1. Marc Bonten, lid van het OMT, die zegt dat jongeren zich moeten laten boosteren als ze op vakantie willen terwijl de gezondheidsraad het medisch afwijst, verzwijgt zijn banden met BigPharma. Mensen met andere belangen dan onze gezondheid bepalen onze regels en daarmee onze gezondheid. 

2. Wat was de bedoeling van deze beelden

3. Een grote Israëlische studie toont opnieuw het belang aan van voldoende (extra) vitamine D in de strijd tegen Covid.

4. FDA en Pfizer krijgen van de rechter geen toestemming de vrijgave van de 400.000 pagina's over het vaccin en het onderzoek uit te stellen...... 

5. Professor Girbes zegt het juist: "Het inzetten van een coronapas om besmettingen te verminderen door op vaccinatie te selecteren, kan eenvoudig niet werken". Maar ja, hij is net als al die andere kritische deskundigen maar hoogleraar en geen minister, geen OMT/RIVM lid. Er wordt dus niet naar hem geluisterd. 

6. Als we de bar of het restaurant niet in kunnen is dit een geweldig alternatief!

7. Officiële data vanuit Canada lijken erop te wijzen dat veel gevaccineerden slechts weken verwijderd zijn van het ontwikkelen van aids. Is het toeval dat nu in Nederland een soort super-aids is gevonden? En dat er voor het eerst in 10 jaar meer hetero’s aids hebben?

8. Een overzicht van de verschillende medicamenten (en de kosten ervan) die gebruikt kunnen worden bij de behandeling van Covid. Ivermetcin en Hydrochloroquin mogen dus niet in Nederland. Terwijl ze beide werken en Ivermetcine zelfs preventief gegeven een 90% reductie van doden gaf. 

9. Wat er met GoFundMe gebeurt laat al een beetje het gevaar zien wanneer niet alleen het betalingsverkeer digitaal wordt, maar ook allerlei zaken digitaal gekoppeld worden. De politie van Ottawa zou bijvoorbeeld nu willen achterhalen wie gedoneerd hebben...... als de digitale ID controle doorzet, kun je zo mensen op alle mogelijke manieren straffen. Het is de vraag of we dat moeten willen. 

10. Deze grafiek van Sanquin laat het onmiskenbaar zien: 97% van de bevolking heeft antistoffen tegen corona. Wat is de noodzaak dan nog van de maatregelen? 

11. Dit soort uitspraken van zogenaamde experts zijn onbegrijpelijk! Eerlijke overheidsgegevens van o.a. Canada en Engeland laten zien dat de weerstand van gevaccineerden steeds slechter wordt, en balsemers vinden door de vaccins in meer dan 50% van de doden rare rubberachtige stolsels die ze voorheen niet zagen. Hoezo, er kan nog meer bij? 
Daarom een goed verhaal over hoe de vaccins het immuunsysteem onderdrukken/verslechteren....

12. De digitale ID wordt het einde van onze vrijheid. Ach we hebben al een voorproefje.....

13. Een van mijn levensregels. Maar dat geldt duidelijk niet voor iedereen.....

14. Hypocrisie ten top: "Zodra we van de coronapas af kunnen, willen we dat dolgraag". Was ie al ooit echt nodig en nuttig? Welk nut heeft ie met alles wat nu bekend is? Precies, alleen tweedeling en polarisatie. 

15. Onze democratie komt steeds meer in gevaar door alle regelgeving vanuit Europa. Ook die digitale ID komt vanuit Europa, al schijnt Mark Rutte er een groot pleitbezorger van te zijn. Daarom verdwijnt het CTB volgende week nog steeds niet als we de geruchten mogen geloven.
(Ik was nooit voorstander van een bindend of correctief referendum omdat ik dacht dat de gemiddelde burger niet slim genoeg was om de consequenties te begrijpen en zo regeren te moeilijk zou maken, maar nu er steeds ingrijpender zaken gebeuren zonder dat wij daar iets in te vertellen hebben, ben ik om. Dit soort kabinetten maken dat  correctieve referenda noodzakelijk zijn......en dat regeren dan moeilijker wordt is te danken aan dit soort beleid met volledige minachting voor de burgers).

16. Dit soort dubbele tongen, twee gezichten, of hoe het je ook wilt noemen zijn helaas kenmerkend voor de overheid. Ze willen iets doordrukken waarvoor geen goede argumenten zijn, maar ze willen het toch.....

17. Het is de vraag wat voor vuist Reiner Fuellmich kan maken met 'zijn' Neurenberg 2.0 ; maar intussen lijkt er sinds het begin van de vaccins wel een toename te zijn van 40% in sterfte

18. Blckbx wordt behoorlijk gedwarsboomd door de censuur van YouTube om hun onderwerp over vaccin-slachtoffers te promoten. 

19. Emotionele uitingen van een trucker na de confrontatie met een meisje van 4 jaar....... Misschien geen 'hot' item, maar wel een die laat zien waar het om gaat. Wij zijn mensen met behoefte aan contact, verbinding, en liefde. 

20. Arno Wellens over de digitale ID: 'Je schaft er de democratie mee af'. 

21. Een Spaans expert vertelt tegen de Senaat dat de 'vaccins' een wereldwijd experiment zijn die geen doden hebben voorkomen........

22. Deze partijen steunden niet een debat om de misstanden van de GGD met vaccinatie van kinderen te bespreken. 

23. De QR-code zal niet echt verdwijnen, omdat het een agenda is die wordt uitgevoerd.....

24. De huisartsenzorg wordt ook steeds commerciëler en komt daardoor in gevaar. Onpersoonlijker, minder betrokken en minder gericht op jouw gezondheid. 

25. 'Europa' gaat straks bepalen wat sociale media wel en niet mogen laten zien. Ook dat is een inperking van onze vrijheid, namelijk de vrijheid van meningsuiting. Van dictaturen vinden we dat 'normaal'.......

26. Bij herhaling dus geen verschil in besmettelijkheid tussen gevaccineerden en ongevaccineerden, noch in gevaar voor het doorgeven van infecties, noch in gevaar voor elkaar. Elke tweedeling op basis van vaccinatiestatus is dan ook gebaseerd op gebakken lucht en illegaal.

27. Weer een mooi kritisch stuk van Maurice, die kennelijk steeds minder begrip en waardering heeft voor de manier waarop het kabinet bestuurt: 'nep-stuurtjes', maar wel met heel veel schade.....
(Ik denk dat Maurice iedereen vertegenwoordigt die oplettend is en logisch nadenkt...)

28. Sinds de 'vaccins' zijn er idioot meer hartproblemen waaronder ook veel hartdoden. Om de aandacht af te leiden van de 'vaccins' worden allerlei oorzaken van hartfalen bedacht die voorheen geen rol speelden. Onder atleten inmiddels 387 doden en 624 hartstilstanden. Nogal spectaculair was het neergaan van Heather McDonald, een comédienne, die hier een schedelbreuk aan over hield, ze stond net op te scheppen over al haar prikken waar ze geen last van had.......

29. Verpleegkundige die zijn zorgen uitte, werd ontslagen door het ziekenhuis, maar ziekenhuis moet hem 74.000 euro betalen omdat hij grotendeels in zijn recht stond zich te uiten.

30. Maar deze vrouw laat weten dat er verschrikkelijke dingen gebeuren, maar dat er een groot gebrek is aan mensen die hun mond durven open te doen....er moeten meer klokkenluiders zijn!

31. Van deze uitspraak van de Nieuw-Zeelandse premier hoop je dan maar dat ze het niet echt letterlijk bedoelt. "De bijwerkingen van het vaccin laten zien dat het doet wat het moet doen."....?

32. Ambtenaren verzwegen bewust grondrechtschendingen....

33. Kinderen verdienen zorg op basis van feiten, niet op basis van politieke agenda's...

34. Enge ontwikkeling: eerst ben je andersdenkend, dan complotdenker, en nu al terrorist in de VS......dit is wel waar het langzaam overal naartoe gaat.....

35. Tja, dus toch gen-therapie. Als de halve wereld het ingespoten heeft gekregen geven we het wel toe. En weer hadden de 'complotdenkers' gelijk. 

36. Er is veel te doen over de relatie tussen Covidklachten en 5G. Dat was al in het begin (weer complot natuurlijk), maar de aanwijzingen groeien weer. Nog een stukje

37. Arbeiders binnen de farmaceutische industrie zijn niet blij met wat er gebeurt. Ze willen integer bezig zijn. 

38. Zelfs op Welt (mainstream media) wordt het ongeluk in Wuhan, Fauci en het gigantische toedekken besproken nu.
(Maar ach, intussen zijn de meeste dingen die ze wilden bereiken aan maatregelen) al door de strot geduwd, dus het maakt ook niet zoveel meer uit). 

39. Angst is precies waardoor de verborgen agenda's doorgevoerd konden worden. De Jonge leek al erg, maar Kuipers is zo mogelijk nog erger.

40. Konvooien: In heel Europa draaien de konvooien warm om zaterdag de weg op te gaan, desnoods voor langere tijd. Overheden hebben lak aan de bevolking en zadelen hen op met een Europese agenda waar ze geen enkele zeggenschap in hebben, zogenaamde Covidmaatregelen worden zonder wetenschappelijke basis voortgezet, vrijheden ontnomen, economie verwoest en het nageslacht opgezadeld met ziekte en gigantische schulden. De konvooien gaan daarom om veel meer dan alleen de Covidmaatregelen. Ze gaan om onze vrijheid op termijn. Ze gaan om onze toekomst. Ze kunnen ons letterlijk en figuurlijk bevrijden. We worden nu - en straks nog veel meer - als marionetten gebruikt door de overheid. Maar er is verzet van de overheden (of de heersende elite daarboven): Eerst werd in Brussel en later in heel België een konvooi verboden. Ook Parijs heeft het verboden. Rond Parijs staan al tanks.....(terwijl in Canada het leger weigerde zich tegen het volk te keren). 
Maar voor de gemiddelde media-volger is het lastig, want de sociale media halen alle van het net ongeacht het aantal volgers. 
De konvooien zijn echter strijdbaar, en verboden zullen alleen maar alles op de spits drijven......
Rest me te zeggen dat de intentie van de konvooien vanaf het begin liefdevol en vreedzaam is. Als er dus zaken uit de hand gaan lopen, komt dat niet door de mensen die nu voor ons de weg op gaan. 

41. Een duidelijke uitzending over waar al die onlogische maatregelen voor zijn, wat er achter zit. En een waarschuwing: zijn we wakker en houden we het tegen, of glibberen we erin mee?

42. En intussen hangen in Arnhem en Enschede al systemen waarmee met behulp van 5G mensen in de gaten worden gehouden. ('Tellen' noemen ze dat nu nog. Koppel de straks verplichte digitale ID eraan en .... zo glibberen we in de verborgen agenda's).

43. Maurice haalt het RIVM onderzoek waarop maatregelen gebaseerd worden volledig onderuit omdat er een grote fout wordt gemaakt, iet wat wel vaker gebeurt bij aannames die je goed uitkomen..... Hij zou studenten met zo'n scriptie terugsturen om het opnieuw te doen.....

44. En nog een interessant van Maurice over de cijfers, die veelzeggend zijn en steeds minder zeggen.......

45. Van Dissel hoeft de ziekenhuisdata waarachter hij de maatregelen verschuilt niet vrij te geven
(m.i. een schande, want als je zo regelmatig je volk voorliegt, beperkt en 'misbruikt', moet je dat verantwoorden met deugende cijfers)

46. Versoepeling? Als er geen maatregelen meer nodig zijn is het hypocriet om dingen die niet werken uit te ruilen voor andere dingen die niet werken en dat versoepeling te noemen. Dit is gewoon 'medische' tirannie en niets anders. Mensen beduvelen. Dit is een kind wat keurig op tijd komt zeggen dat hij/zij niet in de hoek hoeft te staan maar wel strafwerk krijgt. Het kind zou het waarschijnlijk niet accepteren, maar wij volwassen burgers.....

{Het is nu zondag, ik volg alles rond de konvooien, maar er zijn nu zoveel apps en berichten dat het me niet meer lukt om het bij te benen en op de site te zetten. Wereldwijd gebeuren er mooie dingen, zeker in Canada en Australië. En niet te vergeten op de grenzen tussen Canada en Amerika, van beide kanten...
In Frankrijk lijkt het af en toe wel oorlog, met volop tanks en traangas. In Wenen is het groots maar relatief rustig en vreedzaam. Van alle kanten in Europa lijkt men onderweg naar Brussel. 
In Nederland liep het niet zoals tevoren beweerd en gedacht. Dagen blijven staan werd 's middags al afdruipen omdat de politie met grote inzet ging optreden. De mensen die vandaag - zondag - naar het Malieveld wilden, mochten van de overheid op het parkeerterrein van ADO Den Haag bivakkeren en de nacht doorbrengen, en werden vervolgens ingesloten door de ME. De voertuigen zijn gevorderd tot 1600 uur zondagmiddag. Het mag geen gijzeling heten omdat ze lopend wel van het terrein af mogen, maar toch....Het klinkt als list en bedrog, datgene wat de overheid de hele tijd al doet. (Nooit gedacht dat ik zo over onze overheid zou spreken, en het doet me pijn het te moeten doen!)}

47. De instrumenten die ingezet moeten gaan worden vanuit Europa voor een pandemie. Zoals we weten is de definitie 'pandemie' zo verandert dat ongeveer alles een pandemie mag heten. En of iets waar is of niet, als de WHO het zegt is het waar. Deze 'griep' heeft nog steeds een A-status, van zeer dodelijk, waarom nog steeds alle maatregelen kunnen en er zo spastisch wordt gedaan. Op deze manier kun je continu beweren dat er een pandemie is, en dus allerlei maatregelen opleggen aan de bevolking. Deze 'instrumenten' gaan dat waarschijnlijk nog erger maken.

48. Tja, de gekte: schoolkinderen laten zich met alle nadelen die daaraan kunnen zitten voor nu en in de toekomst prikken om op schoolkamp mee te mogen, en mogen dan niet mee omdat ze positief testen......

49. Maurice ziet dat we nog doodsbang zijn..........en dat maakt de vicieuze cirkel die alles in stand houdt.....

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn