ener

Energie (5)

 

Vooraf was het niet de bedoeling om een reeks van 5 te maken over energie, maar gaandeweg bleek er zoveel aan energie vast te zitten dat het er toch tot nu toe 5 zijn geworden.

Deze 5e dus over medicamenten. Laten we eerst maar kijken naar de energetische middelen, zoals homeopathie, antroposofie, bio-resonantie, Bachremedies en vele andere middelen. Al deze middelen werken direct op energieniveau en kunnen wonderen verrichten als het juiste middel op het juiste moment wordt gegeven. Dat is nog helemaal niet zo gemakkelijk, maar daarom duren opleidingen ook een poosje.

Na zo’n middel kan alle energie weer terug zijn, of kunnen alle klachten verdwenen zijn, of kan een emotie tot neutraal teruggebracht zijn. Het geeft aan hoe energetische middelen direct op de energie werken.

Maar alle reguliere middelen doen dat ook, op de energie van het lichaam werken. Er zijn zelfs dokters (die kinesiologie beheersen) die tevoren testen of iemand een bepaald middel verdraagt. En dan heb ik het niet over de bijwerkingen, maar over de energetische verdraagzaamheid. Die artsen proberen te voorkomen dat iemand verzwakt door het reguliere middel wat ze geven. Maar helaas is dat een enkeling.

Overigens kun je je afvragen of bijwerkingen niet een individuele energetische reactie zijn op een middel. Of de bijwerkingen niet vaak een manier zijn van het lichaam om dingen te corrigeren die het middel uit balans brengt. Wat bijvoorbeeld in het geval van de anticonceptiepil ook weer emotioneel bepaald zou kunnen zijn in de situatie van een erg gelovig iemand.

Een niet uit te wissen groep medicamenten die een behoorlijk invloed op onze energie kunnen hebben, zijn vaccinaties. En er komen er steeds meer. Zeker bij kinderen met hun nog veel kwetsbaarder energielichaam, maar ook bij ouderen met hun weer kwetsbaarder energielichaam.

Het is ‘grappige’ is dat voorstanders van vaccinaties het af en toe gekscherend een soort homeopathie noemen. Omdat het met zulke kleine doses zou werken. En omdat het ’t lichaam aanzet tot ‘vechten’, te weten het aanmaken van afweerstoffen. Niets is echter minder waar. Vaccins lijken in vrijwel niets op homeopathie. Er is in de verste verte geen sprake van een ‘corrigerende energie’ en het is alle behalve onschuldig. Bovendien bevat elk vaccin voor het lichaam potentieel schadelijke stoffen.

Los van dat alles is de energie die het vaccin bevat vaak een storende energie die het lichaam langdurig beïnvloedt. Het lijkt er zelfs op dat de informatie generaties doorgaat. Na een griepvaccin zag ik sommige ouderen een half jaar kwakkelen met hun gezondheid terwijl dat voorheen niet zo was. Hoezo bescherming?

En als het gaat om de kindervaccins heeft wijlen Tinus Smits overduidelijk aangetoond dat veel van de klachten bij kinderen, en met name de gedragsproblemen als ADHD en autisme, te behandelen waren door alles wat ze hadden gekregen - dus de vaccins met name, maar soms ook reguliere middelen - met homeopathie (of eigenlijk isopathie in dit geval)te neutraliseren. Dat maakte dat de verstoring verdween en de kinderen herstelden.

De overheid heeft Tinus mede hierom het leven behoorlijk moeilijk gemaakt. Hij mocht dat namelijk niet zeggen, niet beweren. De reguliere dokters mogen allerlei onzin uitkramen, maar Tinus mocht de waarheid niet zeggen. Maar iedereen die zijn manier van werken zal hebben toegepast, heeft kunnen ervaren dat het werkte. Dat kinderen soms binnen een week al aanzienlijk beter functioneerden en soms helemaal van hun klachten af kwamen.
En het gaat me nu even niet om Tinus, waar ik een enorme bewondering voor heb, (nog steeds, ook al is hij veel te vroeg overleden), maar om de effecten op onze energie.
Overigens kon ik - toen ik meer homeopathie toepaste - ook die ouderen die na een griepvaccin maar bleven kwakkelen van hun klachten af helpen door ze de homeopathische potenties van dat vaccins te geven. Wat op zich al de samenhang én het therapeutisch nut van het neutraliseren bewees.

Onze energie kan behoorlijk worden verstoord door alles wat we innemen, en door alles waar we mee in aanraking komen.

En dan bedenk ik ineens dat ik een belangrijk deel niet heb genoemd: de elektromagnetische straling. Dus deel 6

Wordt vervolgd…

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn