Laat ik beginnen met jullie een fijne week te wensen. En weet dat ik besluit een fijne week te hebben, ongeacht wat er deze week gebeurt.......

Ik steek al dit werk erin, omdat ik te vaak mensen hoor zeggen - als ik vertel dat ze niet naar de mainstream media moeten kijken of op z'n minst ook andere informatie moeten zoeken - dat ze niet weten waar ze dat moeten zoeken. Er is heel veel buiten de mainstream media! En helaas is dat grotendeels heel andere informatie. Maar er is dus heel veel informatie en dankzij kanalen als telegram (wat niet voor niets vaak wordt zwartgemaakt in de mainstream media) en enkele onafhankelijke websites kunnen  mensen elkaar informeren over wat er echt gebeurt, of over wat er nog meer gebeurt.  

Nogmaals: pak er uit wat jou interesseert, probeer niet alles te lezen of te zien. Het is goed je te informeren, mijn blijf zo kort mogelijk in die niet-goede energie! Ga dan terug naar een energie van liefde en plezier. Van hoop en dankbaarheid. We zingen ieder ons eigen lied van het leven, maar wees dankbaar dat jij het jouwe mag zingen. 

 1. Ik begin met iets wat misschien niet direct met corona te maken heeft, maar toch......zowel de communicatie directeur van de vice-president Kamala Harris, als die van President Biden dienden de afgelopen dagen hun ontslag in. Beiden om andere mogelijkheden aan te grijpen. (VS, tekst)

 2. Droevig 'gifje' van een dienstverlener in Australië, maar tegelijkertijd het verhaal wat veel mensen zullen herkennen. Zelfs hier in Nederland. (Austr, korte Engelse tekstjes)

 3. Voor zolang het op YouTube staat: de mars voor vrijheid in Sidney (video 29 min)

 4. In Australië wordt ongevaccineerden regelmatig (voor)stemming onthouden (tekstje, Engels). We zagen ook in NL al dat mensen zonder QR code niet welkom waren bij lokale debatten.
  (Het heeft er overigens alle schijn van dat Australië hét land wordt wat het voorbeeld met zijn voor de rest van de wereld. Ze zijn daar ook het verste met het doorvoeren van alle digitale koppelingen en vrijheidsbeperkingen. Al is Oostenrijk straks het enige land ter wereld met een verplicht vaccin.-Ed-)

 5. Video (30 min) van de RDA, de organisatie die de democratie in Australië wil terugbrengen en de vele demonstraties organiseert. Onder de titel "We can". Zij zijn ervan overtuigd dat ze het tij kunnen keren. 

 6. In Ierland lijkt meer dan 50% niet op te komen voor de booster..........(tekst, Engels)

 7. Binnen de RDA (Austr) hebben ouders nu ook groepen opgezet voor jongeren en tieners, zodat ze zich gesterkt en niet alleen voelen. (tekstje, Austr)

 8. Dit filmpje kun je denk ik alleen zien via telegram, maar het is zieker dan ziek. (video, 2 min, Engels). Als dingen maar verkocht worden. Ook al gaat het ten koste van de gezondheid van onze kleintjes. 

 9. Tja, weer iemand dood. Het gaat maar door. Niet door Covid, door het experiment, door het vaccin. (tekstje, Engels)

 10. Volgende week kunnen ze in Engeland afspraken maken om kinderen van 5-11 jaar te laten vaccineren. (tekst, Eng)

 11. In Amerika wordt dat het eerste kwartaal van 2022 (tekst, Engels)

 12. Waar Dr. Faucy (VS) eerder zei dat de vaccins niet werken zoals bedoeld en dat er meer en vaker boosters nodig zijn, overweegt hij nu toch - tegen eerdere uitspraken in - om de definitie van 'volledig gevaccineerd' aan te passen. Dat zou betekenen dat als je geen booster neemt, je gelijk staat met niet gevaccineerd.
  Medisch technisch klopt dat helaas ook wel, omdat de vaccins snel in effect afnemen. En de weerstand daarna zelfs slechter is dan voor de vaccins. Het nadeel van de boosters is echter - en we zien dat ook op het kanaal van de bijwerkingen - dat boosters de kans op serieuze bijwerkingen vergroten en dat ze bovendien ook maar kort zullen werken. Daarnaast neemt door al die vaccins de kans op een nieuwe sterkere variant toe.

 13. Interview van Steve Kirsch met Deborah Conrad. Deborah was doktersassistente in een ziekenhuis in New York en sprak in The High Wire met Del Bigtree over wat er gebeurde in het ziekenhuis rond Covid. Ze werd daarop ontslagen omdat ze dat had gedaan. (video, 2 uur). Ze vertelt veel details over wat er gebeurde. (Engels)

 14. Interview met Andy Wakefield (48 min, Engels) over medische tirannie. Daarvoor is Andy natuurlijk een hele goede. Hij heeft het aan den lijve ondervonden toen hij iets opperde over meer onderzoek naar de BMR i.v.m. eventuele darmafwijkingen en autisme. Hij werd op het schavot gezet en zijn bul ontnomen, ook al bleek hij achteraf gelijkste hebben gehad. En nog wordt hij door de media categorisch als fraudeur genoemd (wat hij dus absoluut niet was). Als arts kon hij niet verder - hij had niet de verzekering waardoor hij zich kon verdedigen via een rechtbank - maar hij is zeker actief gebleven op het gebied van gezondheid, en met extra energie zo lijkt het. Hij is voorvechter van rechtvaardigheid en de bescherming van mensen, en dus tegen medische tirannie......

 15. Transcript van interview tussen Dr. Mercola en Steve Kirsch, executive director van het COVID-19 Early Treatment Fund, over de data rond Covid en het feit dat dit het meest dodelijke vaccin ooit is. (tekst, Engels)

 16. Stukje video met Robert F. Kennedy Jr. met een paar uitspraken: "Als je een volk wilt controleren, dan isoleer je ze. Het is een vorm van martelen....", "Onze stichters zeiden:'het zou beter zijn door te zijn dan geen grondrechten te hebben'", "In één jaar hebben we ze weggegeven", "Om een land van vrije mensen te zijn, moeten we het huis zijn van moedigen". (video, Engels, 8 min). Het is even wennen aan zijn stem, die nogal misvormd wordt door ik neem aan een keelprobleem. 
  Dit stukje zit in de hele serie docu's die a.s. 30 november in premiere gaat op internet (als ie niet wordt geblokkeerd) onder de titel Covid Revealed

 17. Canadese lerares die zich uitspreekt over de gevolgen voor de mentale gezondheid van haar leerlingen door alle maatregelen. (video, 8 min, Engels)

 18. Ook Sayer Ji propageert de docu Covid Revealed, met o.a. als argument dat het vaccineren van kinderen zonder volledige voorlichting van voor- en nadelen, en zonder toegang tot de echte risico's' kan worden beschreven als systematische kindermishandeling. De documentaire reeks vertelt wel alle voor- en nadelen uitgebreid. Wil je jezelf voorlichten over de echte cijfers, ga kijken. Je kunt je ook direct hier aanmelden (Engels)

 19. Een poging van de Canadian Covid Care Aklliance om ouders meer informatie te geven over het vaccin voor hun kinderen. (tekst, Engels)

 20. Deze dame is een (slecht) voorbeeld omtrent hoe het gaat als je door bijwerkingen in het ziekenhuis beland. (tekst, Engels) Ik zag al veel soortgelijke verhalen langs komen., 
  Ook ik hoorde in NL van mensen die niet ongevaccineerd mee mochten met hun ouder met kanker. Er werd zo op ingepraat, dat ze dat niet durfden. 
  En bij andere patiënten mocht de partner niet mee naar binnen, terwijl bekend is dat de patiënt maar 25% oppakt van wat er wordt gezegd. Daarom was het zo fijn als er iemand met de patiënt mee kwam. En ook geldt dat voor de informatie vanuit de patiënt, die in patiënt/slachtoffer-modus is (dus minder alert, trager, meer ondergaand in plaats van leiding nemend, etc.). Dit is niet gunstig voor het voorkomen van fouten en miscommunicatie.

 21. Volledig gevaccineerd, en hersteld van een besmetting, en dan toch doodgaan door Covid? (tekstje, Engels)
  (Dat klinkt medisch gezien wel heel onlogisch. Hoewel we weten dat na de vaccins de weerstand geleidelijk doch rap afneemt, en er ook wordt gezegd dat mensen minder weerbaar voor het virus worden. Je zou dus misschien kunnen zeggen dat deze persoon door onderliggend lijden is overleden, waarbij het onderliggend lijden het vaccin was. Rare paradox. Bizar. Want de andere verklaring zou zijn dat ze aan het virus is overleden, terwijl ze dat al een keer de baas was geweest en ze waarschijnlijk levenslang afweerstoffen ertegen had. Dat is dus nog minder logisch. -Ed-)

 22. In deze nieuwe aflevering van INSPIRED vertelt de vedische astrologe Joni Patry over de verwachtingen in december en januari. (video, 8 min, Engels -tekst en spraak).
  Ze heeft het over De Grote Finale, over de ontmoeting van mars en schorpioen. Het belooft een pittige 1,5 maand te worden waarbij het verstandig kan zijn uit de drukte te blijven, zeker rond oud en nieuw. 'Stay Low'. Ze verwacht dat er hevige dingen staan te gebeuren. Bedenk ook dat INSPIRED erg bezig is met Australië als voorloper voor de rest van de wereld. Maar wat gebeurt hier als er strengere maatregelen komen, of als ongevaccineerden worden uitgesloten, maar gevaccineerden zich alsnog steeds moeten laten testen? Veel van de sentimenten en reacties blijken door de sterrenstanden te worden versterkt. Dat is geen bijgeloof, maar gewoon een constateerbaar feit. Goed om naar te kijken en rekening mee te houden

 23. In Northern Territory (Aust) is een 77 jarige man overleden in een quarantainekamp. Hij was terug gevlogen naar Australië om zijn zoon te zien en had een fles wodka in het kamp weten mee te nemen. Die had ie helemaal soldaat gemaakt uit vreugde terug in Australië te zijn. Door de leiding is ie in bed gelegd waar ie de volgende ochtend dood bleek te zijn. Zijn zoon heeft ie niet gezien. Door andere bewoners, die flink getraumatiseerd zijn (wat niet zo raar is in zo'n kamp) wordt gesproken over een enorm plichtsverzuim qua zorg door de leiding. Geluiden die al eerder werden gehoord van de tijdelijk 'gevangenen' in deze kampen.(tekst, Engels). Inwoners worden ook met het leger naar de kampen gebracht. Het is een beetje onfris. 

 24. Nu ik het toch over NT heb: volledig gevaccineerde buitenlandse studenten worden in New South Wales en Victoria zonder quarantaine gewoon toegelaten, maar in Northern Territory worden ze door het leger in quarantainekampen gestopt. 

 25. Als Australische helden opnieuw voor vrijheid moeten vechten in plaats van hun oude dag te genieten.....(video, 80 sec)

 26. De volgende aangekondigde demonstraties in Nederland (tekst, NL)
  Probeer het vredig en 'gezellig' te houden. Laat de saamhorigheid de kracht zijn, niet geweld of rellen. Ik visualiseer voor zondag een prettige 'visite'.

 27. Bij nummer 13 had ik het over Deborah Conrad, die als doktersassistente een boekje open deed over hoe het in NY in een ziekenhuis verging. Sharyl Attkisson laat haar in een podcast ook aan het woord. Ze mocht van haar bazen geen melding maken van de bijwerkingen van de vaccins..........(Engels, gesproken, beetje tekst)

 28. Canadese gezondheidswerkers roepen op massaal te komen demonstreren om de kinderen te beschermen voor hun (onnodige en potentieel gevaarlijke) prik (plaatje, tekst)

 29. 10 minuten uit TheHighWire (video, VS) over het voortgaand falen van de vaccins

 30. Ook uit The HighWire geknipt het gesprek met Geert Vanden Bossche over zijn waarschuwingen ten aanzien van catastrofale reacties op de vaccins. Hij waarschuwde eerder en lijkt steeds meer gelijk te krijgen, al proberen ze nu weer heel veel weg te stoppen van die effecten door mensen weer aan Covid te laten overlijden. Dan is het net alsof het de schuld van het virus is en niet van de vaccins. (zoals bij nr. 24). (video, 75 min, Engels)

 31. De zoon van evangelist Billy Graham, Franklin Graham, een warm voorvechter van vaccins ligt nu door die vaccins met een pericarditis in het ziekenhuis. In dit artikel een lezing over zijn betrokkenheid bij de farmaceutische industrie. (tekst, Engels)

 32. Een typisch voorbeeld van monomanie, van kokervisie. Je krijgt een vaccin, je krijgt heftige reacties erna, en je weigert na te denken over de relatie met het vaccin......een beter voorbeeld van wat angst en misinformatie van de overheid met ons doen is er bijna niet. (tekstjes, Engels)

 33. Ook in India - waarvan we alleen horen als er een trein ontspoord is - vallen doden door het vaccin en zijn mensen daarna verontwaardigd. 
  (Als ik dit zie en al die berichten over doden en gehandicapten door de vaccin zie, dan realiseer ik me hoe we als bevolking(en) tot eenlingen/individuen zijn geworden in plaats van één te zijn. De verontwaardiging behoort steeds slechts tot een kleine groep, de anderen hebben er niets mee te maken en worden pas verontwaardigd als het hen ook overkomt. Wonderlijk hoe dat werkt. Jammer dat we zo ver zijn afgedwaald van ons één zijn -Ed-)

 34. Het zal wel toeval zijn? Dood 3 dagen na de booster. 

 35. Een interne leidraad van 'The Hospital of Sick Children' over hoe om te gaan met hartproblemen bij kinderen na de vaccins. (tekst, medisch, Engels). In elk geval propageren ze het melden van de bijwerkingen wel. 

 36. Volgens de eigen website van de medische autoriteiten in Aistralië zijn de Covid-prikken geen vaccins. Bovendien is er gebrek aan informatie en onderzoek. Aldus een onderzoek van de RDA. (tekst, Engels)

 37. Een Australische arts die aandacht en actie vraagt in verband met het opvallend grote aantal doodgeboren baby's. Niet alleen in Vancouver, maar ook in Ontario. Alle vrouwen die het gebeurde waren volledig gevaccineerd. (helaas alleen te zien via het telegram kanaal, video is anders te lang; 4 min; Engels)

 38. Gelukkig discrimineren ze niet in de Aborigine gemeenschappen in Australië. (tekst, Engels)

 39. Zelf heb ik kort de Falung Gong beoefend, om eraan te ruiken. Maar aangezien ik al Chi Neng Qigong (of Zhineng Qigong) deed, ging ik daarmee door. Wat ik geweldig vond aan de Falung Gong waren de waarden, waaronder waarachtigheid. Zoek de waarheid. Dat wordt niet echt gewaardeerd in China, en intussen vrijwel nergens meer, ook niet in Nederland. Maar in China wordt advocaten belet de Falung Gong gevangenen te verdedigen. (tekst, Engels)
  (Misschien is het ver van ons bed, maar misschien ook is het veel dichterbij dan we denken; ook hier mogen we de waarheid niet te weten komen, en worden we voorgelogen over de vaccins en effecten van maatregelen -Ed-)

 40. Grappig dat ik net hierna de Dagelijkse Gedachte aanklik: "Zoek naar oplossingen in plaats van naar schuldigen" (Tao) (moest even tussendoor.....)

 41. Deze link zal niet lang werken, maar is zeker interessant, dus print uit als je de info wilt bewaren.  Het is een artikel van Dr. Mercola, waarin hij beschrijft dat de absolute risicovermindering van Astra-Zenica 0,01% was en die van Pfizer 0,84%. Beide dus minder dan 1%. Verder dat een doktersassistentie die nauwkeurig iedere patiënt onderzocht qua vaccinaties tot de conclusie kwam dat mensen met vaccinatie 9x zoveel kans hadden in het ziekenhuis te belanden dan ongevaccineerden. Wonderlijk, dat die cijfers met hetzelfde virus en dezelfde vaccinaties zo verschillen met die we van het RIVM horen....

 42. Een mooie video op het telegramkanaal van samen voor nederland, al mag iedereen daar natuurlijk z'n eigen mening over hebben. Want dat is vrijheid. Over het verschil tussen vrijheid en privileges. (2 min, Engels)

 43. De laatste blog van Maurice had ik nog niet vermeld, maar is ook vlammend. En het lezen meer dan waard. Ook hij ziet hoe de overheid geen idee heeft wat ze doet en met cijfers manipuleert om de eigen zinloze daden goed te praten en meer maatregelen op ter leggen. Ook hij ziet hoe de overheid naar anderen wijst zonder zelf nuttige dingen te doen. Het valt me op dat Maurice ook feller wordt in plaats van verzadigder. Dat zegt wel iets. Hij raakt ook gefrustreerd. (tekst, NL)

 44. Hoewel ook deze link (video, Engels) waarschijnlijk alleen met telegram te zien is (door de lengte van 4 min), zet ik hier toch tussen: een verpleegster uit Nieuw Zeeland die vertelt hoe het er in het ziekenhuis aan toe gaat. Vol met schade door de vaccins, veel artsen die bijwerkingen niet willen relateren aan de vaccins
  (Wonderlijk is dat de verpleging dus wel de relatie ziet, maar veel artsen het niet willen zien. Hoe zou dat komen? Brainwashing of blind geloof in de sekte BigFarma? Als arts in ruste blijf ik verbijsterd over de manier waarop intelligente mensen hun gezonde verstand en redeneren laten hacken door een industrie, en dat nog verdedigen ook -Ed-)

 45. Het Australische leger vervoert positieve Covid-gevallen naar de quarantaine kampen.(tekst, Engels)
  (Mij doet het aan zowel lepra/melaatsheid als aan WO II denken (die ik niet eens mee maakte). Volslagen buiten alle proporties. M.i. onacceptabel voor ontwikkelde mensen, trouwens ook voor onontwikkelde. Politici zijn alle realiteitszin kwijt, zo lijkt het. Of ze zitten in die al vaker genoemde angstpsychose of ze zitten in het drijfzand van hun eigen onvolwassen en onbezonnen beslissingen. Of ze gehoorzamen gewoon 'iets' van bovenaf (WEF?). Wat het ook is, het vraagt om reacties -Ed-) 

 46. ICAN (Informed Consent Action Network) heeft de afgelopen periode flink z'n best gedaan gegevens boven tafel te krijgen omtrent de aankoop van mRNA vaccins en de miljoenen verdiensten van bepaalde lieden op het ministerie. In het kader van openbaarheid van bestuur hebben ze vele gegevens opgevraagd. Ze kregen er enkele, de andere niet onder het mom van vertrouwelijke informatie of financiële informatie. Ze zullen blijven doorzetten, want het is de belastingbetaler die betaalt, terwijl regeringslieden er miljoenen aan verdienen. Hoe meer vaccins, het beter. Hoezo tegengestelde belangen? (VS, tekst)
  (Iets wat overigens ook hier geldt; niet alleen voor de weinig werkzame vaccins, ook voor de kosten van de bijwerkingen, en de vele boosters die nog gaan volgen, de tegemoetkomingen voor bederfde inkomsten, de extra BOA's, etc. Het zit allemaal in de pijplijn, terug kan niet zonder gezichtsverlies -Ed-)

 47. Biden heeft nu aan een ander gerechtshof gevraagd om hem alsnog te steunen met z'n vaccin-mandaat voor particuliere zaken met meer dan 100 werknemers. Een vorige rechter had dat voorlopig stop gezet. (VS, tekst). Wordt vervolgd dus, deze continuering story. 
  Als het niet om de gezondheid en inkomens van heel veel mensen ging, zou het een geweldig soap zijn. 
  Tegelijkertijd heeft de Gouverneur van Kansas een wet getekend die de zakenwereld toestaat brede uitzonderingen te hebben voor de vaccin verplichtingen. Tegengas dus. 

 48. Een informatielijn voor vaccinatietwijfelaars, wie bedenkt het. (NL, tekst).
  (Gezien het totaal ontbreken van eerlijke en volledige informatie rond de vaccins die gegeven worden, en het niet onderkennen van de meeste artsen van bijwerkingen van de vaccins, zal deze informatielijn van het Erasmus MC en huisartsen vast eerlijk informatie geven. Als je dat echt denkt: slaap lekker door -Ed-)

 49. Via het Amerikaanse VAERS systeem is te ontdekken dat er dit jaar 50X zoveel buitenbaarmoederlijke zwangerschappen na de corona-vaccins zijn dan in andere jaren gemiddeld na vaccins. Eerder werd al de enorme toename van doodgeboren baby's en spontane miskramen gemeld. 
  (Ben benieuwd wat die info-lijn van 48. gaat vertellen aan zwangeren. En laten we vooral blijven doen alsof de vaccins volslagen onschuldig en gigantisch effectief zijn -Ed-) 

 50. Mount Sinai South Nassau Ziekenhuis in Long Beach sluit de Eerste Hulp zodat 50.000 mensen in de nabijheid niet meer binnen redelijke tijd bij een EH terecht kunnen. (Mogelijk alleen via telegram te zien; 2+ min, video). De oorzaak is het ontslag van 6000 medewerkers in verband met de verplichte vaccinaties. Opgelegd door de federale overheid (Biden). 

 51. Terwijl de farmaceutische industrie is gevrijwaard van aanklachten die te maken hebben met de vaccins, sluiten steeds meer verzekeringen in het buitenland mensen uit van vergoedingen voor de gevolgen van infecties. Strikt genomen begrijp ik overigens dat wij in Nederland eigenlijk ook niet verzekerd zijn voor de gevolgen van de vaccins, omdat het een experimenteel behandeling is en die valt buiten de verzekering. Je zou bijna denken dat daarom de artsen geen relatie zien tussen de bijwerkingen en het vaccin. 
  (1+ min, Engels)

 52. Nog meer toeval: 3 hartinfarcten in één voetbal wedstrijd. (videootje, 1 min).

 53. Deze video van een aboriginal maakt duidelijk wat er gebeurt in Australië, hoe de idiotie steeds meer duivelse vormen aanneemt. Eerder vandaag begreep ik al dat het leger oprukte naar de gebieden van de aboriginals, nu vertelt deze vrouw hoe aboriginals worden opgepakt en kinderen worden vastgehouden en gedwongen gevaccineerd. Mensonterend, walgelijk. (2 min, Engels)
  Mike Adams (The Health Ranger) heeft daar ook zijn nieuwsbrief over geschreven vandaag, op zijn karakteristieke manier: etnische zuiveringen onder het mom van Covid. (VS, tekst)
  En dit is wat er in de krant staat over de operatie. In elk geval niet de walgelijke verhalen van de mensen zelf en Mike Adams. Het klinkt ineens heel anders, en dat is ook de bedoeling. Zo raken we in de war en weten niet meer wat waar is, zodat we makker worden en niet meer wakker. 

 54. Op de een of andere manier heb ik altijd een beetje moeite met Jensen, het is vaak een beetje een schreeuwlelijk en mijn moeder zou hem onbeschaafd hebben gevonden. Maar deze show is er een die je moet hebben gezien. Kennelijk nummer 413. Hij zet alles op een rijtje, laat zien wat voor leiders we hebben, hoe van alles is gemanipuleerd, en ik denk dat hij gelijk heeft als ie zegt dat de wereld het niet meer pikt. (video, NL, 55 min)
  (We zitten hier ook niet zo ver af van de idiotie van Australië, de meeste regels zijn ook belachelijk nutteloos of onnodig pesterig - en er wordt heel bewust op alle mogelijke manieren angst gekweekt, zodat we ons verlamd laten meevaren op de onzin - nu moet er een lock down komen omdat er honderden mensen minder in de zorg zijn in plaats van meer waar het kabinet voor had kunnen zorgen als ze echt hadden gewild - Ed -)

 55. Mooi voorbeeldje van hoe de verhalen over heel veel Covidpatiënten in de wereld komen. Iedereen die voor iets anders in het ziekenhuis is en positief wordt getest, komt op de Covidafdeling en wordt meegeteld als Covidpatiënt. (30 sec video, NL))

 56. David Icke laat in deze INSPIRED zien hoe je je zou moeten opstellen om straks niet onderdeel te zijn van een fascistische dictatuur waar je elk moment van de dag wordt gemonitord. Hoe onze eigenwaarde wordt vernietigd door de tegenstrijdigheden en onlogische en onwetenschappelijke maatregelen. Zodra we eraan meedoen, terwijl we doorhebben dat het complete onzin is, verliezen we onze eigenwaarde en zijn we onderdanig. Zijn we kneedbaar. Dat is wat ze volgens hem willen. (4 min video, tekst en geluid, Engels)

 57. Wonderlijk verhaal over vaccin-uitvinder die ontslagen wordt omdat hij een voor hem onbetrouwbaar vaccin moet nemen, en dat weigert. Terwijl zijn vaccin van eigen bodem niet wordt gebruikt. Het laat iets zien over de roekeloosheid waarmee overheden over de hele wereld hun volk blootstellen aan uiterst dubieuze vaccins, en daarbij letterlijk over lijken gaan. Letterlijk gezien het aantal doden door de vaccins en de sociale en economische puinhopen die worden gecreëerd (en waar we later pas last van krijgen) Het wordt steeds duidelijker dat dit alles niet gaat om de gezondheid van burgers te beschermen, maar om iets heel anders. (Austr, tekst, Engels)

 58. Deze gespecialiseerde leraar uit Amerika spreekt van een morele misdaad tegen de kinderen. De foto bij het artikel spreekt al boekdelen. Zo ga je niet met kinderen om. (tekst, Engels)

 59. Australische autoriteiten geven toe dat ze Covid-19 patiënten naar een quarantaine kamp verplaatsen. Dat geldt overigens ook voor de negatief geteste contacten. (tekst, Engels) In Australië hebben ze het al over een uitbraak als een paar mensen positief testen, dat is wel bijzonder als je hier ziet dat er meer dan 20.000 positief testen op een dag. 

 60. Interview met Dr. Wolfgang Wodarg, voormalig hoofd gezondheidszorg van de Raad van Europa. Over de corruptie van de WHO (video, 46 min, Engels)

 61. In Kenia worden niet gevaccineerden uitgesloten van dienstverlening door de overheid, inclusief gezondheidszorg. (tekst, Engels)
  En zo wordt je dus wel gedwongen het nauwelijks werkende vaccin tot je te nemen, met alle gevolgen van dien. Gevolgen die niet te overzien zijn. Omdat de politiek wereldwijd oogkleppen voorheeft en alleen in vaccin denkt. Maar als dat nu eens niet werkt (zoals nu het geval blijkt te zijn)? Wat dan? 

 62. Interview van Thomas Bollen met hoogleraar publieke instituties en governance Arjen Boin over de coronacrisis en crisismanagement. Zijn opinie: "De meeste coronamaatrdegelen zijn puur voor de Bühne". (video, NL, 45 min)
  (Het oogt dus naar symboolpolitiek; wat landen ook deden, de grafieken waren vrijwel hetzelfde; sterker nog: meer vaccinaties lijkt een correlatie te hebben met meer positieve gevallen; vanaf het begin was het korte termijn politiek - er ontbreekt weer eens visie -Ed-)

 63. Het blad van de American Heart Association genaamd Circulation, wat al 71 jaar bestaat en alleen peer revierde artikelen levert, heeft een conclusie die De Britse arts Vernon Coleman doet uitroepen "Eindelijk bewijs dat de Covid-prik een moordenaar is". De conclusie luidt dat de mRNA vaccins op dramatische wijze de ontsteking van het endotheel (binnenbekleding bloedvaten en hart) verergert alsook de T-cel infiltratie in de hartspier en bij kan dragen aan de  toegenomen trombose, hartspierziekten en andere vaatproblemen die na de vaccinaties worden gezien. (tekst, Engels)
  (Normaal gesproken zou dat het einde van het vaccin moeten betekenen, als journalisten nog hun journalistieke werk deden. Dit zou koppen in alle kranten moeten veroorzaken en het acuut stoppen met vaccineren. Maar..........de wereld zit de laatste 2 jaar anders in elkaar..........Ed)
  Hier het oorspronkelijke stuk (overigens dezelfde samenvatting), maar voor de securiteit. 

 64. Ster-acteur van de serie "General Hospital" van de ABC, Steve Burton, is ontslagen omdat het het Covid-vaccin weigerde. Hij speelde in de serie vanaf 1992. (tekst, Engels)

 65. Hier hoef ik niets bij te zeggen denk ik. Het zal je kind maar zijn. (na de beelden komt tekst met uitleg; video 2 min; alleen te zien met telegram denk ik).
  En dan dit verslag van een politie-agente over haar situatie. Het meest schrijnend is nog dat je voor leugenaar wordt uitgemaakt als de de publiciteit zoekt om anderen te waarschuwen. (9 tekstjes, Engels)
  En tenslotte een filmpje wat echt alleen via telegram te zien zal zijn met een aantal incognito gezondheidswerkers over de ellende die ze hebben gezien en over het vaccin. (5 min, Engels)

 66. De NICU (Neonatologie Intensive Care) zuster Kristen Nagle, die enkele protesten aanvoerde in Canada wordt nu toch door haar ziekenhuis gestraft voor haar initiatief. Ze zou mensen in gevaar brengen, zo vertelt haar beroepsgroep. Het heeft o.a. te maken met het zonder mondkapjes demonstreren tegen mondkapjes. Vorige week hield ze een vurig en krachtig betoog waarin ze vertelde wat zij zag dat er gebeurde. Een van de redenen dat ze zo fanatiek is omdat ze ziet wat er op haar werk gebeurt, maar kennelijk wordt dat niet gewaardeerd. 

 67. The Great Reset heeft alles te maken met de corona-crisis. Goedgelovige mensen zullen vertellen dat de corona-crisis The Great Reset in een stroomversnelling kan brengen, dat juist deze fase er een is die kan helpen de Great Reset te verwezenlijken. Minder goedgelovigen mensen denken dat de corona-crisis is gecreëerd om The Great Reset te kunnen schappen. Nog minder goedgelovige mensen denken dat zelfs het virus is gecreëerd om zover te komen. 
  Een grote groep mensen denkt dat praten over de Great Reset sowieso complottheorie is. Of dat de relatie leggen tussen de Great Reset en de corona-crisis complotdenken is. De mainstream media als wikipedia kunnen dat ontzenuwen. Het staat open en bloot in de media, in de mainstream media. Er zijn ook talloze video's die laten zien welke ideeën Klaus Schwaab van het Wereld Economisch Forum zoal heeft. In eerste instantie dacht ik nog van het zou best goed kunnen klinken. Tot ik me bedacht dat dit wordt gecreëerd door de top van de aandeelhouders, de mensen die bijna de hele wereld met een paar families bezitten. Die met hun geldzucht de wereld en het klimaat de vernieling in hebben geholpen of dat in elk geval hadden kunnen voorkomen. En die zouden nu ineens het klimaat willen redden en ons gelukkig willen zien? Het gaat puur om geld, om macht, ze willen alles beheersen, alles controleren en alles bezitten. Net als het bij deze crisis helemaal niet meer om onze gezondheid gaat, kan het bij de Great reset helemaal niet gaan om een betere wereld voor ons allemaal. Ik ga er niet verder iets over zeggen hier, maar blijf wakker, blijf opletten hoever je het laat komen. Het gaat ook om jouw leven. (-Ed-)

 68. Directeur van IC wordt geschorst nadat hij ziekenhuis heeft beschuldigd van het bannen van effectieve goedkope levensreddende middelen in het voordeel van het veel duurdere Remdesivir. (tekst, Engels)

 69. Volgens de analyse van Dr. Steven Gundry, een pionier in minder harttransplantaties, krijgen veel patiënten door de mRNA vaccins een hoger risico op nieuwe acute kransslagaderproblemen, zoals een hartinfarct. (tekst, Engels)

 70. In de JAMA (Amerikaanse Artsengenootschap) staat een interessant artikel over long-Covid. Het blijkt dat onder alle mensen die voordat Covid er was op de IC lagen veel mensen dezelfde soort klachten hebben gedurende langere tijd. Bovendien blijkt uit dit onderzoek dat mensen die dachten dat ze Covid hadden meer klachten hadden na afloop dan de mensen die echt Covid hadden. Dus dat wat mensen dachten een grotere invloed had dan wat er werkelijk was. Het is dus maar de vraag of long-covid echt bestaat als ziektebeeld. Wat niet wegneemt dat mensen ernstige klachten kunnen hebben! 
  (Dat is niet zo heel raar, want van de kwantumfysica weten we dat onze gedachten een enorme invloed hebben op dat wat gebeurt en dat wat we ervaren.
  Wat ik ook interessant vind is dat Medscape probeert dit onderzoek onderuit te halen met verhalen over vals-positieve en vals-negatieve testen. Nu ineens wordt daar wel over gesproken. Immers, het long-Covid verhaal moet overeind blijven! Het is des te interessanter gezien dat verhaal over miskramen, wat eerst als normaal werd afgegeven, maar bij controle bleek dat er 80-90% miskramen waren; dat artikel is nog steeds niet officiel herzien. Ook dit past in een 'verhaal' wat overeind moet blijven.-Ed-)

 71. Mooi om te zien hoe ook de demonstrerende verpleegkundigen in Australië zich bewust blijven van het feit dat hogere vibraties, een positievere en liefdevollere instelling eerder bijdraagt tot dat wat je wilt bereiken. (tekstje, Engels)
  (Hoe goed ik ook de agressie begrijp die we in NL af en toe zien, als we het universum voor ons willen laten werken is dat de verkeerde energie; in Australië lijken in elk geval de voortrekkers dat te begrijpen -Ed-)

 72. Het Covid Vaccine Injuries kanaal bevat weer ladingen inzendingen van mensen met heftige bijwerkingen en sterfte. Ik pak er slechts wat uit, zoals deze voetbalprof van Sheffield Unites in Engeland, dit 16-jarige meisje, deze beelden zijn te gebruiken om het belachelijk te maken ware het niet dat er heel veel mensen zijn met dit soort neurologische beelden die onbegrepen zijn, deze vrouw met sterfte door hartinfarct na vaccin, en deze man die plots sterft na een tijdje klachten, en dit soort hulpkreten komen van over de hele wereld: wanneer worden we serieus genomen, wanneer krijgen we antwoorden

 73. Dit is een gezicht bij de ontslag golf onder de Canadese verpleegkundigen. Keihard gewerkt, meer dan twintig jaar, en er dan gewoon uitgegooid worden omdat je het vaccin niet wilt wat 1% bescherming geeft en niet voorkomt dat het virus doorgegeven wordt.......(tekstje, Engels)

 74. Crew van British Airways vliegtuig zit opgesloten in quarantainekamp (weer een dus) in Hong Kong, en ze zijn niet de enige. De piloot zou positief getest hebben, de rest niet, maar ze zitten 21 dagen vast, ondanks de negatieve testen. (tekst, Engels)

 75. Monica, de drijvende kracht achter de RDA in Australie heeft een mooi interview met Tom Barnett, een man die keihard werkt om dingen mooier te maken, mensen bewuster te maken, het klimaat te redden, het milieu te verbeteren, etc. (video, Engels)

 76. Langzaamaan komen er positievere geluiden ook uit Australië. Onder invloed van de grote volksbeweging en demonstraties zijn er steeds meer ministers en kamerleden die zich beginnen af te keren van het beleid of stukjes van het beleid. De regering zou het gaandeweg daarom lastiger kunnen krijgen alle onderdrukkende, vrijheidsbeperkende en totalitaire maatregelen door te zetten. Er komen scheurtjes in de muur van beton. (tekst, Engels)

 77. De premier van Northern Territory (Austr.), waar de regels het strengs en hardst zijn, laat zich hier uit over mensen die tegen de mandaten zijn; ophoepelen! (korte video, Engels). 
  (Gezien het vuur in zijn hele uitstraling meent ie wat ie zegt; maar dopbasis van welke argumenten? Wie heeft hem wijsgemaakt dat vaccins de oplossing zijn terwijl je in de hele wereld kunt zien dat het juist niet zo is, in tegendeel -Ed-)

 78. Dit is een eng bericht. Op verschillende manieren. Ik heb de video-opname hiervan gezien, maar die was in het Sloveens, dus ik heb geen idee wat er werd gezegd. Maar ook de Hal Turner Radioshow maakt er melding van. Het zou gaan om een hoofdverpleegster van het universitair medisch centrum in Ljubljana, die ontslag heeft genomen en het publiek heeft verteld over haar ervaringen. Zij vertelt dat er 3 soorten flacons zijn van het vaccin, genummerd 1 t/m 3. De eerste zou zout water bevatten (placebo) en aan alle autoriteiten zijn gegeven, de tweede bevat het mRNA vaccin, de derde een stof die binnen 2 jaar kanker zou veroorzaken. Na deze bekendmaking is de pers uiteraard gevraagd dit in de doofpot te stoppen. (tekst, Engels)
  Ik vermeld het, maar dus onder voorbehoud. Het zou kunnen, maar kan ook een hoax zijn. In deze tijd is het lastig te weten wat echt is en wat niet. En tegelijk gebeuren er walgelijke dingen die echt zijn. 

 79. Over eng en onder voorbehoud gesproken: hier is er nog een. Bill Gates heeft al voorspeld dat er mogelijk een terroristische aanval met pokken zou kunnen gaan plaatsvinden (hij voorspelt meestal goed, wat op zich verdacht mag heten), en onlangs heeft de VS miljarden geïnvesteerd in een middel tegen pokken. Mag toch vreemd genoemd worden nu pokken al decennia is verdwenen.(tekst, Engels)
  Maar als het gebeurt, dan weten we in elk geval wie erachter zitten. Al zal dat ook weer worden ontkend door de media en autoriteiten. Onder voorbehoud omdat beide door mij genoemde feiten wel kloppen, maar de voorspelling van Mike Adams voor zijn rekening is. Maar in deze tijd is niets meer gek. 
  Bovendien onderzoekt de FBI nu kennelijk monsters die zijn gevonden en waren gelabeld met 'pokken'. Het zijn wel het soort rare toevalligheden die we ook voor het begin van de corona-pandemie zagen

 80. Morgen na de persconferentie weer een nabeschouwing op blckbx met o.a. als gast 'iceman' Wim Hoff. De vorige twee uitzendingen waren het kijken meer waard dan uitzendingen op de mainstream zenders. Overigens zouden de cijfers van de GGD die Maurice de Hond vandaag laat zien erop kunnen wijzen dat het de betere kant opgaat met de cijfers. Laten we hopen dat die tendens doorzet - in dat geval is het kabinet dus te vroeg met conclusies onder druk van o.a. Gommers. 
 81. En nu het toch over Maurice heb, in dit artikel laat hij zien dat mensen die een infectie hebben doorgemaakt 7-28x minder kans hebben in het ziekenhuis te belanden, en bovendien ook op termijn het best beschermd zijn. Terwijl ze wel worden uitgesloten. Ik ken mensen die corona in het begin hadden, maar zich nu toch moeten laten vaccineren om niet wekelijks te hoeven testen. De wereld op z'n kop, temeer daar je de natuurlijke afweerstoffen gewoon kunt aantonen. (tekst, NL)

 82. Monica Smit interviewt een (ex) Portugese rechter die werd ontslagen omdat hij getuigen vroeg hun masker omlaag te doen omdat hij hun gelaatsuitdrukking wilde zien en beoordelen. Hij leidt nu een vrijheidsbeweging in Portugal. (video, Engels, 15 min)

 83. Tekenend voor de idiotie en censuur van vandaag de dag is het verwijderen van de RDA (ReigniteDemocracyAustralia) van Facebook. Een beweging tegen de gevestigde orde met het 'verhaal'. Mensen die opstaan voor mensenrechten, voor gezond verstand. 
  (Dat mag niet. Je moet in de pas lopen met een leugen van de autoriteiten. Die leugens worden niet gecensureerd maar gesteund tot in het oneindige. Het lijkt erop dat de hele wereld tot een grote dictatuur moet verworden, maar hoe naïef zijn 'ze'? Waarom denken ze dat de wereldbevolking dat gaat accepteren? Ik heb nog zoveel vragen.... - Ed -)

 84. In Australië zijn er in de 8 maanden na het vaccin 11x meer doden gevallen dan door alle vaccins bij elkaar de afgelopen 50 jaar! (tekst, grafiek, Engels)

 85. Deze twee artikelen van Maurice de Hond zijn interessant betreffende 1G,2G,3G. Het laat zien hoe de TU Delft fouten maakten in hun berekening en hoe het OMT maar wat met cijfers goochelt om hun idee te laten kloppen. Het lastige is dat de cijfers per dag veranderen, maar als je verkeerde cijfers neemt, of ineens heel andere cijfers gaat gebruiken, kun je alles zo ongeveer 'bewijzen'. Nu uitgaan van bijvoorbeeld veel meer ongevaccineerden dan er zijn, maakt dat er veel meer ongevaccineerden zouden worden besmet en opgenomen in het model dan in werkelijkheid. Kortom, werk voor eerlijke statistici, en dat is aan Maurice wel besteed. (tekst, NL)

 86. Het zat eraan te komen: een nieuwe variant (tekst, Engels). Ondanks de benaming die die medium heeft voor het virus (communistische partij virus) kies ik toch voor deze info omdat het uitgebreider is dan we in de mainstream zien. 
  (Het zat eraan te komen, omdat er krankzinnig veel gevaccineerd wordt, wat moet leiden tot nieuwe varianten. Dat het gevaarlijker kan zijn komt natuurlijk weer goed uit voor BigFarma en het erin houden van de angst. Maar het is vooral gevaarlijker door alle vaccinaties en de enge (in de zin van smalle) bescherming tegen maar één facet van het virus. Dat wist iedereen al vanaf het begin. Mensen die natuurlijke immuniteit hebben opgebouwd hebben niet te vrezen. Bovendien, óf het echt gevaarlijker is moeten we nog gaan zien. Uiteindelijk is het vaccineren zeker in dit geval een ongelijke strijd aangaan meet de natuur, zoals we op vele vlakken een strijd met de natuur bevechten. Het lastige is, dat de natuur altijd zal winnen. Hadden we deze strijd dus maar natuurlijker laten verlopen.........-Ed-)

 87. Dit parlementslid in Italië laat de papieren zien van de overeenkomsten tussen overheden en de farmacie. Er zijn verregaande en geheime afspraken gemaakt. Wat voor ons zichtbaar is, is nauwelijks iets. De rest mogen we niet weten. 
  (We zagen al dat in Amerika door de overheid wordt gevraagd de stukken 55 jaar geheim te houden. Ik denk dan: 'er kunnen alleen maar heel smerige dingen in staan als wij dat niet mogen weten'. Want waarom zouden wij het niet mogen weten als er geen dingen in staan die niet schokkend zijn? Het is ook bijzonder dat mensen uit de kamer niet hebben geeist dat zij de overeenkomsten mochten inzien zonder censuur. Dat de kamer heeft ingestemd met overeenkomsten die ze zelf niet hebben kunnen beoordelen. Dit brengt het democratisch gehalte aan het wankelen en misschien zelfs wel de democratie omdat het zo'n belangrijk thema is, met zulke grote gevolgen, met zoveel doden als gevolg, met zoveel blijvende schade en bijwerkingen -Ed-)

 88. Net als dat eerder al in Australië met een huisarts gebeurde, werd ook het kantoor van een arts in Calgary, Canada binnengevallen door autoriteiten die zijn papieren doorzochten. In dit geval zou het te maken hebben met verklaringen t.a.v. uitzonderingen op het mandaat. Dit soort invallen en dreigingen maken wel dat artsen niet zo snel tegen de draad ingaan. 
  (In Nederland zagen we ook dat de onzinnige dreiging van de inspectie met boetes tot meer dan 100.000 euro ervoor zorgden dat artsen middelen die fantastische werkten niet meer voorschreven. Je kijkt wel uit om je als arts in zo'n wespennest te begeven, je moet zelf ook overleven in een toch al erg drukke en belastende tijd -Ed-)

 89. Deze wereldkampioen motorcross zakt in elkaar tijdens een toespraakje, iets wat we nu regelmatig zien. Toeval? Gevolg van de mondkap? Gevolg van het vaccin? 

 90. Deze arts, Aseem Malhortra, verklaart dat meerdere cardiologen dezelfde constatering hebben ten aanzien van het grote gevaar voor hartinfarcten door de vaccins (videootje + tekst, Engels)

 91. In Wisconsin, waar onlangs een Kerst optocht werd 'aangevallen, en 18 kinderen gewond raakten, merken ze nu heel duidelijk het nadeel van de vele Eerste Hulp posten van ziekenhuizen die over het hele aan sluiten ten gevolge van de vaccinatieverplichtingen. (tekst, Engels).
  Van steeds meer ziekenhuizen wordt de EH gesloten, omdat er te weinig personeel overblijft. Zo wordt iets wat wordt gebracht als 'goed voor de gezondheid' tot iets wat 'desastreus voor de gezondheid' is. 

 92. Een hilarisch, maar ook dieptreurig verslagje van een gesprek over de bestanddelen van vaccins. Het gesprekje is met een toxicoloog, iemand die weet of iets wel of niet giftig is. Bedenk dat wat in de corona-vaccins zit angstvallig geheim gehouden wordt. (tekst, Engels)

 93. Ook vandaag is Maurice de Hond weer duidelijk: Waar zijn we nu mee bezig, wat was de inzet? (tekst, NL)

 94. De nabespreking van de persconferentie met o.a. Wim Hof (The Iceman), een statisticus, jonge SGP politici, MKB-man, taal-expert, etc. (NL, video). Mooi wordt getoond hoe de toespraak van Rutte tal van hypnose-achtige onderdelen en verborgen 'opdrachten' bevat. Heel bewust wordt er op een bepaalde manier met techniek gepraat om vooral heel veel te verzwijgen en zogenaamd eigen fouten toe te geven en tegelijk met de vinger naar 'ons' te wijzen. Niet alleen met de cijfers wordt gemanipuleerd, ook met teksten en de persconferentie, als wij ontspannen met een kopje koffie en een koekje ons overleven aan de informatie......
  Alles wordt uit de kast gehaald om een fout 'verhaal' te blijven doorzetten, alles op het vaccin te blijven inzetten terwijl het niet werkt.
  (Als een dier achter z'n eigen staart aanloopt, zeggen we dat het gestoord is. Wat is dit dan? -Ed-)

 95. Italiaanse Europarlementariër heeft het openlijk over Chinafication waarvan we nu getuige zijn. Laat het een waarschuwing zijn. (Engels, video 2 min)

 96. Dit zijn de politici in het Oostenrijk wat in volle lock down zit. Een mooi nummer, maar wat een dubbel gevoel geeft dit! (video, 50 sec)
  (ik gun ieder z'n feestje, maar als je je land zo op slot zet, is dit dan verantwoord, redelijk, humaan, acceptabel, fatsoenlijk? -Ed-)

 97. Misschien niet onbelangrijk: dezelfde paniekboodschap die nu over de nieuwe variant wordt verspreid, komt van dezelfde bron die lockdowns en eerdere angst populair maakte. (wat beeldjes, tekst, Engels)

 98. Initiatief in Canada: risico nemen met kinderen is nooit oké! (tekstje, Engels)

 99. In Australië hebben ze voor morgen (weer) een flinke serie demonstraties aangekondigd. Ik tel 26 plaatsen. (Austr)

 100. En terwijl mensen doodziek worden van de vaccins blijft een deel denken dat het juist zo goed was dat ze gevaccineerd waren, anders was het 'veel erger' geweest. Want dat is ons vanaf het begin wijs gemaakt. Alleen technisch medisch klopt het van geen kant. 
  (Dat heb ik overigens het afgelopen jaar van veel mensen gehoord die ziek werden na de vaccins: dat ze anders veel zieker zouden zijn geweest. Ik begrijp dat het lastig is om als je hebt gekozen voor een vaccin toe te geven dat je er ziek door wordt, maar ik zie het toch ook een beetje als in sprookjes geloven. Iets wat de meeste volwassenen toch niet meer zouden moeten doen; alsof logisch analyseren en logische conclusies niet meer mogelijk zijn -Ed-) (Engels, tekstjes) 

 101. Een aboriginal ouderling die van de straat wordt geplukt en gedwongen wordt gevaccineerd. Tja. (Austr)

 102. De nieuwe variant gaat Omicron heten. En heeft nu al een zeer groot aantal mutaties. (tekst, Engels)
  (Het enge is dat vooral de gevaccineerden extra kwetsbaar zullen zijn omdat hun hele immuunsysteem verzwakt is door de vaccins, en de booster helemaal niet zal beschermen tegen deze variant; misschien komt er dus binnen een paar maanden wel weer een nieuwe - zogenaamd effectieve - booster. -Ed-)

 103. De Jensen show van vandaag. Waarin weer een hele serie sporters die plots heftige klachten kregen of overleden. Ik zag nu ook voor het eerst dat Aguero van Barcelona zijn loopbaan moet stoppen. Zijn visie op alles wat er gebeurt. (NL, video)
  (Zelfs als je Jensen niet leuk vindt - tot die mensen behoor ik zeker - zegt ie dingen waar je over na moet denken. En dat is nooit verkeerd. -Ed-)

 104. Oncoloog Dr. Ray Pasge over verontrustende trends die hij ziet in kankerpatiënten na de vaccins. (video, Engels; wellicht alleen via telegram te zien)

 105. Over de nieuwe variant: Een relativerend stuk, en kijk vooral naar de grafiekjes over Zuid-Afrika, waar de nieuwe variant zo'n enorme impact zou hebben.....(tekst, Engels)
  (Natuurlijk kan het toeval zijn, zoals al die doden en zieken ook toeval kunnen zijn, en al die sporters die ineens hartproblemen krijgen, presentatoren die ineens omvallen, etc. 
  Maar 'toevallig' wordt er nu vlak voor de feestdagen en het begin van de winter weer een variant gevonden. Net als vorig jaar. Zodat er weer paniek en angst kan worden gecreëerd..-Ed-)

 106. Stewardessen spreken zich uit na slechte reacties op de vaccins (VS, tekst). Ze voelden zich gedwongen zich te laten vaccineren, omdat ze hun kinderen moesten voeden en de rekeningen moeten betalen..........ze zijn er letterlijk ziek van.

 107. Artikel wat duidelijk of in elk geval aannemelijk maakt dat de oversterfte door de vaccinaties komt. Daarnaast laat het zien hoe de overheid cijfers achterhoud en verdonkeremaant. Ook dat voedt de hypothese dat de vaccinaties een grote sterfte veroorzaken. (tekst, NL)

 108. Oproep van de CEO van het Onze Lieve Vrouwen gasthuis in Amsterdam op LinkedIn (tekst, NL): Geen lockdown, maar nu veel geld in de zorg om opnieuw in te richten en bestand te maken tegen toekomst en toekomstige pandemieën. 

 109. Melbourne vandaag in actie tegen de Covid tirannie (video, 30 sec) Een zee van positiviteit (video 2 min)

 110. Ierse senator wil ongevaccineerden ook bannen van openbaar vervoer en supermarkten (video, 50 sec). 

 111. Zoals al te verwachten viel, treedt de BuitenParlementaire Onderzoekscommissie niet vandaag naar buiten met de 80 politiemensen die verklaringen hebben afgelegd. Het zouden geen misselijke verklaringen zijn, en het is bizar dat minister Grapperhaus de dossiers niet heeft willen inzien. En met de dreiging van rellen en uitlekken van namen trekken nu ook de politiemensen zich kennelijk terug. Niet alleen houdt de overheid cijfers achter, men wil veel gewoon niet weten, maar ook dit soort openbaringen worden knap tegengewerkt. Spooky. 

 112. Volgens Pfizer hebben ze in 100 dagen een nieuwe booster als de nieuwe variant resistent zou zijn (tekstje, Engels)
  (Dus in plaats van jaren onderzoek naar de veiligheid, laten we het in het vervolg maar helemaal achterwege -Ed-)

 113. De studenten gaan nu toch ook demonstreren en zich laten horen. (tekst, NL)
  (Zoals de meneer van de MKB zich verbaasde over het gebrek aan protestreacties van de middenstand en winkeliers, en die van de horeca nu overal een QR code nodig is, heb ik mee ook verbaasd over het achterwege blijven van protesten van jongerenorganisaties. De vaccins zijn een criminele daad, de onzinnige, onlogische en onwetenschappelijke maatregelen pure tirannie van de overheid. Maar 'het volk' gedraagt zich als kikkers die in een pan langzaam worden gekookt: ze springen er niet uit, maar laten zich koken -Ed-)

 114. Corporaal Daniel Bulford, een van de Canadese mounties die de premier heeft beschermd, spreekt zich met emoties uit tegen de vaccin mandaten. Het betekende zijn ontslag. (video 20 min, Engels). Hij geeft ook aan hoe alles wat er nu gebeurt niet in lijn is met alles wat hij heeft geleerd tijdens zijn opleidingen. Er wordt op alle mogelijke manieren gerommeld aan grondrechten en grondrechten worden (- ook in NL -Ed-) ondermijnt op basis van schijnredenen. Hij leest delen uit ee wet en uit zijn gelofte voor en laat zien hoe dingen die gebeuren daar flink van afwijken. 

 115. In India's hooggerechtshof wordt Bill Gates aangeklaagd voor vaccin-doden. Eis: doodstraf. (tekst, Engels)

 116. De duidelijke reactie van Maurice de Hond (of Maurice.nl) op de persconferentie: Niet alleen geeft het kabinet er blijk van niets te hebben geleerd, maar is er een stijfkoppigheid die maakt dat ze doorgaan op een ingeslagen (heilloze) weg. Wat ons uiteindelijk duur zal komen te staan. (tekst, NL)

 117. De dagcijfers van de GGD blijven wijzen op een afname ten opzichte van een week eerder. Laten we hopen dat dat doorzet. (tekst, NL)

 118. Mensen met een natuurlijke immuniteit hebben een heel kleine kans opnieuw Covid te krijgen of ernstig ziek te worden (tekst, Engels)
  Dit bevestigt eerdere berichten en onderzoeken uit Nederland (7x zo weinig kans om in ziekenhuis te belanden) en CDC (28x zo weinig kans). Maar de kans lijkt dus nog kleiner.

 119. Kort filmpje van de actie in Australië dit weekend (video, Engels)

 120. In Israël werd net voor wij hoorden van de nieuwe variant Omicron een oefening gehouden onder de titel Omega met een nieuwe variant. Men is daar nu paraat. Israël is het lab van Pfizer voor de wereld. Toeval dus? Of ook weer niet? 
  (video, Engels)

 121. De Jaap van Dissel van Zuid-Afrika, Angelique Coetzee, laat weten dat alle ophef rond Omicron, de nieuwe variant, een storm in een glas water is. Zij ervoer in Zuid Afrika tot een vooral iets ander beeld dan we met Covid gewend zij, maar vooral milder. (tekst, Engels).
  (Waarmee alle angst die nu wordt opgewekt in onze landen dus past in het beleid: zaai angst en mensen laten zich wel prikken...en de maatregelen die nu genomen worden als belemmering van vluchten eerder lijkt om de boel weer eens te ontregelen. Want waarom zou je angst zaaien als de vrouw met de meeste kennis inzake deze variant in Zuid-Afrika vertelt dat het een milde vorm is? -Ed-)

 122. Een serie verhalen van mensen die een been moesten laten afzetten na de vaccinaties. (tekst + plaatjes, Engels)
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn