Ik probeer ze in categorie te plaatsen. Het zullen er wel weer veel zijn, maar het gaat mij erom dat je eruit kunt halen wat je wilt lezen. 

Steeds meer valt op dat zelfs tot en met het sinterklaasjournaal alle berichten worden gemanipuleerd en gebruikt om een 'verhaal' te blijven pushen. 

Dat de waarheid anders is, mag niet gezegd worden. Daar houdt ik niet van. Ik ben voor een open en respectvolle maatschappij waarin iedereen de keus heeft zichzelf te informeren en zelf conclusies te trekken en keuzes te maken. Vandaar deze 'andere of alternatieve' links. Normailter had dit gewoon in de mainstream media moeten staan zodat we er met z'n allen over zouden kunnen discussiëren. 

Ik meld ook niet meer alle links, zeker niet als ze een herhaling zijn van andere of me te agressief zijn (zoals bijvoorbeeld Mike Adams van Natural News). Soms is het oké, maar vaak is er eenzelfde soort monomanie die ik het kabinet en de media juist verwijt. Als het iets toevoegt vermeld ik het, anders laat ik het links (of rechts?) liggen. Af en toe voeg ik persoonlijk commentaar toe, gebaseerd op alles wat ik lees en zie. 

{Maar zodra je gelezen hebt wat je wilt lezen, stap in positiviteit. Ervaar dankbaarheid en liefde, ook voor de wereld. Dat is uiteindelijk de enige manier waarop we dingen kunnen verbeteren. En daar gaat het om. Niet om de informatie, niet om boosheid, niet om agressie, maar om liefde, om dankbaarheid, om verbinding.
En - hoe gek het ook klinkt - neem alles wat je leest met een korrel zout. Het gaat erom hoe je in de wereld staat. Wat jij doet met wat je weet. 
Laat alle angst los, alle negatieve emoties, en vervang ze door positieve. Denk aan mooie dingen. 
Al deze informatie is belangrijk om wakker te blijven, niet mee te gaan in de psychose, in het bedrog. Maar liefde en een positieve levenshouding zijn nog veel belangrijker! } 

 

Alles Overlappend:

* De documentaire reeks COVID REVEALED die deze week begint en waarvoor je je kunt aanmelden om gratis te kijken. Tot in de diepte wordt ingegaan op alle facetten van het virus, van de vaccins, van de onjuistheden, van het onderzoek, de trials, van alles wat verborgen wordt gehouden. Medisch specialisten, wetenschappers, onderzoekers, advocaten. Meldt je aan en kijk! (Engels, dat wel)


De variant:

- maandag:
Fauci vindt nu al lockdowns i.v.m. Omicron te vroeg (tekst, Engels)
* Investeringsbank Goldman Sachs meent dat paniek rond Omicron ongegrond is. (tekst, Engels)
* De directeur van het National Institute of Health (NIH, VS) zegt dat het weken zal duren voor we weten of de huidige vaccins effectief zullen zijn tegen Omicron (tekst, Engels), waarbij ik wil aantekenen dat het afhankelijk zal zijn van hoe lang geleden de lastte prik was - want als ze uitgewerkt zijn na 6+ maanden, zullen ze niet meer beschermen.....
* Gezondheidsautoriteiten in de VS waarschuwen te snel conclusies te trekken over Omicron. De tijd zal het leren. (tekst, Engels). 
* Topautoriteit van gezondheid in Mexico verwerpt het sluiten van grenzen en reisbeperkingen om Omicron. (tekst, Engels)
* Topexperts in Israël zeggen dat er geen ernstige gevallen zijn onder gevaccineerden van Omicron (tekst, Engels). Wat weggelaten wordt zijn de ongevaccineerden, alsof die wel ernstig ziek zouden worden. En in Israël zouden voorafgaand aan de 'ontdekking' van Omicron simulaties zijn geweest met een nieuwe variant die Omega werd genoemd (met best eens Omicron zou kunnen heten? - Israël is immers het proeflab voor Pfizer!). Maar op zich dus goed nieuw om alle angst te stoppen. 
- dinsdag:
* Een goed artikel van Maurice de Hond over de (zogenaamde) besmettingen in de vliegtuigen vanuit Zuid-Afrika (tekst, NL). Ook hij begint door te krijgen dat we over veel worden voorgelogen. 
* Opmerking van Robert Mallone (de ontdekker van het mRNA-vaccin) over hoe dingen in het 'verhaal' steeds meer en vaker niet kloppen. (tekstje, Engels). Tegelijkertijd wijst hij ook weer op de documentaire reeks COVID REVEALED
-donderdag
* Volgens Kim Iverson, journaliste en politiek commentator, gaat de hype over Omicron nergens over (tekst, Engels)
-vrijdag
* De WHO waarschuwt dat reisverboden Omicron niet uit de landen zal houden. (tekst, Engels)
(Enerzijds lijken ze gelijk te hebben: Australië zit behoorlijk op slot en hoe komt Omicron daar? Anderzijds is dit vooral weer angst genereren, en aanzetten tot meer maatregelen. immers, als het toch komt, dan moeten we strengere maatregelen nemen. of niet. -Ed-)
* Media schudden hysterie rond Omicron op (tekst, Engels)
* Interessante vraag: zou Omicron de genezing kunnen zijn voor Covid?. Is dat waarom ze de grenzen willen sluiten en overdracht willen voorkomen? (tekst, Enegels, Mike Adams). Omicron is mild, en zou daardoor haardimmuniteit kunnen geven zonder al te veel ellende
-zaterdag
* Volgens de WHO is Omicron nu in 38 landen, zonder doden (tekst, Engels)

 

 

 

Het Covid virus:


-maandag:
In Florida het laagste aantal dagelijkse besmettingen (tekst, Engels). Volgens de zegsvrouwe zou dat komen door het niet uitvaardigen van masker en vaccinmandaten , maar zorgen voor adequate vroegtijdige behandeling (die hier in NL verboden is waar het gaat om HCQ en Ivermetcine). Hier een kaart
* Interessante video over 'het' virus met Andrew Kaufman. Interessant in die zin dat hij beweert dat er helemaal geen betrouwbaar onderzoek is gedaan waaruit geconcludeerd kan worden dat er een virus is. (video, Engels, met Sayer ji van Greenmedinfo)
-dinsdag: 
* Covid infecties bij gevaccineerden komen vaker voor en zijn ernstiger bij mensen met verminderde afweer (tekst, Engels). Lijkt me niet echt een verrassing....
* De dagcijfers van Maurice de Hond, met commentaar en overzicht. (NL, tekst)
-woensdag:
* Steeds vaker zijn het juist de volledig gevaccineerden die de bron van overdracht zijn, zo schrijft ook The Lancet (tekst, Engels) 
* Dit zijn beelden die iedereen toch aan het nadenken zouden moeten zetten, want proportioneel is dit op geen enkele manier (korte video)
* De dagcijfers van Maurice: de daling zet in zoals al eerder geconstateerd en voorspeld.
(Het RIVM wijt de daling aan hun maatregelen, maar aangezien die daling overal te zien is, en al eerder begon volgens Maurice, is dat onzin en geeft het waarschijnlijk helemaal niets met de maatregelen te maken. Het RIVM rekent graag naar zichzelf toe -Ed-)
-vrijdag:
* Volgens de WHO is er geen bewijs dat het geven van boosters aan de hele bevolking betere bescherming geeft aan gezonde personen (tekst, Engels)
                

 

De Vaccins: Bijwerkingen, doden

-maandag:
* De laatste cijfers uit (een stuk) Europa van de officiële site van de EMA, hetzelfde bureau wat de vaccins goedkeurt in Europa: 31.000 doden en bijna 3 miljoen bijwerkingen gemeld. (tekst, uitvoerige weergave van de bijwerkingen, Engels). Ruim 1000 doden erbij door de vaccins in 14 dagen tijd! Oftewel 500 per week, 72 per dag. 
* Man sterft na 2e vaccin, terwijl hij Covid had gehad en hersteld was. Hij moest zich laten vaccineren om in aanmerking te komen voor een longtransplantatie. Interview met partner Amy Bolin (tekst, Engels)
-dinsdag:
* In Italië is een mars gehouden ter ere van de vele vaccin-doden. Hier een korte video ervan (2 min)
* In het artikel op dezelfde pagina bevestigt een Engelse cardioloog eerder onderzoek wat aangaf dat de vaccins leiden tot meer hartinfarcten (tekst, Engels)
* Bram, een West-Australiër, vertelt zijn verhaal over myopericarditis, een ernstige hartaandoening als gevolg van het vaccin (video, Engels, 8 min)
* Een dame die heel erg haar best heeft gedaan ons te waarschuwen voor de vaccins. Daarom het vermelden waard. (video, 3 min, alleen via telegram te zien denk ik)
* De FDA (VS) heeft de eerste 91+ pagina's afgegeven van de documenten op basis waarvan ze het vaccin hebben 'goedgekeurd'. Dit is op uitdrukkelijk verzoek van de advocaat van ICAN (Informed Consent Action Network). Dit rapport maakt al melding van een ontstellend grote hoeveelheid bijwerkingen die ze nauwelijks konden verwerken...... Hier een artikel van deze advocaat, Aaron Siri, over het feit dat BigFarma de gegevens pas na 55 jaar zou willen vrijgeven. (Engels, tekst). Dat begrijp ik, dat zou ik ook willen als ik hun was, de autoriteiten zouden dat ongetwijfeld ook willen. (Geen zinnig mens had deze vaccins mogen goedkeuren -Ed-)
* Persoonlijk vind ik de website waarnaar deze link verwijst heel vervelend door de opdringerige hoeveelheid reclame en de manier waarop steeds de tekst wordt onderbroken. maar de arts die geïnterviewd wordt, Dr. Shankara Chetty, heeft dingen te vertellen die al meerdere echte experts/wetenschappers hebben gezegd. En het wordt tijd dat het doordringt. (tekst, Engels)
-woensdag:
* Interview van Monica Smit, journaliste Australië, met een anonieme laborante die verontrustende dingen vertelt die door de mainstream media worden verzwegen. (Engels, Video, 10 min)
* Een mooi (of niet) beeld van hoe zogenaamde deskundigen zich in allerlei bochten draaien en zichzelf tegenspreken (tekst, Engels)
* Een ander soort effect van de vaccins: mensonterend verhaal over oude man die orthopeed bezoekt in Canada. (tekst, Engels)
* VAERS, het bijwerkingen-systeem in Amerika, meldt nu 913.000 bijwerkingen waaronder ruim 19.000 doden. (tekst, Engels).
In het verleden is berekend dat dit getal misschien wel met 40 moet worden vermenigvuldigd om het echte aantal te krijgen! 
* Video van therapeut die mensen in het ziekenhuis bijstond met hun ademhalingsproblemen en sinds hij z'n vaccin heeft gekregen zegt: doe het niet, neem de prik niet! (VS, video, Engels)
* Meer dan 50% van de gemelde bijwerkingen in de VS in de afgelopen 30 jaar, zijn van de afgelopen 11 maanden na de Covid prikken. (tekst, Engels). 68% van alle gemelde doden, 60% van alle blijvende invaliditeit, 55% van alle ziekenhuisopnames na een vaccin, 20% van alle EHBO bezoeken na een vaccin... kortom de vaccins zijn alles behalve veilig! Het aantal foetale doden door vaccins was gemiddeld 72 per jaar in Amerika, nu door Covid al 2980 in 1 jaar! Let wel, wat gemeld is. 
* De arts Andreas Noack, die een paar dagen geleden een video publiceerde waarin hij de aanwezigheid van grafeen-hydroxide (als scheermesjes) in het vaccin bespreekt, werd tijdens een live-uitzending opgepakt, en nu vermeld zijn partner dat hij dood is. Bizar. En de angst bij zijn collega's is merkbaar. (videootjes, Engels/Duits, alleen via telegram denk ik te zien)
* Een waarschuwing van vaccin advocaten met de vraag of we wel alle informatie krijgen die we nodig hebben om een geïnformeerde beslissing te kunnen nemen. Ook met 2 slachtoffers van het vaccin.(video, Engels, 2,5 uur)
* Ondanks volledige vaccinatie overlijdt Stephanie Lynn aan Covid (haar immuunsysteem werkte minder goed) (Engels tekstje)
* Ook Todd was volledig gevaccineerd, en ook maar 43. (tekstjes Engels), net als Jeffrey, hij werd 60
* In Nieuw-Zeeland overlijdt 26 jarige sportieve loodgieter 12 dagen na Pfizer prik (tekst, Engels) 
* Videootje uit Parma, Italië, waar demonstranten laten weten de medische tirannie niet langer te accepteren (It, video, 1 min)
* Hoewel ik wat moeite heb met de stelligheid en 'agressie' van Mike Adams, moet ik dit artikel wel doorgeven. Het verzwakken van het afweersysteem door het vaccin veroorzaakt een soort AIDS, waarna een milde griep wellicht voldoende is om iemand te doden. (tekst, Engels
-donderdag:
* Een aantal sporters/atleten die getroffen zijn door de vaccins (tekst, Engels)
* Misschien is al dat gepraat over varianten wel een slimme afleiding van de bijwerking en de schade die de vaccins aanrichten, vooral bij jongeren. Laat je niet in de maling nemen (tekst, Engels)
* Een deel van het rapport wat Pfizer van de rechter moest blootgeven: >1200 doden in de eerste maand. Overigens moeten 500 documenten per maand worden vrijgegeven. (tekst, Engels). Zie ook de laatste pagina's met een ontstellende hoeveelheid bijwerkingen. 
* Je bent 32 en neemt een Pfizer prik, immers, wat kan jou gebeuren? (tekstje, Engels)
* Hoe dan ook is deze hele hype van vaccins goed voor BigFarma, minder goed voor de mensen (tekstje, foto, Engels)
* Denk je erover (nog) een vaccin te nemen?, laat je voorlichten: World Counsel for Health (tekst, Engels)
* Dit uitgebreide artikel laat de dubieuze rol van vaccins zien. Een van de stellingen is dat het geloof in vaccins een soort religie is en dat dus alle uitzonderingen op basis van afwijkend geloof zouden moeten worden gehonoreerd........(tekst, grafiekjes, Engels)
* Mike Adams zoals we Mike Adams kennen: fel en duidelijk over het Pfizer rapport: toen wisten ze al dat ze mensen aan het doden waren met het vaccin! (tekst, Engels)
-vrijdag
* Een ex-voetballer die wakker is en ziet dat het helemaal niet klopt wat er gebeurt met voetballers, 500% toename in doden, de een na de ander die in elkaar zakt tijdens een wedstrijd......etc. (tekst, Engels)
* mRNA wetenschapster vertelt dat de mRNA vaccins helemaal geen vaccins zijn, maar slechte medicamenten (tekst , Engels). Hier de video (Engels). 
* Plotselinge dood bij kinderen onder de twaalf komt nu aan het daglicht in de VS waar kinderen tussen 5 en 11 worden gevaccineerd. (tekst, Engels). Ouders zullen er niet zo snel mee naar voren komen, omdat ze daarmee aangeven dat ze een fout maakten die hun kind het leven kostte. Toch doen enkele ouders dat wel om anderen te waarschuwen. (video, Engels, 18 min)
-zaterdag
* Informatie-wetenschapster vertelt dat de cijfers van VAERS (het meldsysteem in Amerika) angstaanjagend zijn (tekst, video, Engels)
* De VAERS in de VS telt nu 19,5 duizend doden, met afgelopen week ook een kind van 5, 4 dagen na de Pfizer prik (tekst, Engels)
* Verpleegkundige die uit de eerste hand een boekje opendoet (video, Engels, 14 min). Zullen we nooit ook de 'gewone' TV te zien krijgen
* Steeds meer kinderen met hartschade of zelfs acute dood. Wanneer worden 'we' wakker? Het komt steeds dichter bij! (tekst, Engels)
* 7 jarig meisje krijgt enkele dagen na Pfizer prik hersenbloeding (tekst, Engels)
* Volgens deze Britse biomedisch specialist is het gebeuren rond Covid een regelrechte misdaad tegen de menselijkheid (Tekst, Engels)
* Info over de afweging laat ik mijn kind wel of niet vaccineren? (Engels/Can, tekst)
-zondag
* Hoe ze proberen de waarheid om te buigen. Duizenden met hartproblemen door de vaccins (Spike-eiwitten, wat ook logisch is), maar nu komt het door de stress? (tekst, Engels). We leven in een wereld met iets te veel leugens. En ik vraag me af wanneer het geweten van al die journalisten en artsen nu eens gaat spreken. 
Dit laat dan weer zien dat het wel herkend wordt! (Tekstje, Engels)

 

 

Vaccin-mandaten:

-maandag:
* Voormalig politie officier Austr: De regering maakt misbruik van de politie m.b.t. de vaccinatieverplichtingen. (tekst, Engels) 
* Australiers die het vaccin weigeren, kunnen de gevangenis tegemoet zien, is de waarschuwing van gezondheidsautoriteiten (tekst, Engels)
-dinsdag:
* De rechter blokkeert President Biden waar het gaat om de vaccinverplichtingen in de gezondheidszorg. (tekst, Engels)
* Maar tegelijkertijd keert een hooggerechtshof zich tegen ziekenhuismedewerkers in Massachusetts die geen vaccin willen. (tekst, Engels)
* Rond 30%, bijna 1/3 van de werknemers in de gezondheidszorg in de VS blijft ongevaccineerd volgens de CDC (tekst, Engels)
* Biden stelt nu de federale vaccinatie verplichting uit naar het nieuwe jaar, de deadline was 22 november (tekst, Engels)
* In Queensland (Austr) moeten alle medewerkers van scholen en kindercentra volledig worden gevaccineerd. (tekst, foto's, Engels)
* Een goed bericht uit Engeland: geen vaccin-pasporten voor wil, nachtclub en grote publieke evenementen. Geen lockdowns meer in principe. (tekst, gesproken, Engels). Als dit geen loze kreten zijn, zou dit een ommekeer kunnen zijn. (hoopt mijn optimistisch brein -Ed-)
-woensdag:
* De tirannieke regering in Australië begint scheuren te vertonen, de keiharde lijn van leider Morrison wordt kwetsbaar (tekst, Engels). Ongetwijfeld onder invloed van de aanhoudende protesten en demonstraties. Voor wie het mooier vindt dan ik: 'I am Australian' tijdens de demonstratie in Sydney. (song, muziek)
* Kleding van ex-profs voor het regeringsbureau in Perth......allemaal goede en professionele mensen die hun baan moesten verlaten om in hun visie hun gezondheid te beschermen (foto's) 
* Omdat het een ware uitspraak is.........(Engels, tekst) 
* In Griekenland worden mensen boven 60 jaar verplicht zich te laten vaccineren, met een boete van 100 euro per maand als je het niet doet. (video, Engels) (M.i. behoorlijk ziek als je de hoeveelheid bijwerkingen en doden ziet, wat gebeurt er? -Ed-)
* De rechter blokkeert Biden's vaccin-mandaat voor federale aannemers (tekst. Engels)
* Leden van de Nationale Grade (VS) die vaccin weigeren kunnen een ban op trainingen en inhouden van salaris tegemoet zien (tekst, Engels).  (Leve de zeggenschap over ons eigen lichaam! -Ed-)
* De Penn State University gaat tegen de rechter in eisen dat werknemers gevaccineerd zijn, anders krijgen ze strafles en counseling (tekst, Engels). 
* Een betoog van Ursula van der Leyden over verplichte vaccinaties voor EU landen (video, Engels) 
(Persoonlijk begin ik me steeds meer af te vragen wie er nu echt ziek zijn. De mensen die Covid hebben, of de mensen die in alle toonaarden ontkennen dat dit virus helemaal niet zo fataal is en dat er zoveel doden en langdurig gehandicapten zijn door het vaccin. Persoonlijk vind ik die laatste groep zieker. En de 'agenda' wordt daarmee steeds duidelijker. Geleidelijk zullen we er allemaal aan moeten gaan geloven. Aan die Great Reset. Want hoe anders kun je deze kokervisie en het ontkennen van de realiteit duiden? -Ed-)
* Iemand die duidelijk maakt wat er echt gebeurt (video 1 min, Engels)
* Kinderen die niet gevaccineerd zijn worden bij gelegenheden verbannen in Victoria-Australië, zelfs de verslaggevers zien inconsequenties (video, 2 min, Engels
-vrijdag:
* Een vaccin-mandaat bij een mijnbouwgigant in Australië is afgewezen door een fair work commissie. Er is onvoldoende onderbouwing van de noodzaak. (tekst, Engels). Dit moet veel meer gebeuren! 
* De federale medische instituten als Medicaid en Medicare stellen de verplichting tot vaccinatie uit in de VS. Dat moeten ze wel om te kunnen blijven functioneren. (tekst, Engels) 
(Het zou toch iedereen moeten wakker schudden dat juist in de medische sector de weigering vaccins te nemen het grootst is! En dat daarmee de hele zorg op de tocht komt te staan. De zorg die juist nodig is om de bijwerkingen van de vaccins te behandelen? -Ed-) 
-zondag
* Het hof wat de rechtszaken kreeg toegewezen in de VS blokkeert acties van Biden om ze te verplaatsen of de stop op mandaten op te heffen (tekst, Engels)
* Gezondheidszorg in Florida eist geen vaccins meer omdat de federale overheid door de rechters wordt gehinderd. Prima! (tekst, Engels)

 

 Maatregelen:

* In Australië worden maatregelen tot maart verlengd. Vrouw vertelt presentator dat haar schoonmoeder overleed door de lockdown: "Het gaat helemaal niet om het virus, dat heeft een sterftecijfer gelijk aan een stevige griep. Het zijn de maatregelen die doden". (video, Engels, 3 min, via telegram)
* Ook President Biden gebruikt de variant om maatregelen te verlengen, met nam de mondkapjes in vliegtuigen. Daarnaast ook strenger testen voor reizigers. (tekst, Engels)
* Sayer Ji van Greenmedinfo heeft zo'n 400 studies onder elkaar gezet om het falen van impulsieve Covid maatregelen te laten zien. (tekst, Engels)
* Video die dingen mooi verwoord (tekst, NL)
* Twitter account wordt gesloten omdat de papieren die Pfizer moest overhandigen van de rechter getoond worden. De waarheid mag dus echt niet bekend worden! (tekstje, Engels)
(En mensen die niet verder dan mainstream kijken, krijgen die dus ook niet te horen en zien op deze manier -Ed-)
* Duitsland kondigt een nationale lockdown af voor ongevaccineerden. (tekst, Engels). De waanzin komt steeds dichterbij......
* Een mooi stukje waarin Jeroen Pauw de vinger op een zere plek legt, maar 'men' probeert de aandacht weer te verleggen. (NL, 2 min video)
* In Nevada gaan werknemers boetes betalen voor niet gevaccineerd zijn. (Ook Griekenland overweegt al zoiets) (tekst, Engels)
(Ook dit slaat alle logica. Maar: als onderdeel van de Great Reset klopt het natuurlijk wel: we zullen totaal ondergeschikt zijn en al onze bezittingen kwijtraken -Ed-)
* Interview met arts die geschorst is omdat hij vaccin weigert over de ontslaggolf die veel mensen zonder arts brengt, en het grotere plan wat daarachter moet zitten (Engels, video, 30 min)
* Video van de Stew Peters Show over de Duitse klokkenluider arts Andreas Noack, die door zijn openbaring van grafeen in het vaccin volgens zijn vrouw vermoord is. En er zijn er meer die onder rare omstandigheden zijn overleden. (video, 7 min, Engels)
* Dit soort idiotie krijg je in deze gepolariseerde wereld: mensen die verstand van zaken hebben en zich uitspreken, zijn anti-vaxxers?...........(tekstje, Engels)

 

Immuniteit, het immuunsysteem

-maandag:
*Jeremy Hammond: Fact Checking the 'Fact Checkers' (tekst, Engels) - de fact checkers vertellen ons dat we de hele wetenschap moeten vergeten en beweringen van instanties gewoon moeten geloven. Iets dergelijks doen de Nederlandse fact checkers. Zoals altijd een degelijk stuk voorzien van vele verwijzingen/links
-dinsdag:
* Hartcoherentietraining laat zien dat er een gunstiger verloop van Covid is bij patiënten boven de 70 jaar. Je kunt je HRV (hartritmevariabiliteit) verhogen door o.a. een gezonde levensstijl, genoeg bewegen en door het gericht oefenen met hartcoherentie-technieken. (tekst, Engels). Hier een NL video om de techniek te leren. Hier een korte Engelstalig video over de relatie tussen Hart en Hersenen (4 min)
-zaterdag
* Artikel wat de relatie tussen vitamine D spiegel en kans op sterven door Covid laat zien; er is een directe relatie. (tekst, Engels)

 

Ivermetcine en Hydroxychloroquine
(in NL verboden te geven, maar wereldwijd zeer effectief; HCQ werd al 65 jaar gebruikt, nu is het ineens 'giftig', Ivermetcine maakte een eind aan de Covid-ellende in Japan en in India, maar hier mag het niet; het heeft waarschijnlijk meer te maken met het feit dat het BigFarma niets oplevert)

-donderdag:
* Man op sterven herstelt nadat rechter (VS) ziekenhuis verplicht Ivermetcine te geven (tekst, Engels)

 


'The Great Reset' , of 'Build Back Better'
(Of het wel of niet waar is: The `Great Reset zou alles te maken hebben met dit Covid gebeuren en de manier waarop we niet juist worden geïnformeerd. Dit alles zou toewerken naar een maatschappij waarin we niets meer bezitten, allemaal gelijk zijn, en 24/7 digitaal worden gecontroleerd. de complete macht ligt bij een klein groepje elite. Omdat de connectie met Covid er is, geef af en toe ook links met betrekking tot dit fenomeen)

-maandag:
* Robert F Kennedy Jr. spreekt in Milaan: Onder het globale kapitalisme zijn er slechts twee klassen: de elite en alle anderen. (tekst, Engels)
-vrijdag
* Mooie maar ook afschuwelijke documentaire getiteld "This Pivotal Moment' (Dit is het cruciale moment). Het laat zien wat er nu gebeurt, met NL ondertiteling.
(We leefden in een vrije, fantastische wereld zonder dat we dat echt op die manier waardeerden, we kenden niet anders. Dat is in korte tijd compleet aan het omslaan zonder dat velen dat door hebben omdat ze afgeleid worden door misinformatie, door angstcreatie, door klimaatverhalen, door allerlei wereldwijde regels, reisbeperkingen, en allebei andere dreigingen die maken dat we blij zijn als er even rust is, terwijl ons complete leven overhoop wordt gehaald. Complotdenken? Alle keren dat ik twijfelde of ik niet te somber of complotterig dacht, was het nog erger. Nee, dit is wat er gebeurt. Slapen we door en doen we net alsof het niet gebeurt? Of worden we wakker en komen we op voor onze vrijheid? In een eerlijke oorlog weten wie de vijand is en kunnen we die aanpakken, nu kan dit allemaal door de digitale maatschappij en door het verraad van de media en de overheid. Terwijl velen denken dat de QR-code, de vaccinpaspoorten, vrijheid geven, pakken die juist onze vrijheid af - en als we niet oppassen krijgen we die nooit meer terug! Mocht je denken dat ik overdrijf, neem jezelf niets kwalijk als je er straks achter komt dat je het hebt laten gebeuren! Het is zoals het is -Ed-). 

 

Acties:

 * Een heel hartverwarmende reactie uit Finland als reactie op de SOS uit Australië. (video, 3 min)
* Mars van de menselijke verbinding: Zaterdag 4 december 2021 Utrecht (tekst, NL). Na 2 gecancelde nu in Utrecht, rekening houdend met de 1,5 meter. De route is inmiddels bekend en zie je hier. De nieuwste poster. Veel partijen zijn met elkaar in overleg om weer massaal op een goede manier te demonstreren. 
* Beelden uit Oostenrijk (6 videootjes, alleen via telegram te zien denk ik), deze uit Linz
* Best imponerend beeld van alle beschreven uniformen van mijnwerkers, politie, brandweer, reddingsbrigades, verpleging, leraren en anderen die hun baan verloren voor het regeringsbureau in Perth. (video, 10 min)
" Congreslid VS introduceert wet die bepaalt dat Pfizer de gegevens in 100 dagen bekend moet maken in plaats van na 55 jaar (tekst, Engels)
* Canadese politieman die zijn gedachten verwoord op het moment dat het kiezen nadert: baan of vaccin? (video, Engels, 10 min, alleen telegram)
* Utrecht vandaag, zaterdag (video 1 min,NL), foto idem. Wat opvalt is dat het in de media behoorlijk genegeerd wordt......
* Net als deze uitingen van onvrede (video 2 min) en deze uit Australië (5 korte video's, 'telegram')
* Actievoerders in Luxemburg dringen een kerstmarkt binnen die alleen toegankelijk was met QR-code (video, ruim 1 min)
* Brussel: brandweerlieden en 'de zorg' (video 25 sec)
* Wil je het nog duidelijker? Van een Duitse Europarlementariër: "het wel zijn van de mensheid was altijd het alibi van tirannen", en "het gaat niet om het breken van de 4e golf, het gaat om het breken van mensen". (video, Engels, Duist ondertiteld)

 

Quotes:   (omdat die vaak aan het denken zetten)

* Russel Means, Amerikaanse Indianen Beweging (tekst, Engels). We zien wat er in China gebeurt met de Falung Gong aanhangers, die een te sterke energetische energie kregen. Dat wordt als een groot gevaar gezien. 
* Aleksandr Solzhenitsyn (Engels). Toen hij de uitspraak deed was er nog geen Covid, maar sommige dingen zijn van alle tijden......
* Hippocrates (Engels) mag natuurlijk niet ontbreken.
* mooie quote over het veranderen van de focus. (m.i. de enige manier om hieruit te komen -Ed-)
* De relatie tussen farma - angst - ziekte - en farma........(Engels)
* Stom zijn is de waarheid weten maar toch de leugens geloven......

 

Vrije downloads:   (soms nuttige dingen)

* Boeken van Kelly Brogan MD (psychiater, en vrouw van Sayer Ji)(Engels). Ik heb een aantal van haar boeken gelezen, en ik vond ze erg inspirerend
(Kelly behoort tot het kamp van de critici, en ontving deze mail om haar te 'bekeren' - Engels). En inderdaad, lachen heelt.......

 

Mooi:

* Het hartritme van oudere koppels synchroniseert als ze dicht bij elkaar zijn. (tekst, Engels). Gevoelsmatig niet echt verbazend, maar leuk dat het wetenschappelijk is vastgesteld. 
* Het slaat nergens op dat ik deze link post: een rendier wat zich uit nieuwsgierigheid begeeft temidden van voetballende kinderen. (Engels) - het is puur mijn herinnering aan een nieuwsgierig rendier in Zweden toen we daar in de zomer op een skipiste liepen. 
* De gezondheidsvoordelen van dankbaar zijn (Engels, tekst)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn