Over Ed

Ed

Ed was van 1982 t/m 1994 huisarts te Den Haag. In die tijd specialiseerde hij zich tot Arts voor Homeopathie, wat hij naast de huisartsenpraktijk al vanaf 1987 in Heemskerk praktiseerde. Vanaf 1994 was hij fulltime Arts voor homeopathie in Heemskerk. Maar daarnaast deed hij ook opleidingen INTEGRA, NEI, NLP, EE, Train-de-trainer, orthomoleculaire geneeskunde, e.d.
Hij bekwaamde zich breed complementair, om zo patiënten met betere resultaten beter te kunnen helpen.

Helaas gooide een ongeluk met de fiets 2003 (en weer in 2005) flink roet in het eten, waardoor het werk steeds onmogelijker vol te houden werd en hij in 2008 de handdoek in de ring gooide. In de periode dat hij aan zijn herstel werkte na 2003, en de Falong Gong beoefende, kwam de Chi Neng® Qigong weer op zijn pad. Het hielp hem niet alleen bij zijn herstel, maar hij ging ook de opleiding doen, net als Hanneke dat al deed.
Net als Hanneke deed hij eerst examen als instructeur voor level 1 en daarna voor level 2. Samen deden zij vele workshops bij Chinese leraren. Daarnaast deed Ed ook de Springforest® Qigong (Chunyi Lin) en Modern Qigong (Lee Holden); met andere oefeningen maar dezelfde intentie: betere balans en vitaliteit.
Ook bekwaamde Ed zich in Numerologie en EFT, om er zelf van te leren en om anderen ermee te kunnen helpen.

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn