prik

Vaccinaties verplicht????   deel 5

Wat opvalt in de discussies over vaccineren, is dat veel mensen een heel duidelijke mening hebben, zoals ‘het is belachelijk dat je niet laat vaccineren’ of ‘het is absurd dat mensen hun kind zo maar laten vaccineren’. 

Het zijn de twee uitersten. En kennelijk zijn er instanties die dat ook zo willen, gezien de Russische 'trollen' die in Amerika de discussie op scherp proberen te zetten door in beide kampen te stoken. 

Ik heb me er in de loop der tijd stevig in verdiept, in het vaccineren. Ik ben daar als jonge vader zo’n 30-35 jaar geleden mee begonnen, niet in het minst omdat ik een vrouw had die naar haar gevoel luisterde, een vrouw waarbij de hele intuïtie in protest kwam tegen het feit dat er iets in dat onschuldige kind werd geprikt wat kerngezond was. Wat werd er precies ingeprikt en waarom was dat nodig? Het kind was toch gezond en ijzersterk?

Tja……… 

Ik was huisarts, en had geleerd dat het nodig en onschuldig was. Nou ja, ‘had geleerd’, het was me met de paplepel ingegoten. En aangezien ik toen nog geen kinderen had en geen intuïtie die ging steigeren, was dat gewoon de waarheid. Het was nuttig, want had een einde gemaakt aan de meeste kinderziektes en de sterfte daarvan.
Toen ik me erin ging verdiepen, bleken de meeste van die beweringen op z’n minst niet waar te zijn. De ziekten die door de vaccins beëindigd zouden zijn waren bijvoorbeeld al vrijwel verdwenen. Het succes van de vaccinaties is een gestolen succes, namelijk van de natuur. Op een natuurlijke manier waren ze al onder controle, nou ja oké, met behulp van betere hygiëne, betere voeding, etc. (maar zonder vaccins!)

Als ik nu naar die discussies luister en meningen hoor, dan hoor ik met name die mening dat het belachelijk is dat je niet laat prikken van mensen waarvan ik overtuigd ben dat ze zich op geen enkele manier hebben voorgelicht over het hoe en wat van vaccinaties. Wat wordt er precies geïnjecteerd? Wat zitten er voor bijgevoegde stoffen in en wat kunnen die voor kwaad? Zijn die prikken echt noodzakelijk? Wat zijn de voor- en nadelen van kinderziektes? En wat hebben ze echt bereikt?
Ze hebben zich wellicht laten bang maken voor al die verschrikkelijke ziekten die kinderen kunnen krijgen, volgens de brochures van het consultatiebureau, waarin onschuldige kinderziekten worden opgeblazen tot potentiele dodelijke aandoeningen. Die ziekten waar ze vroeger door groeiden en rijper door werden.
Heel eng ook dat het regelmatig bekende Nederlanders zijn met nauwelijks verstand van zaken die hun mening wordt gevraagd en waar natuurlijk weer veel mensen van zullen aannemen dat ze het weten. Immers, als je bekend bent, dan weet je veel?

Op dit moment zien we dat duizenden kinderen in de Oekraïne de dupe zijn van de vaccinatiedrang van de EU. En als dat wordt gebruikt om hier meer kinderen te vaccineren, dan protesteer ik tegen die gang van zaken. Ik hou van argumenten om dingen te doen, maar dan wel eerlijke argumenten.
Mensen bang maken voor ongevaccineerde kinderen en op die manier ouders tegen elkaar opzetten vind ik niet alleen kwalijk omdat het leugens zijn dat ongevaccineerden de ziekten zouden brengen, maar ook laag bij de grond omdat er gebruik wordt gemaakt van slaafse, volgzame mensen, van mensen die nauwelijks zelf nadenken over de materie, nauwelijks zichzelf informeren, maar als goed gedresseerde burgers geloven wat de overheid zegt.

We kunnen dingen op verschillende manieren benaderen, met alleen het hart, met alleen de ratio, of met een goede mix van die twee. Iedereen die zich echt goed inleest in de materie, naar artsen met ervaringen over de ellende die vaccinaties hebben veroorzaakt luistert en dan een mening vormt, zal niet zeggen “belachelijk dat je niet laat vaccineren”. Daar ben ik van overtuigd. Ik kan me wel voorstellen dat je een keuze maakt voor of tegen vaccineren, maar je zult dan beide kampen begrijpen!

Mensen die dat wel zeggen, luisteren sowieso niet naar hun hart. Dat wil zeggen, ze denken het misschien wel, maar waar ze echt naar luisteren is angst (dat is niet het hart!) – angst voor al die ingebeelde ziekten die hen zijn wijsgemaakt, angst voor alle ellende die er kan gebeuren als je kind een onschuldige kinderziekte krijgt. Angst is nog nooit de goede raadgever geweest, maar slimme mensen weten hoe ze angst kunnen gebruiken om rijk te worden. En de industrie achter de vaccins is zeer slim…………

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn