1. Denemarken heeft besloten per 10 september COVID van de A-lijst van bedreigende ziekten te halen. En daarmee vervallen dus ook de eraan gekoppelde maatregelen. COVID is op de A-lijst geplaatst door de WHO, maar in Nederland bijvoorbeeld is gestemd in de politiek om het er hier ook op te zetten, wat werd aangenomen. Op de A-lijst staan zeer bedreigende ziekten als SARS en Ebola. COVID hoort daarop niet thuis en Denemarken heeft dat ingezien. Maar zolang epidemiologen blijven roepen dat er pieken komen, zal het er hier wel op blijven staan, omdat het de gelegenheid geeft maatregelen door te voeren die anders niet zo gemakkelijk genomen zouden kunnen. 
  2. The Associated Press, het grootste westerse persbureau, heeft besloten het verhaal van de 'pandemie van de ongevaccineerden' niet meer te steunen. Alle bewijs laat zien dat de gevaccineerden net zo hard het virus doorgeven als de ongevaccineerden. Onze minister De Jonge blijft nog mensen tegen elkaar opzetten, maar de AP wens zich daarin niet meer te herkennen.
  3. Ernst Kuipers heeft het afgelopen anderhalf jaar laten zien dat zijn spookverhalen keer op keer niet klopten, maar gaat onverdroten voort: Nu voorspelt hij weer dat er 3500 mensen op de IC's komen door de ongevaccineerden. Het is wonderlijk - maar ook weer niet als je begrijpt hoe alles in elkaar zit - dat deze man de gelegenheid krijgt zijn spookverhalen te vertellen. Hoewel, misschien blijken het geen spookverhalen, maar worden de zieken niet veroorzaakt door de ongevaccineerden maar juist door de vaccins. We gaan het zien. 
  4. Er wordt in Nederland helemaal niet bijgehouden wie van de mensen met COVID in het ziekenhuis wel of niet gevaccineerd zijn. Bovendien zijn veel van de COVID-mensen in ziekenhuizen mensen die er voor iets anders kwamen, maar toevallig positief testen. En dan worden ze gelijk als COVID-patient geteld, ook al hebben ze geen klachten op dat gebied. 
  5. Hoewel je als je COVID hebt gehad levenslang immuun bent, wordt dat in Nederland niet als zodanig gezien. Je moet je alsnog laten vaccineren, zeker na een half jaar. Bizar eigenlijk. 
  6. In Israel is het zo dat als je niet je derde vaccin hebt gehaald, je als ongevaccineerd wordt beschouwd. Dat belooft wat voor de toekomst. Je hebt je laten vaccineren, met alle gevolgen van dien, en dan ineens geldt dat allemaal niet meer omdat je je niet nog meer wilt laten vaccineren.....
  7. Uit een film over de WHO blijkt dat de definitie van een pandemie in 2009 is veranderd onder druk van de farmaceutische industrie, zodat vrijwel alles een pandemie kon worden genoemd, er maatregelen konden worden opgelegd en ze vaccins konden slijten. In feite is de WHO zo afhankelijk van externe geldschieters (de farmaceutische industrie en Bill Gates) dat ze naar de pijpen moeten dansen van die instanties. Niets dus onafhankelijk en niets in het belang van de burgers. Alles in het belang van de industrie. En ook de overheden dansen naar de pijpen van diezelfde industrie...... ineens wordt alles duidelijk. Dansen met Janssen.......
  8. De Jonge heeft toegegeven dat het feit dat gevaccineerden toegang tot evenementen hebben, terwijl duidelijk is dat ze net zo goed het virus verspreiden, wordt gedaan om anderen te bewegen zich te laten vaccineren. Het is dus schijnbescherming, maar die moet zoveel mogelijk verspreid worden.
  9. Je bent duidelijk beter beschermd tegen varianten en het virus als je het hebt gehad, dan wanneer je gevaccineerd bent. Maar ook is duidelijk dat je een kleinere kans hebt een natuurlijke infectie door te maken als je je hebt laten vaccineren. Vaccineren maakt dus dat de kans kleiner wordt dat je goed en breed beschermd bent. Zeker bij jongeren verhinder je dus natuurlijke bescherming door de vaccinaties. Het is bizar dat dat niet wordt meegenomen in de afwegingen van wel of niet vaccineren. Eigenlijk zou je jongeren dus niet moeten vaccineren, net als gezonde volwassenen die een infectie zonder al te grote problemen zouden doorstaan. 
  10. Huisartsen die het nut zien van Ivermectine, een middel wat in andere landen geweldig blijkt te hebben geholpen tegen de gevolgen van COVID, zeker als het in een vroeg stadium wordt gegeven, durven het niet voor te schrijven uit angst voor represailles. In Japan wordt het nu dus zelfs geadviseerd door de belangrijkste instantie. De inspectie heeft 60 huisartsen gewaarschuwd omdat ze zich niet aan de richtlijnen hielden (dus zelf nadachten en ten faveure van de patiënten handelden) en zelfs 3000 euro boete gegeven aan een huisarts wegens het voorschrijven van een medicament wat de inspectie niet goedkeurde (Ivermetcine en hydrochloroquin zijn door de inspectie om onduidelijke redenen verboden verklaard. Als je ook maar iets afwijkt van de lijn van de overheid/inspectie, wordt je aangepakt. 

Ik stop met 10 punten, omdat het anders te lang wordt, wordt vervolgd..........(maar dan in principe met verwijzingen/hyperlinks) 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn