Ik was even een weekje eruit. Zal proberen het aantal links te beperken, maar dat is best lastig. Er zijn zoveel goede of fraaie of rake links....

 

1. Goede suggestie van OLVG baas Maurice van den Bosch

2. Zoals gebruikelijk is de NOS niet in staat te tellen.......

3. Vraag over onderscheid gevaccineerden en ongevaccineerden.......

4. Het bewijs van de onzinnige voorspel-kracht van het RIVM. Nog nooit geziene top aan ziekenhuisopnames en IC-opnames op 1 februari.....en niets is minder waar, wel 212 mensen op de IC in plaats van 8000. Hoeveel procent is dat mis? Maar daarvoor dus wel de maatregelen...... Hier een opmerking daarover

5. De bevindingen van nano-technologie in de vaccins wordt aan een gezondheids-comité overhandigd

6. We schijnen echt niets te leren van dit debacle met corona-'vaccins' en de vele duizenden heftige bijwerkingen en zelfs doden met het HPV vaccin voor meisjes - met nog lopende rechtszaken in Amerika vanwege de letsels - en gaan nu gewoon ook jongetjes vaccineren met het 'baarmoederhalskankervaccin' om zogenaamd iets zeldzaams te voorkomen. 

7. Dit beeld laat wellicht zien waarom Neil Young zo'n ophef maakt over wat er is gezegd op Spotify over de 'vaccins'. Er is een link met een van de grootste aandeelhouders ter wereld, die mogelijk achter deze hele hype in de wereld zit. (het verhaal van WEF/Great Reset/digitale controle/alle macht straks bij de grootste aandeelhouders die in  feite alles bezitten op de wereld)

8. I am not misinformation (ik ben geen misinformatie), film over de bijwerkingen van de 'vaccins'. 

9. Zelfs Belgische virologen pleiten voor afschaffing van de corornapas - ethisch niet te verdedigen, wetenschappelijk al helemaal niet.....

10. Mooi kort filmpje vanuit Canada. Hartverwarmend. Net zoals dit filmpje

11. Meer jonge kinderen MET corona in het ziekenhuis, maar niet vooral DOOR corona! 

12. Nauwelijks bijwerkingen bij kinderen

13. 27 doden in Australië, met specificering..... Natuurlijk doen ook die mensen er toe, maar waarom al die drukte? 

14. Je bent oude vrouw, 'weet' dat het niet klopt, woont in Oostenrijk en wil je laten horen. Dan overkomt je dit dus in Wenen. Hoeveel mensen had ze vermoord?  Misschien niet een belangrijke link - of juist wel - maar wel een die laat zien hoe we met elkaar omgaan in deze mooie maar ook heel zieke wereld. 

15. Bijna eng als de mainstream media nu ook gaan zeggen dat de QR code weg moet.....zeker als de krant dat zelf zegt, en niet alleen een columnist. 

16. Marion Koopmans objectief, onafhankelijk, eerlijk? Nee dus, maar dat wisten we al....

17. De RIVM-modelleur van Denemarken is onafhankelijk van de politiek (anders dan in NL, GB en US), en kan dus onbeïnvloed eerlijke info verstrekken en zo adviseren te stoppen met de maatregelen in Denemarken. OMT en RIVM kunnen hier veel van leren. (Het interview is NL te ondertitelen). 

18. "Trudeau verdeelde ons in 2 jaar, de truckers verenigden ons in 2 dagen"…..

19. Van Meijeren (FvD) zet alle feiten op een rijtje...... hoe leugen na leugen is verkondigd en belofte na belofte is geschonden

20. Patholoog Cole waarschuwt voor de gevaren van de vaccins: o.a. veel meer kankers en auto-immuunziekten, niet nieuw maar toch....het kan niet vaak genoeg gezegd worden, een gewaarschuwd mens telt voor twee.....

21. In West-Australië mogen ouders niet meer bij hun zieke kind in het ziekenhuis komen als ze niet zijn gevaccineerd. Oftewel hoe maak je kinderen nog zieker? Wat misschien nog erger is, is dat de media dat toejuichen

22. Mirjam Bikker en Jesse Klaver laten niet alleen merken dat ze tegen 2G zijn, maar ook dat het kabinet rare acties in huis had/heeft om 2G erdoor te willen drijven. Nogmaals een teken dat het niet om de gezondheid maar om oneigenlijke controle over het volk gaat. 

23. Hier moet je niet naar kijken, maar Italiaanse leraar die zichzelf in brand stak, is overleden. Er zullen er ongetwijfeld velen volgen die op de een of andere manier hun leven beëindigen. Mensen worden radeloos gemaakt met al die onzinnige regels. 

24. Mooie video over 'onderhandeling' tussen politie en truckers, waarbij ze elkaar proberen te overtuigen. De truckers houden grenzen tussen de VS en Canada geblokkeerd om druk uit te oefenen op de regering Trudeau, en tot nu toe willen firma's niet helpen de blokkades op te heffen. 

25. Deze arts legt uit hoe rapporten over vaccinatieschade niet door de Canadese overheid worden geaccepteerd. Ze worden terzijde geschoven als 'toeval'. (Het RIVM doet al tientallen jaren hetzelfde met vaccinatieschade door de kinderprikken, en het zal niet anders zijn met de vaccinatieschade door deze 'vaccins', anders stort hun fantasiewereld in en zijn de financiële gevolgen immens)

26. Deze politica laat zien hoe het gesjoemel met cijfers door RIVM/OMT maakt dat politici niet durven te kiezen. 'Spannend' is een emotie, geen feit.
(Hoe sympathiek het ook mag klinken, het houdt ons gegijzeld in maatregelen. Politici horen op feiten gebaseerd te kiezen, maar in Denemarken staan de statistici los van de politiek, hier is alles met elkaar verweven. Zoals de Zuid-Afrikaanse arts moest zeggen dat Omicron ernstig was, onder druk van Europese politici, zo vertelt het RIVM ook wat het kabinet wil horen. Dat heeft Van Dissel ook toegegeven. Tijd voor loskoppeling van politiek en wetenschap, en tijd voor objectieve goede statistici in plaats van die van het RIVM).

27. Dingen kunnen een QR-code hebben, mensen niet.....

28. Van alle 631 IC opnames in Duitsland kwam maar 7% (44 patiënten) door Omicron (de rest was delta-nasleep)

29. Of je wel of niet iets hebt met de FvD maakt niet uit, maar de vragen die ze de overheid hebben gesteld zijn interessant. (de antwoorden - als die ooit komen - wellicht nog meer).

30. Een mooi verhaal van prof. Cees Hamelink over de post-corona samenleving (als die al bestaat) en de naderende technologische 'oplossingen'. Een waarschuwing....... 

31. Hartziekten (vooral door de vaccins) zouden wel eens tot 62 miljoen doden in 2022 kunnen leiden.....volgens deze berekening, of is dat weer complotdenken (wat weer uitkomt)?

32. Het effect van de vaccins zou nu in Canada rond de -425% zijn, oftewel de vaccins maken je vele malen vatbaarder en kwetsbaarder. Zodat je er weer een nodig hebt om je weer kort te beschermen. Afhankelijkheid dus. Precies wat BigPharma wil. 

33. Weer een 21 jarige voetballer die plots dood is door een infarct op het veld.....

34. 10% toename van kankerdiagnoses in 2021. Wordt nu genoemd ivm 'wereldkankerdag'. Kunnen deels uitgestelde diagnoses uit 2020 zijn, maar er wordt niet gesproken over het feit dat experts al vanaf het begin hebben gewaarschuwd voor de toename aan kanker door de mRNA vaccins. Een pathologen hebben al aangegeven dat ze veel meer kankers zien. Denk na! Blijf niet met elke booster die kans vergroten!  

35. Zelfs Israël, met de meeste regels en beperkingen, de meeste prikken en de snelste IC-stijgingen laat de corona-pas (Greenpass;QR-code, CTB) nu vallen. Dus waar is NL mee bezig?

36. Kinderen van 10-14 hebben volgens een Brits overheidsapport na de tweede prik tot 52x zoveel kans te overlijden als wanneer ze niet geprikt waren! (Dus welke gestoorde adviseert kinderen te prikken?)

37. Documentaire van politicus Gideon van Meijeren en journaliste Sietske Bergsma over de misstanden in NL bij het prikken van kinderen.....

38. VN rapporteur Nils Melzer vindt dat er door de NL p[olitie teveel geweld wordt gebruikt (disproportioneel), net als in Duitsland en Aistralië. 

39. Deze Duitse site houdt plotse overlijdens bij ...........

40. Opnieuw bevestiging: 47 studies bevestigen ineffectiviteit van maskers en 32 bevestigen zelfs de kwalijke effecten ervan. Tijd om te stoppen ermee. 

41. Een brede coalitie tegen het corona toegangsbewijs (QR-code, CTB, Greenpass, coronapas, etc.). Hier kun je je aansluiten, ondertekenen.....

42. Het geld wat voor de truckers was verzameld - rond 10 miljoen - is door GoFundMe 'gestolen'. Omdat ze de actie zien als een 'bezetting', schenken ze het aan een goed doel. De truckers krijgen het dus niet. (m.i. is dat gewoon diefstal; ik zal nooit meer iets via GoFundMe doen!). Nu wordt opnieuw ingezameld  via gicesendgo.com, maar het andere geld is weg.
EpochTimes
(P
S: onder invloed van de publieke opinie lijkt her erop dat GoFundMe het geld wellicht terug zal storten op de rekeningen van de gevers)

43. Dit heet geneeskunde, dit heet kinderarts, hoe was de eed ook alweer? (OMT-lid ook, dat zegt helaas al heel veel)

44. Net als GoFundMe, kiest ook Spotify de kant van de heersende elite, ondanks alle leugens. Daarom hebben ze meer dan 70 episodes van Joe Rogan verwijderd, omdat hij belangrijke wetenschappers en meningen van beide kanten laat horen, en dat mag dus niet. 

45. Dit tekent het rare beeld van vandaag: zogenaamde vaccins die honderdduizenden doden veroorzaken, onnodig ook veel te veel jonge mensen en op termijn waarschijnlijk vele miljoenen, maar mensen staan te popelen om ze te halen......kan alleen begrepen worden als j het bedrog doorziet

46. In het verlengde hiervan gaf Jeremy Hammond een interview over waarom publieke gezondheidszorg en de overheid gescheiden moeten worden. Het kan niet zo zijn dat de overheid bepaalt wat artsen moeten doen. 

47. Ik laat het commentaar voor wat het is, maar je zou dit als premier niet moeten doen nadat je al 2 jaar je volk inperkt op alle gebieden. Ik kan nu niet tennissen vanwege de (nu) belachelijke regels, maar de premier staat snotverkouden de pers te woord terwijl hij thuis hoort te zitten. Twee wetenschappelijk gefundeerde regels bij een epidemie: thuisblijven bij klachten en vaker je handen wassen…..wat begrijp onze premier niet? 

48. Mooi stuk met Maurice van den Bosch (OLVG Amsterdam); vragen stellen hoort bij wetenschap.

49. Konvooi in Friesland doet nog proefrondje, maar is duidelijk al talrijk. Volgende stappen zijn landelijk naar één stad, en daarna vanuit heel Europa naar Brussel........het konvooi van N-H was naar de door de mainstream media genegeerde demonstratie in Rotterdam.....

50. In Vlaanderen blijkt dat 87% van de Covid-opnames meervoudig (2-3x) gevaccineerd is......

51. In Rotterdam werd dus massaal gedemonstreerd tegen de corona-maatregelen, maar in de mainstream media is het nauwelijks vermeld. De media geven niet meer om nieuws, maar willen ons nog steeds een 'verhaal' opdringen. Als we weten hoe betrouwbaar de media zijn, waarom maken we er dan nog zoveel gebruik van? 

52. Maurice blijft zich verbazen en boos maken om het OMT en de RIVM. Ze deugen wetenschappelijk niet en menselijkerwijs gesproken niet. Ze bedenken keer op keer manieren om ons 'gevangen' te houden en maatregelen op te dringen. OMT was ook nooit bedoeld voor langer dan het begin van een pandemie! Ze maken zichzelf belangrijker dan ze horen te zijn. Net als het RIVM. Rutte legt de verantwoording bij OMT/RIVM en zij leggen die bij Rutte.......ze zetten elkaar klem en wij zitten ertussen. 

53. De Britse cijfers in een video, of 'hoe gevaccineerden steeds kwetsbaarder worden......

54. Het Neurenberg proces 2.0 is begonnen. De Amerikaans Duitse advocaat Reiner Fuellmich is begonnen met het proces tegen de daders van de misdaden tegen de menselijkheid van de afgelopen 2 jaar. Wat je er ook van vindt, bedenk dat alle punten van de Code van Neurenberg zijn gebroken door de autoriteiten, adviserend artsen en farmaceutische industrie. Net als het grootste deel van de artsen hun eed hebben bezoedelt, al lijken ze dat zelf niet te beseffen. En dat is misschien nog wel het meest beangstigend.

55. Een nieuwe film laat zien dat de theorie dat bacteriën en virussen verantwoordelijk zijn voor ziekte er een kan zijn, maar dat de theorie dat alle facetten van het milieu van de persoon zelf en de omgeving ervoor ('het terrein') verantwoordelijk zijn wellicht logischer is. Dit kan een klap zijn voor de farmaceutische industrie die gedijt op de 'germ-theorie', maar kan ook een zegen zijn voor de gezondheid........

56. Mooie samenvatting van een inwoner in Canada over wat er gebeurt in het land; leg dat eens tegenover de verhalen in de media! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn