prikje

Vaccinaties verplicht??? 

Laat ik voorop stellen dat ik nooit voor een ander zal uitmaken of er wel of niet gevaccineerd moet worden. Dat moet iedereen zelf uitmaken. Sterker nog, als huisarts heb ik meegedaan aan het geven van griepprikken, hoewel ik het klinkklare onzin vond (en daarin heeft wetenschappelijk onderzoek me alleen maar gelijk gegeven; en dus wordt het nog steeds gedaan). Ook toen liet ik het aan de mensen zelf over. Maar mensen moeten wel eerlijk worden voorgelicht! 

De reden dat ik er toch over schrijf, is dat ik ongelooflijk slecht tegen leugens en onrecht kan. Zeker als dat gaat op het gebied van (volks)gezondheid. En we worden ronduit voorgelogen over vaccinaties. En nu door een minister die het zelfs verplicht zegt te willen gaan stellen. Hij noemt de campagnes van de anti-mensen leugencampagnes, maar maakt zichzelf schuldig aan nog veel grotere leugens, alleen al door de anderen leugenaars te noemen. 

Helaas schijnt dat de politiek van deze tijd te zijn. In Amerika zit iemand aan het roer die alles bij elkaar liegt en iedereen tegen elkaar opzet, en de Nederlandse politici apen dat steeds meer na. Al ben ik me bewust dat ook deze minister wordt ingefluisterd door mensen die hem weer voorliegen (al denk ik dat ze het merendeels zelf geloven). 

Als je je afvraagt wat er dan gelogen is, neig ik zelfs te zeggen wat niet?

Om te beginnen zouden vaccins onweerlegbaar bewezen onschadelijk zijn. In Amerika – waar men wat makkelijker naar de rechter stapt, waar zeer veel rechtszaken zijn gevoerd en letselschadeadvocaten wat agressiever zijn – zijn miljarden aan schadevergoedingen uitbetaald aan ouders van kinderen die vaccinatieschade hebben opgelopen. Is dat omdat ze onschadelijk zouden zijn en ‘geen bijwerkingen hebben’? 

Bovendien wordt er alleen gekeken naar de fysieke (lichamelijke) bijwerkingen. Het is wetenschappelijk bekend (alleen niet bij de medici – die zijn blind en doof als het gaat om alles wat niet in het straatje past of buiten hun eigen faculteit wordt onderzocht) dat een lichamelijke verstoring voorafgegaan wordt door een energetische. En met een vaccin doen we iets energetisch met degene die we het inspuiten, we veranderen de energie. 

Wijlen Tinus Smits, een gepassioneerd en strijdbaar man die arts was geworden omdat hij dan iets meer kon betekenen, heeft destijds een paar video’s gemaakt waarin hij liet zien welke schade er was opgelopen bij kinderen (Who's afraid of Tinus) – waarvan natuurlijk officieel werd ontkend dat het met de vaccins te maken had, maar wat wel verdween toen de vaccins homeopathische werden ontstoord. Dat wil zeggen dat door middel van een homeopathische middel gemaakt van het vaccin de energetische verstoring door het vaccin werd opgeheven. Dat had nooit gekund als die verstoring niet was veroorzaakt door het vaccin.

In de praktijk zag ik regelmatig oudere mensen die na een griepprik meer dan een half jaar griepverschijnselen bleven houden terwijl ze tevoren gezond waren. (Maar ja, ze wilden zelf de griepprik – en ook hier kon ik gelukkig door te ontstoren de klachten wegkrijgen).

Ons oudste kind (inmiddels 35) hebben we nog volledig laten vaccineren als baby; mijn vrouw wilde dat gevoelsmatig niet – het voelde niet goed voor haar – maar ik was huisarts en was geïndoctrineerd met ‘wijsheid’ dat dat toch echt moest……..en ik was wel inmiddels met de studie homeopathie (voor artsen) begonnen, maar geloofde nog heilig in de onschuld en noodzaak van de prikken

Wordt vervolgd

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn