Eerder vertelde ik al eens dat mijn moeder een aantal gevleugelde uitspraken had. Waarvan een er was. “Niemand is meer of minder dan jij”.

In mijn kinderlijke onschuld draaide ik dat om: “Ik ben niet meer of minder dan een ander”. En haalde dus vanaf dat moment gemiddelde cijfers, omdat lagere en hogere niet in dat plaatje pasten. Pas veel later begreep ik hoe dat zat en kwam.

Maar een andere uitspraak was: “Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel”………

Ik heb altijd geloofd in die uitspraak. Immers, dat wat ‘bepaalde’, dat wat ‘regelde’, dat moest toch overwegend goed zijn?
Pas nu, nu de hele wereld gestoord lijkt te zijn, bekruipt me de twijfel wel eens. Is dat zo, of wordt dat negatief beïnvloed door alle censuur en afspraken om hetzelfde verhaal te vertellen? Gaat deze uitspraak nu niet meer op, in 'onze' wereld, die van de technocratie? 

Als een (ex)protestzanger als Neil Young zich zo afzet tegen de waarheid gesproken door Robert Mallone bij Joe Rogan op Spotify (podcast), dan heeft de leugen zich behoorlijk vastgebeten. In elk geval in de bejaarde hoofden van Neil en ook Joni Mitchel.

Maar laat ik eens naar de afgelopen week kijken. Ik had geen links online gezet, maar ze wel voor mezelf gemaakt. Ik pik er een paar dingen uit rond dit thema ‘leugens’ en ‘misinformatie’:

Het blijkt – zelfs via rechtszaken – dat fact-checkers vooral worden gebruikt om het publiek in verwarring te brengen, terwijl ze vooral een mening (en niet een feit) verkondigen. Het heeft dus helemaal niets met feiten checken te maken (ook niet op NU.nl), maar met het verkondigen van een mening en op een valse manier doen alsof de onderzochte mening onjuist is. Misleiding en leugens dus. 

Vorige week was er een demonstratie in Brussel, die heel vreedzaam verliep. Op de live-beelden was te zien dat het zeer, zeer druk was. Hoeveel mensen er precies waren zullen we nooit weten. Zo liepen de meningen uiteen van tientallen duizenden tot 500.000. Hoe dan ook, druk en mensen uit vele landen die gemeenschappelijk en in goede harmonie lieten blijken dat ze alle onzinnige regels, verplichtingen en leugens zat waren. Toch stond er in de Nederlandse media alleen dat er tienduizenden waren en dat het (weer) uit de hand was gelopen. Dat kwam omdat een stel (al dan niet betaalde Antifa-) relschoppers (en/of romeo's) aan het eind van de demonstratie toen de speeches begonnen rotzooi ging schoppen. Het had niets met de echte demonstranten te maken. Waarom klopte het verhaal in de media niet? En waarom post viroloog Marion Koopmans (OMT-lid nota bene) zulke boodschappen? Laat ze zich beperkten tot advies. En met deze post van de RIVM baas in België heeft het er toch al alle schijn van dat virologen denken dat ze God zijn.....
Overigens laat deze tekening mooi de focus van de media zien....

Tussen alle verhalen over de enorme druk op de zorg, wat allemaal op Covid wordt geschoven, komen af en toe verhalen naar boven die een ander licht werpen. Zoals van deze ambulancemedewerker. Of deze zorgmedewerkster Sandra. Vergeet niet dat iedereen die z'n (kritische) mond opendoet riskeert z'n baan of zelfs z'n licentie kwijt te raken! Daarom komt dit soort informatie maar mondjesmaat. Het geweten moet al zo aan mensen knagen......hier nog een zorgverleenster. En een verpleegkundige van een longziektenafdeling, die vertelt dat juist de behandeling veel meer doden opleverde. En zorgmedewerkster Anja.....

En de adviezen van het RIVM en het OMT, waarvan inmiddels duidelijk moge zijn dat er niets van klopt, liggen ook behoorlijk onder vuur. Iemand die zich in die strijd begint te mengen is Monica Keijzer, die werd ontslagen omdat ze de maatregelen niet met haar geweten kon rijmen en zelfs de politiek de rug toekeerde. Alleen al daarom een vrouw naar mijn hart. Zij haalt uit naar het RIVM. Een professor van het VUMC (nota bene hoogleraar intensivecaregeneskunde) meent dat het OMT-advies te weinig wetenschappelijk onderbouwd is, een nette manier om te zeggen dat het uit de duim komt. Apothekers richten zich tegen het kindervaccin tegen corona. Zelfs fractievoorzitter Van der Staaij van de SGP wil van de regels af. Komisch is de opmerking van Caroline van der Plas over de hygiene met de 'rondslingerende' mondkapjes in de kamer. Het toont betrekkelijkheid. Uit een grote data-analyse blijkt dat lockdowns niets positiefs opleveren, maar wel grote schade toebrengen. 

Ook Maurice de Hond laat zich in steeds fellere bewoordingen uit over de onkunde en leugenachtigheid van OMT/RIVM. Hier bijvoorbeeld. Even was er hoop dat Ernst Kuipers een frisse wind zou zijn, maar als je dat hoopt en het blijkt niet zo te zijn, lijkt die wind nog ijziger dan de vorige...... Ook Professor Ronald Meester hekelt de cijfers en beweringen van Kuipers en heeft het over een 'grote dikke duim'. Dit onderzoek laat zien dat het effect van alle maatregelen ongeveer 0,2% is, oftewel niets. Nog eens Monica Keijzer: 'Als je een virus wil kapot hameren, maak je veel dierbaars kapot'. Nu ziekenhuizen moeten noteren wie er DOOR en wie er MET corona ligt, liggen er ineens veel meer mensen MET i.p.v. DOOR corona in het ziekenhuis dan het RIVM eerder toegaf. Ook zoiets is de ziekenhuispiek die het RIVM zou verwachten in maart. Waar komt dat vandaan? Was die duim nog niet leeg? Maurice noemt ons Nederland inmiddels het 'Theater van de LACH'. Hier nog een van Maurice, voor wie mocht denken dat de media objectief en te goeder trouw zijn.  

Dit weekend kwam een konvooi met truckers en pick ups en campers en personenauto's aan in Ottawa. Daarover was ook weinig in de media te vinden de afgelopen periode. Vele kilometers vrachtwagens vanuit heel Canada en toegewuifd en toegezwaaid langs de hele weg door landgenoten. Zelfs uit Amerika sloten truckers zich aan. Een waar spektakel en alleen al ernaar kijken gaf een warm en ontroerend gevoel. Zoveel mensen samen voor één doel: weg met die vaccinatieverplichtingen. De premier trok zich heldhaftig terug met de smoes dat een kind positief was en vluchtte naar elders. In onze media wordt gesproken over 2700 wagens. Ik zag zelfs ergens een berekening dat het er niet zoveel kunnen zijn omdat de meeste chauffeurs gevaccineerd zijn en zich aan de regels houden. Vergeten wordt dat hun 'vinkje' bij de volgende booster niet meer geldig is, en zij het ook zat zijn. Onzinnig argument dus om tot die berekening te komen, maar wel weer typisch een voorbeeld van hoe de media polariseren en liegen. Deze politieagente spreekt haar steun uit. En dit is een reactie richting de NOS.

In Nederland werd na deze actie van truckers ook bedacht dat wij dat kunnen - zoals overigens in grote delen van de wereld (vrijwel alle Europese landen en Australië) - en afgelopen zondag was er een spontaan oefenrondje in vrijwel alle provincies. Hier Friesland. Met uiteraard geringe tot geen aandacht in de media. Behalve een ongeluk wat zou zijn gekomen door 'te langzaam rijdende vrachtwagens door een demonstratie'. Deze beelden laten zien wat een onzin dat is. Weer een leugen. 

Intussen weten we dat we zijn voorgelogen over de effecten van het vaccin (op dit moment blijken mensen sneller corona op te lopen als ze zijn gevaccineerd dan niet gevaccineerden en sterven er veel meer mensen die gevaccineerd zijn), over de overdraaglbaarheid van het virus als we gevaccineerd zijn, over de veiligheid ervan (krankzinnig veel doden en gehandicapten), over het nut van de QR-code, over het nut van lockdowns, over onze verkregen vrijheid, etc. En we weten dat door die lockdowns en de steunmaatregelen de middenstand en horeca tot hun nek in de strop zitten, terwijl al die bedragen door 'ons' betaald worden. Inmiddels zo'n 6000 euro per persoon. Dat moet ergens bij ons vandaan gehaald gaan worden de komende jaren. 

Kortom, leugen op leugen wordt gestapeld door dit kabinet en elke persconferentie komen er wat leugens bij. Maar het grootste deel van het land heeft dat nog steeds niet door en denkt dat dit alles nodig is. Het merendeel doet braaf wat er gezegd wordt, alsof we allemaal zaagsel in ons hoofd hebben. Het meest typerend vind ik dat nog steeds met de mondkapjes. Nog nooit is aangetoond dat het echt nuttig is, maar we lopen er nog steeds mee door de winkels. Ik ben benieuwd of dat met een verplichte feestneus ook was gelukt. Ik denk bijna van wel. 

Dus mam, ik weet niet of de leugen wel achterhaald wordt. In elk geval is het zo dat niet iedereen dat weet. Nog heel veel mensen denken dat er echt nog een pandemie is en dat het allemaal heel erg is, dat we heeeel voorzichtig moeten zijn, etc. Dat is ons immers verteld door onze overheid, en die moeten we vertrouwen......en door alle angst kan de meerderheid niet meer echt nadenken.......angst veroorzaakt door diezelfde overheid........

Ik eindig met een paar losse links die ik uit de vele genoteerde links haal van afgelopen week:

- Een interessant interview met Mattias Desmet over massavorming. Overigens heeft de Associated Pers daar een aanval op geopend, ze hebben achterlopende psychologen gevonden die nog nooit van die term hadden gehoord en die mening uitgebreid in de media laten rondzingen.........alsof Mattias een complotdenker is......maar het artikel van Maurice de Hond daarover maakt daar gehakt van. 
- De FIFA heeft inmiddels 400 voetballers geregistreerd met 'plotselinge dood' na de vaccins........
- Het verplichte vaccineren voor de zorg in Engeland is ingetrokken na de enorme demonstraties van afgelopen weekend 
- Boris Johnson vertelt wat ons te wachten staat aan digitale controle en koppelingen. Het lijkt alsof alle regels worden losgelaten, maar dit wordt dus wel doorgezet. 
- En ook hier zien we dat de digitalisering belangrijker is dan de zorg......
- Uit uitgelekt data van het militaire medische kamp in de VS blijkt hoe extreem allerlei ziekten na de vaccinaties omhoog vliegen in voorkomen! Ik zou zeggen: denk na voor je
  je opnieuw laat prikken. De onvruchtbaarheid bij zowel mannen als vrouwen zou ook zo'n factor 4-5 zijn toegenomen. Het is niet niks. Het is zeer verontrustend! 
- Het logboek van een Australische ambulance 6 dagen na het begin van de kindervaccinaties.....
- Grapperhaus en De Jonge krijgen prijs voor 'grootste privacy-schender'
- Verhalen van begrafenisondernemer die nog nooit zoveel (slag)aders zag gevuld met rubberachtig materiaal en nog nooit zoveel jonge doden door trombose
- Advocaat Reiner Füllmich denkt nog steeds dat wij als volk een eind aan al deze misstanden gaan maken.....via een Neurenberg tribunaal 2.0
- Britse parlementsleden starten onderzoek naar totalitaire en onethische praktijken na kritiek van psychologen....
- Een brief aan alle politiemensen over de strafnaarheid van diverse verplichtingen.....
- Dr. Ron Marble: mRNA vaccins zijn giftig en moeten verbannen worden; de uitvoerders moeten voor het gerecht komen.....
- De kans om Covid te krijgen zou voor gevaccineerden 27x zo groot zijn. (laten we vooral doorgaan met de QR-code.....)
- Zuid-Afrikaanse arts die direct al aangaf dat Omicron mild was, werd door Europese politici onder druk gezet te zeggen dat het ernstig was.....
- Turncoach, die overlijdt na vaccins, wordt als antivaxxec neergezet door media omdat hij ze tegen zijn zin nam. 

Er was nog veel meer, maar terugkomend op de beginvraag: hiervan vinden we niet of nauwelijks iets in de media, waardoor die leugenachtige sprookjes over de effectiviteit en veiligheid van de vaccins, over de noodzaak, over de QR-code, over de testen, gewoon door kunnen gaan. En iedereen die niet verder kijkt en luistert dan mainstream blijft in het sprookje geloven........

We gaan het dus zien of de waarheid op tijd achterhaald wordt...........en door hoeveel mensen..........als het maar de kritische massa is...........

En dan hopen dat het grootste deel van de opgelopen schade te herstellen is, en dat valt te betwijfelen. 
En ook hopen dat de volgende stappen in de agenda van het WEF (Great Reset) vooral in de agenda blijven en onuitgevoerd blijven.......
En bedenk dat iedereen zijn eigen waarheid heeft, en ik ben bang dat die van de overheid en media een andere is dan de 'echte'.......(als die bestaat). 

Voor nu wens ik iedereen een fijne en goede week! Maak plezier, geniet je leven

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn