De afgelopen jaren heb ik heel veel geleerd van een aantal Amerikaanse (natuur)artsen die webinars gaven over alle mogelijke chronische ziekten. Hun benadering is holistisch, wat betekent dat ze naar alle facetten van het leven kijken en op basis daarvan adviezen geven en je helpen te helen.

De resultaten zijn aanzienlijk, en veel beter dan we met de reguliere geneeskunde zien. In de reguliere geneeskunde betekent chronisch ziekzijn in feite de rest van je leven pillen slikken (of spuiten) en meer chronische ziekten ontwikkelen. Domweg omdat de echte oorzaak niet wordt aangepakt en verschijnselen door de pillen worden weggemoffeld, hetgeen niet betekent dat de kwaal genezen is.

Omdat er geen genezing is, maar wel tegennatuurlijke medicatie wordt gebruikt, en de oorzaak kan doorgaan met verstoren in het lichaam, leidt dit tot wellicht korte verbetering maar tegelijkertijd tot verslechtering op langere termijn. Afhankelijkheid dus van BigPharma, maar zeker niet aan het genezen. 

Wat de consequenties van chronische ziekten zijn op de rest van het leven konden we met de COVID zien: grotere kans om doodziek te worden en grotere kans op de IC te belanden. Grotere kans om te sterven. Weliswaar bij de ene chronische aandoening iets meer dan bij de andere, maar toch…

Het grootste verschil tussen de reguliere aanpak en de aanpak van deze artsen is de manier waarop benaderd wordt, en de kennis die gebruikt wordt. De benadering is dus holistisch, waarbij elk facet van het leven belangrijk is bij de intake. De kennis die gebruikt wordt is de meest recente kennis omtrent microbioom, celbiologie, kwantumfysica, vitamines en mineralen, etc., etc.

Dit is allemaal kennis die niet doordringt tot de reguliere geneeskunde omdat BigPharma daar de vinger in de pap heeft. De patiënten van deze artsen slikken nauwelijks chemische of reguliere middelen, of het wordt afgebouwd. Zelfs de medische implicaties van de kwantumfysica die we al tientallen jaren kennen worden nog steeds niet gebruikt in de reguliere geneeskunde

In medische bladen wordt hetzelfde met alles wat niet regulier is gedaan als nu in de mainstream media met alle COVID-‘kritiek’ wordt gedaan: het wordt belachelijk gemaakt en informatie wordt verdraaid zodat het vanzelf onzin lijkt.

Hoe dan ook, deze artsen zijn heel belangrijk voor de toekomst van onze gezondheid. Ik bedoel ‘zouden kunnen zijn’, of misschien wel ‘hadden kunnen zijn’. Ze waren bezig iets heel constructiefs te doen. Hun informatie werd via internet verspreid, via hun sites, via de social media en via webinars. Van die laatste heb ik er tientallen gevolgd, waarbij vaak zo’n 15-20 verschillende artsen hun bijdrage in de informatie leverden.

Maar……

Waar we in een open samenleving leken te leven, met een internet waardoor we elkaar konden laten groeien, elkaar konden bijspijkeren, elkaar veel konden leren, is daar een eind aan gekomen.

COVID is aangegrepen om iedereen aan te pakken die kritisch is richting de reguliere (lees BigPharma) geneeskunde. Onder het mom van desinformatie over COVID, waarmee bedoeld wordt informatie of kritiek die niet in het straatje past van de autoriteiten en overheden die op handen zijn van BigPharma, of misschien wel betaald worden door BigPharma. Als ik zie hoe onze minister de vaccins van een zeker merk aanprijst, dan word ik er misselijk van. Het is zo bizar, zo niet juist, zo ziekmakend (letterlijk helaas). 

Maar goed, terug naar die Amerikaanse artsen. Een van hen is Sayer Yi, die een enorme database heeft opgericht met allemaal wetenschappelijke (peer reviewed, dus volgens de normen van de reguliere wetenschap) artikelen waarin ook natuurlijke middelen werden getest. Met puur wetenschappelijke data kan hij dus BigPharma om de oren slaan en laten zien dat veel natuurlijke middelen beter werken dan de chemische producten. Dat is tegen het zere been van BigPharma.

En natuurlijke hadden deze artsen kritiek op de COVID-aanpak. Er was niet alleen niets natuurlijks aan, maar alle mogelijke wetenschappelijke data worden met voeten getreden en genegeerd. Inclusief de eigen data van de WHO. Mensen worden niet sterker gemaakt, maar juist verzwakt. Niet gezonder, maar juist minder gezond.
Onder het mom van desinformatie werden deze artsen flink aangepakt door de mainstream media en de laatste tijd zelfs door de president van de VS zelf. (Je gaat het je toch afvragen: Net als onze minister allemaal in dienst van BigPharma? Of het Wereld Economisch Forum?)

Een van die artsen, Dr.Mercola, die heel veel gegevens verzamelt, kritisch is en duidelijke uitspraken doet moest het ’t meest ontgelden. Hij kiest nu eieren voor zijn geld omdat hij zelfs privé bedreigd wordt, als hij eens stukje fietst. Hij verwijdert alle artikelen van zijn site en laat voortaan maximaal 48 uur een artikel erop staan. Helemaal stoppen gaat hem (nog) te ver.

Wat met deze artsen gebeurt, gebeurt met heel veel meer wetenschappers, en met heel veel meer minder bekende mensen die de patiënt en de mens vooropstellen. Ze worden belachelijk gemaakt, gecensureerd, verketterd, etc.

Om het COVID-verhaal? Ik geloof er niets van. Dit is een reddingspoging van BigPharma om het terrein wat ze aan het verliezen waren ruimschoots terug te winnen. Ze maken nu mega-winsten met de COVID-vaccins, met de COVID-‘therapie’ en zelfs met de middelen die de bijwerkingen van de vaccins bestrijden (antiklontermiddelen en middelen tegen de beschadiging van de hartspier).

Ze hadden al flink verdiend aan het HPV (baarmoederhalsvaccin), waarvan nog steeds veel critici betwijfelen of het ergens op slaat. Maar onze open samenleving bleek een groot gevaar voor de winst: via internet probeerden gedupeerden van het vaccin (of de nabestaanden bij de overledenen) anderen te waarschuwen. Bovendien konden velen ook achter de meldingen komen bij de WHO betreffende enorme bijwerkingen. En er kwam aan het licht dat er onverwacht veel te jonge mensen na het vaccin kanker ontwikkelden. 

Dit zijn voor BigPharma geen prettige zaken. Ook nu kunnen we bij de Europese waakhond en ook de Amerikaanse waakhond zien hoeveel doden er na de COVID-vaccins zijn gevallen (veel meer dan na alle bestaande vaccins tot nu toe bij elkaar) en hoe ongelooflijk veel mensen langdurige ernstige bijwerkingen ondervinden. Een doorn in het oog, al zijn veel mensen zo besmet door het angstvirus dat ze alles doen wat de overheid zegt. 

Dus het komt heel goed uit dat ook BigTech (Microsoft, Facebook, Google, Apple, de social media, etc.) zo hun aandelen in BigPharma hebben. Met de handen ineen wordt er zo flink opgetreden tegen iedereen die niet in hun straatje beweegt.

In de 4e eeuw was er keizer Constantijn die meer dan 40 boeken uit de Bijbel verwijderde of liet herschrijven omdat de bevolking niet te wijs moest worden. De Bijbel werd een bedreiging?
Nu is er weer zo’n situatie waarbij het internet wat ons zoveel zou kunnen brengen een gevaar wordt voor machtshebbers, en met name BigPharma. Enerzijds door alle schandalen en negatieve effecten, anderszins door betere genezingen. 

Ook nu worden boeken verboden (door middel van censuur, Amazon loopt daarbij voorop), wordt geschiedenis herschreven (de naam van de ontdekker van het mRNA vaccin is onlangs uit wikipedia verwijderd nadat hij kritiek had op de vaccins; de ervaring van honderd jaren aan onderzoek van de WHO is in de prullenbak gegaan om mondmaskers en quarantaine ineens wel waardevol te kunnen vinden), en wordt heel veel informatie via de social media en via websites geblokkeerd en achtergehouden. De geschiedenis herhaalt zich. 

We hebben geen open maatschappij meer, en geen echte vrijheid van meningsuiting. Dat hebben alle vreedzame demonstranten inmiddels ook wel ervaren wereldwijd. Er wordt disproportioneel ingegrepen en geïntimideerd om maar vooral te ontmoedigen een eigen mening te hebben en die te uiten. En de mainstream media doen hun best er zo min mogelijk van te laten zien…..
Sowieso is onze vrijheid flink ingeperkt – al hoor ik menigeen die dat niet ziet – met behulp van vaccinbewijzen, schijnveiligheid, schijnzekerheid, de dreiging van baanverlies als je je niet laat vaccineren met een experimenteel vaccin, etc. COVID is dankbaar aangepakt om dat te creëren. 

Maar het ergst vind ik nog dat deze groep artsen, die zo belangrijk had kunnen zijn voor een betere gezondheid en die hun patiënten en de gezondheid van hun patiënten vooropstellen, op deze manier het werken vrijwel onmogelijk wordt gemaakt. Dat het doorgeven van hun kennis zo moeilijk wordt gemaakt.

En ik weet dat ook artsen in Nederland die niet conform de reguliere (BigPharma) manier werken het steeds moeilijker krijgen. Meelopen in de gelederen van BigPharma is een stuk gemakkelijker dan doen wat je hart je ingeeft, dan integer je patiënten dienen.

Maar ik heb grote bewondering voor mensen die hun hart, hun integriteit en hun kennis vooropstellen in het belang van de patiënt. Of ze nu links of rechts stemmen, democraat of republikein zijn. Gelukkig blijven deze artsen wel hun hart en intuïtie trouw en gaan ze zo goed als het gaat door met hun goede werk. Tegen de stroom in. 

Ik hoop dan ook dat ik in elk geval informatie van de kant van deze artsen kan blijven vinden de komende jaren…. 

Wat er nu gebeurt in de maatschappij is voor mij de overtreffende trap van fout.

Volgens de universele wetten zouden we moeten samenwerken, elkaar versterken, maar er is nu strijd tussen machtshebbers en de bevolking (die tot nu toe grotendeels nog niet wakker is, en dat dus nog niet goed begrepen heeft). Er is een kleine groep mensen die ten koste van heel veel anderen macht en winst willen. Dat is niet zoals het hoort te gaan, zoals de Hopi's al honderden (of zelfs duizenden) jaren geleden hebben opgetekend op de 'rots der profetieën', waarbij ze lieten zien dat dat leidde tot de ondergang. Maar dat is weer een ander verhaal......

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn