Er zijn verschillende mogelijkheden om onder onze leiding te trainen. Hieronder noemen we wat mogelijkheden.
Bedenk wel, dat hoe beter je de oefeningen leert, en hoe vaker en geconcentreerder je ze doet, hoe beter het effect.
Als je dat doet, zul je merken dat het je leven verandert in positieve zin.

Wekelijkse trainingen

Lekker bijna anderhalf uur per week trainen onder begeleiding en steeds meer de finesse van Chi Neng® Qigong onder de knie krijgen. Je gaat daarbij steeds meer profijt hebben van wat je leert en ervaart bovendien de energie van het groepje waarmee je traint. Je leert je steeds beter te concentreren. Je wordt geestelijk krachtiger. sterker, meer in balans. Ook lichamelijk wordt je krachtiger, stap voor stap. Als ik eerlijk ben, is dit de beste optie om er uit te halen wat erin zit. Mensen die een 3-maanden kaart nemen zouden 2x per week kunnen komen.
Deze wekelijkse trainingen bevatten hoofdzakelijk Chi Neng® Qigong, maar we voegen soms ook stukjes in van andere Qigong meesters, als dat zo uitkomt en goed voelt. Bijvoorbeeld een warming up van Lee Holden (Modern Qigong) of een afsluiting van Chunyi Lin (Springforest® Qigong). Om de Qigong nog beter en lekkerder te ervaren.

Eendaagse Workshops Chi Neng® Qigong

Bij voldoende belangstelling willen we eendaagse workshops geven. Wokshops van ca. 4 uur, waarin aandacht voor de basisoefeningen en een stukje theorie. Het is een mooie gelegenheid om kennis te maken met Chi Neng® Qigong. Met behulp van een CD kun je er daarna thuis mee aan de slag....
Als je dit echt graag wilt, is het 't meest effectief om je met een groepje aan te melden, zo leert de praktijk.
Ook is het mogelijk om een privéworkshop te doen. Dan is de lengte 2,5 uur.

Individuele Trainingen

Het kan zijn dat mensen liever een individuele training hebben, en dat kan natuurlijk ook. Uiteraard zijn
de kosten dan hoger dan wanneer dat in een groepje gebeurt. In plaats van een eendaagse workshop kan het een persoonlijke workshop worden van 2,5 uur. Of een individuele les van 1,5 uur.

Andere opties

Dagelijks of wekelijks een les (3/4-1 uur) op het bedrijf.
Bij ons is veel bespreekbaar, dus laat het weten als er een wens is of als er interesse is.

De Volle Maan trainingen (CNQ)

Dit zijn trainingen eens per maand met volle maan, die over de hele wereld op diezelfde dag worden gedaan. In Nederland doen we het tussen 20.00 en 21.00 uur.
Wij hadden de intentie om dit ook te doen, maar tot op heden hebben we daar weinig energie in gestopt. Wellicht komt het t.z.t. Wel is het zo dat we de volle maan oefening tijdens de les doen als het dan volle maan is.
Maar als je wilt kun je op de site van het instituut zien wie waar wel volle maantrainingen houdt............

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn