nummer4

Een numerologiereading (analyse, uitwerking) wordt gedaan aan de hand van de geboortedatum en de geboortenamen.
Net als in de astrologie de sterrestanden veel juiste informatie kunnen geven over jou als persoon, geldt dat ook voor de numerologie.

Zo kan de numerologie je vertellen wat je diepste verlangen is (wat vaak de reden achter je keuzes verklaart!), wat je kunt verwachten van je levenspad.
Het maakt duidelijk wat je in dit leven voor thema's uit te werken hebt, wat dit jaar voor een jaar zal zijn, welke steun je als volwassene hebt, etc.
Kortom, het vertelt je dingen over jezelf waardoor je jezelf beter gaat begrijpen.

Of waardoor je je kind of partner beter gaat begrijpen......
En als je jezelf of je naaste beter begrijpt, maakt dat het leven vaak een stuk eenvoudiger, en kun je allerlei dingen in het leven meer richten op wat je in je diepste belangrijk vindt........

Bij een reading zal ik tevoren de gegevens vragen, die werk ik uit, en tijdens een consult vertel ik de uitkomsten. Eventueel zou het zelfs geheel online kunnen, al heeft dat niet mijn voorkeur.

Er zijn verschillende profielen mogelijk:

  • Kort profiel : een uitwerking van het levenspadnummer, expressienummer, hartsverlangennummer, geboortedagnummer, persoonlijkheidsnummer, volwassennummer, karmische les, verborgen passie, groeinummer en balansnummer.
    Dit profiel geeft je al behoorlijk wat informatie waar je wat mee kunt.......en waardoor je jezelf wellicht beter gaat begrijpen.
  • Vol profiel : idem + kleine expressie en hartsverlangen (invloed van de huidig gebruikte naam), brug tussen levenspad en expressie, brug tussen hartsverlangen en persoonlijkheidsnummer, uitdagingen, toppen, onbewuste zelf, rationele gedachtenummer, hoeksteen en sluitstuk, niveaus van expressie
    Dit profiel geeft je uiteraard veel meer informatie. Nu nog meer over wat je te wachten staat, welke uitdagingen er in je leven zitten, etc. Het maakt vaak duidelijk waarom dingen gebeuren, waarom dingen bij ons anders gaan dan bij anderen, en vertelt ook iets over hoe we er anders mee om kunnen gaan.
  • Voorspelling: levenscycli, toppen, transits, essentie, en uitdagingen alle naast elkaar over de periodes die ze bestrijken. De jaar-, maand- en dagnummers voor de komende periode uitgewerkt.
    Zoals elk nummer een eigen karakteristiek en eigen energetische kracht en betekenis heeft, geldt dat ook voor data als de dag, de maand, het jaar. Als bv. de maand én het jaar én kerngetallen als levenspad en/of expressie en/of hartsverlangen hetzelfde nummer hebben, zal dat versterkend werken en op die manier grote (negatieve of positieve) invloed kunnen hebben. Een gewaarschuwd mens telt voor twee...........

Zie voor de uitleg van de gebruikte namen het andere submenu

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn