hadden we deze strijd dus maar natuurlijker laten verlopen.........-Ed-)

 87. Dit parlementslid in Italië laat de papieren zien van de overeenkomsten tussen overheden en de farmacie. Er zijn verregaande en geheime afspraken gemaakt. Wat voor ons zichtbaar is, is nauwelijks iets. De rest mogen we niet weten. 
  (We zagen al dat in Amerika door de overheid wordt gevraagd de stukken 55 jaar geheim te houden. Ik denk dan: 'er kunnen alleen maar heel smerige dingen in staan als wij dat niet mogen weten'. Want waarom zouden wij het niet mogen weten als er geen dingen in staan die niet schokkend zijn? Het is ook bijzonder dat mensen uit de kamer niet hebben geeist dat zij de overeenkomsten mochten inzien zonder censuur. Dat de kamer heeft ingestemd met overeenkomsten die ze zelf niet hebben kunnen beoordelen. Dit brengt het democratisch gehalte aan het wankelen en misschien zelfs wel de democratie omdat het zo'n belangrijk thema is, met zulke grote gevolgen, met zoveel doden als gevolg, met zoveel blijvende schade en bijwerkingen -Ed-)

 88. Net als dat eerder al in Australië met een huisarts gebeurde, werd ook het kantoor van een arts in Calgary, Canada binnengevallen door autoriteiten die zijn papieren doorzochten. In dit geval zou het te maken hebben met verklaringen t.a.v. uitzonderingen op het mandaat. Dit soort invallen en dreigingen maken wel dat artsen niet zo snel tegen de draad ingaan. 
  (In Nederland zagen we ook dat de onzinnige dreiging van de inspectie met boetes tot meer dan 100.000 euro ervoor zorgden dat artsen middelen die fantastische werkten niet meer voorschreven. Je kijkt wel uit om je als arts in zo'n wespennest te begeven, je moet zelf ook overleven in een toch al erg drukke en belastende tijd -Ed-)

 89. Deze wereldkampioen motorcross zakt in elkaar tijdens een toespraakje, iets wat we nu regelmatig zien. Toeval? Gevolg van de mondkap? Gevolg van het vaccin? 

 90. Deze arts, Aseem Malhortra, verklaart dat meerdere cardiologen dezelfde constatering hebben ten aanzien van het grote gevaar voor hartinfarcten door de vaccins (videootje + tekst, Engels)

 91. In Wisconsin, waar onlangs een Kerst optocht werd 'aangevallen, en 18 kinderen gewond raakten, merken ze nu heel duidelijk het nadeel van de vele Eerste Hulp posten van ziekenhuizen die over het hele aan sluiten ten gevolge van de vaccinatieverplichtingen. (tekst, Engels).
  Van steeds meer ziekenhuizen wordt de EH gesloten, omdat er te weinig personeel overblijft. Zo wordt iets wat wordt gebracht als 'goed voor de gezondheid' tot iets wat 'desastreus voor de gezondheid' is. 

 92. Een hilarisch, maar ook dieptreurig verslagje van een gesprek over de bestanddelen van vaccins. Het gesprekje is met een toxicoloog, iemand die weet of iets wel of niet giftig is. Bedenk dat wat in de corona-vaccins zit angstvallig geheim gehouden wordt. (tekst, Engels)

 93. Ook vandaag is Maurice de Hond weer duidelijk: Waar zijn we nu mee bezig, wat was de inzet? (tekst, NL)

 94. De nabespreking van de persconferentie met o.a. Wim Hof (The Iceman), een statisticus, jonge SGP politici, MKB-man, taal-expert, etc. (NL, video). Mooi wordt getoond hoe de toespraak van Rutte tal van hypnose-achtige onderdelen en verborgen 'opdrachten' bevat. Heel bewust wordt er op een bepaalde manier met techniek gepraat om vooral heel veel te verzwijgen en zogenaamd eigen fouten toe te geven en tegelijk met de vinger naar 'ons' te wijzen. Niet alleen met de cijfers wordt gemanipuleerd, ook met teksten en de persconferentie, als wij ontspannen met een kopje koffie en een koekje ons overleven aan de informatie......
  Alles wordt uit de kast gehaald om een fout 'verhaal' te blijven doorzetten, alles op het vaccin te blijven inzetten terwijl het niet werkt.
  (Als een dier achter z'n eigen staart aanloopt, zeggen we dat het gestoord is. Wat is dit dan? -Ed-)

 95. Italiaanse Europarlementariër heeft het openlijk over Chinafication waarvan we nu getuige zijn. Laat het een waarschuwing zijn. (Engels, video 2 min)

 96. Dit zijn de politici in het Oostenrijk wat in volle lock down zit. Een mooi nummer, maar wat een dubbel gevoel geeft dit! (video, 50 sec)
  (ik gun ieder z'n feestje, maar als je je land zo op slot zet, is dit dan verantwoord, redelijk, humaan, acceptabel, fatsoenlijk? -Ed-)

 97. Misschien niet onbelangrijk: dezelfde paniekboodschap die nu over de nieuwe variant wordt verspreid, komt van dezelfde bron die lockdowns en eerdere angst populair maakte. (wat beeldjes, tekst, Engels)

 98. Initiatief in Canada: risico nemen met kinderen is nooit oké! (tekstje, Engels)

 99. In Australië hebben ze voor morgen (weer) een flinke serie demonstraties aangekondigd. Ik tel 26 plaatsen. (Austr)

 100. En terwijl mensen doodziek worden van de vaccins blijft een deel denken dat het juist zo goed was dat ze gevaccineerd waren, anders was het 'veel erger' geweest. Want dat is ons vanaf het begin wijs gemaakt. Alleen technisch medisch klopt het van geen kant. 
  (Dat heb ik overigens het afgelopen jaar van veel mensen gehoord die ziek werden na de vaccins: dat ze anders veel zieker zouden zijn geweest. Ik begrijp dat het lastig is om als je hebt gekozen voor een vaccin toe te geven dat je er ziek door wordt, maar ik zie het toch ook een beetje als in sprookjes geloven. Iets wat de meeste volwassenen toch niet meer zouden moeten doen; alsof logisch analyseren en logische conclusies niet meer mogelijk zijn -Ed-) (Engels, tekstjes) 

 101. Een aboriginal ouderling die van de straat wordt geplukt en gedwongen wordt gevaccineerd. Tja. (Austr)

 102. De nieuwe variant gaat Omicron heten. En heeft nu al een zeer groot aantal mutaties. (tekst, Engels)
  (Het enge is dat vooral de gevaccineerden extra kwetsbaar zullen zijn omdat hun hele immuunsysteem verzwakt is door de vaccins, en de booster helemaal niet zal beschermen tegen deze variant; misschien komt er dus binnen een paar maanden wel weer een nieuwe - zogenaamd effectieve - booster. -Ed-)

 103. De Jensen show van vandaag. Waarin weer een hele serie sporters die plots heftige klachten kregen of overleden. Ik zag nu ook voor het eerst dat Aguero van Barcelona zijn loopbaan moet stoppen. Zijn visie op alles wat er gebeurt. (NL, video)
  (Zelfs als je Jensen niet leuk vindt - tot die mensen behoor ik zeker - zegt ie dingen waar je over na moet denken. En dat is nooit verkeerd. -Ed-)

 104. Oncoloog Dr. Ray Pasge over verontrustende trends die hij ziet in kankerpatiënten na de vaccins. (video, Engels; wellicht alleen via telegram te zien)

 105. Over de nieuwe variant: Een relativerend stuk, en kijk vooral naar de grafiekjes over Zuid-Afrika, waar de nieuwe variant zo'n enorme impact zou hebben.....(tekst, Engels)
  (Natuurlijk kan het toeval zijn, zoals al die doden en zieken ook toeval kunnen zijn, en al die sporters die ineens hartproblemen krijgen, presentatoren die ineens omvallen, etc. 
  Maar 'toevallig' wordt er nu vlak voor de feestdagen en het begin van de winter weer een variant gevonden. Net als vorig jaar. Zodat er weer paniek en angst kan worden gecreëerd..-Ed-)

 106. Stewardessen spreken zich uit na slechte reacties op de vaccins (VS, tekst). Ze voelden zich gedwongen zich te laten vaccineren, omdat ze hun kinderen moesten voeden en de rekeningen moeten betalen..........ze zijn er letterlijk ziek van.

 107. Artikel wat duidelijk of in elk geval aannemelijk maakt dat de oversterfte door de vaccinaties komt. Daarnaast laat het zien hoe de overheid cijfers achterhoud en verdonkeremaant. Ook dat voedt de hypothese dat de vaccinaties een grote sterfte veroorzaken. (tekst, NL)

 108. Oproep van de CEO van het Onze Lieve Vrouwen gasthuis in Amsterdam op LinkedIn (tekst, NL): Geen lockdown, maar nu veel geld in de zorg om opnieuw in te richten en bestand te maken tegen toekomst en toekomstige pandemieën. 

 109. Melbourne vandaag in actie tegen de Covid tirannie (video, 30 sec) Een zee van positiviteit (video 2 min)

 110. Ierse senator wil ongevaccineerden ook bannen van openbaar vervoer en supermarkten (video, 50 sec). 

 111. Zoals al te verwachten viel, treedt de BuitenParlementaire Onderzoekscommissie niet vandaag naar buiten met de 80 politiemensen die verklaringen hebben afgelegd. Het zouden geen misselijke verklaringen zijn, en het is bizar dat minister Grapperhaus de dossiers niet heeft willen inzien. En met de dreiging van rellen en uitlekken van namen trekken nu ook de politiemensen zich kennelijk terug. Niet alleen houdt de overheid cijfers achter, men wil veel gewoon niet weten, maar ook dit soort openbaringen worden knap tegengewerkt. Spooky. 

 112. Volgens Pfizer hebben ze in 100 dagen een nieuwe booster als de nieuwe variant resistent zou zijn (tekstje, Engels)
  (Dus in plaats van jaren onderzoek naar de veiligheid, laten we het in het vervolg maar helemaal achterwege -Ed-)

 113. De studenten gaan nu toch ook demonstreren en zich laten horen. (tekst, NL)
  (Zoals de meneer van de MKB zich verbaasde over het gebrek aan protestreacties van de middenstand en winkeliers, en die van de horeca nu overal een QR code nodig is, heb ik mee ook verbaasd over het achterwege blijven van protesten van jongerenorganisaties. De vaccins zijn een criminele daad, de onzinnige, onlogische en onwetenschappelijke maatregelen pure tirannie van de overheid. Maar 'het volk' gedraagt zich als kikkers die in een pan langzaam worden gekookt: ze springen er niet uit, maar laten zich koken -Ed-)

 114. Corporaal Daniel Bulford, een van de Canadese mounties die de premier heeft beschermd, spreekt zich met emoties uit tegen de vaccin mandaten. Het betekende zijn ontslag. (video 20 min, Engels). Hij geeft ook aan hoe alles wat er nu gebeurt niet in lijn is met alles wat hij heeft geleerd tijdens zijn opleidingen. Er wordt op alle mogelijke manieren gerommeld aan grondrechten en grondrechten worden (- ook in NL -Ed-) ondermijnt op basis van schijnredenen. Hij leest delen uit ee wet en uit zijn gelofte voor en laat zien hoe dingen die gebeuren daar flink van afwijken. 

 115. In India's hooggerechtshof wordt Bill Gates aangeklaagd voor vaccin-doden. Eis: doodstraf. (tekst, Engels)

 116. De duidelijke reactie van Maurice de Hond (of Maurice.nl) op de persconferentie: Niet alleen geeft het kabinet er blijk van niets te hebben geleerd, maar is er een stijfkoppigheid die maakt dat ze doorgaan op een ingeslagen (heilloze) weg. Wat ons uiteindelijk duur zal komen te staan. (tekst, NL)

 117. De dagcijfers van de GGD blijven wijzen op een afname ten opzichte van een week eerder. Laten we hopen dat dat doorzet. (tekst, NL)

 118. Mensen met een natuurlijke immuniteit hebben een heel kleine kans opnieuw Covid te krijgen of ernstig ziek te worden (tekst, Engels)
  Dit bevestigt eerdere berichten en onderzoeken uit Nederland (7x zo weinig kans om in ziekenhuis te belanden) en CDC (28x zo weinig kans). Maar de kans lijkt dus nog kleiner.

 119. Kort filmpje van de actie in Australië dit weekend (video, Engels)

 120. In Israël werd net voor wij hoorden van de nieuwe variant Omicron een oefening gehouden onder de titel Omega met een nieuwe variant. Men is daar nu paraat. Israël is het lab van Pfizer voor de wereld. Toeval dus? Of ook weer niet? 
  (video, Engels)

 121. De Jaap van Dissel van Zuid-Afrika, Angelique Coetzee, laat weten dat alle ophef rond Omicron, de nieuwe variant, een storm in een glas water is. Zij ervoer in Zuid Afrika tot een vooral iets ander beeld dan we met Covid gewend zij, maar vooral milder. (tekst, Engels).
  (Waarmee alle angst die nu wordt opgewekt in onze landen dus past in het beleid: zaai angst en mensen laten zich wel prikken...en de maatregelen die nu genomen worden als belemmering van vluchten eerder lijkt om de boel weer eens te ontregelen. Want waarom zou je angst zaaien als de vrouw met de meeste kennis inzake deze variant in Zuid-Afrika vertelt dat het een milde vorm is? -Ed-)

 122. Een serie verhalen van mensen die een been moesten laten afzetten na de vaccinaties. (tekst + plaatjes, Engels)
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Met frisse moed gaan we week 46 in.....dagelijks komen er links bij.......

En nogmaals: vooral om aanvullende informatie te geven buiten de mainstream. 

Sommige mensen denken dat ze somber worden van alle minder positieve berichten, persoonlijk sterkt het me alleen maar en geeft het me gereedschap om juist in deze periode mijn integriteit en normen en waarden te volgen. Met kennis kun je wat, met alleen angst kom je nergens. Al is het alleen al dat je iets meer begrijpt van wat er gebeurt, weet wat bepaalde personen met je voor hebben. 

Ik merk ook dat ik in de commentaren soms wat directer en harder wordt, maar dat is omdat de krankzinnigheid alleen maar toeneemt en de mensen die ons zouden moeten beschermen ons juist bedreigen. Ik heb daar echt geen goed woord voor over. Er zou geleerd moeten worden van fouten, maar het is de vraag of ze wel willen leren en of ze niet gewoon een ander doel hebben dan wij denken. 
En ik kan ook boos (tijdelijk, reactief) worden omdat ik me zorgen maak om al die mensen die hun kop in het zand steken en 'gewoon' meedoen, en daarmee niet alleen hun gezondheid maar ook hun leven in de waagschaal stellen. Niet op die mensen, maar op de autoriteiten die dat veroorzaken met hun angstpsychose en willekeurige onwetenschappelijke maatregelen. 

 1. Oostenrijk heeft niet alleen de 2G ingevoerd, waarbij testen niet meer telt als toegang tot allerlei zaken en evenementen, maar heeft nu ook een landelijke lock down voor niet gevaccineerden. Ze mogen nog wel naar een essentieel winkel, hun baan of het broodnodige ommetje, maar verder zijn ze aan huis gebonden. Wordt beweerd dat NL een vaccinatiegraad van 85% heeft, die in Oostenrijk is slechts 65%. Afgelopen week renden mensen al naar de vaccins, toen de 2G werd ingevoerd, de hoop is dat nu nog veel meer mensen zich laten vaccineren. 
  (Met welk doel, dat laat zich raden, maar Hugo streeft naar net zoiets; er zal wel winst te behalen zijn met al die vaccins; alleen gezondheidswinst zal het niet zijn -Ed-)(tekst,Engels)

 2. Dit soort beelden horen niet thuis in een gezonde wereld. Twee kinderen van dezelfde ouders, beiden voetballers, binnen korte tijd overleden na de vaccins. Beiden aan hartproblemen. Het zullen je kinderen maar zijn......dit is echt tekenend voor het onmenselijke beleid en de krankzinnigheid van deze experimenten. En ik kan er veel en veel meer laten zien, want elk uur worden er wel nieuwe op dit kanaal gepost. (tekstje, Engels)

 3. Een ziekenhuissysteem wat in 19 staten in Amerika werkt is geblokkeerd in het ontslaan van mensen die om religieuze redenen het vaccin hebben geweigerd.
  (Persoonlijk heb ik er wat moeite mee dat religieuze redenen soms wel worden gehonoreerd, maar gezond verstand en keiharde feiten niet; aan de andere kant, als het helpt je religie te gebruiken om je gezonde verstand te ondersteunen, is dat mooi meegenomen. Je zou er bijna religieus door gaan worden. -ed-) (VS,tekst)

 4. Wereldwijd bedienen overheden zich van dezelfde tactiek. Ze proberen demonstranten te verlokken tot gewelddadigheden zodat ze dan kunnen zeggen dat demonstraties leiden tot geweld. Helaas zitten er altijd korte lontjes bij de demonstranten (overal) die zich laten verleiden tot reageren op het uitlokken. We hebben bij veel demonstraties gezien hoe politie en ME bewust uit waren op het creëren van reacties van demonstranten, of ingrepen met overmatig geweld, zodat de demonstraties uit de hand zouden lopen. We kennen de beelden en de getuigenverslagen. In Australië is dt kennelijk niet anders, zodat actievoerders daar (ook) oproepen vooral in alle gevallen vreedzaam te blijven. (Austr, tekst)
  (let wel, ik denk dat de gemiddelde agent en ME-er te goeder trouw is; maar soms is het de vraag hoe en aan wie precies -Ed-). 

 5. Een uitgebreid en interessant rapport over de beslissingen van de Australische overheid t.a.v. vaccinatie-adviezen en andere zaken rond Covid. Hier in pdf. Het rapport laat aan duidelijkheid weinig te wensen over: valse claims over veiligheid, efficiëntie en transmissie als het gaat om de vaccins; misinformatie van de overheid als het gaat om veiligheid in jong volwassenen en zwangeren. Alarmerende fouten in de modellen die leidden tot beperkende maatregelen als lock downs; ernstige vragen rond de legaliteit van de beslissingen; het verbergen van conflicterende belangen met de farmaceutische industrie; tot zwijgen brengen van kritische gezondheidswerkers en artsen. (VS, tekst)
  (Het rapport gaat over Australië, maar m.i. gelden dezelfde conclusies voor NL)

 6. Ik had het niet bij de vorige reeks gezet, maar dit overzicht van de bijwerkingen in de VS mag natuurlijk niet ontbreken. Ze noemen ook specifiek de groep 12-17 jaar. (VS, tekst)

 7. Ook in NL dreigt het verzet te groeien. Ondanks de poppenkast van Mark en Hugo, zijn er steeds meer mensen en ook groepen waar de tolerantiegrens bereikt wordt. Er komt een moment dat de overheid de eigen hand overspeelt. Nu ook de stichting bouw in verzet. (NL, tekst)

 8. De redacteur van het BMJ (British Medical Journal), Peter Doshi, vertelt op een presentatie in Washington dat er helemaal geen pandemie van ongevaccineerden is, dat we worden gemanipuleerd als het gaat om het geloven dat de vaccins effectief zouden zijn, of veilig zouden zijn. Hij vraagt zich af waarom er nog steeds wordt gezegd dat het om ongevaccineerden gaat, terwijl verreweg de meeste mensen die worden opgenomen og overlijden volledig gevaccineerd zijn. Zelf onderwijst hij een verplicht vak over hoe je medische literatuur kritisch moet evalueren, en het stemt hem droevig dat intellectuele nieuwsgierigheid is doodgemaakt wat zelfs tot zelfcensuur heeft geleid. Volgens de data van het Britse CBS is het sterftecijfer onder volledig gevaccineerden al 6x hoger dan onder ongevaccineerden
  Doshi wijst erop dat de claims dat vaccins levens zouden redden alleen afkomstig zijn van de vaccinleveranciers, maar dat de klinische testen in werkelijkheid geen enkele vermindering van het aantal doden hebben aangetoond. (video, 6 min)

 9. Professor Rancourt van het Natural Science & Engineering Research Council in Canada heeft met twee collega's alle officiële Amerikaanse data nauwkeurig onderzocht om te zien of er sprake kon zijn van een 'pandemie'. 
  Het kan voluit met NEE worden beantwoord, de oversterftepieken hebben andere oorzaken gehad dan Covid, waaronder misdiagnoses, inadequate behandelingen, maatregelen (lock downs, social distancing, mondkapjes, e.d.). In feite heeft Italië dat ook toegegeven met de correctie van de sterftecijfers
  (Maar in plaats van dat de Nederlandse overheid er iets van leert, vervallen ze in dezelfde fout. Een groot deel van de studenten heeft psychische problemen en zelfs zelfmoordgedachten, het is bewezen dat social distanding leidt tot veel meer eenzaamheid en angsten en dus tot een slechtere gezondheid, de vaccins doen niet wat ze zouden moeten doen, maar.............de prikken moeten gesleten worden -Ed- )

 10. Een huisarts in Horst aan de Maas spreekt zich uit voor de gemeenteraad in Horst. Hij spreekt zijn zorgen uit en eindigt met dat...Horst misschien de eerste gemeente zou moeten zijn die burgerlijke ongehoorzaamheid toelaat. Terloops vertelt hij over de twijfels rond het virus en de theorie van de exosomen die door de cel uitgescheiden worden als natuurlijk proces. En over de vreemde stofjes die door de pathologen in weefsels zijn aangetroffen. En over de prognose van de hartspierontstekingen. Hij spreekt zijn zorgen uit en meent dat burgerlijke ongehoorzaamheid synoniem is met lijfsbehoud in deze tijd waarin de overheid beslissingen neemt die niet ten goede komen aan onze gezondheid en die van toekomstige generaties
  (Ik heb dezelfde informatie als hij, en ik ben het helemaal met hem eens. Ik ben alleen bang dat hij zoveel van de overheid afwijkende informatie geeft en 'we' zo gehersenspoeld zijn, dat veel mensen de helft niet hebben gehoord of het niet willen weten. Maar bravo voor deze lef! Hopelijk zet het een paar mensen aan het denken -Ed-)

 11. En dit is een van de vele boodschappen (tekst,Engels) die langskomen op het kanaal van 'Covid Vaccine Injuries' , dit is er nog een (tekst, Engels). Het gaat zo continu door met sterfgevallen en ernstige letsels ten gevolge van de vaccins. Toeval kan het allang niet meer zijn. Maar wel stuk voor stuk alarmbellen, of misschien wekkers: Word Wakker

 12. Terwijl er in de westerse landen veel werknemers ontslag nemen of ontslagen worden vanwege vaccinatie verplichtingen, zitten tegelijkertijd veel werkgevers om personeel te springen. In Amerika zijn er honderduizenden extra krachten nodig vanwege het vakantieseizoen daar. Maar hetzelfde probleem zal zich voordoen: ben je wel gevaccineerd? (VS, tekst)
  (Toch heb ik het gevoel dat de oorzaak van dit alles ligt in het volslagen vervreemden van de natuur en de natuurlijke gang van zaken. Al vele jaren wordt ook de hele economie geregeld door de monetaire fondsen, waardoor natuurlijk verloop nauwelijks meer bestaat. Pensioenen staan om dezelfde reden onder druk. De rentes worden kunstmatig kaag gehouden, aardig voor het bedrijfsleven, voor hypotheek afsluiten, maar slecht voor de pensioenen. Wij mensen denken dat we alles maar kunnen regelen en controleren. Wat als dat niet zo is?). (tekst, VS)

 13. Het commentaar wat ik hierboven leverde, krijgt wel erg snel een vervolg: Een belangrijk adviseur van President Biden vindt dat de overheid eigenlijk alle banken zou moeten overnemen, zodat de overheid de prijzen en de aandelenprijzen volledig kan beheersen. (VS, tekst)
  (Denk maar eens na over wat dit zou betekenen: de volgende stap naar totale beheersing en controle in handen van enkele mensen waar we ons lot aan verbinden. En dat zou niet zo erg hoeven te zijn, net als communisme niet erg hoeft te zijn, als die mensen maar te vertrouwen zouden zijn en alles doen voor het volk. Maar de ervaring leert dat dat niet zo is. Er zijn nog veel te weinig leiders die in 'wij' denken-Ed-)

 14. Honderduizenden kinderen tussen 5 en 11 jaar zijn dit weekend gevaccineerd tegen Covid in de VS. (VS,tekst)
  (Ik raad je af het artikel te lezen, omdat het nogal fel en religieus van opzet is. Hoewel ik het er in grote lijnen wel mee eens ben, veroorzaken dit soort geschriften bij mij altijd ten onrechte wat valse schaamte. Zal wel met m'n opvoeding te maken hebben. 
  Maar het is inderdaad een soort van offer aan....ja aan wie? Een offer omdat het een Russische roulette is. Veel meer kinderen die gered worden van een Covid-dood vinden de dood door het vaccin. En dan is er nog een grotere groep die blijven bijwerkingen zal hebben, terwijl die hele groep eigenlijk niets te vrezen had. Gezonde kinderen, die mogelijk gaan(over)lijden omdat iemand heeft bedacht dat kinderen medeverantwoordelijk moeten zijn voor het wel of niet ziek worden van oudere mensen en daarom ook aan het experiment moeten meedoen. Het is ronduit ziek. -Ed-)

 15. Ik ga hier niet eens iets over zeggen. Het is walgelijk hoe Pfizer kinderen bewerkt tot het accepteren van een onnodig en kwalijk vaccin. Sorry, heb ik toch wat gezegd, maar meen het hartgrondig. 

 16. Interview met een cardioloog over de fraude met gegevens door Pfizer bij de vaccin trials. (Engels, video, 10 min).
  (Zeker met deze informatie en wat de redacteur van de BMJ zegt over de vaccins "de claim dat vaccins mensenlevens zouden redden komt alleen van de bedrijven, de werkelijkheid toont geen enkele vermindering van het aantal doden aan", gevoegd bij het feit dat het vaccin op het topmoment maar 1% minder kans op Covid geeft, zou toch voldoende moeten zijn....)

 17. Ook de mensen in de haven zijn de tweedeling zat. 'De maat is vol'. (NL,tekstje)

 18. Uitzending van Australisch programma Under the Wire, waarin gesproken wordt over onderdrukte feiten, censuur en opstaan om de familie te beschermen. Redelijk interessant om een stukje te bekijken en de kracht van het verzet tegen onredelijke zaken te zien. (Austr, video)

 19. Korte video (2 min) waarin klokkenluider Zach Vorhies vertelt wat Google voor ons verbergt met alle censuur. Volgens hem kost dit beleid letterlijk levens. (Engels, video)

 20. Een analyse van alle rapporten over maskers, laat zien dat er weinig overblijft voor degenen die beweren dat ze helpen het virus te beteugelen. De meeste laten helemaal geen significant verschil zien, anderen die wel enig verschil laten zien zijn slecht uitgevoerd of het verschil is zo klein dat het niet noemenswaardig is. En dan is er nog een onderzoek waarbij het geringe voordeel niet opweegt tegen het nadeel. Kortom, het slaat nergens op, het dragen van een masker. 
  (En dat betekent dat de opdracht maskers te dragen een andere functie moet hebben; ons angst inboezemen bijvoorbeeld, of ons figuurlijk monddood maken, ons afleiden van andere dingen -Ed-)

 21. Video met een Canadese arts uit British Columbia, die flink heeft ingeleverd op z'n privileges omdat hij kritisch is en vragen stelt. Hij durft het onderwerp desondanks te bespreken. (Engels, video,22 min)

 22. Een plaatje van zomaar een aantal Canadese verpleegkundigen die nu hun baan kwijt zijn. En vaak ook inkomen. Omdat ze voor hun gezondheid kiezen. Terwijl ze vele jaren voor de gezondheid van anderen hebben gekozen, en dat graag nog zouden doen. (foto's)

 23. Dit pilotenechtpaar is ook de dupe van het beleid van United Airlines. Ze zijn met verplicht onbetaald verlof, verplicht aan de grond, omdat ze niet kozen voor het vaccin. Net als bij al die verpleegkundigen, geven ook deze 2000 luchtvaartmedewerkers aan hoe belangrijk ze het vinden het vaccin niet in hun lichaam te krijgen. De meesten krijgen geen loon doorbetaald en zitten zonder inkomen. Toch kiezen ze daarvoor als ze moeten kiezen omdat het vaccin verplicht is. (tekst, VS)
  (Het heeft niets met niet solidair zijn te maken, niets met anderen benadelen, maar puur met de gezondheid. Kiezen voor de eigen gezondheid, en het risico van het virus voor lief nemen gezien het feit dat ze niet zoveel kans lopen daar echt heel vaal last van te gaan krijgen.) 

 24. De afgelopen 10 maanden zijn 101 Falung Gong beoefenaars tot stervens toe vervolgd door de Chinese overheid. Ik meld dat, omdat Falung Gong beoefenen behoort tot een categorie mensen die de Chinese overheid niet wil. Het zijn mensen die te zelfbewust zijn en die zoeken naar de waarheid. En alleen om dat feit, ze doen verder niemand kwaad, worden ze vervolgd. Zoals hier mensen nu gaandeweg vervolgd dreigen te gaan worden omdat ze geen experimenteel vaccin in hun lichaam willen. Omdat ze de integriteit van hun lichaam willen beschermen. Van het een komt gaandeweg het ander........(tekst, Engels)

 25. Zomaar wat beelden en opnames van de bijwerkingen van de Covidvaccins. Voor de mensen die denken dat als je denkt dat je ze niet krijgt je ze ook niet zult krijgen. Deze voetballer met myocarditis door het vaccin, kan zijn loopbaan misschien opgeven. Of deze met pericarditis. De volgende twee kun je alleen bekijken via telegram: een duiker die bij de top behoort van het langst onder water zonder adem te halen, nu met myocatditis na Pfizer, of deze zangeres/songwriter die al 5 maanden met heftige bijwerkingen zit na haar Pfizer.
  (Ik kan hele blogs vullen met dit soort beelden en berichten. En toch stopt het grootste deel van de mensen hun kop in het zand. Hun zal het niet overkomen. Ik hoopt het van harte. Maar denk na voordat je verder meegaat in deze ongezonde gekte -Ed-)

 26. Het 'fotoboek' vanuit Australië. Wat opvalt ondanks alle heftige maatregelen, die nog veel verder gaan dan hier, is de stemming van de mensen op het moment dat ze gezamenlijk actie ondernemen, zich gesterkt voelen met elkaar en bij elkaar. Op het moment dat ze het gevoel hebben iets te doen wat belangrijk is. 

 27. En dit is wat dreigt, niet alleen in Australië maar wereldwijd als we als burgers alle macht uit handen geven aan autoriteiten die andere belangen hebben dan hun volk te dienen. Langdurige maatregelen met als excuus een virus, terwijl het politiek falen of andere agenda's met supercontrole over alles en iedereen moet verbloemen. Weet dat er op een bepaald punt geen weg meer terug is. 

 28. En dit is de realiteit. In Australië al meer dan 10.000 claims in verband met schade door de vaccins. Wat alleen al de belastingbetalers heel veel geld gaat kosten, omdat de industrie gevrijwaard is van aanklachten en de overheden de schade moeten vergoeden. 

 29. De aarzeling over de volgende vaccins neemt bij de bevolking in Australië toe, dezelfde geluiden hoor ik in NL. Persoonlijk juig ik dat toe, al is de kanttekening dat mensen die zich hebben laten vaccineren misschien wel deels afhankelijk zijn van de volgende prik voor hun bescherming, terwijl ze daarmee ook weer een groter risico lopen op heftige bijwerkingen. Het allerbelangrijkst blijft het jezelf zo goed mogelijk op een natuurlijke manier (ook) te beschermen: voldoende slaap (op tijd naar bed), voldoende ontspanning, sociale contacten(!), regelmatig knuffelen, supplementen als vitamine C & D, zink, selenium, en een goede munt. 
  De aarzeling kan ook niet anders, want steeds meer mensen worden geconfronteerd met sterfgevallen en heftige bijwerkingen door het vaccin in hun omgeving of kennissenkring. Het kan ook niet anders. Op een gegeven moment moeten mensen echt gaan nadenken over wat ze willen. 

 30. Een chemicus beschrijft in de Megyn Kelly Show de bijwerkingen van zijn vrouw na het Covid vaccin (video, 8 min, Engels)

 31. Hier kun je een rapport aanvragen en tegelijk je aanmelden voor een documentaire over het Covid Vaccin met alle ins en outs, vooral ook die we niet horen van de mainstream media. Zoals bijvoorbeeld de verdubbeling van het aantal hartproblemen sinds januari dit jaar. De docu's zijn indrukwekkend, maar wel in het Engels. 

 32. Dit soort teksten zijn typerend in deze tijd. Erger in deze tijd dan ervoor, maar ook toen waren ze er al. Er gebeurt iets en voor iedereen is het duidelijk dat het te maken heeft met wat kort ervoor is toegediend, en de dokter is er blind voor. De dokter snapt het niet en snapt niet hoe het komt. In dit geval een beroerte 2 dagen na het Pfizer vaccin. Het is geen eens kwade wil van de dokter, net zoals al de artsen in NL geen verband zien tussen het Covid vaccin en de mensen met klachten op hun spreekuur die toevallig zijn begonnen na de prikken. Ik heb wel eens gezegd dat geneeskunde een soort religie is geworden, met een soort eigen waarheid en geloofsovertuigingen. Nu met Covid lijkt het nog enger, meer een sekte. Waarbij offeren normaal is. Het offeren van kinderen, het offeren van de autonomie en de integriteit van ons lichaam. En de God is BigPharma. En het enge is dat de gelovigen niet door hebben dat ze zo in de ban zijn van.......(tekstje, Engels)

 33. Dit bericht van een verpleegkundige die al 45 jaar geregistreerd stond, is een droevig maar ook mooi bericht. Het is sowieso mooi om te zien hoeveel verpleegkundigen, maar ook andere beroepen, die hun werk (en vaak ook inkomen) wordt ontnomen op een positieve manier vooruit kijken, en kijken hoe ze de wereld beter kunnen dienen. (tekstje, Engels)

 34. Het zat eraan te komen, de nieuwste cijfers van de officiële bijwerkingen databank in Europa. Inmiddels 30.000 doden! En 2,8 miljoen bijwerkingen gemeld. Ter herinnering: dit is een grote onderrapportage, het gaat feitelijk om vermoedelijk 10-20x zoveel mensen
  (En wordt er iets met die kennis gedaan? Nee, iedereen die iets in de melk te brokkelen heeft slaap vrolijk door en de media vermelden het niet eens. Bovendien wordt er enorm gemanipuleerd met cijfers om de politiek te beïnvloeden. Vandaag (16/11) meldde Nu.nl dat er meer dan 300 mensen in het ziekenhuis waren opgenomen, maar de officiële cijfers van het dashboard van de overheid kwam tot ergens rond de 215. Waar komt die 300 dan vandaan? Het is dezelfde soort manipulatie die het RIVM hanteert door cijfers van weken geleden te nemen en te vertellen dat het nu zo is. In vind het gewoon list en bedrog, ronduit het volk voorliegen). (Engels, tekst, inclusief alle onderverdelingen van bijwerkingen; per vaccin vermeld). 

 35. In Amerika is een gerechtshof aangewezen om de vele rechtszaken tegen het mandaat te behandelen. Als dat er veel zijn, uit veel staten, wordt er geloot. In dit geval pakt het wellicht minder goed uit voor President Biden, aangezien het lot is gevallen op een hof bestaande uit een meerderheid van Republikeinse conservatieven. Maar daarom misschien wel goed voor de mensen die niet gedwongen willen worden een experimenteel vaccin ingespoten te krijgen en voor de staten die sowieso al die maatregelen niet willen omdat ze menen dat het beter gaat zonder. (VS, tekst)

 36. Artsen en verpleegkundigen spreken zich in de VS uit over de consequenties van de vaccin mandaten. Het heeft nogal gevolgen. (VS, tekst)

 37. Net als in Nederland en net als de WHO baas dat ook al opperde, wordt nu ook door de CDC in Amerika gezegd dat haardimmuniteit tegen Covid wellicht niet mogelijk is. (tekst, VS)
  (ik zou daar een kanttekening bij willen maken. Haardimmuniteit kwam altijd op een natuurlijke manier tot stand, via de natuurlijke aanmaak van afweerstoffen. Twee dingen zijn nu compleet anders. Omdat er razendsnel 'vaccins' zijn ingezet heeft die natuurlijke gang van zaken nooit een kans gekregen. Je zou kunnen zeggen dat BigPharma met behulp van de overheden die kans onmogelijk heeft gemaakt, waardoor we afhankelijk zijn van de 'vaccins'. Bovendien is dit ook weer een van de wetmatigheden die de WHO ineens heeft omgekeerd: de WHO ging op een gegeven moment beweren dat haardimmuniteit alleen via vaccins kon. Klinkklare onzin, maar wie gelooft nu de WHO niet? De consequenties zijn nu dus: we zullen 'vaccins' nodig hebben = zeker als we ons hebben laten vaccineren - om ons dat hele kleine beetje extra bescherming te geven; of accepteren dat de natuur de natuur is en dat wij daar onderdeel van zijn, ongeacht de gevolgen -Ed-). 

 38. Ik meldde eerder dat de Nationale Garde in Oklahoma geleid wordt door een bevelhebber die zijn manschappen geen vaccin mandaat wenst op te leggen. Het Pentagon heeft daar nu op gereageerd door te zeggen dat zij de autoriteit hebben om dat te eisen. (VS, tekst)
  (Het is het zoveelste voorbeeld wat laat zien dat het helemaal niet gaat om de gezondheid van mensen of om verstandig overleg. Het gaat om macht en controle. Daar draait dit hele Covid0gebeuren om. Duizenden zo niet tienduizenden mensen die patiënten en hun land dienden zijn nu zonder werk en inkomen. Het interesseert de overheden geen zier. Het gaat er niet om of zij goed voor hun burgers kunnen zorgen. Ook in NL is er werkelijk niets gedaan om de zorg te verbeteren, in tegendeel. Mar nu wel de cijfers gebruiken om discriminerende maatregelen door te douwen. -Ed-)

 39. Een artikel wat beschrijft waarom Ivermetcine beter is dan de nieuwe anti-virus pil van Pfizer. Bedek dan ook nog dat die pil heel duur is, terwijl Ivermetcine vele malen goedkoper is en kan bogen op vele rapporten die laten zien dat de bijwerkingen miniem en de effecten groot zijn. (VS, tekst)

 40. Weer eens een klok die geluid wordt door een klokkenluider. In dit geval over de FBI, die anti-terreur hulpmiddelen heeft ingezet tegen de eigen burgers, tegen ouders die het net eens waren met het vaccin-mandaat. (VS, tekst)

 41. Op de eerste dag van de lock down voor ongevaccineerden in Oostenrijk zijn 15.000 mensen gecontroleerd. (tekst, Engels)

 42. Het hoort niet, je zou deze kunnen aanvragen als je je opgeeft voor de nieuwe documentaire reeks over het Covid vaccin, maar omdat weinig mensen deze blog bekijken, durf ik deze link door te geven met cijfers die CNN vergat te vertellen over Covid (Engels)
  Wat niet wegneemt dat ik die documentaire van harte aanbeveel. Het geeft veel inzicht en helpt je beslissingen te nemen als dat nodig is. Ze beginnen 30 november (voor ons waarschijnlijk een dag later). 

 43. Dat de overheid lange armen heeft blijkt uit het weigeren van Vistaprint (Australië) om flyers te printen die de RDA (ReigniteDemocracyAustralia) wilde laten printen. (Austr. tekst + flyers)

 44. Een nieuw probleem voor het onderwijs in Australie nu blijkt dat bijna 700 stafmedewerkers weigeren het vaccin te nemen. (tekst, Austr)

 45. Interview met Dr. Robert Malone, de ontdekker van het mRNA vaccin, die stelt dat mensen pas wakker worden als er veel kinderen door het vaccin overlijden. Dat dat gebeurt, daar is hij van overtuigd. (video, Engels)

 46. Zoals ook de eigen cijfers van het RIVM lieten zien dat ze logen over het grote aantal ongevaccineerden in het ziekenhuis, zo laat de VAERS, de databank van bijwerkingen van CDC/FDA in Amerika zien hoe veel ernstige bijwerkingen verzwegen worden door deze organisaties. Er komen nog wat meer bijzondere getallen uit. Zo blijkt het Covid-vaccin 800x dodelijker te zijn dan het pokkenvaccin. Ook bleek uit de trials eigenlijk al dat het vaccin meer doden veroorzaakte dan het redde (20 in de gevaccineerde groep, 14 in de controlegroep). Als je het uitrekent (Steve Kirsch, onderzoeksjournalist), dan moet je om 10.000 mensen te redden er 150.000 laten overlijden als bijwerking. Oftewel, we vermoorden er 15 om 1 leven te redden. 
  (En dit is nu precies de gekte waar ik me nogal kwaad om kan maken, dit riekt naar genocide op basis van handjeklap met BigFarma. Aanvankelijk had de overheid zich nog kunnen verschuilen achter leugens van de industrie, maar nu doen ze moedwillig mee. Immers, de cijfers zijn bekend -Ed-)

 47. Deze student overlijdt bij een potje basketbal.(tekst, Engels).
  Maar interessant is de app-communicatie waarin iemand terecht vraagt 'is ie gevaccineerd' en een ander reageert met 'wat doet dat er toe?'. Nog veel te veel mensen zijn blind voor de relatie tussen de vaccins en de enorme hoeveelheid bijwerkingen, inclusief de dood. Eigenlijk zou je je bij elke nieuwe medische situatie nu moeten afvragen of de persoon gevaccineerd is en of er een relatie zou kunnen zijn. Immers, het gaat om een experimenteel vaccin, waarbij we in de testfase zitten. Dus kan alles potentieel een bijwerking zijn en moet dat worden uitgesloten of vermeld. 

 48. Deze tabel van de WHO geeft ook redelijk inzicht in de hoeveelheid bijwerkingen ten opzichte van andere vaccins. (tabel met cijfers, Engels)
  Natuurlijk zijn er veel meer meldingen aangezien dit er net zoveel zijn als in Europa, maar dat is het nadeel van verschillende meldsystemen. 

 49. En dan dit tabelletje over pericarditis en myocarditis. De toename is bijna krankzinnig en volledig toe te schrijven aan het vaccin. (tekst, Engels)

 50. Deze tekst is zowel wrang als veelzeggend en waar. (Engels, tekstje).
  Vertaald: "Als je toch een booster nodig hebt terwijl je volledig gevaccineerd bent, en moet worden getest terwijl je volledig gevaccineerd bent, en opgenomen moet worden terwijl je volledig gevaccineerd bent, en ondanks dat je volledig gevaccineerd bent maskers moet dragen, sociaal afstand moet bewaren en lock downs. Dan is het tijd om toe te geven dat je VOLLEDIG opgelicht bent".

 51. Deze video heb ik niet helemaal gezien, maar na 3 minuten zie je een aantal spectaculaire opnames, waarbij mensen in het openbaar gewoon plotseling neerstorten en overlijden. Sommigen zelfs tijdens een TV uitzending of presentatie. (video, Engels)
  Maar buiten spectaculair is het vooral abnormaal en ernstig. Dit is namelijk absoluut niet normaal, maar bizar. We zullen dit steeds vaker gaan zien en hopelijk gaan mensen dan toch nadenken.....

 52. Dit is de laatste aflevering van de serie 'Tegenwind" (video, NL, 90 min).
  Alle deelnemers in de afleveringen om de tafel pratend "over het post-corona tijdperk en onze toekomst". Meer informatie vind je op dezelfde pagina als de video. 

 53. Een uitleg van Jerremy Hammond over hoe ouders misleid worden door autoriteiten over de voor- en nadelen van de vaccins voor kinderen. (Engels, video). 

 54. Volgens deze nieuwszender zouden er in Amerika al 300.000 doden door de vaccins zijn. Gerekend met een onderrapportage van 40x laten de officiële data in Amerika dat zien. Op basis van de onderrapportage in Europa werd dat onlangs op die manier voorgerekend dat er hier in de EU 450.000 doden zouden zijn....
  Onvoorstelbare getallen die waarschijnlijk ook nog waar zijn bij benadering. Het zouden er zelfs meer kunnen zijn. 
  Nog even en er zijn meer doden door de vaccins dan door het virus. Als je daarbij ook nog bedenkt dat de mutant - het delta-virus - het gevolg is van de vaccins.......

 55. Waar al een vermoeden van was, wordt nu door Gommers duidelijk: het kabinet heeft een eigen agenda. Ze gebruiken het OMT en RIVM als excuus om maatregelen te nemen en controle te vergroten.
  Volgens de aflevering van "Inspired", over de astrologische maand november, zouden rond volle maan - 19 november - een aantal zaken duidelijker worden, zouden de 'daders' achter wat er gebeurt duidelijker worden. Is dit een begin? (NL, tekstje)

 56. De mainstream media in Australië zijn net zo verdorven als in NL, wat op zich niet verbaast. Ze proberen de RDA in een kwaad daglicht te stellen, zoals de NL media dat ook doen bij demonstranten die disproportioneel met geweld worden belaagd door de ME/politie. Wereldwijd gebeurt hetzelfde: er is een verhaal van de overheden en de media en alles wat daar vanaf wijkt moet worden bestreden. Hoe, dat maakt niet uit. Het liefst zo dat ze ophouden zich te verzetten.......(Austr, tekst)

 57. Ook dit is wat wereldwijd gebeurt: overduidelijke bijwerkingen van de vaccins worden niet gemeld. Met allerlei excuses om dat niet te doen. (Austr, tekst)
  Maar gezien het feit dat we midden in een experiment zitten, in een testfase (tot eind 2023 voor de eerste vaccins!) zou iedereen extra alert moeten zijn en alles moeten melden.

 58. En dit is, net als met het vollopen van de ziekenhuizen precies wat er door deskundigen werd voorspeld over wat de reactie op de mRNA vaccins zou zijn. Maar in plaats van dat er nu wel naar die deskundigen wordt geluisterd, worden ze nog steeds buitenspel gezet en voor complotdenkers uitgemaakt. (Engels, tekstje)

 59. Ook deze tri-atlete, de gezondheid zelve voor haar vaccins, lijdt onder de gevolgen van de vaccins. En zoals alle mensen die gebukt gaan onder de gevolgen van de vaccins, waar ze niet op hadden gerekend - immers, ze zijn veilige en effectief (in welke zin?) - wil ze dat iedereen de risico's hoort, dat de autoriteiten eerlijk zijn. (tekst, Engels)

 60. De over-all sterfte in Europa is enorm toegenomen. Toby Rogers luidde in mei al de klok over de cijfers, maar werd vervolgens van de social media afgegooid. De waarheid mag immers niet gezegd worden. Terwijl inmiddels duidelijk is dat de vaccins geen vermindering geven van kans op infectie, overdragen, ziekenhuisopname of sterven (ondanks wat het RIVM allemaal roept), maar wel een enorme toename aan het aantal bijwerkingen en sterfte door de vaccins, zien we ook in Europa sowieso een toename van het aantal sterfgevallen over de hele breedte. Sterker nog, het is zelfs meer bij jongere mensen: ten opzichte van 2020 (geen vaccins) 2x zoveel in de leeftijdsgroep 15-44 jaar; 1,5x zoveel van 45-65 en 1,4x zoveel bij 65-74 jaar. Wat zou de oorzaak zijn? Welke rol speelt hier het vaccin? (tekst, Engels)

 61. Overigens is er ook in de media strijd tussen meelopers en onafhankelijk journalisten. Onafhankelijk onderzoeksjournalisten kunnen eerlijk zijn en hun integriteit en normen en waarden volgen als ze onderzoek doen en artikelen schrijven. Zo kunnen ze tot het naadje van de kous komen en eerlijke informatie geven. 'Gewone' mainstream journalisten zitten in het web van het 'verhaal' van overheden en media en moeten zich aan codes houden die niet in het belang van eerlijkheid en de burger zijn. Natuurlijk ontkennen ze dat, maar gelukkig klappen er voldoende uit de school om te weten dat ze helemaal niet vrij zijn om te vertellen wat ze willen. Dus wat gebeurt er: de mainstream media vallen de onafhankelijk journalisten aan om hen monddood te maken of in een kwaad daglicht te stellen
  Maar zoals de Belgische RIVM-baas het zei "de gemiddelde burger is te dom om door te hebben hoe het zit, dus die kan je alles wijsmaken". Daar maken de mainstream media ook gebruik van..........(tekst, Engels)

 62. En zo beïnvloedt Bill Gates dus de media, 319 miljoen aan donaties. (VS, tekst)

 63. Lisa Booth, een nationaal Amerikaans televisie persoon, legt uit waarom zij zich niet laat vaccineren, en heeft een breed scala aan argumenten. (VS, tekst)

 64. Niet verrassend zal het zijn dat het aantal doden dat Pfizer opgaf rond de trials (die nog steeds voortduren) niet klopten. Misschien wel verrassend dat in de vaccin-groep meer mensen overleden dan in de controlegroep. En van die laatsten gingen er nog een aantal niet aan Covid dood ook. Uit de trials zou dus blijken dat er meer mensen met het vaccin doodgaan dan zonder. Precies wat nu in de reeële wereld ook aan het gebeuren is. En het RIVM maar blijven beweren dat vaccineren goed is..........(VS, tekst)

 65. Artikel wat laat zien dat lock downs voor ongevaccineerden niets met wetenschap te maken heeft, maar puur een strafmaatregel is. (VS, tekst)

 66. In Florida is een wet aangenomen die ongevaccineerden moet beschermen tegen de vaccin mandaten van de federale overheid. (VS, tekst). Het is een van de vele tekenen van verzet tegen de dictaten van overheden. 

 67. De FDA in Amerika vraagt de rechtbank toestemming de data rond het Pfizer Covid vaccin en de stukken op basis waarvan toestemming is verleend voor 55 jaar geheim te mogen houden. (VS, tekst) 
  Ik denk niet dat ik hier iets over hoef te zeggen, zeker niet nu uit de upgrade van de trials blijkt dat het vaccin meer doden veroorzaakt dan voorkomt. 

 68. Als reactie hierop vervolgt de vaccinatieschade autoriteit de FDA, omdat ze dit niet accepteren. (Vs, tekst). Er wordt al een poos gevraagd om alle data, omdat velen het niet vertrouwen. Velen denken dat de toestemming te gemakkelijk is gegeven, hetgeen langzamerhand ook bijna niet anders kan. In Amerika is BigFarma net als in NL gevrijwaard van vervolging voor schade door de vaccins. In NL betaald de staat de eventuele door een rechter bepaalde schade, in Amerika is daar een speciaal instituut voor met vaccinatieschade experts. Op GreenMedInfo reageert de vaccinatie-autoriteit. (tekst, Engels)

 69. In Nederland mag er van de inspectie geen Ivermetcine worden gegeven. In Texas raakte een arts de bevoegdheid ook in het ziekenhuis te werken kwijt, omdat ze meer dan 2000 patiënten behandelde, waarvan veel met Ivermetcine zonder dat ze naar het ziekenhuis behoefden. Nu ze heeft opgeroepen dat ze alleen nog ongevaccineerden wil behandelen omdat die nergens anders terecht kunnen, heeft het ziekenhuis haar vergunning geschrapt. Het had overigens toch niet gekund, de verdere samenwerking, want het ziekenhuis laat geen ongevaccineerden meer binnen. En toch is Texas een van de staten die tegen de mandaten is.......(VS, tekst) maar is dit mogelijk het gevolg van private ziekenhuizen. 

 70. Uitzending (video, VS) waarin Jeremy Hammond de vloer aanveegt met de studies die de CDC zegt te hebben over natuurlijke immuniteit, en het feit dat vaccins beter zouden werken dan natuurlijke immuniteit.
  Overigens heb ik een aantal keren dingen van hem gehoord of gelezen die ik niet leuk vond om te horen omdat ik hoopte dat het anders was. Maar hij is een onafhankelijk onderzoeksjournalist die z'n werk heel serieus neemt, en dus de dingen schrijft waar hij bewijzen voor vindt. Hij is er niet op uit om dingen te schrijven di we leuk vinden, maar die de waarheid zijn op basis van echte wetenschap. En dat kan ik alleen maar waarderen. 

 71. Ik maakte eerder melding van de data van de WHO zelf over bijwerkingen, dit is de PDF waar alle bijwerkingen-meldingen gespecificeerd in staan. In meen 315 bladzijden. Maar zoals ik al eerder zei, dit is slechts een klein deel van de werkelijke aantallen. Alleen de databank van Europa telt al meer bijwerkingen..........(het is mogelijk dat je hem alleen met telegram kunt openen) (tekst, Engels)

 72. In Australië hebben al meer dan 20.000 verpleegkundigen hun baan verlaten door de verplichte vaccinaties. Na de boosters zullen er wel meer volgen, want net als ik in NL hoor, hebben veel mensen zoiets van 'tot hier en niet verder, ik accepteer geen nieuwe prikken'.

 73.  Vanavond op TheHighWire met Del Bigtree een uitzending over de bovenbeschreven zaken rond de CDC en de FDA, geheimhouding en natuurlijke immuniteit. En een nieuw interview met wetenschapper Geert Vanden Bossche, die vorig jaar al waarschuwde voor wat we nu zien: massale ellende door de delta-variant, ziekenhuizen vol met gevaccineerden, massale sterfte en bijwerkingen door de vaccins. (video, Engels/VS) Hij probeerde toen de gezondheidsautoriteiten te bewegen tot een open discussie, welke er niet kwam. Ik zal de link naar de uitzending plaatsen als die er is, sterker nog, de link werkt, en anders gaat hem om aflevering 242. 

 74. Liet ik hierboven een social media bericht zien over iemand van 30 die na twee Pfizer vaccins werd gediagnosticeerd met darmkanker, dat account is nu geblokkeerd door Twitter. (Tekstje, Engels). Het feit dat deze betrokkene haar angst uitspreekt, wordt als misinformatie beschouwd door Twitter. 

 75. Op deze link kun je een petitie ondertekenen tegen de QR-code op de werkvloer. (NL, tekst)

 76. Het lijkt erop dat de Bank of America, nota bene in Florida, aanstuurt op een scheiding van gevaccineerden en ongevaccineerden op de werkvloer. Ze mogen zeker in Florida geen ongevaccineerden weigeren vermoed ik, maar dit is toch ook een bijzondere manier van tweedeling. (tekst, VS)

 77. Een mooi initiatief van verloskundigen in Australië. Volledig respecteren van de eigen keuzes van de zwangeren en hen daarin begeleiden.(tekst, Austr)

 78. Uit deze Zweedse studie blijkt dat het aantal sterfgevallen de eerste twee weken na het tweede vaccin 20% hoger ligt dan daarbuiten. Daarnaast blijkt ook weer dat de bescherming na 6 maanden weg is. Maar met name die 20% mag toch verontrustend genoemd worden, al past het helemaal in alle waarschuwingen door de experts vooraf. (tekst, Engels)

 79. Dit grafiekje laat mooi zien hoe het in Oostenrijk is. Ondanks de verplichte maskers en het vaccinatiepaspoort zijn de besmettingen omhoog gevlogen. Het lijken wel seizoensinvloeden.............(grafiekje met Engelse tekst)
  (Net als in NL. Seizoensinvloeden waarvan de overheid denkt dat ze die kan beïnvloeden door ongevaccineerden te straffen voor het feit dat gevaccineerden het virus rondstrooien. Beetje naïef is het wel -Ed-)

 80. Het is toch eigenlijk bizar dat gezondheidsautoriteiten geen data bijhouden van zaken die van belang zijn, zoals natuurlijke bescherming? Het RIVM hield bijvoorbeeld niet bij hoe het zat met problemen bij het prikken, of de hoeveelheid (on)gevaccineerden in het ziekenhuis, of de bijwerkingen van het vaccin. De CDC heeft nu toegeven dat ze helemaal niet kijken naar natuurlijke immuniteit. Ook in NL mag onderzoek daarnaar en het trekken van consequenties daaruit wel beter. (VS, tekst)

 81. {even buiten de corona, hoewel......Gaf Bill Gates onlangs toe zich vergist te hebben in het effect van de vaccins 'ze werken niet', ook in zijn geloof dat alleen met kunstmest de toekomstige voedsel voorraad kan worden verkregen vergist ie zich volgens deskundigen. De stikstof ballast is nog erger voor het klimaat dan eerder werd gedacht. 
  ((VS, tekst)

 82. De nieuwgekozen gouverneur van Virginia stelt zich op als een echte diplomaat. Hij zal geen mandaat voor maskers op prikken opleggen, maar het ook niet verbieden als lokale autoriteiten het wel doen. (VS, tekst)

 83. Bill Gates was de man die al ruim voor de 'uitbraak van de pandemie' vertelde dat er een pandemie aan zat te komen en hij organiseerde mede de oefening 1-2 maanden voor de uitbraak. En prompt kwam er een 'pandemie'. Nu waarschuwt hij voor aanvallen met het pokkenvirus. Volgens menig vooruitdenker (nu kun je ze nog complotdenkers noemen, maar veel van wat zogenaamde complotdenkers dachten blijkt volledig uit te zijn gekomen het afgelopen 1,5 jaar, dus wees voorzichtig met die term) is dat de volgende fase in de poging mensen wereldwijd te onderwerpen aan een gecontroleerd digitaal systeem op weg naar 2030 (The Great Reset). We gaan het zien. Opvallend is wel dat Bill Gates dingen bijna lijkt te creëren, zo vaak heeft hij gelijk met rare voorspellingen. (VS, tekst)
  (Hopelijk worden we dan wel gelijk wakker en raken we niet weer in een angstpsychose -Ed-)

 84. Deze link geef ik eigenlijk alleen maar door vanwege de grafiek/het schema omtrent de mortaliteit van het Covid vaccin op de tijdlijn. In de loop van de tijd verandert de reden van de kans op sterven door het vaccin. Dit is wat experts ook vanaf het begin hebben gezegd, waar ze voor hebben gewaarschuwd. Het laat ook zien dat het overleven van de eerste maanden geen reden is om te denken dat het vaccin ie geen kwaad meer doet. Een harde boodschap, maar het is goed te weten in wat voor oceaan we varen; waar we aan begonnen zijn. (VS, tekst)
  (verder link ik zelden door naar Natural News, omdat ik Mike Adams hoog had zitten tot hij er blijk van gaf erg blind Trump aanhanger te zijn (inclusief de complottheorie rond Q) en nogal bijna religieus tekeer gaat over wat er nu gebeurt; hij heeft wel vaak gelijk, maar de terminologie en felheid maakt dat ik niet vaak link -Ed-)

 85. 4 Australische artsen spreken zich uit op video, maar hun gelaat is verborgen omdat ze anders gestraft worden. (video, Austr)

 86. Dit is een mooie boodschap van een Canadese (ex)verpleegkundige. Slagen met hoge cijfers en keihard werken, slim en verstandig genoemd worden. Maar als je met datzelfde verstand onrecht en verkeerd handelen aankaart ben je ineens iemand die niet weet waar ze het over heeft, een complotdenker, niet goed bij je hoofd. En verlies je je baan. 
  (Dit is te plakken op elke arts, elke mens met gezond verstand, die zich verzet tegen wat er nu gebeurt. Van onzinnige mondmaskers tot vaccinatiedwang, terwijl we weten dat de vaccins niet werken, meer doden veroorzaken en alleen maar worden doorgezet omdat er miljarden in geïnvesteerd zijn en politici zichzelf aan de schandpaal nagelen als ze terugkomen op hun foute beslissingen - of toch die dubbele agenda van The Great Reset? -Ed-)

 87. Dit is dus hoe het werkt, de beïnvloeding. Met een kop dat mondmaskers de beste bescherming zijn tegen coronabesmettingen, heb je het grootse deel van de mensen al zover dat ze denken dat dat waar is. Buiten beschouwing wordt gelaten dat geen enkel ander (groot) onderzoek het nut heeft aangetoond. Verder staan in het artikel zelf al een flink aantal kanttekeningen en bezwaren tegen de conclusie. Maar dat doet al niet meer zoveel terzake als de kop geland is. Ongetwijfeld wordt dit onderzoek nog ruimschoots aangevallen door mensen die wel eerlijke wetenschap bedrijven. Maar het eerste schot is een daalder waard......-Ed- 

 88. Oostenrijk in complete lock down en gaat over op verplichte vaccinatie voor de hele bevolking. (Nu.nl) 
  (Dit stond wel in de mainstream media, maar ik meld het toch, omdat het laat zie hoe politici in paniek aan het raken zijn. Ik ben er alleen nog niet zeker van waarom. Is het vanwege de oplopende besmettingen waardoor ze (weer) paniekmaatregelen nemen die eerder ook al niet bleken nuttig te zijn en die zullen leiden tot nog meer doden? Is het omdat ze zichzelf voor schut zetten en veroordelen als ze de ingeslagen weg verlaten en hun verstand gaan gebruiken? Of is het omdat de weerstand groeit en ze daarom maar rigoureus ingrijpen in de hoop het volk gedwee te krijgen om hun gezicht te redden - of hun agenda te volgen als de Reset het plan is -Ed-)

 89. De laatste nieuwsbrief van Stichting Artsen Covid Collectief. (NL, tekst)

 90. Censureren wetenschappelijke bladen wetenschap? Er verdwijnen zomaar peer-revuewed artikelen uit de bladen. Interview ook met een kritisch arts hierover en over de vaccinaties voor kinderen (Engels, video)
  (Terwijl er enerzijds betrouwbare onderzoeken verdwijnen of gecensureerd worden, duiken er steeds meer dubieuze onderzoeken in die bladen op. Getuige ook het onderzoek naar het effect van het vaccin op de zwangerschap waar werd verdonkeremaand dat ruim 80% een miskraam kreeg, en getuige het hierboven genoemde onderzoek waaruit zou blijken dat maskers de beste bescherming zouden zijn. -Ed-)

 91. Zo vergaat het zelf een Canadese leerkracht-op-afstand als je niet 'meedoet'........(tekstje, Can) 

 92. En deze van Samen voor Nederland laat los van de conclusie en de oproep tot actie zien hoe veel van de argumenten van 'Wappies' waarheid bleken te zijn. Wanneer begint de rest van Nederland dat nu eens te beseffen. Hoeveel dierbaren moeten er lijden onder de effecten van de vaccinaties en hoe veel relaties moeten er lijden onder de maatregelen (of de tweestrijd over de maatregelen) voordat dat deel van de bevolking wakker wordt? 

 93. Ook Duitsland en Griekenland gaan meer onderscheid maken tussen gevaccineerden en ongevaccineerden. De laatsten krijgen te maken met meer beperkingen. (Engels, tekst)

 94. Deze post is tranentrekken. Een meisje van 15 wat na de vaccins een hartinfarct krijgt, weken aan machines ligt en overlijdt. Hoe kun je dit als ouder verwerken. Een onnodig vaccin, wat je kind vermoordt? Omdat mensen zonder enige moreel besef hebben besloten dat kinderen moeten worden gevaccineerd met iets waarvan we inmiddels weten dat het voor veel kinderen catastrofaal is. (tekstje, Duits/Engels)

 95. Een Canadese advocaat heeft een rechtszaak aangespannen tegen Pfizer. Op zich bijzonder, omdat de industrie is gevrijwaard van aanklachten Maar het is de vraag of dat ook geldt als de feiten die de industrie heeft gegeven frauduleus zijn. En dat is wat deze advocaat nu de mogelijke ingang geeft. Het zou wel eens de eerste maar niet de laatste aanval op de industrie kunnen zijn, nu blijkt dat de 'oplossing' in de verste verte geen oplossing is. (tekst, Engels)

 96. En of de bijwerkingen van de vaccins kosten met zich meebrengen! (tekstje, Engels)

 97. In een ziekenhuis in Vancouver werden in 24 uur tijd 13 kinderen dood geboren. Deze geluiden waren er al langer, maar het wordt zo uit de pers gehouden dat ik het ook niet wilde vermelden omdat ik niet wist of het waar was. De video bij dit verhaal is zeker ook interessant. 
  (tekst/video, Engels of zo je wilt de tekst in NL)
  (Wat me irriteerde aan deze pers is dat de tekst direct in NL verscheen, maar vol fouten zat. Als je niet zo goed in Engels bent, en je die fouten voor lief neemt kan het handig zijn....-Ed-)

 98. Het AVN (Australian Vaccination-risk Network) gaat nu ook gerechtelijke stappen nemen om de rechten van mensen te beschermen. (tekst, Engels)

 99. Al lang wordt er gespeculeerd of tennis ster Djokovic wel of niet gevaccineerd is. Hij wilde het tot nu toe niet zeggen, omdat hij dat als privacy ziet. Maar nu heeft the Australian Open besloten dat alleen gevaccineerde spelers en speelsters mogen meedoen. We gaan er dus nog meer van horen. (NL tekst)

 100. Australië vandaag. Ondanks wetten die eraan komen die nog meer tweespalt en beperkingen zullen brengen, wordt de roep om verandering steeds luider en vooral talrijker.
  (De groep mensen wordt steeds groter, mensen worden wakker en zien dat het helemaal niet meer gaat om corona, en dat het vaccin en de boosters niet zaligmakend zijn. Dat de mensenrechten op alle manieren geweld worden aangedaan met leugenachtige argumenten. Dat het om macht gaat, om politieke spelletjes, maar zeker niet om onze gezondheid -Ed-)

 101. De laatste nieuwsbrief van Richard de Leth van 'Oersterk', met weer goede informatie en mooie woorden. Steeds meer mensen beginnen zich uit te spreken tegen wat er gebeurt. Zelfs Richard betrap ik erop dat ie meer uitgesproken wordt, ietsje feller. (NL)

 102. De WHO doet weer een duit in het zakje van de beïnvloeding van het volk: ze verwachten 500.000 doden ten gevolge van het corona-virus. En hoewel blijkt dat het vaccin niet beschermt, zou een vaccinatie-plicht een deel van de oplossing zijn. En mondkapjes - waarvan nog steeds geen onderzoek bewezen heeft dat ze nut hebben - zou een eerste hobbel zijn. Slaap lekker door.....
  (De commentaren op het stuk op NU.nl laat zien hoe slim de lezer is: 'ja, de vaccinatieplicht en 2G moeten er komen. Leve de intelligentie van deze lieden. Ga eens nadenken! Hoe komt het dat ondanks een vaccinatiegraad van 85% er zoveel mensen ziek worden? Precies, omdat het vaccin niet werkt. Omdat een groot deel van die zieken ziek zijn door het vaccin. Omdat een groot deel van de sterfte het gevolg is van het vaccin. -Ed-)

 103. Healthimpactnews vraagt zich af wie de ziekenhuizen straks moeten runnen als  de gevaccineerde dokters sterven en de ongevaccineerde dokters ontslagen worden of ontslag nemen omdat ze zich niet willen laten vaccineren. En daarbij geven ze een serie voorbeelden van artsen die na de vaccins overleden zijn. (VS, tekst)

 104. Zo komen ze ook met het verhaal van orthopedisch chirurg Dr. Joel Wallskog die 800 operaties per jaar deed en nu n iet meer ion staat is te werken door de bijwerkingen van de vaccins.(VS, tekst) Hij heeft moeite met lopen, omdat zijn ruggengraat is aangetast. Op dezelfde pagina kun je zijn getuigenverslag beluisteren/bekijken (VS, video)

 105. Een video met informatie over het feit dat door de spike-eiwitten het DNA niet meer in staat is de eigen foutjes en fouten te herstellen. Op die manier beïnvloeden de spike-eiwitten in tegenstelling tot de eerdere verhalen wel degelijk het DNA. En het heeft ook grote gevolgen voor de komende jaren. Voor de kans op overleving, de kans op gezond blijven. Zo blijkt vaccineren toch een Russische roulette. Zij die geluk hebben ........(video, Engels)

 106. De laatste officiële Britse cijfers laten vreemde dingen zien. Het heeft er alle schijn van dat er een soort Acquired Immunodeficiency Syndrome (AIDS) ontstaat door de vaccins. Niet alleen loopt de bescherming na verloop van tijd naar 0, maar het hele immuunsysteem verslechtert aanzienlijk, presteert negatief. Dat leek de vorige keer al zo, maar het wordt steeds duidelijker. Verontrustend. En het geldt vooral voor mensen die minstens twee vaccins hebben gekregen. Er werd door experts al vermoed dat elke prik meer nadelig zou zijn, maar ze lijken alweer gelijk te krijgen. (tekst, Engels)

 107. Op de site van de Covid vaccin Injuries stromen de berichten binnen van mensen die heftige reacties hebben op de boosters. Sommigen hadden nauwelijks reacties op de eerste twee vaccins, dachten dat ook de booster een peuleschil zou zijn, maar vergissen zich degelijk. Bovendien werd vaak ook de griepprik nog gegeven. Denk dus na voor je je opnieuw laat prikken, want dit is precies waar de deskundigen voor waarschuwden.....andere reacties: dubbele boodschap? Forse ellende na booster, man die vertelt over anderen die ook ademhalingsproblemen hebben, gevoel dood te gaan na booster (opvallend is de schijnheilige vermelding over veiligheid en effectiviteit ven de vaccins op de social media), of je wilt bidden voor haar moeder, deze wil niemand ontmoedigen, maar...., de gebeden zouden hebben geholpen, maar de reactie is heftig, dit is ook de realiteit (geliefden overlijden en jij moet stoppen met het verplegen van andere mensen die het nodig hebben), en uiteraard wordt er stevig gecensureerd (want de waarheid mag niet bekend worden), zelfs een 4 maanden oud kindje
  (Ik wilde vroeger als jongetje Ivanhoe worden om onrecht te bestrijden. Ik begin weer dat gevoel te krijgen. Wat is dit anders dan moord op dit kindje van 4 maanden?)

 108. Zakenlobby vraagt Biden te stoppen met het pesten van de zakenwereld om zich te onderwerpen aan de vaccins. (VS, tekst)

 109. Grote aantallen demonstranten hebben in diverse grote steden in Australië gedemonstreerd. (VS, tekst)
  (ik kijk met enige jaloezie naar de vreedzame demonstranten in Australië, in vergelijking met bijvoorbeeld de protesten en rellen gisteravond in Rotterdam. Al moet ik zeggen dat de houding van het kabinet/de politiek dit ook in de hand werkt. Als je naar niemand luistert en alleen je eigen zin doordramt, terwijl alle cijfers aangeven dat je onzin uitkraamt, mag je tegenstand en rellen verwachten. En eerlijk gezegd liever dit soort chaos dan helemaal geen reacties, ook al zou ik het liever allemaal vreedzaam en liefdevol zien -Ed-)

 110. Tja, de censuur die zogenaamde desinformatie zou moeten tegengaan blijft zich uitbreiden. Ik ben benieuwd waar het eindigt. (tekstje, Engels)

 111. Deze sheriff vertelt (helaas alleen te zien via telegram door de lengte van de media) dat alle gegevens van iedereen die een prik ontving binnen 24 uur gemeld moeten worden aan de overheid. De overheid heeft zo alle gegevens van iedereen verzameld. Van adres en geboortedatum tot het serienummer van het vaccin. En dit is precies de digitale controle waar zoveel mensen voor waarschuwen. Alles van iedereen is straks bekend en verzameld, zodat op elk facet van je leven invloed kan worden uitgeoefend door de autoriteiten. Verplichte vaccinaties, controle op je CO2 verbruik/budget, je schulden, je sociale gedrag, etc. 
  (Nog steeds hoop ik dat al die zogenaamde complotgedachten niet waar zijn, maar helaas begint er steeds meer op te wijzen. Weinig van wat er gebeurt is nog logisch, is nog in het belang van de gezondheid, is nog in het belang van de burger. Het begint steeds meer te lijken op een regelrechte aanval op ons burgers en onze vrijheden, onze gezondheid, onze eigen keuzes, onze integriteit. Dat wat ons mens maakt. -Ed-)

 112. Dit zijn ook dingen die je gaat krijgen. Bedrijven die hun personeel verplichten zich te laten vaccineren lopen het gevaar geboycot te worden door veel mensen die het niet eens zijn met de tweedeling, gevaccineerd of niet. Want zelfs als je je hebt laten vaccineren kun je principes hebben die maken dat je de tweedeling afwijst. Als mensen willen verbinden in plaats van elkaar afstoten en afwijzen, dan krijg je dit. En afhankelijk van wie uiteindelijk wint, welke kant de munt opvalt, kunnen bedrijven wellicht de tol betalen voor hun afwijzen van mensenrechten. (tekstje, Engels)

 113. Deze arts, dokter Bergner heeft samen met het Robert Koch instituut (het Duitse RIVM) aangetoond dat er veel sterfte is NA vaccinatie. Ze roept in elk geval op tot het onmiddellijk stopzetten van de onderdrukking van ongevaccineerden (video, Duist)
  (Op het moment dat dit soort geluiden niet meer onderdrukte kunnen worden, kan er eindelijk iets veranderen. Maar het is de vraag wat hiervan in de mainstream komt te staan -Ed-)

 114. In Idaho is een wet aangenomen om zieke arbeiders na de vaccins te compenseren. Niet meer dan teerecht lijkt me. Maar de meeste landen doen net of hun neus bloed en of er helemaal geen bijwerkingen zijn, ondanks de enorme hoeveelheid bijwerkingen en doden. Ook NL (RIVM/Lareb) doen al jaren alsof er geen ernstige bijwerkingen door vaccins bestaan. Al is het voor iedereen duidelijk, het heet vrijwel altijd 'zeer onwaarschijnlijk' en 'toevallig'. (VS, tekst)

 115. Lange, maar interessante discussie tussen Steve Kirsch en statisticus Matthew Crawford over het effect van de vaccins in het licht van de laatste 6 maand rapportage van de Pfizer Trials. En weer blijkt dat de vaccins meer ellende veroorzaken dan dat ze helpen. Hoe meer corona-vaccins, hoe meer ellende. (video, Engels)

 116. Een aantal verloskundigen in Australië die hun werk niet kunnen voortzetten, terwijl ze juist zo integer en hulpvaardig waren. (Austr, tekstje)

 117. Het foto-album van de demonstraties van gisteren in Australië, demonstraties voor vrijheid en tegen onderdrukking, discriminatie en beperkingen. (foto's)

 118. De opname van een livestream door Sayer Ji, van GreenMedInfo. Hij bespreekt de huidige situatie met o.a. de vaccinatieverplichting in Oostenrijk. (VS, video)

 119. Brief van Australische arts over de manier waarop de medische wereld en autoriteiten omgaan met het huidige probleem. "Ze hebben bloed aan hun handen". (tekst. Engels)
  (zie je overigens dat ook deze arts de doodgeboren noemt?)

 120. Oproep in The Lancet, om op te houden met het stigmatiseren van ongevaccineerden. Vooral gericht aan autoriteiten in VS en Duitsland (maar ook Hugo maakt zich hier schuldig aan, en Van Dissel) die het hebben over de pandemie van de ongevaccineerden. Deze termen zijn wetenschappelijk onjuist en gevaarlijk. (tekst, Engels)
  Enerzijds blijkt dat het ook/vooral de gevaccineerden zijn die het virus ronddragen en overdragen, maar er wordt ook opgemerkt dat vooral Amerika en Duitsland toch leerzame ervaringen uit het verleden met zich meedragen waar het gaat om stigmatiseren van bevolkingsgroepen om kleur of religie..... (ze zouden dus beter moeten weten -Ed-), De schrijver roept op om te stoppen met het stigmatiseren maar juist energie te stoppen in het samenbrengen van de gemeenschap. 

 121. In Austrlië zijn nu plaatsen waar mensen die niet subbel gevaccineerd zijn geen water en voedsel meer kunnen bemachtigen. Boggabilla is zo'n plaats. Essentiele voedingsmiddelen worden hen onthouden. En dus is er een oproep van de maatschappelijke dienstverlening om via vrijwilligers te zorgen dat die mensen eten en water krijgen. (tekst, Engels)

 122. Marlies Dekkers in gesprek met medisch socioloog Hugo van der Wedden, met als titel 'De babyboomers schreeuwen het hardst om verlammende maatregelen'. (video, NL). "Hiervoor deden we alsof de dood niet bestond". 
  (En nu wordt er hysterisch gereageerd op de kans dood te gaan, waardoor er nog veel meer doden worden gecreëerd; emoties hebben het gezonde verstand overgenomen, terwijl wij mensen met onze hersenen meer dan andere zoogdieren het vermogen hebben goed te analyseren, te wikken en te wegen, betekenis aan het leven -en de dood - te geven; maar dit alles wordt uitgeschakeld door de emoties, door angst -Ed-)

 123. Een brandweerchef en een politievrouw in Chicago vertellen waarom zij hun nek uitsteken tegen het vaccinmandaat. (VS, tekst)

 124. Gevaccineerd Engelse volwassenen onder de 60 sterven 2x zo veel als gevaccineerden in dezelfde categorie. (tekst, Engels)

 125. En in Europa zijn we de 30.000 gemelde doden door het vaccin voorbij aan het schieten. We zijn al voorbij de 30500......(tekst, Engels)

 126. Interview/gesprek van Ad Verbrugge met internist in opleiding Jona Walk over de kritische tweet die ze samen met arts micro-bioloog Bert Mulder uitstuurde. Op De Nieuwe Wereld. "Ook de corona-cijfers wijzen nu op de onzinnigheid van 2G". (video,NL)

 127. Artikel over de inmiddels 2620 dode baby's die het VAERS systeem (de Amerikaanse databank van gemelde bijwerkingen op het vaccin) weergeeft. De afgelopen 30 jaar waren het er gemiddeld per jaar 74. Nu zijn het er meer dan de afgelopen 30 jaar aan alle vaccins die er zijn geweest. Omdat er is uitgerekend dat de onderrapportage minstens een factor 41 is, zou dit totale aantal ook zomaar 107.000 dode baby's kunnen zijn. In Amerika. (tekst, VS)
  (Maar laten we het vooral wegredeneren en censureren. Net als alle andere hierboven genoemde zaken die laten zien hoe een grote fout dit vaccin was en is. En laten de OMT leden vooral doorgaan met te vertellen dat het niet houden aan de maatregelen de oorzaak is van een dreigende lange lock down. Dit hele circus gaat door zolang mensen die verkeerde conclusies blijven trekken en wereld op z'n kop zetten de macht houden -Ed-)
 128. De Duitse vertaling van het Italiaanse bericht dat er in Italië geen 130.000 Covid doden waren, maar slechts 3783; hier is de Italiaanse (teksten)

 129. De Mexicaanse minister van Gezondheid zou zijn kleinkinderen het vaccin niet geven (tekst,VS)

 130. Zowel Dr.Faucy als Bill Gates geven beiden in verschillende interviews toe dat de vaccins niet werken zoals was bedoeld. (tekst, video, VS)
  Maar wat bizar is dat ze beiden als oplossing geven: er moeten meer en vaker boosters worden gegeven. Iets helpt niet, richt juist meer schade aan, en daarom moet je het voortal vaker gaan toepassen.
  (Hoe dom denken ze dat mensen zijn? Het geldt misschien voor een flink aantal mensen, maar ik hoop dat de wakkeren en wel nadenkende medemensen de anderen ook zullen kunnen laten nadenken -Ed-)
  Niet voor niets schreef Robert F. Kennedy Jr. onlangs zijn boek "The Real Anthony Fauci" waarin hij zowel Dr. Fauci als Bill Gates ontleedt als niet al te eerlijke en oprechte personen (en dat is voorzichtig uitgedrukt), met vooral dubbele agenda's en belangen. 

 131. Ik eindig deze week met de rellen rond het voetbal. (NL)

  (Ik ben in principe tegen elke vorm van geweld. Maar ik ga toch in de verdediging voor de voetbalsupporters. Deze mensen hebben zich al eerder hún hobby/vermaak/afreageermogelijkheid zien ontnemen. Ze lieten zich vertellen dat als ze gevaccineerd werden ze overal weer heen konden en weer naar het stadion konden. Toen moesten ze zich alsnog telkens opnieuw laten testen. En terwijl het testen de beste optie is om te controleren, wordt hen de toegang tot het stadion nu weer ontnomen. Als enige land in Europa ook nog. Het is niet logisch (of wel als je bedenkt dat gevaccineerden het virus net zo goed doorgeven) en in ek geval niet te verkopen. Ik begrijp dus de frustratie. En gevoelsmatig is die terecht. Ook de voetbalsupporters, die aanvankelijk de overheid steunden toen anderen rellen maakten, hebben hun grenzen van tolerantie. Ze zien ook dat ze aan de lopende band worden voorgelogen en beperkt in hun bewegingsvrijheid. Ik heb meer moeite met de verslaggevers die het allemaal niet lijken te begrijpen en het alleen maar veroordelen. Wat ik veroordeel zijn de valse verhalen van de overheid, de leugens, de valse beloften, de ziekmakende vaccins. En het gaat maar door. Nu wordt er weer gedreigd met langdurige lock downs door een paar OMT-leden, terwijl er nu voldoende bewijs is om te weten dat al die maatregelen niet werken en eerder averechts uitpakken.

  Een ander facet is dat als vreedzaam demonstreren niet helpt, de frustratie en dus agressie onder mensen ook groter wordt. Zoals ook het buitenproportionele ingrijpen van politie en ME wat veelvuldig gebeurde (ik kan over dit weekend niet oordelen, ik was er niet bij, maar na de persconferentie zagen we het op beeld wel) niet echt vreedzaamheid in de hand werkt. De politie als beste vriend laat zich regelmatig van een andere kant zien, van een verkeerde. Ook dat zet kwaad bloed. De politie hoort dan bij de onderdrukkers, bij de leugenaars, bij de dictatoriale groep die de bevolking bloot stelt aan een experimenteel vaccin en desondanks doorgaat met vrijheid beperken, met onzinnige onwetenschappelijke maatregelen als mondkapjes, met het ontzeggen van feestjes, etc.

  Nogmaals, ik praat geweld niet goed, maar ik begrijp het wel. En ik durf nu ook al wel te voorspellen dat het kabinet op z'n tellen moet passen, want net als liefdevolle bijeenkomsten besmettelijk kunnen zijn, kan gewelddadigheid dat ook. Steeds meer Nederlanders raken gefrustreerd door het falen van de vaccins en door het falen van de overheid in het in goede banen leiden van de maatschappij. Het feit dat vrijwel de hele politiek meedoet, en dat mensen in de politiek die serieuze vragen hierover stellen bijna vernederd worden door onze minister, maakt het niet echt beter. 
  Ik zou het kabinet willen oproepen het volk serieus te nemen. Beslissingen te nemen in het belang van het volk en niet tegen het volk, niet in het belang van macht en controle. Als je 1000 IC bedden weghaalt terwijl er bijna een miljoen meer inwoners komen in diezelfde periode (en veel meer chronisch zieken en veel meer mensen boven de 80 jaar) en je totaal niet hebt voorbereid op iets als een pandemie, leg dan de last daarvan niet bij de bevolking maar zorg dat datgene wat je veronachtzaamde wordt opgelost.

  En accepteer dat de dood bij het leven hoort en een pandemie meer doden kost dan een normale verkoudheid. Jaarlijks gaan er ook al vele duizenden mensen dood aan de griep. 
  En de grootste epidemie/pandemie is nog steeds kanker, wat aan sterfte gemiddeld zo'n 130 mensen per dag geeft, naast hart/vaatziekten, wat dagelijks zo'n 102 doden veroorzaakt. Per maand is dat 3900 en 3100 doden, samen 7000 doden per maand. Aan Covid gingen er deze week maximaal (eenmalig) 55 op een dag dood, afgelopen week waren het er 234. Maar daarnaast dus 1624 aan kanker en hartziekten.
  Is de hele manier van optreden tegen dit virus niet disproportioneel? Niet volledig uit z'n verband? Zorg dat je in gesprek kunt met de bevolking in plaats van ze alleen maar toe te spreken en te koeioneren. Ze zeggen wel eens dat elk volk de overheid krijgt die ze verdienen, maar misschien is het ook omgekeerd en krijgt een overheid het volk wat ze verdient. En ik vraag me serieus af welk volk dit kabinet verdient met het gedrag wat ze het afgelopen 1,5 jaar heeft tentoon gespreid. En dat alles zonder enige reflectie, (opnieuw) zonder de verantwoording te nemen voor de eigen fouten. 

  Ik stop hier, anders ga ik nog veel langer door. Ik hoop dat er uiteindelijk iets goeds komt uit alles wat Den Haag doet. Maar de daden in het nabije verleden zijn geen garantie.....
  Intussen blijf ik liefdevol mediteren en liefde in de wereld sturen, blijf ik voor me zien hoe er een eenheid in de bevolking ontstaat met wederzijds begrip en respect. Met liefdevolle kracht, met de intentie het leven zo mooi mogelijk te maken, de intentie elkaar te helpen. Om samen het leven zo mooi mogelijk te laten zijn. 

  Een fijne nieuwe week!
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn