prik

Vaccinaties verplicht ????  deel 7

Bij elke handeling, of het nu gaat om advies of om medicatie, beïnvloeden we het lichaam. In eerste instantie op het gebied van energie, dus energetisch. We beïnvloeden het energielichaam. Of dat z’n uitwering heeft op het fysieke, tastbare lichaam, zal daarna blijken. 

Niets voor niets hoor je mensen vaak na een medicament (ik heb het zelf ook ervaren) aangeven dat ze ‘anders in hun vel zitten’ of ‘moeier zijn’. Ik heb ook zat mensen gezien die aangaven dat hun partner vond dat ze ‘anders’ waren, en vaak niet prettiger in de omgang. Ik hoor dat bijvoorbeeld nogal eens na statines (tegen het cholesterol).

Ik gaf al eens aan dat ik meerdere keren heb ervaren dat mensen na een griepprik maandenlang bleven hangen in een fase van malaise: net niet echt ziek, maar wel lamlendig en kribbig, met weinig energie.

In al die gevallen zal je laboratorium-technisch niets vinden, de ‘gewone’ dokter zal constateren dat ‘er niets aan de hand’ is. Het is een effect van het medicament of het vaccin op het energieveld. Een veld wat kennelijk veranderd is, maar geen materiele veranderingen geeft die gescreend kunnen worden via het laboratorium. En wat we niet kunnen zien of meten bestaat voor de ‘gewone’ dokter niet.

Denk dan aan een gezond kind van 2-3 maanden, waarin je een combinatie van ziekteverwekkers (en bijgevoegde hulpstoffen) prikt. Dat geeft op z’n minst een tijdelijke verandering van energie. Bij de meeste kinderen zal dat net als bij medicatie of de griepprik weer naar de oude situatie veranderen (met als gevolg ‘niets van gemerkt’), maar bij andere kinderen niet.
Het energieveld van die kinderen is (al dan niet blijvend) veranderd. Ze zijn ‘anders’. Bovendien, na een maand en weer na een maand volgen er nog meer. 

Omdat homeopathie een energetisch vorm van geneeskunde is, waarbij je probeert de energie terug te veranderen naar de originele staat, is het niet zo vreemd dat we juist met homeopathie zo vaak kinderen weer naar hun originele staat kunnen terugkrijgen door het homeopathische equivalent van het vaccin te geven. Of zelfs van antibiotica of andere medicatie die ze hebben gehad. 

Alleen, als dat gebeurt, dien je je wel in rede af te vragen ‘hoe komt het dat de klachten verdwijnen door het homeopathische equivalent van het vaccin te geven, door het vaccin zoals we dat noemen te ‘ontstoren’? Betekent dat niet dat je daarmee aantoont dat de verstoring door het vaccin gekomen is? En dat laatste is nu juist wat veel ouders beweren die hun aanvankelijk gezonde kinderen na de vaccinaties ten nadele zien veranderen, of chronisch ziek zien worden.

Van officiële kant zal dit zelden aan de vaccins worden toegeschreven, omdat het immers toch niet te bewijzen is. En er is zo’n overtuiging dat vaccins geen schade berokkenen…. En zelfs als klachten direct na het vaccin optreden wordt het al snel als ‘een relatie is niet aannemelijk’ te boek gesteld.

Alleen al voor al die ouders die niet zo blij zijn met de blijvende veranderingen in hun kind na de vaccinaties moet ik deze stukjes schrijven. Ik zag er velen in mijn praktijk. Maar zelden werd de relatie officieel gelegd tussen de klachten en de vaccinaties. Bovendien worden de vaccinaties steeds vroeger gegeven, dus zeggen dat je kind tevoren gezond was maakt steeds minder indruk.

Papa, Mama, je bent niet gek. Als er iemand is die weet wat er wel of niet met haar kind gebeurt of is gebeurd, is het de moeder. Misschien moeten meer mensen wat beter luisteren naar de moeders die proberen ons dingen te vertellen over vaccinaties, in plaats van stoer te vertellen wat we vinden van mensen die niet laten vaccineren. Wat we er daarna mee doen, moeten we zelf weten. Maar lees wat ze te vertellen hebben, en oordeel niet zo snel over mensen die dat wel doen!

Voorlopig stop ik even met dit onderwerp……….

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
zie blog algemeen