Stel dat de PCR testen – zoals de ontwikkelaar en deskundigen beweren – absoluut niet geschikt zijn om te gebruiken zoals ze nu gebruikt worden.
Stel dat een diagnose moet worden gesteld door een arts via onderzoek en een eventuele test, maar niet door alleen een test.
Stel dat de tientallen onderzoeken die aantonen dat mondkapjes geen zin hebben gelijk hebben (wat niet meer dan logisch is).
Stel dat de anderhalve meter maatregel zoals velen stellen ook geen zin heeft.
Stel dat mensen die geen klachten hebben niet ziek zijn – zoals het altijd al was.

Waar zijn we dan mee bezig, waar is de overheid dan mee bezig?

Ik ga nog even verder:
Stel dat de niet goed onderzochte vaccins een groot potentieel gevaar in zich hebben zoals de experts en ontdekkers ervan beweren – en wie zouden het beter moeten weten dan zij?
Stel dat jongeren zoals de praktijk laat zien nauwelijks gevaar lopen door het virus, maar wel potentiele grote gevaren lopen door het vaccin?
Stel dat – zoals duidelijk is – het vaccin niet 100% beschermt en niet 100% voorkomt dat je het virus bij je draagt en overbrengt.
Stel dat je je kinderen dus aan grotere gevaren blootstelt door het vaccin dan dat ze gevaar lopen ziek te worden van het virus.

Waar zijn we dan mee bezig, waar is de overheid mee bezig?

Het is mooi dat een schoolmeester met clownsneigingen en clownsschoenen vol bravoure de ene na de andere miskleun staat te maken, omdat ie geen flauw benul heeft waar ie het over heeft, en dat die man als een verkoper van ‘Jansen’ keer op keer dat vaccin staat aan te prijzen, maar het is ook zielig.

Door het gebruiken van een test die de toetst der kritiek niet kan doorstaan, en door toch de resultaten die dat oplevert te gebruiken om alle maatregelen te vergoelijken, ontstaat er een situatie die eigenlijk krankzinnig is.  

Artsen worden buitenspel gezet, maar volgen als makke schapen het feite dat ze buitenspel worden gezet.
Er wordt een vaccin gelanceerd wat in de verste verte niet goed is onderzocht als het gaat om effecten op middellange en lange termijn, zelfs dat wordt door de artsen gewoon ‘geaccepteerd’.

Het beeld van nu laat dat duidelijk zien. De positieve testen lopen flink op. Prof. Dr. Grandjean vertelde afgelopen week nog dat elke mutant in feite een verzwakking is. Dat is de deltavariant dus ook, zij het dat de besmettelijkheid wel groter is. Dus meer kans besmet te worden, maar minder kans ernstig ziek te worden.
Bovendien zijn de besmettingen vooral in de leeftijdsgroep van 10-30 jaar, zelfs van 18-25 jaar.

Sterker nog, in de andere leeftijdsgroepen worden mensen nauwelijks meer besmet.
Maar toch, omdat die testen tot ‘diagnose’ zijn verheven, lijkt het alsof er een enorme toename is van ziektegevallen.

Die onzinnige voorstelling van zaken – er is een toename van besmettingen in een groep mensen die er nauwelijks of niet ziek van wordt, maar er wordt gedaan alsof het op de hele bevolking slaat – maakt dat tal van maatregelen worden genomen.

Ons land kleurt langzaam ‘rood’, wat ernstige gevolgen heeft voor de mensen die op vakantie willen.
Een deel van de horeca wordt opnieuw de dupe van maatregelen omdat we vooral dat rood kleuren moeten proberen te voorkomen.

Maar het rood kleuren komt door het oneigenlijk gebruik van testen die daarvoor niet bestemd zijn. Dat komt door mensen die niet ziek zijn ziek te verklaren – zonder tussenkomst van een arts – simpel omdat ze (vals?) positief testen.

Het is een grote farce. Die overeind wordt gehouden door de overheid met valse aannames en de media met valse fact checking. De media vertellen ons continu hoe dingen zitten en wat dingen betekenen, alsof we een stel domme ganzen zijn die zelf niet kunnen nadenken.
En wat ze vertellen gaat helemaal uit van de waarheid van alle onwaarheden. We worden gebrainwasht. 

We hebben weken moeten horen hoe het in Engeland helemaal fout ging door de delta-variant. Ziekenhuizen stroomden vol. Maar de cijfers lieten iets heel anders zien. Ja, het is waar dat de delta-variant overheerste en zelfs vrijwel alle besmettingen veroorzaakte, en dat die via de testen enorm opliepen. Maar…..de ziekenhuizen en de IC kregen het nauwelijks drukker. Er was dus nauwelijks echt gevaar, maar door de positieve testen (wat voor testen?) werd wel die indruk gewekt. Met welk nut? U en mij bang te maken en te bewegen tot het nemen van een experimenteel vaccin.

En als we naar de cijfers kijken, laat ik ook een fact checken, van de afgelopen 10 jaar, dan zie ik dat:

  • Er 7500 ziekenhuisbedden zijn verdwenen
  • Er 850.000 mensen bij zijn gekomen
  • Er 1100 IC bedden zijn verdwenen (het waren er 2300)
  • Er het laatste jaar 40.000 mensen boven de 70 bij zijn gekomen
  • Er per dag gemiddeld 428 mensen doodgaan aan allerlei oorzaken

De reden dat de ziekenhuizen het niet aankonden heeft dus meer te maken met het weghalen van ziekenhuisbedden dan met het virus. Maar het is door de overheid – die faalde in het beleid en bezuinigde op bedden en zorgpersoneel terwijl de bevolking toenam – gebruikt om het hele leven lam te leggen. En vaccins te promoten.

En het wordt nog steeds gebruikt om onschuldige kinderen aan te zetten zich te laten vaccineren. Vaccineren is iets wat je enkel alleen voor jezelf kunt doen (een effect op je immuunsysteem), maar die clown van dit kabinet beweert dat je het voor je medemens doet. Dat je het doet om mee te kunnen doen aan evenementen, dat je het doet om mee te doen aan de maatschappij. 

En niets blijk minder waar. Die evenementen gaan niet door omdat er niet wordt gekeken naar zieken en ziekenhuisbelasting, maar naar positieve testen (die dus niets zeggen).
De jeugd laat zich dus vaccineren met het risico op veel ellende op termijn, om mee te kunnen doen, maar tegelijkertijd ontneemt die clown hun dus het meedoen.

Terwijl Maurice de Hond al anderhalf jaar een betere ventilatie propageert om het aantal besmettingen tegen te gaan, en een land als België dat als overheid propageert, blijft de firma Van Dissel afkerig. Net als ze afkerig blijven van preventieve maatregelen en werkende medicatie. Alle evenementen buiten veroorzaken nauwelijks risico en zou je dus juist moeten laten doorgeen, maar ook daar beslist dit kabinet anders.

Van Mark Rutte was al jaren bekend dat ie gebrek aan visie had, maar het maakt de gemiddelde Nederlander kennelijk niet uit. Ze kiezen toch voor deze ‘leider’.
Het RIVM en OMT (als geheel, want er zit af en toe best iemand in die wel nadenkt en wel een visie heeft en gezond nadenkt) zijn stugge en koppige organisaties die eveneens weinig tot geen visie hebben.

Vandaar dat we als land en als bewoners van dit land in een soort van botsauto zijn beland. Elke keer als we denken even te kunnen bijkomen van de vorige knallen, knalt er weer zo’n kar tegen ons op. Als we denken dat het goed gaat, blijkt dat op basis van onwezenlijke cijfers wordt bepaald dat het niet goed gaat

Ik heb medelijden met al die mensen die zich verheugden op hun vakantie en nu ons land zien rood kleuren, wat vervelende consequenties heeft.

Maar ik heb nog meer medelijden met al de jongeren, die al anderhalf jaar gestraft worden omdat ouderen en zwakkeren ziek zouden kunnen worden, en nu de zwarte Piet toegeschoven krijgen van datzelfde kabinet wat hun heeft gedwongen zich te laten vaccineren

Én hun vrijheid wordt hun ontnomen, én ze worden nu tot schuldigen gemaakt van het feit dat anderen niet op vakantie kunnen.

Dit alles is niet de schuld van de jongeren, maar van het kabinet, wat zich verlaat op onzincijfers via onzintesten die als onzindiagnoses worden gebruikt. Een visieloos kabinet wat de bevolking tegen elkaar opzet om vooral vaccins te verkopen. Schandelijk en ziek.

Dit kabinet en met hen vrijwel de hele politiek moet zich schamen. Stap uit die onzin en die angst en neem je verantwoordelijkheid. Je verantwoordelijkheid als regering om het belang van de mensen te dienen.

Dat doe je niet met onzin-testen en met experimentele vaccins, dat doe je door visie die in het belang van het volk is, in het belang van de mensen die op je hebben gestemd.

Niet door mensen in de bevolking tegen elkaar op te zetten! Niet door jongeren nu de zondebok te maken van je eigen falende beleid!

Het is lastig, zo'n nieuw beeld, maar als je naar de echte cijfers kijkt, de cijfers van mensen die zijn overleden en van mensen die echt ziek zijn en in het ziekenhuis belanden, dan zou je als kabinet al lang besloten moeten hebben dat alle maatregelen overdreven zijn, dat we een spook najagen. Ziekte is vervelend, maar hoort ook bij het leven. Zo ook de dood.

Wat niet bij het leven zou moeten horen is dat een kabinet de bevolking tegen elkaar opzet en de bevolking - en met name mensen die het niet nodig hebben, zoals je jongeren en gezonden - een vaccin opdringt wat mogelijk gigantische gevolgen voor de toekomst heeft. Ik ben verbijsterd. En ik sta mezelf toe af en toe onwaarschijnlijk boos te mogen zijn. Om daarna de schouders op te trekken, omdat het buiten mijn macht ligt. 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn